751 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Τρι Ιουν 07, 2011 11:56 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
αχ εβαλες και τικερακι για την ανηψια ρε αθηνακι; τι γλυκο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:αντε πιστεύω και ότι το κοριτσάκι θα φάει λιγότερο ξύλο απο τη δικιά μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:εγω πειραζει που τωρα προσεξα τα τικερακια για τις αδελφες σας;
Μιλουπακι έγραψε:αθηνα ετσι ειναι εδω ο γιος μου το εχει παθει καμια φορα αυτο οταν θελει να δει κατι στην τηλεοραση περιμενει τις διαφημισεις και καμια φορα μεχρι να παει τρεχατος την επαθε την ζημια
Kalliopi έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!!
ΜΑΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΘΗΝΟΥΛΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kalliopi έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΑΡΗ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΚΟΛΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΚΑΛΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΣΤΑΡΑΚΙΑ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ....ΚΑΙ Ο Χ Ι,ΔΕ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣΜ!!!!
Ευάκι έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΑΡΗ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΚΟΛΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΚΑΛΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΣΤΑΡΑΚΙΑ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ....ΚΑΙ Ο Χ Ι,ΔΕ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣΜ!!!!
απαπαπα αλλαγες!!!!!χαχαχαχαχα αντε ευχομαι να ειναι αληθινες και μονιμες!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης