851 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Πεμ Ιουν 09, 2011 12:58 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Αγγελικούλα έχεις και εσύ ΠΜ αχαχαχα
καληέρα μπουμπουκίτσα!
καληέρα μπουμπουκίτσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κοριτσακια σε ολες!!!
εγω δεν γραφω πολλα αλλα σας διαβαζω ολες ...μεχρι να παρω φορα...χιχι..
φιλια πολλα
[b]Gianna_V έγραψε:Καλο μεσημερι κοριτσια μου..
Χρονια πολλα στις εορταζουσες
Εμεις πηγαμε βολτα και γυρισαμε αρον-αρον λογω ζεστης..Ουφ
Μιλουπακι έγραψε:
πωπω με την λεξη καπουλια σαν φοραδα ενιωσα
Μιλουπακι έγραψε:γιατι ειμαι αντιδραστικο ον
Μαρία έγραψε:
πλακώσου στους κοιλιακούς να κάνεις φέτες! προσοχή όχι φέτες με βούτυρο, φέτες κοιλιακούς!
bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κοριτσακια σε ολες!!!
εγω δεν γραφω πολλα αλλα σας διαβαζω ολες ...μεχρι να παρω φορα...χιχι..
φιλια πολλα
Ευάκι έγραψε:
3 φετες με βουτυρο παρακαλω για μενα!!!και αν ειναι δυνατον φρυγανισμενες στην ξυλοσομπα!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
3 φετες με βουτυρο παρακαλω για μενα!!!και αν ειναι δυνατον φρυγανισμενες στην ξυλοσομπα!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!
Και για μενα παρακαλω!!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Και για μενα παρακαλω!!!!!
αμα ειναι για σενα θα σου στειλω και τις 2 δικες μου!μια για σενα μια για την κοιλιτσα!!!!!την τριτη λεω να την κρατησω γιατι τη λιγουρευτηκα!!!!χαχαχαχα
τι κανεις κοριτσακι???με τις ναυτιες πως εισαι?
AnastasiaKoutsourh έγραψε:να πω και εγω την καλημέρα μου ή θα πέσει κάτω????
καλός σας βρήκα!!! πείτε τα νέα σας να ξεχαστώ λίγο...Μαρία έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:να πω και εγω την καλημέρα μου ή θα πέσει κάτω????
καλέ όχι γιατί να πέσει? καλώς την!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:καλός σας βρήκα!!! πείτε τα νέα σας να ξεχαστώ λίγο...Μαρία έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:να πω και εγω την καλημέρα μου ή θα πέσει κάτω????
ναι μένω Πειραιά εδώ είναι όλες οι πληροφορίες για μένα --->>http://forum.eimaimama.gr/t3283-topic ... και εγώ νυστάζω πολύ και ιδικά από τότε που άρχισα δίαιτα και έκοψα το κάπνισμα...το πρωί εργάζομαι κρατάω ένα αγοράκι 18 μηνών και τα μεσημέρια μαγείρευω για την άλλη μέρα αυτααααα ότι απορία έχεις ρωτάς ελεύθεραΜαρία έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:καλός σας βρήκα!!! πείτε τα νέα σας να ξεχαστώ λίγο...Μαρία έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:να πω και εγω την καλημέρα μου ή θα πέσει κάτω????
αν μπαίνεις καθημερινά σε αυτό το θέμα, όχι μόνο θα ξεχαστείς, θα αποτρελαθείς μπορώ να πω! αχαχαχαχαχαχα ότι μπορείς να φανταστείς λέμε εδώ!
τώρα για νέα, να σου πω τα δικά μου μιας και είμαι εδώ! νυστάζω ανυπόφορα, πάντα συμβαίνει αυτό και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα! αχαχαχα
τώρα έχω τον γιο μου που θέλει να παίξουμε με ένα μπαλόνι ενώ εγώ ζεσταίνομαι και μόνο που κάθομαι!
εσύ? Αθήνα μένεις? εγώ Κόρινθο, αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα την φωτό σου μου φάνηκες πολύ γνωστή φυσιογνωμία!
δεν στου είπα να δεις για να πίστεις άλλα για να με γνωρίσεις...ναι μετά απο 11 χρόνια το έκοψα επιτέλους!!!! δεν πείρα κιλά άλλα προσέχω γιατί θέλω να χάσω αρκετά και θα το κάνω άμα βάλω κάτι στο μυαλό το πετυχαίνωΜαρία έγραψε:καλέ προς Θεού! αχαχαχαχα δεν ρωτάω γιατί είμαι καχύποπτη! Πειραιά ε? Πειραιά μένει η κουνιάδα μου και ανεβαίνουμε που και που, έχουμε καιρό βέβαια, λες να σε έχω συναντήσει πουθενά και να μου έχει μείνει η φυσιογνωμία σου?
άσχετο αλλά καλά έκανες και έκοψες το κάπνισμα, φανατική αντικαπνίστρια εγώ εντωμεταξύ! αχαχαχα αλλά το έχω ακούσει από πολλούς, όλο και κάπου ξεσπάνε μετά, ή στο φαγητό ή στον ύπνο, κάτι θέλουν να κάνουν!
τι να πω με είδαν και την έκαναν??? χαχαχαχα είμαι παλιό μέλος άλλα έχω καιρό να μπω δεν ήμουν και πολύ καλά δεν ήθελα να δω νέα για εγκυμοσύνες ούτε για αστείο...μόλις βρήκα δουλειά ανέβηκα ψυχολογικά και πήρα απόφαση να κόψω και το τσιγάρο και να χάσω και κιλά δεν λέω΄ότι είμαι μες στην τρελή χαρά άλλα είμαι καλά...Μαρία έγραψε:καλό αυτό, εννοώ να βάλεις κάτι στο μυαλό σου και να μπορείς να το πετύχεις! άμα μπαίνεις συχνά εδώ ουυυυυ θα σε γνωρίσω σίγουρα!
και θα γνωρίσεις και εσύ τα άλλα τα τρελοκόριτσα και θα γελάμε πολύ, θα δεις, και θα ξεχνιέσαι κιόλας!
καλά που πήγαν όλες????? εξαφανίστηκαν!
καλά εγώ αρκετά με μένα για πές μου για σένα...Μαρία έγραψε:αχαχαχαχαχα όχι δεν σε είδαν και έφυγαν! έχω από το πρωί να τις δω!
καλά έκανες, αν τα βρεις με τον εαυτό σου και πεισμώσεις, όλα θα μπορείς να τα πετύχεις θα το δεις, να ήδη βρήκες δουλειά, έκοψες το τσιγάρο μετά από τόσα χρόνια, όλα θα γίνουν, όλα!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης