826 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Τετ Ιουν 08, 2011 9:36 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
αχ!το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τον Μητσο!βαζει θερμομετρο....εχω 37,3....να παω στο νοσοκομειο????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:kalliopitsa έγραψε:Χαιρετώ την όμορφη συντροφιά σας!
Όπως είδα με έχει ήδη συστήσει η αδερφή μου (το Ευάκι) ότι έχω μπει κι εγώ στο forum. Ήρθε και για μένα η στιγμή αφού περιμένουμε κι εμείς μωράκι!!! Πιστεύω θα μου αρέσει πολύ το κλίμα!!!
Χρόνια πολλά και στην άλλη Καλλιόπη! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!
Χαιρετώ για την ώρα! Φιλάκια σε όλες!
καλώς το! να σου ευχηθώ να έχεις μία ήρεμη και καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει η στιγμή θα κρατήσεις το μπεμπέ στην αγκαλιά σου! α και χρόνια πολλάαααααααααα!athina24 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε??????διαβασα τα νεα σας!εμεις ταλαιπωρουμαστε απο ιωση!συνηλθα εγω και επεσε ο Μητσος!χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!!!το καλλιοπακι και την καλλιοπιτσα τη "νεα" της παρεας!καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!
περαστικούλια βρε Αθηνά! τα μικρά να μην κολλήσουν και εμείς κάπως την παλεύουμε!
athina24 έγραψε:αχ!το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τον Μητσο!βαζει θερμομετρο....εχω 37,3....να παω στο νοσοκομειο????
athina24 έγραψε:αχ!το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τον Μητσο!βαζει θερμομετρο....εχω 37,3....να παω στο νοσοκομειο????
kalliopitsa έγραψε:Μαρία έγραψε:kalliopitsa έγραψε:Χαιρετώ την όμορφη συντροφιά σας!
Όπως είδα με έχει ήδη συστήσει η αδερφή μου (το Ευάκι) ότι έχω μπει κι εγώ στο forum. Ήρθε και για μένα η στιγμή αφού περιμένουμε κι εμείς μωράκι!!! Πιστεύω θα μου αρέσει πολύ το κλίμα!!!
Χρόνια πολλά και στην άλλη Καλλιόπη! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!
Χαιρετώ για την ώρα! Φιλάκια σε όλες!
καλώς το! να σου ευχηθώ να έχεις μία ήρεμη και καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει η στιγμή θα κρατήσεις το μπεμπέ στην αγκαλιά σου! α και χρόνια πολλάαααααααααα!athina24 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε??????διαβασα τα νεα σας!εμεις ταλαιπωρουμαστε απο ιωση!συνηλθα εγω και επεσε ο Μητσος!χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!!!το καλλιοπακι και την καλλιοπιτσα τη "νεα" της παρεας!καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!
περαστικούλια βρε Αθηνά! τα μικρά να μην κολλήσουν και εμείς κάπως την παλεύουμε!
ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα!!!καλή υπομονή με τα μικρούλια σας!!ειδικά με τα αρρωστούλια!!!
Μαρία έγραψε:α ναι και στην μανούλα την Πόπη χρόνια πολλάααααααααααααααααα! γιορτάζεις καλέ δεν γιορτάζεις?????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
στην σελίδα βρε μιλού θα σου στείλω μήνυμα
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:α ναι και στην μανούλα την Πόπη χρόνια πολλάααααααααααααααααα! γιορτάζεις καλέ δεν γιορτάζεις?????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!
ποπακι χρονια πολλα!!!!!!!σε ξεχασαμε εσενα καλεεεεε!!!!!!!!!!!
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:α ναι και στην μανούλα την Πόπη χρόνια πολλάααααααααααααααααα! γιορτάζεις καλέ δεν γιορτάζεις?????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλέ και σένα σου έχω στείλει στο fb δνε το είδες???????/
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:α ναι και στην μανούλα την Πόπη χρόνια πολλάααααααααααααααααα! γιορτάζεις καλέ δεν γιορτάζεις?????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλέ και σένα σου έχω στείλει στο fb δνε το είδες???????/
το μηνυμα το ειδα αλλα δεν ειδα αυτο που λες!!!
Μιλουπακι έγραψε:ελα ρε αφου η ευα δεν ειναι ξανθια παραπλανηση ειναι η φωτο γιατι το λες αυτο και εσυ;
Μιλουπακι έγραψε:ελα ρε αφου η ευα δεν ειναι ξανθια παραπλανηση ειναι η φωτο γιατι το λες αυτο και εσυ;
Ευάκι έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ελα ρε αφου η ευα δεν ειναι ξανθια παραπλανηση ειναι η φωτο γιατι το λες αυτο και εσυ;
εσενα αμα σε πιασω που πρωτοδιεδωσες οτι ειμαι ξανθια!!!!!!!!!!αμα σε πιασω!!!!μονο αυτο σου λεω!!!!!!!!!
ε τοτε ρε μαρια αφου το εσβησες τι να δω?νομιζα το κρατησες καπου αποθηκευμενο πριν το σβησεις και θα μου το εστελνες!!!κι επειτα λεει θελει να γνωρισει μαμαδες...ειχα αδικο χθες δλδ???με επιβεβαιωσε πανηγυρικα νομιζω..........
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ελα ρε αφου η ευα δεν ειναι ξανθια παραπλανηση ειναι η φωτο γιατι το λες αυτο και εσυ;
εσενα αμα σε πιασω που πρωτοδιεδωσες οτι ειμαι ξανθια!!!!!!!!!!αμα σε πιασω!!!!μονο αυτο σου λεω!!!!!!!!!
ε τοτε ρε μαρια αφου το εσβησες τι να δω?νομιζα το κρατησες καπου αποθηκευμενο πριν το σβησεις και θα μου το εστελνες!!!κι επειτα λεει θελει να γνωρισει μαμαδες...ειχα αδικο χθες δλδ???με επιβεβαιωσε πανηγυρικα νομιζω..........
τι να κρατήσω καλέ? έχει προλάβει η Καλλιόπη και μου έχει πει εδώ και καιρό: μαρί άμα την δω εκεί μέσα να την βάλετε θα φύγω να το ξέρεις! θες να το έβλεπε και να είχαμε άλλα! αχαχαχαχαχαχαχα
Μιλουπακι έγραψε:ο αντρας μου μου πηρε παγωτο ενω προσπαθω να προσεχω ελεος με αυτον τον ανθρωπο δεν θα τα χασω ποτε, με το παγωτο μεσα στα μουτρα
Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ο αντρας μου μου πηρε παγωτο ενω προσπαθω να προσεχω ελεος με αυτον τον ανθρωπο δεν θα τα χασω ποτε, με το παγωτο μεσα στα μουτρα
μηνύματα σου στέλνει ο άνθρωπος και εσύ δεν καταλαβαίνεις! σε θέλει με πιασίματααααααααα! αχαχαχα
καλημέρα κορίτσιααααααααα! τι κάνετε?
Μιλουπακι έγραψε:
μαρακι βασικα η λεκανη μου ολο το απο πισω του αρεσει με τα πιασιματα, μου το εχει πει πειραζει εγω που θελω να φυγει το κολοστομαχο και ας μεινουν τα καπουλια βρε αδερφε δεν πειραζει, πωπω με την λεξη καπουλια σαν φοραδα ενιωσα
καλημερα ειπα; δεν ειπα, καλημεραααααα
manoula_24xr έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???Δν πολυμπαινω τελευταια γτ εχω την θεια μου κ την ξαδερφη μου εδω διακοπες κ ημαστε ολο εξω,κ τωρα σας γραφω ειμαι με τομαγιο κ περιμενουνε,αλλα τους ειπα περιμεντε λιγο γτδν χω πει καλημερα στις φιλες μου που εχω καιρο να τις δω μακιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μπω αργοτερα να σας διαβασω φιλακια πολλα.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης