Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μιλουπακι έγραψε:λογικο να εχεις αγχος βρε τοσα περασες, απλα μην το αφησεις να σε στοιχιωνει γιατι κανεις κακο στο σωμα σου, χαλαρα απολαυσε το χωρις δευτερες σκεψεις

Προσπαθω και ο γιατρος τα ιδια μου λεει ...ωστοσο εφαγα μεγαλη φρικη γιατι την μερα που εμαθα οτι ημουν εγκυος με πηρε τηλ η κουμπαρα που με παντρεψε και ειχε μεινει και εκεινη εγκυος και μου ειπε οτι επαθε παλλινδρομη και επαθα φρικη μου ηρθαν ολα ξανα στο μυαλο και πηγα στο γιατρο τρελλαμενη ...μου εβαλε ενα γερο χερι και συνηλθα καπως και τωρα ανυπομονω για την στιγμη που θα παω και θα ακουσω ξανα εκεινο τον ηχο της καρδουλας .... Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυμοσύνη βλέπω;;;;;;;;;; Τι ευχάριστο νέο!!! Με το καλό κοριτσάκι (κι ας μη σε ξέρω) σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 50580

tomaraki

tomaraki
Ναιιιιιιιιιιιιιι !!!!!! Ειμαι μια τρελλη που ειχε αγχωθει τελευταια και ειχε ζαλισει ολο τον κοσμο και τον γιατρο της επισης ...και εμεινα εκει που δεν το περιμενα ...σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!
Να ειμαστε καλα και οι δυο τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Ναιιιιιιιιιιιιιι !!!!!! Ειμαι μια τρελλη που ειχε αγχωθει τελευταια και ειχε ζαλισει ολο τον κοσμο και τον γιατρο της επισης ...και εμεινα εκει που δεν το περιμενα ...σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!
Να ειμαστε καλα και οι δυο τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316

Τέλεια ακόμα μια εγκυμονούσα στην παρέα μας μπράβο κοριτσάκι μου να σαι καλά μου έφτοιαξες την μέρα. Μην αγχώνεσαι και όλα θα παν καλά. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να περνεις εμενα να στα χωνω εγω, το εχω ανετα Razz Razz, καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ρε χαζο, εξαλλου να δεις και εδω μεσα παρα πολλες κοπελες ειχαν παλινδρομες, ενταξει εσυ περασες μεγαλο λουκι, αλλα τα ξεχναμε τωρα, τωρα βλεπουμε μπροστα το καινουριο μπεμπε και το ευχαριστω νεο, εξαλλου αφου δεν υπηρχε τιποτα παθολογικο δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι, θα δεις ολα καλα θα πανε, δεν εκανες παλινδρομη εξαλλου, αυτο που εγινε ειναι δυσκολο να ξανασυμβει και παλι

tomaraki

tomaraki
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Απλα καποιες κοπελες ξερου ιστορια μου ..ειχα αλλη μια εγκυμοσυνη και σταματησε οτα ημουν 4 μηνων ...και τωρα ειμαι με ενα αγχος και ενα πανικο που ελπιζω οτι θα σταματησει και θα γλυκανει την Δευτερα ...!!!!!!!!!!! Να πανε ολα καλα θελω και τιποτα παραπανω .... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316

tomaraki

tomaraki
Μιλουπακι έγραψε:να περνεις εμενα να στα χωνω εγω, το εχω ανετα Razz Razz, καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ρε χαζο, εξαλλου να δεις και εδω μεσα παρα πολλες κοπελες ειχαν παλινδρομες, ενταξει εσυ περασες μεγαλο λουκι, αλλα τα ξεχναμε τωρα, τωρα βλεπουμε μπροστα το καινουριο μπεμπε και το ευχαριστω νεο, εξαλλου αφου δεν υπηρχε τιποτα παθολογικο δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι, θα δεις ολα καλα θα πανε, δεν εκανες παλινδρομη εξαλλου, αυτο που εγινε ειναι δυσκολο να ξανασυμβει και παλι
Ωραια μπανεις και εσυ στο προγραμμα μαζι με τον κουμπαρουλι σου γιατι αυτο που χρειαζομαι ειναι θετικη σκεψη .... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με την αγγελικη εχει μιλησει καμια, εχει μερες να μπει νομιζω!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:..ειχα αλλη μια εγκυμοσυνη και σταματησε οτα ημουν 4 μηνων ...και τωρα ειμαι με ενα αγχος και ενα πανικο που ελπιζω οτι θα σταματησει

Καλά θα κάνεις να ηρεμίσεις. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έτσι θα σκεφτόμουνα στη θέση σου, αλλά σαν απ'έξω θα συμφωνήσω με τη Μαρίτσα. Το οτι έγινε μια φορά δε σημαίνει οτι θα ξαναγίνει (απ'ότι λέτε δεν ήταν κάτι παθολογικό) οπότε προσπάθησε απλά να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 990599

tomaraki

tomaraki
Athin@ έγραψε:
tomaraki έγραψε:..ειχα αλλη μια εγκυμοσυνη και σταματησε οτα ημουν 4 μηνων ...και τωρα ειμαι με ενα αγχος και ενα πανικο που ελπιζω οτι θα σταματησει

Καλά θα κάνεις να ηρεμίσεις. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έτσι θα σκεφτόμουνα στη θέση σου, αλλά σαν απ'έξω θα συμφωνήσω με τη Μαρίτσα. Το οτι έγινε μια φορά δε σημαίνει οτι θα ξαναγίνει (απ'ότι λέτε δεν ήταν κάτι παθολογικό) οπότε προσπάθησε απλά να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 990599
Αχ ναι !!!!!!!!! Ειναι οντως κατι παρα πολυ ωραιο και ειμαι παρα πολυ ευτηχισμενη ....!!!!!!!!!! Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση και να ξερετε οτι θα σας ζαλισω αρκετα ...!!!!!!! Γι αυτο καντε υπομονη !!!!!!!! Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:να ξερετε οτι θα σας ζαλισω αρκετα ...!!!!!!! Γι αυτο καντε υπομονη !!!!!!!! Razz

Τι να κάνουμε...θα σε υποστούμε! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 235182
Τόσες είμαστε, άλλη μία τρελή θα τη χωρέσουμε.. χι χι χι!!! (ελπίζω πως δεν παρεξηγείσαι ε; ) Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 417472

tomaraki

tomaraki
δεν παρεξηγω γιατι ολες καταλαβαινουμε πολυ καλα η μια την αλλη ....απλα να ειμαστε καλα.........μηπως το γεγονος οτι το θελω τοσο πολυ με κανει λιγο υστερηκια ??????????

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουμπαρα εσυ μην το ξαναδιαβασεις, για τις αλλες το βαζω για να καταλαβουν τι υστερω θα γινεις Razz Razz
http://www.forum.eimaimama.gr/t2376-topic

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:

AAA το θυμάμαι αυτό το θέμα και είχα στεναχωρηθεί πολύ.

Δεν θυμόμουνα οτι εσύ το είχες βάλει tomaraki συγνώμη.Embarassed

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά σέυχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!!Ναι,είναι πολυ ωραία όλα αυτά με τις προετοιμασίες!!!!!
Διάβασα καλά???Έναν ολόκληρο χρόνο????Να μας τον πεις κι εμάς να τον προτιμήσουμε!!!!Εεεεε,μα πια!!!Και οι άλλοι κάνουν μόνο μια εβδομάδα άντε δύο το πολύ,άντε ένα μήνα...σαν δεν ντρέπονται λιγάκι..χαχα!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Οι ινδιάνοι λένε "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι" επίσης ένα καλό παυσίπονο είναι ο γνωστός και κλασσικός τοίχος.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] χι χι χι Very Happy

Καλημέρα Μαριτσάκι μου! Είσαι αρρωστούλα ή κάτι/κάποιος σε ζάλισε;
Εγώ πάλι έχω νεύρα.

αυτο που λες ειναι γνωστη μεθοδος αναισθησιας!!!χαχαχαχα!!!κατα τα αλλα σωστα λες!το καλυτερο παυσιπονο ειναι το κοψιμο!!!εγω σημερα παραδοξως δεν εχω νευρα!!! Laughing διαβασα τον αυγουστο θα εισαι φρι ε???θες να κανουμε τα γενεθλια των μικρων στη λαμια???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Chrisi έγραψε:Τι κάνετε κοριτσάρες μου; Εγώ απο χθες θέλω να σκοτώσω άνθρωπο και συγκεκριμένα το αφεντικό μου. Χθες τα είπα ένα γερό χεράκι και στον συζυξ τα άκουσε και αυτός και αυτά που φταίει και αυτά που δεν φταίει. Αθηνούλα δυσκολευόμουνα να βρω τοίχο για να κοπανήσω το κεφάλι μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γιατί μόλις τους είχα καθαρίσει τους έχει κάνει όλους η Μοδεστίνα άστα να πάνε. Νομίζω θα αρχίσω να ουρλιάζω ακόμα λίγο μια μόνο λέξη να μου πει κάποιος ακόμα και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Με ακούσατε στην Ελλάδα ή ακόμα;

νομιζω πως ναι!!!σε ακουσα!!!

Athin@ έγραψε:
Και γι'αυτό.
Βασικά κι εγώ έχω αυπνίες και είμαι κομμάτια κάθε μέρα, με τον άντρα μου κοιμόμαστε όλο χώρια γιατί πλέον δεν χωράμε και οι τρεις στο κρεβάτι και η μικρή δεν λέει να πάει στο δικό της, το απόγευμα θα πάμε στον μηχανικό να του τα πω ένα χεράκι, τα είχα πάρει με τις φωτογραφίες της βάφτισης αλλά επιτέλους αυτό έληξε, είναι κι αυτό με τις διακοπές και τη μικρή κάθε μισή ώρα τη βάζω τιμωρία.....με έχει τρελάνειειειειειειειει!!!!!! Εχτές άρχισα να ουρλιάζω και στον άντρα μου και στη μικρή και την πήρε και φύηγανε να κάνουν μια βόλτα για να ηρείσω. Με το που έκλεισε η πόρτα σε λίγα δευτερόλεπτα με πήρε ο ύπνος (και είδα και όνειρο) φανταστείτε ένταση που είχα.

Χρυσή όπως βλέπεις σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!!!!!!!

τωρα μπερδευτηκα!χρυση μπορει να ηταν η αθηνα αυτη που ακουγα!!! Razz Razz Razz

κατα τα αλλα:
ΤΖΩ περαστικα!!!βλεπω εριξες τα μουτρα σου και μας καταδεχτηκες ε?!?!?!?! Razz
ΠΟΠΗ καλα λεει η κουμπαρα σου,δε χρειαζεται να τον βαλετε και σπιτι σας,τις υποχρεωσεις του προς το παιδι να αναλαβει κι απο μακρυα!
ΓΙΑΝΝΑ ολα καλα με τον γιατρο?θα αρχισετε κρεμες?
ΑΛΙΚΑΚΙ με το καλο η βαφτιση!!!παντα χαρες ευχομαι!
tomaraki με το καλο κοπελα μου!δεν ειναι ευκολο να το ξεχασεις αλλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη για το μωρακι σου!μολις ακουσεις και καρδουλα θα νιωσεις καλυτερα πιστευω!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σέυχαριστώ πολύ πολύ Ευάκι μου!!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 417472

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!τι κανετε?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Διάβασα καλά???Έναν ολόκληρο χρόνο????
ΝΑΙ ΝΑΙ!!!cheers

Ευάκι έγραψε:διαβασα τον αυγουστο θα εισαι φρι ε???θες να κανουμε τα γενεθλια των μικρων στη λαμια????
Κάποια στιγμή θα είμαστε Λαμία μέσα στον Αύγουστο για καμιά 10αριά μέρες. Αν είμαστε εκείνη τη μέρα και είστε κι εσείς δεν το συζητάω καν...έκλεισε!!!!!!!!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 893968

Γειά σου Αθηνούλα!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

τι το κάνατε το 12?βιαζόσασταν να το ξαποστείλεται και μπείτε στο γρουσούζικο το 13?
καλά να πάθετε? αχαχαχαχαχαχα

εγκυμοσύνη διαβάζω!
με το καλόοοοοοοοο όλα να πάνε σούπερ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 50580

επίσης έχω να πω το εξής: κάτι ήξερα εγώ που πήρα υπέρ διπλό κρεβάτι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 654316

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευακι την περιμενουμε την παιδιατρο να ερθει κατα τις 6 το απογευμα. Αυριο θα εχω νεοτερα και θα σας πω..

Κουριτσια μου το ξερω οτι θα σας φανει χαζο αλλα νομιζω οτι το παιδι μου δεν θα τρωει τις κρεμες..Νομιζω οτι θα φαω το φτυσιμο του αιωνα..Ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα με την παλινδρομιση που ειχε και δεν ηθελε το γαλα..Τωρα κρεμουλες..Απο την μια εχω ενθουσιαστει. Και απο την αλλη αγχωνομαι η τρελλη..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άντε καλέ τσάμπα αγχώνεσαι νομίζω! μια χαρά θα τρώει το παιδί! ίσα ίσα δεν θα έχει και παλινδρόμηση τώρα και θα του αρέσει και η καινούρια γεύση! πιστεύω δηλαδή!

tomaraki

tomaraki
Athin@ έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:

AAA το θυμάμαι αυτό το θέμα και είχα στεναχωρηθεί πολύ.

Δεν θυμόμουνα οτι εσύ το είχες βάλει tomaraki συγνώμη.Embarassed
Ειμαι καλα τωρα ...αυτα που πονανε τα εχω αφησει πισω ...απλα καποιες στιγμες σου βαζει ο διαβολακος ιδεες και αγχωνεσαι ....ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 2 215994

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Ευακι την περιμενουμε την παιδιατρο να ερθει κατα τις 6 το απογευμα. Αυριο θα εχω νεοτερα και θα σας πω..

Κουριτσια μου το ξερω οτι θα σας φανει χαζο αλλα νομιζω οτι το παιδι μου δεν θα τρωει τις κρεμες..Νομιζω οτι θα φαω το φτυσιμο του αιωνα..Ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα με την παλινδρομιση που ειχε και δεν ηθελε το γαλα..Τωρα κρεμουλες..Απο την μια εχω ενθουσιαστει. Και απο την αλλη αγχωνομαι η τρελλη..

καλε γιαννα ξεκολα και η δικια μου ειχε παλινδρομηση και ταλαιπωρηθηκε και πολυ αλλα τις κρεμες μια χαρα τις εφαγε, απλα ολα στην αρχη κανουν τα ζορια τους ειναι και μεχρι να συνηθησουν, αντε καλε που δεν θα φαει το παιδι

tomaraki

tomaraki
tomaraki με το καλο κοπελα μου!δεν ειναι ευκολο να το ξεχασεις αλλα προσπαθησε να εισαι ηρεμη για το μωρακι σου!μολις ακουσεις και καρδουλα θα νιωσεις καλυτερα πιστευω![/quote]Thankssssssss!!!!!!!!!! Και εγω αυτο πιστευω οτι μολις την Δευτερα ακουσω την καρδουλα θα τα αφησω ολα πισω μου !!!!!!! Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις