426 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Πεμ Μάης 26, 2011 4:36 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Ουφ τα χει παιξει ο καιρος θα κρυωσω μου φαινεται!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Βίβιααααααν που είσαι παιδί μου; Το κινητό που μου έχεις δώσει δεν ισχύει;
vasoula έγραψε:Δεν πρόκειται να φυγουν αυτοι απο δω μεσα σήμερα!!!!
Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:Βίβιααααααν που είσαι παιδί μου; Το κινητό που μου έχεις δώσει δεν ισχύει;
Μωρε ισχυει αλλα αντε να το βρεις! Καπου το εχει χωσει ο μικρος 4 μερες τωρα και δεν το βρισκω και δεν θα εχει μπαταρια! Στο σταθερο απανταω παααντα!!!
Γειά σου Βασούλα!!!! Καλά βρε αθεόφοβη, έδωσες το μωρό στους πελάτες!!! Το φαντάζομαι και δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!!!!vasoula έγραψε:Καλησπέρα Βιβιαν και Athin
ΑΑΑ κατάλαβα! Σε πήρα το Σάββατο και μετά σου έστειλα μνμ το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμα.Vivian έγραψε:Μωρε ισχυει αλλα αντε να το βρεις! Καπου το εχει χωσει ο μικρος 4 μερες τωρα και δεν το βρισκω και δεν θα εχει μπαταρια! Στο σταθερο απανταω παααντα!!!
Vivian έγραψε:Τις τελευταιες μερες δεν ημουν στα πολύ καλα μου και ηρθε η ωρα να σας πω το γιατι! Ειμαι εγκυος κοριτσακια μου!! Τα πραγματα στην αρχη δεν εδειχναν καλα(και ακομα εχω εναν μικρο φοβο) αλλα χτες πηγα στον γιατρο και αφου ειναι καλυτερα τα πραγματα θελω να το μοιραστω μαζι σας!!
Athin@ έγραψε:
Καλά δε σας είπα τι έκανε η Γωγώ σήμερα. Εκεί που περπατούσαμε μου απλώνει το πιατάκι που κρατούσε ένας ζητιάνος για να του βάλω λεφτά και πάει η μικρή και του το παίρνει...Νόμιζε οτι μας το έδινε.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Με πιάσαν κάτι νευρικά γέλια δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα γέλαγα.
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:Τις τελευταιες μερες δεν ημουν στα πολύ καλα μου και ηρθε η ωρα να σας πω το γιατι! Ειμαι εγκυος κοριτσακια μου!! Τα πραγματα στην αρχη δεν εδειχναν καλα(και ακομα εχω εναν μικρο φοβο) αλλα χτες πηγα στον γιατρο και αφου ειναι καλυτερα τα πραγματα θελω να το μοιραστω μαζι σας!!
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ευάκι έγραψε:φοβερη αντιδραση!!!!!!!!!!!!!!!εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!!!!!
αθηνα μου μονο να το αναγνωρισεις θελει η βιβιαν!!!!και αλλη φορα να μην πινεις και ξεχνας και μετα λες τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:
Άσχετο 2ο: Εύα στα έστειλα!
Ευάκι έγραψε:βιβιαν με το καλο!!!!!!!!!!ολα καλα να πανε!!!!!!!!!!και να γεμισει ολη η ελλαδα κουκλακι ευχομαι!!!!!!!!!
αααχ ειδες βρε???πες πες στο φατσοβιβλιο το πηρε στα σοβαρα ο συμπεθερος!!!!!!!
και ακολουθουν τα γιουπι μου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:
ΒΙΒΙΑΝ κοριτσάκι μου με το καλό αγάπη μου, αλλά μου ήρθε κάπως που το διάβασα!!!
Πόσο είσαι;
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:Τις τελευταιες μερες δεν ημουν στα πολύ καλα μου και ηρθε η ωρα να σας πω το γιατι! Ειμαι εγκυος κοριτσακια μου!! Τα πραγματα στην αρχη δεν εδειχναν καλα(και ακομα εχω εναν μικρο φοβο) αλλα χτες πηγα στον γιατρο και αφου ειναι καλυτερα τα πραγματα θελω να το μοιραστω μαζι σας!!
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Vivian έγραψε:Τις τελευταιες μερες δεν ημουν στα πολύ καλα μου και ηρθε η ωρα να σας πω το γιατι! Ειμαι εγκυος κοριτσακια μου!! Τα πραγματα στην αρχη δεν εδειχναν καλα(και ακομα εχω εναν μικρο φοβο) αλλα χτες πηγα στον γιατρο και αφου ειναι καλυτερα τα πραγματα θελω να το μοιραστω μαζι σας!!
Υ,Γ
Οσες σας εχω στο φατσοβιβλιο μην πειτε τιποτα μονο εσεις θελω να το ξερετε ακομα!
Υ,Γ
Οσες σας εχω στο φατσοβιβλιο μην πειτε τιποτα μονο εσεις θελω να το ξερετε ακομα!
Υ,Γ
τη τελεια νεα ειναι αυτα!!!μπραβο κοριτσακι μου με το καλο με ενα υγειεστατο μωρακι!!!
και προσεχε δεν μπορω αλλη ομορφια!!τα ματια μου θα αρχισουν τα μην βλεπουν καλα με τοσο λαμψη!!
Μιλουπακι έγραψε:ρε αθηνα ψοφησα στο γελιο με την γωγω μολις το διαβασα πεθανα λεμε
ΠΕΣ ΚΑΛΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΘΕΑ Η ΓΩΓΩ!!!Athin@ έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ρε αθηνα ψοφησα στο γελιο με την γωγω μολις το διαβασα πεθανα λεμε
Και να'τανε μόνο αυτό. Σήμερα έκανε πολλά.
Βούτηξε ένα ρόδι απο ένα μανάβικο. Το βάζω πίσω και της λέω:
- Τι το θες αυτό;
- Μαμ!
- Έχεις λεφτά να το πληρώσεις;
- Νιιι!
- Μπά; Και πού τα έχεις;
- Α ναααα!(και δείχνει την τσάντα μου)
Έκανε κι άλλο ένα αλλά ντρέπομαι να σας το πω.. χι χι
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης