576 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Δευ Μάης 30, 2011 11:47 am
maraki85
Πανταχού παρούσα!
Tι εγινε βρε Μιλουπακι?Ευχομαι να ειναι ολα περαστικα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:στανταρ καναν καρδιογραφημα δεν ειδαν τιποτα ρε γαμωτο,
Μιλουπακι έγραψε:ο μικρος καλα ειναι εξαλλου δεν ειχε και τιποτα για το χαρτι του δημοτικου πηγαμε, απλα βρηκε περιεργο το καρδιογραφημα και μολις το ειδε αυτος μου ειπε κατι οτι εχει οπισθοδρωμηση καπως δεν καταλαβα δεν ελεγε, οτι καποια σωληνακια και καλα αντι να ειναι μπροστα στην καρδια ειναι πισω, οτι μπορει απλα να ειναι μορφολογικο και να μην εχει κανενα αλλο θεμα, αλλα μου εκλεισε να κανουμε ενα τριπλεξ την παρασκευη να δουμε να σιγουρευτουμε αν ολα λειτουργουν καλα η οχι, με ρωτησε αν ειχε φυσημα ποτε, του ειπα οχι, αν ειναι προωρος που ειναι, και λεω τι σκατα στο παιδων ειχε κανει ασχετη εγχειρηση παλια στανταρ καναν καρδιογραφημα δεν ειδαν τιποτα ρε γαμωτο, και ειναι και καλος γιατρος αυτος διδικτωρ στο πανεπιστημιο δεν ειναι γιατρουδακι, ελπιζω απλα να ειναι μονο μορφολογικο και να μην εχει τιποτα αλλο, τι να πω
Μαριτσακι σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και τη παρασκευη να μας πεις τα νεα!
και εμεις μονο το καρδιογραφιμα μας εχει μηνει για το Λαζαρακο!!!σημερα πηγαμε και παιδιατρο και ημαστε σχεδων ετοιμη για την εγγραφη!!
Vivian έγραψε:Γειααααα!!!! Δεν ειμαι καλα κοριτσιααα... Πολλες αναγουλες τα καλα του Κωνσταντινου παλι!!
Athin@ έγραψε:
Α τι θυμήθηκα:
- Γωγώ πως κάνει ο γύφτος;
- Πατάτιιιιιιιιι!
Gianna_V έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου..
Σε λιγο θα φαμε την πρωτη μας φρουτοκρεμα..
Θα σας γραψω μετα πως πηγε..
Μαριτσακι ελπιζω να ειναι ολα καλα..
Ευάκι έγραψε:αθηνα ακομη δεν ηρθε...κι ολο το πρωι περιμενα να γυρισω σπιτι να το βρω και τιποτα...δεν επρεπε να εχει ερθει?
XA XA XA!!! Αστεράκι!!!!Ευάκι έγραψε:-ελενη ποσα κοριτσακια εχει η μαμα?
-ανα (ενα)
-ποσα παιδακια εχει η μαμα?
-δλυλο(δυο)....
της πηρα και σκουπα-σφουγγαριστρα απο τα τζαμπο και ξεπατωθηκε η δολια να σκουπιζει!!!
Διάβασα η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ κι αναρωτιόμουνα που κολλάει. χι χι ιχ!!!Μιλουπακι έγραψε:η τσαπερδωνα
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης