Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tι εγινε βρε Μιλουπακι?Ευχομαι να ειναι ολα περαστικα!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο μικρος καλα ειναι εξαλλου δεν ειχε και τιποτα για το χαρτι του δημοτικου πηγαμε, απλα βρηκε περιεργο το καρδιογραφημα και μολις το ειδε αυτος μου ειπε κατι οτι εχει οπισθοδρωμηση καπως δεν καταλαβα δεν ελεγε, οτι καποια σωληνακια και καλα αντι να ειναι μπροστα στην καρδια ειναι πισω, οτι μπορει απλα να ειναι μορφολογικο και να μην εχει κανενα αλλο θεμα, αλλα μου εκλεισε να κανουμε ενα τριπλεξ την παρασκευη να δουμε να σιγουρευτουμε αν ολα λειτουργουν καλα η οχι, με ρωτησε αν ειχε φυσημα ποτε, του ειπα οχι, αν ειναι προωρος που ειναι, και λεω τι σκατα στο παιδων ειχε κανει ασχετη εγχειρηση παλια στανταρ καναν καρδιογραφημα δεν ειδαν τιποτα ρε γαμωτο, και ειναι και καλος γιατρος αυτος διδικτωρ στο πανεπιστημιο δεν ειναι γιατρουδακι, ελπιζω απλα να ειναι μονο μορφολογικο και να μην εχει τιποτα αλλο, τι να πω

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:στανταρ καναν καρδιογραφημα δεν ειδαν τιποτα ρε γαμωτο,

Ή το είδαν αλλά δεν υπήρχε λόγος να το αναφέρουν.
Θα κάνετε το τρίπλεξ και όλα καλά θα είναι!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε αθηνα μου αλλα και μορφολογικο μονο να ειναι ο ανθρωπος μου εδωσε το καρδιογραφημα και μου ειπε να το εχω παντα μπροστα στο βιβλιαρειο να ξερουν οι γιατροι, οι αλλοι στο μαιευτηριο η οπου δηποτε δεν επρεπε να το πουν, γιατι το καρδιογραφημα βγηκε περιεργο και μου ειπε ειναι απο αυτο, πρεπει να εισαι ενημερος για κατι τετοιο οπου και να πας να τον κοιταξουν, ελεος δηλ

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μιλουπακι έγραψε:ο μικρος καλα ειναι εξαλλου δεν ειχε και τιποτα για το χαρτι του δημοτικου πηγαμε, απλα βρηκε περιεργο το καρδιογραφημα και μολις το ειδε αυτος μου ειπε κατι οτι εχει οπισθοδρωμηση καπως δεν καταλαβα δεν ελεγε, οτι καποια σωληνακια και καλα αντι να ειναι μπροστα στην καρδια ειναι πισω, οτι μπορει απλα να ειναι μορφολογικο και να μην εχει κανενα αλλο θεμα, αλλα μου εκλεισε να κανουμε ενα τριπλεξ την παρασκευη να δουμε να σιγουρευτουμε αν ολα λειτουργουν καλα η οχι, με ρωτησε αν ειχε φυσημα ποτε, του ειπα οχι, αν ειναι προωρος που ειναι, και λεω τι σκατα στο παιδων ειχε κανει ασχετη εγχειρηση παλια στανταρ καναν καρδιογραφημα δεν ειδαν τιποτα ρε γαμωτο, και ειναι και καλος γιατρος αυτος διδικτωρ στο πανεπιστημιο δεν ειναι γιατρουδακι, ελπιζω απλα να ειναι μονο μορφολογικο και να μην εχει τιποτα αλλο, τι να πω

Μαριτσακι σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα και τη παρασκευη να μας πεις τα νεα!

και εμεις μονο το καρδιογραφιμα μας εχει μηνει για το Λαζαρακο!!!σημερα πηγαμε και παιδιατρο και ημαστε σχεδων ετοιμη για την εγγραφη!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Γειααααα!!!! Δεν ειμαι καλα κοριτσιααα... Πολλες αναγουλες τα καλα του Κωνσταντινου παλι!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

αγοράκι πάλι? Very Happy

Athin@ έγραψε:
Α τι θυμήθηκα:
- Γωγώ πως κάνει ο γύφτος;
- Πατάτιιιιιιιιι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 24 536304

αχαχαχαχαχαχαχαχα! τα καλά τα δικά μας και εσείς!αχαχαχα

καλημέρα κοριτσάκια! τι κάνετε? μόλις σας διάβασα και λέω κάτσε να γράψω πριν φύγω, αν δεήσει ο ανήρ να φέρει το αμάξι νωρίς! λέμε να πάμε παραλία με τον Νίκο σήμερα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 24 328109

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου..
Σε λιγο θα φαμε την πρωτη μας φρουτοκρεμα..
Θα σας γραψω μετα πως πηγε..

Μαριτσακι ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου..
Σε λιγο θα φαμε την πρωτη μας φρουτοκρεμα..
Θα σας γραψω μετα πως πηγε..

Μαριτσακι ελπιζω να ειναι ολα καλα..

καλημέρα! ωωωωωωωω καλές μάσες! ελπίζω να το καταβροχθήσετε!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κουκλιτσες μου!!! Γιαννα υπομονη θα την φαει στο τελος χιχιχι!!

Ρε Μαρια ζηλευωωωωωω!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

naysika

naysika
καλημεραααα!ομορφες!!!τη μου κανεται?εμεις σημερα εχουμε ξυπνηση με γκρινια!!δεν το μπορω αυτο το πραγμα πρωι πρωι!!!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιποοοοννν... Φαγαμε 4 ολοκληρες κουταλιες Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 24 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 24 328109
Εδειχνε να του αρεσει και να μην ξινιζει. Ανοιγε το στομα μια χαρα!!!Ολα καλα..Πιστευω για αρχη καλα ειμαστε..

Ηπιε και το γαλατακι του μετα και μια χαρουλα..

Βρε κοριτσια εχετε κανενα νεο απο την Αγγελικη?

naysika

naysika
μπραβο Γιαννα καλο ξεκινημα με την κρεμουλα!!!!!αντε και αυριο 8 κουταλιες!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησερα κοριτσακια...τι κανετε??????Μαρακι σε ζηλευω τρελλα που πας παραλια!!!!!Μαριτσα ολα καλα,θα δεις που την Παρασκευη θα μας πεις ολα οκ!!!!!!Γιαννα κρεμουλα????υπομονη!

GEODATOU

GEODATOU
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ????ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΜΑΡΙΤΣΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ!!!!!!
ΕΛΕΝΗ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΟ.
ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ. ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΑΛΛΟΝ!!!!ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμαν βρε τζω!!!περαστικα σας και παλι!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κορίτσια, επιτέλους κατάφερα να μπώ....Ημουν πολύ χάλια σήμερα Sad μάλλον δεν εχω σιδηρο, πάω για εξετάσεις αυτήν την εβδομαδα, ήπια χυμο πορτοκαλι και ήρθα στα ίσα μου!!

Διάβασα οσες σελίδες μπορούσα!!!

Μαριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε και με το τρίπλεξ θα δείς, αν όντως ειναι μορφολογικο σαφώς κι επρεπε να σε ειχαν ενημερωσει αλλά και απο την άλλη ισως απλά δεν είναι κάτι το σημαντικό και δεν έδωσαν σημασία...ευχομαι όλα καλά να είναι κοριτσάκι μου!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!τι κανετε?διαβασα τα νεα σας.
τζω περαστικα μωρε! ποιος σας μουτζωσε φετος πια?!
μαριτσα μου νομιζω μορφολογικο θα ειναι.κανενας μα κανενας αναισθησιολογος δε θα αναλαμβανε να κοιμησει ενα παιδι που εχει η καρδια του προβλημα χωρις να σε υποχρεωσει να τρεχεις 100 φορες σε παιδοκαρδιολογο!να κανετε το τριπλεξ να σας φυγει το αγχος και ηρεμησετε!
αθηνα ακομη δεν ηρθε...κι ολο το πρωι περιμενα να γυρισω σπιτι να το βρω και τιποτα...δεν επρεπε να εχει ερθει? Sad
σιδερωνα 3 ωρες και εχω λιωσει!!!
πολλα φιλακια σε ολες!!!και ενα παραπανω στην βιβιαν για την κοιλιτσα!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!

Μπήκα να χαζέψω λίγο και θα πάω να βάλω το ζουζούνι μου για ύπνο.

Ευάκι έγραψε:αθηνα ακομη δεν ηρθε...κι ολο το πρωι περιμενα να γυρισω σπιτι να το βρω και τιποτα...δεν επρεπε να εχει ερθει? Sad

Ναι ρε, δύο μέρες δεν κάνουν συνήθως; Παρασκευή το έστειλα οπότε σήμερα θα έπρεπε να έρθει. Για να δούμε και αύριο. Rolling Eyes

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυριο εφημερευω οποτε το πρωι θα ειμαι σπιτι,θα εχω το νου μου και θα σου πω τι εγινε!
τι κανει η γωγω???η δικια μου εχει οργιασει τελευταια!δεν αφηνει ανθρωπο σε ησυχια!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α καλά και η Γωγώ μια απο τα ίδια. Αλλά τρελαίνομαι αμα τη μαλώνω της λέω "Άντε" και μαζεύει τα φρύδια και μου απαντάει "Άντιιι" ή άμα τη ρωτάω κάτι μου λέει"ναι μαμά,ναι" με ένα νάζι, αααχ. I love you I love you I love you

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
-ελενη ποσα κοριτσακια εχει η μαμα?
-ανα (ενα)
-ποσα παιδακια εχει η μαμα?
-δλυλο(δυο)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
της πηρα και σκουπα-σφουγγαριστρα απο τα τζαμπο και ξεπατωθηκε η δολια να σκουπιζει!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι μου ομως το καρδιογραφημα βγηκε περιεργο στην αρχη, αφου η κοπελα που το εκανε η βοηθος το κοιταζε σαν χαμενη, και το ειδε αυτος και της ειπε σωστο ειναι απλα εχει αυτο, εμενα δεν επρεπε να με ενημερωσει κανεις; πες παω ενα παιδων για κατι και του κανουν και καρδιογραφημα και μενουν οσοι δεν ειναι καρδιολογοι, εγω δεν πρεπει να το ξερω να τους το λεω; ο γιατρος μου ειπε να το εχω παντα μπροστα στο βιβλιαριο του για να το ξερουν

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοειται οτι επρεπε να το ξερεις!!δε το συζητω αυτο!απλα εκανα τη λογικη σκεψη οτι αν ηταν σοβαρο θα σε ετρεχαν τοτε με το χειρουργειο σε παιδοκαρδιολογους για να εχουν κι αυτοι το κεφαλι τους ησυχο.
η μικρη σου ομορφαινει συνεχως!που θα φτασει καλε?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικρη μου ειναι πολυ ναζιαρα χαχαχα ασε σε πουλα και σε αγοραζει οταν θελει η τσαπερδωνα Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:-ελενη ποσα κοριτσακια εχει η μαμα?
-ανα (ενα)
-ποσα παιδακια εχει η μαμα?
-δλυλο(δυο)....
της πηρα και σκουπα-σφουγγαριστρα απο τα τζαμπο και ξεπατωθηκε η δολια να σκουπιζει!!!
XA XA XA!!! Αστεράκι!!!!

Μιλουπακι έγραψε:η τσαπερδωνα Razz
Διάβασα η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ κι αναρωτιόμουνα που κολλάει.Rolling Eyes Laughing χι χι ιχ!!!

Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω γιατί σε λίγο θα δείρει τον μπαμπά της.
Φιλάκιααααα!!!!!!!!!!!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 24 531909 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 24 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις