776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Τετ Ιουν 08, 2011 12:41 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
μια μεγαλη και ηρεμη καλημερα να εχουμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bou-boukitsa έγραψε:κοριτσακια καλημερα και απο εμενα ..πρωτη φορα μπαινω εδω...
ελπιζω να μην ενοχλω...
Vivian έγραψε:Καλημερα ομορφουλες μου!! Πως ειστε;;
Tziz έγραψε:Καλημέρα Μιλού!!
Θα σου στείλω πμ. Δες όταν ξαναμπείς ή τώρα αν προλαβαίνεις.Vivian έγραψε:Καλημερα ομορφουλες μου!! Πως ειστε;;
Καλημέρα μικρουλίτσα-τσουπρίτσα!
Σου είχα στείλει πμ.
Το είδες?
Gianna_V έγραψε:...Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος....
Gianna_V έγραψε:Καλα, πρεπει να ειχε πολυ πλακα...
Καιρος για ωτοασπιδες..
Εμενα ο δικος μου παει να πιασει την κιθαρα και την ψιλογρατζουναει και του εχω δωσει και ενα μικρο ταμπουρλο και οταν το ακουει απο μακρια να του το φερνει γιατι κανει ενα συγκεκριμενο θορυβο μονο που δεν μου λεει ''ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΓΗΡΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΩΩΡΑΑΑ''..
( υπογραφη: κουκουβαγια)
Gianna_V έγραψε:Σωτηρια οχι δεν παιζει..Μονος εδω στο σπιτι παλευει με τα αυτια μας και με νεα τραγουδια..
Παλιοτερα ειχε παρει και ντραμς αλλα τα δωσαμε γιατι φτιαχνοντας το δωματιο του μωρου ειδαμε οτι δεν χωραμε.
Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος. Προσπαθουσε να παιξει το One των Μetallica, συγκεκριμενα το σολο με την μποτα και μας ειχε φαει τα αυτια..
Gianna_V έγραψε:Καλα, πρεπει να ειχε πολυ πλακα...
Καιρος για ωτοασπιδες..
Εμενα ο δικος μου παει να πιασει την κιθαρα και την ψιλογρατζουναει και του εχω δωσει και ενα μικρο ταμπουρλο και οταν το ακουει απο μακρια να του το φερνει γιατι κανει ενα συγκεκριμενο θορυβο μονο που δεν μου λεει ''ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΓΗΡΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΩΩΡΑΑΑ''..
( υπογραφη: κουκουβαγια)
Tziz έγραψε:Gianna_V έγραψε:...Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος....
Να ακούσεις το μπαμπά μου με τη ντραμς!
Κι αν μπορούσα να ανεβάσω βίντεο θα σου έδειχνα και τη μπουμπού μου να παίζει!!!
ΑΜΕ!!! Τι νόμιζες????
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης