Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι γιουχουυυ! γαμωτο σας εχω ''χασει'' λιγο πολυ, μου εχουν γινει τα ματια κουμπια καθομαι ολη μερα στον υπολογιστη, δεν αντεχω αλλο στο κρεββατι τα χω παιξει, αν και ψιλοσηκονομαι τωρα :/

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:Αναστασια καλη επιτυχια σε καθε σου στοχο!
Very Happy

σε ευχαριστώ!!! και εσυ σου ευχομαι ότι καλύτερο σε όλες το ευχομαι Laughing Laughing Laughing

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:Μαρακι γιουχουυυ! γαμωτο σας εχω ''χασει'' λιγο πολυ, μου εχουν γινει τα ματια κουμπια καθομαι ολη μερα στον υπολογιστη, δεν αντεχω αλλο στο κρεββατι τα χω παιξει, αν και ψιλοσηκονομαι τωρα :/
είδα κάτω το πόσα κιλά έχασες affraid affraid affraid πως το έκανες αυτό?? εγω 10-20 θέλω να χάσω

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy

καλώς το! όλα καλά???????

εγώ Αναστασία μου λοιπόν είμαι η Μαρία, έχω έναν γιο τον Νικόλα που κοντεύει τα 5 (που κάνει για δέκα παιδιά μαζί άμα τον πιάσει, άμα δεν τον πιάσει είναι το πιο γλυκό παιδί στον κόσμο αχαχαχα)

δεν δουλεύω από τότε που έκανα τον μικρό μου, και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσε πολύ η δουλειά εκτός σπιτιού, έχω αρχίσει να θέλω πολύ μία δουλειά! αχαχα αλλά τώρα που θα θέλω εγώ δεν θα βρίσκω έτσι όπως έχουμε γίνει!
αυτά σε γενικές γραμμές, α όπως σου είπα πριν μένω Κόρινθο και όλο λέω να ανέβω επιτέλους Αθήνα να γνωρίζω από κοντά τα άλλα τρελοκόριτσα, αλλά δεν μου κάθετε με τίποτα, φαντάσου ότι έχω γνωρίσει 2 κορίτσια από εδώ στην Θεσσαλονίκη και μία κοπέλα από την Κω, αλλά από Αθήνα δεν έχουμε βρεθεί ακόμα! φοβερό? αχαχαχαχα

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
Very Happy

καλώς το! όλα καλά???????

εγώ Αναστασία μου λοιπόν είμαι η Μαρία, έχω έναν γιο τον Νικόλα που κοντεύει τα 5 (που κάνει για δέκα παιδιά μαζί άμα τον πιάσει, άμα δεν τον πιάσει είναι το πιο γλυκό παιδί στον κόσμο αχαχαχα)

δεν δουλεύω από τότε που έκανα τον μικρό μου, και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσε πολύ η δουλειά εκτός σπιτιού, έχω αρχίσει να θέλω πολύ μία δουλειά! αχαχα αλλά τώρα που θα θέλω εγώ δεν θα βρίσκω έτσι όπως έχουμε γίνει!
αυτά σε γενικές γραμμές, α όπως σου είπα πριν μένω Κόρινθο και όλο λέω να ανέβω επιτέλους Αθήνα να γνωρίζω από κοντά τα άλλα τρελοκόριτσα, αλλά δεν μου κάθετε με τίποτα, φαντάσου ότι έχω γνωρίσει 2 κορίτσια από εδώ στην Θεσσαλονίκη και μία κοπέλα από την Κω, αλλά από Αθήνα δεν έχουμε βρεθεί ακόμα! φοβερό? αχαχαχαχα
να σου ζήσει ο γιοκαρίνος σου με υγεία... ψηλός σαν κυπαρίσσι να τον δεις και ευτυχισμένο...ούτε εγω έχω βρεθεί με καμία δεν έτυχε..πολύ θα χαρώ να γίνει μια νέα συνάντηση και να ήμαστε όλες!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:Μαρακι γιουχουυυ! γαμωτο σας εχω ''χασει'' λιγο πολυ, μου εχουν γινει τα ματια κουμπια καθομαι ολη μερα στον υπολογιστη, δεν αντεχω αλλο στο κρεββατι τα χω παιξει, αν και ψιλοσηκονομαι τωρα :/
είδα κάτω το πόσα κιλά έχασες affraid affraid affraid πως το έκανες αυτό?? εγω 10-20 θέλω να χάσω

τα εχασα με γαστρεκτομη στομαχου -sleeve- και ενα χρονο καλη διατροφη και καθολου ζαχαρη, θα τα χασεις κοριτσι μου, εγω ειχα παρα πολλα και ειχα παρει την κατηφορα και ψυχολογικα και σωματικα, ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τα καταφερεις! Wink

Maraki καλητερα ειμαι ξερεις ακομα ξαπλα και utrogestan, εχει σταματησει καθε ιχνος απο αιμα -δοξα το θεο-
εχω γινει ενα με το κρεβατι , χαλαλι και μουμια γινομαι για το νινι μου Laughing
εσυ τι κανεις?
εχω χασει και επεισοδια με το αλλο το θεμα ρε παιδι μου πολυ αποροφηση! Razz

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:

τα εχασα με γαστρεκτομη στομαχου -sleeve- και ενα χρονο καλη διατροφη και καθολου ζαχαρη, θα τα χασεις κοριτσι μου, εγω ειχα παρα πολλα και ειχα παρει την κατηφορα και ψυχολογικα και σωματικα, ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τα καταφερεις! Wink

Maraki καλητερα ειμαι ξερεις ακομα ξαπλα και utrogestan, εχει σταματησει καθε ιχνος απο αιμα -δοξα το θεο-
εχω γινει ενα με το κρεβατι , χαλαλι και μουμια γινομαι για το νινι μου Laughing
εσυ τι κανεις?
εχω χασει και επεισοδια με το αλλο το θεμα ρε παιδι μου πολυ αποροφηση! Razz
σύντομα περαστικά σου εύχομαι και να κυλήσει ομαλά η εγκυμοσύνη από δω και πέρα...κάνω δίαιτα από την προηγούμενη Κυριακή και μέχρι τώρα έχασα 3,5 κιλά περίπου...όλα καλά!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaKoutsourh έγραψε: να σου ζήσει ο γιοκαρίνος σου με υγεία... ψηλός σαν κυπαρίσσι να τον δεις και ευτυχισμένο...ούτε εγω έχω βρεθεί με καμία δεν έτυχε..πολύ θα χαρώ να γίνει μια νέα συνάντηση και να ήμαστε όλες!!!

σε ευχαριστώ Αναστασία μου να είσαι καλά και ότι επιθυμείς και εσύ!

τι ωραία που θα ήταν μία συνάντηση όλες παρέα, έχουμε πει θα πάρουμε λεωφορείο θα μπούμε όλες μέσα και θα πάμε στην Vasoula στην Φοινικούντα που έχει ταβέρνα πάνω στο κύμα να κάνουμε τα μπάνια μας και να βρεθούμε όλες! χαχαχα ωραία όνειρα δεν κανουμε?

μπράβο βρε Σωτηρία μου πολύ χαίρομαι, δεν πειράζει κάτσε ξάπλα τώρα και θα δεις μετά τρεχάλες που θα έχεις! αχαχαχα όλα καλά να είναι και χαλάλι όπως λες και εσύ!
εγώ καλά είμαι, πάω για κανά μπανάκι με τον μικρό τα πρωινά και έτρεχα να μαζέψω και τα χαρτιά να τον γράψω νήπιο, για να δούμε θα προλάβω αύριο?
ποιο άλλο θέμα καλέ? scratch έχω και την νύστα και δεν θυμάμαι! αχαχαχαχα

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
AnastasiaKoutsourh έγραψε: να σου ζήσει ο γιοκαρίνος σου με υγεία... ψηλός σαν κυπαρίσσι να τον δεις και ευτυχισμένο...ούτε εγω έχω βρεθεί με καμία δεν έτυχε..πολύ θα χαρώ να γίνει μια νέα συνάντηση και να ήμαστε όλες!!!

σε ευχαριστώ Αναστασία μου να είσαι καλά και ότι επιθυμείς και εσύ!

τι ωραία που θα ήταν μία συνάντηση όλες παρέα, έχουμε πει θα πάρουμε λεωφορείο θα μπούμε όλες μέσα και θα πάμε στην Vasoula στην Φοινικούντα που έχει ταβέρνα πάνω στο κύμα να κάνουμε τα μπάνια μας και να βρεθούμε όλες! χαχαχα ωραία όνειρα δεν κανουμε?

μπράβο βρε Σωτηρία μου πολύ χαίρομαι, δεν πειράζει κάτσε ξάπλα τώρα και θα δεις μετά τρεχάλες που θα έχεις! αχαχαχα όλα καλά να είναι και χαλάλι όπως λες και εσύ!
εγώ καλά είμαι, πάω για κανά μπανάκι με τον μικρό τα πρωινά και έτρεχα να μαζέψω και τα χαρτιά να τον γράψω νήπιο, για να δούμε θα προλάβω αύριο?
ποιο άλλο θέμα καλέ? scratch έχω και την νύστα και δεν θυμάμαι! αχαχαχαχα
χαχαχαχα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια μου σευχαριστω πολυ και οτι ποθεις κοριτσι μου! να ξερεις οτι εκανες μια πολυ καλη αρχη και μπραβο για τα κιλα που εχασες ολα σιγα σιγα θα γινουν οτιδηποτε χρειαστεις, ξερεις που να ''χτυπησεις!''

Μαρακι και μπανακια βλεπω ε? μιααααα χαρα!
αχ ξεκιναμε νηπια ε? ξεκινας και συ μαζι να το ξερεις Razz
να ναι καλα το ζουζουνι!
το αλλο θεμα με τη Δημητρουλα βρεεεεεεεεε Wink

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ο αντρας μου μου πηρε παγωτο ενω προσπαθω να προσεχω ελεος με αυτον τον ανθρωπο δεν θα τα χασω ποτε, με το παγωτο μεσα στα μουτρα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259

σε θελει οπως εισαι και επειδη με τον αμεσο τροπο δεν το καταλαβαινεις,στο φερνει και πλαγιως!!!!!!
καλησπερα!τι κανετε?εμεις μολις γυρισαμε απο τα ψωνια!

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athina24 έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:ο αντρας μου μου πηρε παγωτο ενω προσπαθω να προσεχω ελεος με αυτον τον ανθρωπο δεν θα τα χασω ποτε, με το παγωτο μεσα στα μουτρα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 679259

σε θελει οπως εισαι και επειδη με τον αμεσο τροπο δεν το καταλαβαινεις,στο φερνει και πλαγιως!!!!!!
καλησπερα!τι κανετε?εμεις μολις γυρισαμε απο τα ψωνια!
καλησπέρα!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:
Μαρακι και μπανακια βλεπω ε? μιααααα χαρα!
αχ ξεκιναμε νηπια ε? ξεκινας και συ μαζι να το ξερεις Razz
να ναι καλα το ζουζουνι!
το αλλο θεμα με τη Δημητρουλα βρεεεεεεεεε Wink

ααααααααααα είναι και η βαφή στα μαλλιά και δεν πιάνω σταθμό αμέσως! κάνει παράσιτα! αχαχαχαχαχαχα δεν ξέρω τι να πω, στεναχωριέμαι αν είναι αλήθεια και την έχουμε πάρει με τα μούτρα! τι να πω πια!

αχ το ξέρω ότι θα ξεκινήσω και εγώ μαζί του! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 534787 βασικά ίσως ξεκινήσω από την άλλη εβδομάδα και για 15 μέρες, γιατί αν τον ράψω εκεί που λέω τελικά, έχουν ένα πρόγραμμα 15 ημερών έτσι για να πάρουν μία πρώτη γεύση τα παιδιά! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 534787

καλώς την Αθηνούλα! Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω πιστευω οτι ειναι αληθεια και οτι χρειαστει θα τη βοηθησω
αντε Μαρακι να μας πεις ποτε θα παει ο Νικολακης να σου ευχηθουμε καλη σχολικη χρονια Razz Razz Razz Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:εγω πιστευω οτι ειναι αληθεια και οτι χρειαστει θα τη βοηθησω
αντε Μαρακι να μας πεις ποτε θα παει ο Νικολακης να σου ευχηθουμε καλη σχολικη χρονια Razz Razz Razz Razz

αχαχαχαχαχαχαχα να μου ευχηθείτε Σωτηρία μου γιατί πέρσι δεν ήταν καλή, ούτε στην μέση δεν την φτάσαμε! ελπίζω φέτος να κάνουμε καλή αρχή αλλά και καλό τέλος!

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:εγω πιστευω οτι ειναι αληθεια και οτι χρειαστει θα τη βοηθησω
και εγω την πιστεύω... θέλω να την πιστέψω δεν ξέρω γιατι άλλα εχω ανάγκη να τιν πιστέψω και να την βοηθήσω όπως μπορώ

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ νευριαζω η εγκυουλα!!! Τελοσπαντων....... Ηρθα παλι Cool Cool Cool Cool

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Ουφ νευριαζω η εγκυουλα!!! Τελοσπαντων....... Ηρθα παλι Cool Cool Cool Cool

καλός την!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Ουφ νευριαζω η εγκυουλα!!! Τελοσπαντων....... Ηρθα παλι Cool Cool Cool Cool

καλός την!!!!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 36 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιος νευριασε τη Βιβιαν να του κοψουμε την καλημερα? Laughing
τι επαθες κοριτσακι?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μην μου άγχεσαι εσύ! φέεεεεεεετα! Razz

εγώ δεν νευριάζω, αλλά πραγματικά στεναχωριέμαι αν λέει αλήθεια η κοπέλα και εκτός από αυτό που μπορεί να αντιμετωπίζει, να έχει και εμάς!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασιααααααα τι διαιτα κανεις και εχασες 3,5 κιλα σε μια εβδομαδα; Shocked ναι ναι εγω με τον πονο μου παλι Razz Razz, τι κανετε; εγω κοιμηθηκα λιγο κοματια ειμαι, και εχω εναν περιεργο πονο χαμηλα ντρεπομαι να μπω σε λεπτομερειες τι ειναι τουτο παλι; ελπιζω να ειναι απο τον υπνο που κατουριομουν και πηγα μετα Rolling Eyes

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:ποιος νευριασε τη Βιβιαν να του κοψουμε την καλημερα? Laughing
τι επαθες κοριτσακι?

Νευριαζω γιατι την γνωμη μας οκ την λεμε ελευθερα αλλα μην βριζεις καλο μου!!! Ελεος!

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:αναστασιααααααα τι διαιτα κανεις και εχασες 3,5 κιλα σε μια εβδομαδα; Shocked ναι ναι εγω με τον πονο μου παλι Razz Razz, τι κανετε; εγω κοιμηθηκα λιγο κοματια ειμαι, και εχω εναν περιεργο πονο χαμηλα ντρεπομαι να μπω σε λεπτομερειες τι ειναι τουτο παλι; ελπιζω να ειναι απο τον υπνο που κατουριομουν και πηγα μετα Rolling Eyes
κανω 5 γεύματα ημερησίως όχι επιλεγμένα ότι έχω άλλα με μέτρο και πολύ νερό πράσινο τσάι και λουίζα και παίρνω και αυτά τα χάπια --> https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.acaiberry-thin.com%2Fgr%2Findex.php&h=e3ebb

https://www.facebook.com/pages/Acai-Berry-Thin-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82/138644772867928

την πρώτη βδομάδα χάνεις πάντα άλλα μετά κολλάει η ζυγαριά για λίγο και θέλει υπομονή και όχι απόγνωση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AnastasiaKoutsourh στις Πεμ Ιουν 09, 2011 9:34 am, 1 φορά

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μπορω να παρω χαπια, αδυνατον να τα καταπιω, τελικα θα παρω κατι σε σκονη μου φαινεται που ειχα βρει, θα κανουν δουλεια φαινεται

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις