Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
54 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 54 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:κάτι ήξερα εγώ που πήρα υπέρ διπλό κρεβάτι!
Τι στο καλό 1,60 είναι στο πλάτος το δικό μας. Αλλά πως γίνεται ένα τόσο δα σκατό να απλώνεται σαν χταπόδι και να το πιάνει όλο δεν μπορώ να καταλάβω.
Γειά σου Μαρία! Που κοπρογυρνούσες σήμερα που μπήκα εγώ; ΕΕΕΕΕΕ;;;;;

Gianna_V έγραψε:Κουριτσια μου το ξερω οτι θα σας φανει χαζο αλλα νομιζω οτι το παιδι μου δεν θα τρωει τις κρεμες..
Όντως χαζό. Μια χαρά θα τις φάει.

tomaraki έγραψε:ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!
Κι εγώωωωωω!!!!!!!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνάκι εδώ ήμουν από το πρωί αλλά δεν είχα μπει! πριν πήγα για κάτι ψώνια και τώρα γύρισα και λέω να κάνω ένα συμμάζεμα σκούπισμα σφουγγάρισμα στα γρήγορα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Κάποια στιγμή θα είμαστε Λαμία μέσα στον Αύγουστο για καμιά 10αριά μέρες. Αν είμαστε εκείνη τη μέρα και είστε κι εσείς δεν το συζητάω καν...έκλεισε!!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα αλλα εγω δε θα ειμαι 10 μερες εκει!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!πως και μπηκες σημερα?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι γιατι δεν θα εισαι στη πεθερουλα 10 μερες?φοβασαι μην παθεις στερητικο μετα τον αποχωρισμο??????? Very Happy Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ευακι γιατι δεν θα εισαι στη πεθερουλα 10 μερες?φοβασαι μην παθεις στερητικο μετα τον αποχωρισμο??????? Very Happy Very Happy

αχ πως με νιωθεις!!!!!!!!!!!!! Razz Razz
θα μου λειπει μετα καθε στιγμη της μερας...ναι τ'ομολογω..............

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι κοριτσια μου να μην εχουμε θεμα με το φαγητο..Θα σας πω νεοτερα αυριο για το πως μας βρηκε..

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλα αλλα εγω δε θα ειμαι 10 μερες εκει

Έεεεεεελα ρεεεεεεε γιατίιιιιι;;;;;;

Μόλις συζητήθηκε το πρόγραμμα και θα είμαστε εκεί αυτή την υπέροχη μέρα! Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:καλα αλλα εγω δε θα ειμαι 10 μερες εκει

Έεεεεεελα ρεεεεεεε γιατίιιιιι;;;;;;

Μόλις συζητήθηκε το πρόγραμμα και θα είμαστε εκεί αυτή την υπέροχη μέρα! Very Happy

καλα αλλα εγω δεν ξερω!κατσε να δω ποτε θα παρω αδεια!παντως ειτε πριν ειτε μετα τα γενεθλια θα παρουμε μια χαζοτουρτιτσα να τις κοψουμε τις παπιουλες μας!
προχθες πηγαμε για καφε με κατι κοπελες απο τη δουλεια,της αλλης το παιδακι ηταν 16 μηνων και η δικη μου σχεδον 22 δε φαινοταν διπλα της!το μικρο μου ειναι μια σταλιτσα τελικα!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:προχθες πηγαμε για καφε με κατι κοπελες απο τη δουλεια,της αλλης το παιδακι ηταν 16 μηνων και η δικη μου σχεδον 22 δε φαινοταν διπλα της!το μικρο μου ειναι μια σταλιτσα τελικα!!!

Είναι απο τα ακριβά αρώματα η ζουζουνίτσα γι'αυτό!!!

Το Σάββατο έπαιζε και η δικιά μου με ένα αγοράκι 15 μηνών και ήταν πάνω κάτω στο ίδιο ύψος και πιο στρουμπουλό. Shocked

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα καημο το'χω να ειναι ενα παιδι μου στρουμπουλο!δε μπορει θα το πετυχω καποια φορα!ασε και με εχει πιασει κι ενας καημος να κανω 3ο τωρα.εχω και κατι πονακια σα να εχω περιοδο αλλα κατι καφε αντι αιμα και προσπαθω να θυμηθω αν ειχαμε κανενα ατυχημα αυτο το μηνα αλλα το κεφαλι μου ειναι τζουφιο!δε θυμαμαι τπτ... Twisted Evil περιμενω να γυρισει απο τη δουλεια να τον ρωτησω. cyclops

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε: προσπαθω να θυμηθω αν ειχαμε κανενα ατυχημα αυτο το μηνα αλλα το κεφαλι μου ειναι τζουφιο!δε θυμαμαι τπτ...

Ααααχ θα γίνω θεία πάλι;;;;
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 654316

Πάντως να σχολιάσω κάτι άλλο; Δηλαδή δεν θυμάσαι αν υπήρξε ατύχημα μέσα στον μήνα; Ρωτάω γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην θυμάμαι αφού είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (και στο χέρι αυτουνού που μετράει θα μπορούσαν να λείπουν και κανα-δυό δάχτυλα) Mad

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνα μηπως ειχες εσυ κανενα ατυχημα???????γιατι εχετε και πολλα κοινα εσεις οι δυο......παραλληλες ζωες!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε: προσπαθω να θυμηθω αν ειχαμε κανενα ατυχημα αυτο το μηνα αλλα το κεφαλι μου ειναι τζουφιο!δε θυμαμαι τπτ...

Ααααχ θα γίνω θεία πάλι;;;;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πάντως να σχολιάσω κάτι άλλο; Δηλαδή δεν θυμάσαι αν υπήρξε ατύχημα μέσα στον μήνα; Ρωτάω γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην θυμάμαι αφού είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (και στο χέρι αυτουνού που μετράει θα μπορούσαν να λείπουν και κανα-δυό δάχτυλα) Mad

μη φανταστεις κι εμενα καπου τοσες ειναι απλα δε θυμαμαι αν η μια φορα που καναμε ελευθερα τελειως ηταν αυτο το μηνα ή τον προηγουμενο! Shocked Laughing τον ρωτησα ομως και μου ειπε ηταν πριν το πασχα cyclops cyclops δε παει καλα το μυαλο μου!και μολις ερθει ξερεις τι θα πει ε!?!?!?!?! "ειναι που σου λειπει το σεξ" θα μου την πει κι απο πανω!ειχαμε πολλες υπηρεσιες αυτο το μηνα και διαφορετικες μερες ομως και πολλη κουραση μαζευτηκε.ουφ να μην πολυλογω δεν εισαι η μονη!παλι μαζι ειμαστε!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:Αθηνα μηπως ειχες εσυ κανενα ατυχημα?

Μπαααααααααααα Rolling Eyes

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
athina24 έγραψε:Αθηνα μηπως ειχες εσυ κανενα ατυχημα?

Μπαααααααααααα Rolling Eyes

δε πειραζει!!!τον αλλο μηνα!!!μονο να συννενοηθουμε ποτε ε!!!!! Wink

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα σε οοοοολα τα κοριτσια ελπιζω να ειστε τελεια!
τις τελευταιες μερες στριφογυρναει στο μυαλο μου ο δεμονας του δεικτη της ζυγαριας να δειχνει ''ξανα'' προς τα πανω, μετα απο τον αγωνα που εκανα ολο το 2010 για να χασω ολα αυτα τα κιλα, το χειρουργειο η διοατροφη η ασκηση οι γιατροι, ειπα οτι δεν θα ασχοληθω με τα κιλα στην εγκυμοσυνη αλλα, μετα απο τοσο κοπο, ηρθε στο μυαλο μου και στις σκεψεις μου.
το ειπα στον γιατρο μου και γελαγε γιατι δεν μπορω να φαω πολυ ωστε να παχυνω αλλα, οσο θα αντικριζω την ζυγαρια? Shocked

την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο για υπερηχο, ειπε οτι λογικα θα ακουσουμε καρδουλα και θα δουμε ακρα! ειναι μια μερα πριν τα γεννεθλια μου, και προσευχομαι να ειναι το καλητερο δωρο που θα εχω παρει ποτε μου!
ανηπομονω και προσεχω μεχρι αηδιας.

κοριτσια αν ξερει καμια να μου απαντησει σε κατι? αυριο παιζει ο αντρας μου το πρωτο του Live σε μαγαζι και θελω να παω οποσδηποτε! θα με εππιρεασει ο δυνατος ηχος? η το περιβαλλον? μπορω να παω εστω για κανα μισαωρο?
ειναι ο χωρος κλειστος και θα καπνιζουν δυστηχως Sad

sorry για το bla bla, αλλα μονο εδω μπορω να τα πω χωρις να με κραξουν! Laughing Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να πας κορίτσι μου. Μόνο να μην είσαι όρθια και χωμένη στον κόσμο μη σε χτυπήσουν. Αλλιώς δεν τρέχει τίποτα, να πας κανονικά και να περάσεις τέλεια και να πιεις κι ένα ποτηράκι.

Όσο για τα κιλά ότι είναι να πάρεις θα το πάρεις. Μη σκάσεις και γι'αυτό. Με το καλό να την ακούσετε την καρδούλα!!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;; Very Happy

Εγώ σήμερα πήγα για το εμβόλιο του μπεμπη και ειδαμε και τον μπαμπας μας μετα απο 19 μέρες και ρε κορίτσια τον πήραν τα κλάματα!!!!!!!! Sad Sad αλλά σε λίγο καιρό θα πάρει άδεια ανατροφής και θα έρθει εδώ μαζι μας!!!!!!

Εσεις ολα καλά;;; Μαρακι τι κάνει ο πεθερός σου;;;;

tomaraki είχα διαβάσει την ιστορία σου, καταλαβαίνω πως ήταν πολύ σκληρό αυτό που πέρασες όμως μην το σκέφτεσαι, σκέψου θετικ¨α και όλα θα πάνε καλά, σου ευχομαι μια καλή και ευχάριστη εγκυμοσύνη Very Happy

Σωτηρία μου δεν ξέρω αλλά πάρε τον γιατρο σου να ρωτήσεις εγω τα απεφευγα αυτά αλλά και πάλι ειναι ο αντρούλης σου και λογικό να θες να πάς!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: ειδαμε και τον μπαμπας μας μετα απο 19 μέρες και ρε κορίτσια τον πήραν τα κλάματα!!!!!!!! Sad Sad αλλά σε λίγο καιρό θα πάρει άδεια ανατροφής και θα έρθει εδώ μαζι μας!!!!!!

Γειά σου Βασούλα!!!

Κρίμα μωρέ κι αυτός ο καημένος...
Πάντως αν θέλεις παρεούλα σου στέλνω τον δικό μου να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μου και όταν έρθει ο δικός σου μου τον επιστρέφεις.Ε; Wink

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορυ που αργησα καναμε απογραφη.. Βασουλινι και Αθηνουλα ευχαριστω πολυ! βασικα κατσε να τον παρω τηλ. μια τωρα να δω! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 3 215994

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας τσουπρες.
TOMARAKI, με το καλο.Ολα να πανε κατ΄ευχην.
Σωτηρια, να πας καλε στρον αντρουλη σου Εγκυος εισαι οχι αρρωστη.Απλα αν δε νιωσεις καλα καποια στιγμη να φυγεις.
Βασουλα, καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου.
Αθηνα και Ευα βλεπω ετοιμαζεστε για νεα σοδεια;Με το καλο.
Εγω συνεχιζω να ποναω.Με τραβανε τα ραμματα.Αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα.Εχω τον αντρουλη μου με πυρετο.Δραμαααααα.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζο περαστικα σε ολους!!!!!!!και εμαςμολις μας απογραψαν.....

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμάς ήρθαν σήμερα και υποτίθεται ότι δεν βρήκαν κανέναν,βλακείες αφού μέσα στο σπίτι ήμασταν όλοι! και μας κόλλησαν χαρτί ότι θα έρθουν αύριο! χ@στήκαμε και η βάρκα γέρνει με το συμπάθιο! θα είναι και άντρας! πω πω πρέπει να σουλουπωθώ! Razz Razz Razz

Βασούλα μου όλα καλά? μετρηθήκατε κιόλας? εντάξει ο μικρος μας?
βρε τον μπαμπά? πώς αντέχει μακριά από το γιόκα του? και μακριά σου εννοείται !

ο πεθερός καλά έχει χορτάσει ύπνο ξάπλα και φαγητό! αχαχαχα
μάλλον για την ερχόμενη Τετάρτη τον έχουν προγραμματίσει άν δεν κάτσει καμία απεργία πάλι δηλαδή!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και σε εμας νεαρος ηρθε.....2μετρος αλλα ψιλοχαλια!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:και σε εμας νεαρος ηρθε.....2μετρος αλλα ψιλοχαλια!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

ααααααα αυτό έλεγα στην Πόπη μανούλα εχτές, για τον γιο του νονού μου που σπουδάζει Τρίκαλα και για το χαρτζιλίκι κάνει απογραφές, 20άρης δίμετρος κουκλί ζωγραφιστό! αχαχαχαχαχα αλλά τι να σας κάνω είναι Τρίκαλα, του λέω θα σε βλέπουν έτσι και θα σε βάζουν κατευθείαν μέσα στο σπίτι ε? ουυυυ καλά είσαι μου λέει με ταίζουν κιόλας! αχαχαχαχαχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις