701 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Δευ Ιουν 06, 2011 10:07 am
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σας ευχαριστω πολυ !!!μαριτσακι και αθηνουλα!!μας εχει στο πολυ τρεξιμω αυτες τις μερες το κοριτσακι μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:naysika έγραψε:Vivian έγραψε:Να' μαι!!!! Μου λειψατε!! Ευτυχως ο Κωνσταντινουλης μου ειν αι μια χαρα τωρα!!!
Ασχετο αλλα κανω τελειο μουσακα χιχιχιχιιχι!!!!!!!!!!!
τελειααα εσυ θα μου φτιαξεις μουσακα και εγω λαχανοντολμαδες!!!
Σε μωρο και σε εγκυο ειναι μην τάξεις χαχαχαχαχα!!! Ποτε;;;;;
εσενα περιμενω αγαπουλα μου , να μου πεις το οκ και περνω τα υλικα!!!
Η ΠΡΩΤΗ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ! ΑΡΕΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ 38η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ 40η.
naysika έγραψε:Vivian έγραψε:Να' μαι!!!! Μου λειψατε!! Ευτυχως ο Κωνσταντινουλης μου ειν αι μια χαρα τωρα!!!
Ασχετο αλλα κανω τελειο μουσακα χιχιχιχιιχι!!!!!!!!!!!
τελειααα εσυ θα μου φτιαξεις μουσακα και εγω λαχανοντολμαδες!!!
Ευάκι έγραψε:
χαχαχαχα εγω θα ερθω να τα φαω και τα 2!!!!!!!!!!!!!μπορω αληθεια λεω!!!μπορω να τρωω κι εγω για 2 μια που η συμπεθερα μου ειναι εγκυος?????
χθες το βραδακι σας διαβαζε η αδερφη μου και σημερα θυμηθηκε οτι της ειχα πει εγω για το φορουμακι μας και το βραδακι που θα γυρισει απο τη δουλεια θα κανει εγγραφη!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σωτηρια τον μεγαλο τον γεννησα 38εβδομαδων και 5μερων και την μικρη δε ξερω,συμφωνα με τις ημερομηνιες 38 ακριβως αλλα ηταν διδυμη παλλινδρομη και παιζει να μην ηταν το πρωτο εμρυο αυτη αλλα αυτο που παλλινδρομησε
Μιλουπακι έγραψε:καλημερα περα ως περα
εμας ευακι δεν θα μας δεις; φτου σου, σου κραταω μουτρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:το θεικο ειναι οταν ερθεις εσυ εγω να ειμαι θεσσαλονικη και να πουμε δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε
οπως λεει και το ασμα
Tziz έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 13 ΕΙΣΤΕ?????
Πέσατε....
Ευάκι έγραψε:η βιβιαν ειναι εγκυουλα!
και αυτα νομιζω...
Tziz έγραψε:
Καλά για το Ευάκι... ούτε ξέρω πώς μοιάζουν τα παιδάκια της...
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης