Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
35 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 35 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια μεγαλη και ηρεμη καλημερα να εχουμε!!! I love you

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουμπουκιτσα δεν ενοχλεις καλε, αλλα δεν ειμαι συντονιστρια πλεον,
καλημερα κοριτσια σε λιγο θα παω να παρω τον μικρο απο τα νηπια, τι μου κανετε;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ομορφουλες μου!! Πως ειστε;;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:κοριτσακια καλημερα και απο εμενα ..πρωτη φορα μπαινω εδω...
ελπιζω να μην ενοχλω...

Μπουμπουκίτσα μου, δεν ενοχλείς!
Άκου ενοχλείς!!
Αυτό το θέμα "η καλημέρα" όπως το έχουμε ονομάσει, είναι για ΟΛΕΣ!

Απλά είναι ένα θέμα που μπαίνουμε και γράφουμε ότι μας κατέβει. Πώς τα περνάμε, τι θα μαγειρέψουμε, πού θα πάμε το ΣΚ, και διάφορα άλλα...

Και θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνουν και να συμμετέχουν κι άλλες κοπέλες.

Έχεις απόλυτο δίκιο για τη ζέφη. Κι εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Γιατί βλέπω έναν "ενδιαφέρων" τίτλο και σα μαλ... πάω και κάνω κλικ. Κι όταν εμφανίζεται η σελίδα, βλέπω το λινκ του μπλογκ της και τα παίρνω! Δεν έχω κάνει ούτε ένα κλικ! Με τσαντίζει!

Δε γίνεται να τη "στείλουμε"?

Καλημέρα Σωτηρία!
Δε θυμάμαι να έχουμε συστηθεί, είμαι η Αγγελική. Πώς είναι το μωράκι σου? Κάτι διάβασα ότι είχες λίγο αιματάκι?
Να προσέχεις!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μιλού!!
Θα σου στείλω πμ. Δες όταν ξαναμπείς ή τώρα αν προλαβαίνεις.

Vivian έγραψε:Καλημερα ομορφουλες μου!! Πως ειστε;;

Καλημέρα μικρουλίτσα-τσουπρίτσα!
Σου είχα στείλει πμ.
Το είδες?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Καλημέρα Μιλού!!
Θα σου στείλω πμ. Δες όταν ξαναμπείς ή τώρα αν προλαβαίνεις.

Vivian έγραψε:Καλημερα ομορφουλες μου!! Πως ειστε;;

Καλημέρα μικρουλίτσα-τσουπρίτσα!
Σου είχα στείλει πμ.
Το είδες?

Καλημερα κοριτσακι μου!!! Σου απαντησαααα!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 32 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 32 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρηκα πολυ Αγγελικη μου! οχι δεν εχουμε συστηθει, δυστηχως, δεν ξερω καλα ολες τισ κοπελες αλλα εχω βοηθηθει απο αρκετα σας μυνηματα!
βλεπω το μπουμπουκακι στη φωτο και τρελλενομαι με αυτα τα μαγουλακια! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 32 215994 να ειναι καλα και να την χαιρεσαι!
δεν ειχα απλο αιματακι δυστηχως ειχα πολυ αιμα και κανω κρεββατοθεραπια / utrogestan
για την ωρα παω καλητερα, προσεχω πολυ καναμε και υπερηχο και ειναι καλα το νινι , μου εκανε και μια τουμπιτσα ετσι για να με καθησηχασει! Very Happy

ελπιζω να κυλησουν ολα πλεον πιο ομαλα.
μια καλημερα σε ολες! Very Happy

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου..
Αγγελικη επιτελους..Τι κανεις? Που ησουν χαμενη? Ελπιζω ολα καλα. Μπορει να εχεις γραψει στις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν μπορεσα να μπω..
Βιβιανακι πως τα πας με την εγκυμοσυνη?
Σωτηρια για εσενα που εισαι και του δικου μου ρεπερτοριου πηγαινε να παρεις ενα cdaki με τραγουδια απο Metallica, AC/DC, iron maiden και αλλους που ειναι για μωρα. Ειναι διασκευασμενα τραγουδια σε μωρουδιακη φαση.
Καλλιοπακι ολα καλα θα πανε. Μην αγχωνεσαι με το κριθαρακι. Θα εχει περασει μεχρι την ημερα του γαμου. Εγω θυμαμαι μια μερα πριν και κατα το απογευμα πηγα και εβγαλα ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ σπυρακι απο εκεινα τα καλα με δεκαδες τονους πυον και η φιλεναδα που με εβαφε χαλασε ολο το Make up σε εκεινο το σημειο. Τελικα ψιλοκρυφτηκε αλλα και παλι φαινοταν. Ηταν και στο πηγουνι βλεπεις...

Τα δικα μου τωρα..Ψιλοτρεχω για την βαφτιση του μωρου και τις τελευταιες λεπτομερειες. Απλα επειδη δεν εχω κανεναν να μου τον κρατησει παμε παρεα. Για τα προσκλητηρια, τις μπομπονιερες, τον φωτογραφο. Τελικα εχουμε σχεδον τελειωσει. Μενει να παμε και στην ταβερνα να μιλησουμε για το μενου και μετα παω για τις παραλαβες
Την φρουτοκρεμα τις τελευταιες ημερες την τρωω εγω, τα ρουχα του, ο καναπες και το ριλαξ..Δεν ξερω τι επαθε και πεφτει το φτυσιμο του αιωνα. Τουλαχιστον ηρεμησε απο εκεινη την γκρινια που τον επιανε τα απογευματα..

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βίβιαν το είδα το μήνυμα. Κι εμένα μου λείψατε, αλλά η μικρή δε με αφήνει να κάτσω στον υπολογιστή. Θέλει συνέχεια παιχνίδια!

Σωτηρία μου, utrogestan πήρα κι εγώ τις δύο πρώτες βδομάδες αλλά για προληπτικούς λόγους. Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μου το έδωσε αφού δεν είχα κανένα πρόβλημα.... Τες πα.

Αν δεν εργάζεσαι, η κρεβατοθεραπεία είναι το καλύτερο! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να το κάνω... Αλλά δυστυχώς (κι ευτυχώς) η μικρή μαγουλού μου, μόλις ξυπνήσει, αρχίζει την πολυλογία (δεν κλαίει, απλά μονολογεί) μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα και να το πάρω απόφαση να σηκωθώ...
Ευχαριστήσου το! Ευκαιρία να έχεις τους άλλους και λίγο "δούλους"! χαχαχαχαχα!
Αν κάτι μου έχει λείψει από την εγκυμοσύνη, είναι αυτό. Που όλοι με πρόσεχαν!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Γιάννα!

Κι εμένα η δικιά μου έχει ηρεμήσει τα απογεύματα. Φταίει ο καιρός?
Όσο για τα φαγιά, δεν προλαβαίνω να βάλω το κουτάλι στο πιάτο, κι αυτή έχει το στόμα ανοιχτό και περιμένει την επόμενη κουταλιά.
Αντιθέτως με σένα, μου φτύνει το γάλα.
Δεν ξέρω τι φταίει. Ή δεν της αρέσει αυτό που της πήρα (το άλλαξα) ή προτιμά τα στέρεα....
Έφαγε και την πρώτη της σαβούρα την προηγούμενη βδομάδα. Από το ρηλάξ που ήταν πάνω στον καναπέ, βρέθηκε ανάσκελα στο χαλί. Ευτυχώς προσγειώθηκε με την πλάτη.

Πότε είναι η βάφτιση? Δε θυμάμαι...
Εμείς ευτυχώς έχουμε αρκετό καιρό ακόμα, αλλά περνάει γρήγορα... Πότε μπήκε ο Ιούνιος δεν κατάλαβα....

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαννακι καλημερα! και συ του δικου μου ρεπερτοριου?????? αααα μαρεσεις!
ευτηχως ειναι και ο μπαμπας μας ετσι και δεν εχουμε σκηνικα! Laughing

Αγγελικουλα ευτηχως δουλευα στο σπιτι και η δουλεια ειναι αρκετα καθηστικη - κανω tattoo και piercing - και μου εχει λειψει πολυ μαλιστα χεχεχε.
οσο για την περοιπηση θα σου φανει κουλο αλλα... με πνιγει! Rolling Eyes γενικα δεν ειμαι πολυ του νταντεματος αλλα τωρα χρειαστηκε μετα απο αυτο που εγινε Cool

λεει κουβεντουλες η μικρη σου? πρεπει να εχει πολυ πλακα Laughing

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελικη, η βαφτιση ειναι 10/7. Εχουμε καιρο ακομα αλλα ειχα φαει κολλημα με τα προσκλητηρια..Όσο και να το κανεις πρεπει να φυγουν λιγο νωρις αυτα.
Τα απογευματα επι 2 εβοδμαδες δεν στεκοταν πουθενα. Του εφταιγαν τα παντα. Απλα, την ειχα ακουσει..Ελεγα οτι απο εδω και μπρος θα ειναι ετσι μεσα στην γκρινια. Και μια μερα, χωρις να κανω , ετσι ως δια μαγειας ηρεμησε.
Το γαλα δεν το φτυνει ακομα. Ισως γιατι εγω δεν του το εχω αλλαξει ακομα. Λογω της παλινδρομισης συνεχιζουμε το ιδιο..
Αν αρχισουμε να φτυνουμε και το γαλα, καλα θα περασουμε.. Laughing Laughing
Καλα για το κουβεντολοι δεν το συζηταω..Δεν κουραζεται ΠΟΤΕ..
Σωτηρια και εγω εχω τον αντρα μου που του παιζει κιθαρα. Αλλα οταν δεν ειναι εδω, του κανω μουσικοθεραπεια με αυτα τα τραγουδια ( και τα original) γιατι δεν ξερω να παιζω τιποτα απο οργανα..( μη βαλετε περιεργες σκεψεις με το μυαλο σας..Μιλαω για κιθαρα, πιανο κ.ο.κ,) Cool

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing
καταλαβα η νεα γενια ροκ μεγαλωνει βλεπω!
καλα κανεις και του βαζεις τραγουδακια , ετσι εκανε και ο μπαμπας μου σε μενα, pink floyd deep purple queen led zeppelin , χαμος σρο σπιτι καθε βραδυ και γω τα ακουγα και χορευα! Laughing
οποτε ειναι και ο παππους ροκας, ε τι στο καλο δε νομιζω να ξεφυγει το παιδι? Laughing Laughing
παιζει σε μπαντα ο αντρας σου? τωρα θυμιθηκα για την κιθαρα μου το ειχες ξαναπει!
και μενα τωρα εχει κλεισει ενα σωρο live για το καλοκαιρι και γω δεν θα μπορω να πηγαινω grrrrrr Twisted Evil

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σου απαντησα αγγελικουλα

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σωτηρια οχι δεν παιζει..Μονος εδω στο σπιτι παλευει με τα αυτια μας και με νεα τραγουδια..
Παλιοτερα ειχε παρει και ντραμς αλλα τα δωσαμε γιατι φτιαχνοντας το δωματιο του μωρου ειδαμε οτι δεν χωραμε.
Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος. Προσπαθουσε να παιξει το One των Μetallica, συγκεκριμενα το σολο με την μποτα και μας ειχε φαει τα αυτια.. Laughing Laughing

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπεραα κουκλες!!τη κανετε?εμεις πρι απο καμια ωρα γυρισαμε απο το νοσοκομειο πηγαμε και καναμε για την αλλεργια με το αυγο που εχει η ναυσικα!!τελικα η αλλεργια συνεχιζεται και τωρα θα παμε να κανουμε εξετασει αιματος και rast για να δουμε που ειναι ποιο πολυ και να αρχισουμε δοκιμες στο νοσοκομειο πανω στο αυγο!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουραγιο και υπομονη κοριτσι μου με την αλλεργια. Ελπιζω ολα να τελειωσουν γρηγορα.
Ειμαι παθουσα με παααρααα πολλες αλλεργιες και ξερω ποσο ταλαιπωρια ειναι

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καλο ειναι οτι το αυγο περναει με τον καιρο στους περισσοτερους που ξερω, ολα καλα θα πανε οταν μεγαλωσει λιγο ακομα

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:...Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος....

Να ακούσεις το μπαμπά μου με τη ντραμς!
Κι αν μπορούσα να ανεβάσω βίντεο θα σου έδειχνα και τη μπουμπού μου να παίζει!!!
ΑΜΕ!!! Τι νόμιζες????

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα, πρεπει να ειχε πολυ πλακα...

Καιρος για ωτοασπιδες.. Razz Razz

Εμενα ο δικος μου παει να πιασει την κιθαρα και την ψιλογρατζουναει και του εχω δωσει και ενα μικρο ταμπουρλο και οταν το ακουει απο μακρια να του το φερνει γιατι κανει ενα συγκεκριμενο θορυβο μονο που δεν μου λεει ''ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΓΗΡΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΩΩΡΑΑΑ''..

( υπογραφη: κουκουβαγια)

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Καλα, πρεπει να ειχε πολυ πλακα...

Εμενα ο δικος μου παει να πιασει την κιθαρα και την ψιλογρατζουναει και του εχω δωσει και ενα μικρο ταμπουρλο και οταν το ακουει απο μακρια να του το φερνει γιατι κανει ενα συγκεκριμενο θορυβο μονο που δεν μου λεει ''ΚΑΝΕ ΠΙΟ ΓΗΡΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΩΩΡΑΑΑ''..

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Σωτηρια οχι δεν παιζει..Μονος εδω στο σπιτι παλευει με τα αυτια μας και με νεα τραγουδια..
Παλιοτερα ειχε παρει και ντραμς αλλα τα δωσαμε γιατι φτιαχνοντας το δωματιο του μωρου ειδαμε οτι δεν χωραμε.
Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος. Προσπαθουσε να παιξει το One των Μetallica, συγκεκριμενα το σολο με την μποτα και μας ειχε φαει τα αυτια.. Laughing Laughing

α καταλαβα!!!! Laughing Laughing Laughing ηρεμησαν τα αυτακια σου?
εδω να δεις τι γινεται.. εχουμε κανει το σπιτι στουντιο ηχογραφησης, μικροφωνα ενισχητες 3 κιθαρες ενα μπασο μια ντραμς, ενα αρμονιο, ας μη μιλησω για τα χιλιομετρα καλωδια μεσα στο σπιτι, πανικος! το'χουμε και λιγο εμεις στην κερκυρα το μικροβιο της μουσικης αλλα αυτο παιδι μου ειναι ανω ποταμων! χαχαχαχα

Ελενακι υπομονη με τις αλλεργιες και γω παιδι αλλεργιων ημουν ειμαι και θα ειμαι! αληθεια της εχετε κανει την δερματολογικη εξεταση εκτος απο τις αιματολογικες?
αν εισαι Αθηνα εχω να σου προτεινω εναν καθηγητη!
πολλα περαστικα ευχομαι

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Καλα, πρεπει να ειχε πολυ πλακα...

μαμα κουκουβαγια το παιδι θα γινει μουσικος τελος! αυτα ειχα να πω! Laughing

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Gianna_V έγραψε:...Καλα με τα ντραμς γινοταν ο κακος χαμος....

Να ακούσεις το μπαμπά μου με τη ντραμς!
Κι αν μπορούσα να ανεβάσω βίντεο θα σου έδειχνα και τη μπουμπού μου να παίζει!!!
ΑΜΕ!!! Τι νόμιζες????

και η μικρη σου ντραμς???
α ενταξει! τη βλεπω εγω τη μελλοντικη μπαντα αρχιζει και σχηματιζεται! χαχαχαχαχαχ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 32 215994

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι Σωτηρια μου. Βασικα ας ειναι καλα και ας γινει οτι θελει. Μουσικος ομως ειναι αλλο πραγμα.. Wink Wink

Και εμεις ειχαμε πολλα οργανα..Ταμπουρλα, φλογερες, 2 κιθαρες μια κλασσικη και μια ηλεκτρικη και εναν ενισχυτη, καλωδια, ντραμς, καστανιετες, φυσαρμονικες, ντεφια ( για εμενα την αρκουδα) και αλλαο πολλα..
Τα περισσοτερα τα εχουμε μαζεψει. Ειδικα τα καλωδια. Οταν φτιαξαμε το δωματιο του μωρου και τωρα εδω στο σαλονι που εχω ριλαξ, παρκο και παιχνιδια ΠΑΝΤΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις