Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
103 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 103 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βάσω μου υπάρχουν κοπέλες που ξερνάνε (συγνώμη κιόλας) όποτε έχουν περίοδο. Κι άλλες που πέρνουν άδεια απο τη δουλειά τους την πρώτη μέρα γιατί δεν την παλεύουν, οπότε να λέμε οτι καλά είμαστε.
Εγώ είμαι στην ωορρηξία μου και όπως πάντα πονάω. Mad

Αγγελική ηρέμησε. Θα περάσει κι αυτό. Φαντάζομαι οτι με τόσο γ...σι όλη μέρα τον Νίκο ούτε που τον πλησιάζεις ε;χι χι Very Happy

Εμείς ψιλοτσακωθήκαμε πάλι το βράδυ. Προσπαθώ να βάλω τη μικρή στο κρεβάτι της. Τρία βράδια (μαζί με το χτεσινό που κανονικά δεν πιάνεται) την είχα στην κούνια να ουρλιάζει και να με παρακαλάει για 10 λεπτά (τόσο αντέχω. Κι εγώ να την ακούω και να κλαίω. Αλλά ο καλός μου εχτές δεν άντεξε και πήγε και την έβαλε στο κρεβάτι μας λέγοντας πως δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα έτσι.
Μα προσπάθησες ρε άνθρωπε;;;;; Είναι δυνατόν να το καταφέρουμε με την πρώτη;
Κοιμάμαι πόσο καιρό τώρα στον καναπέ. Mad

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Αχ αγγελικουλα πολυ πηξιμο κι εσυ, εγω κατεβαινω απο τις 9 στο μαγαζι και ανεβαινω σπιτι στις 12 το βραδυ και απο μεσημεριανο υπνο;;;;; Μονο προχθες που ετυχε να κοιμηθει ο μπεμπης την ωρα που δεν ειχε δουλεια στο μαγαζί, τα χω παιξει δεν την παλευω αλλο Sad

Αχ Βασούλα μου....
Εγώ τι να κάνω που το κάνω καθαρά από ανάγκη???
Τα έχω πάρει με τον άντρα μου Twisted Evil που δεν κάνει κάτι να ξεκουνηθεί. Αναγκαστικά πάω στη δουλειά, μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο παραπάνω γιατί μας βλέπω να πεινάμε... Εκείνος με το ταμείο κι εγώ με τη μητρότητα δε βγαίνει...

Και χθες έρχεται για λίγο από τη δουλειά, τρώμε κι ενώ εγώ συνέχισα το σίδερο (ένα βουνό ρούχα που είχαν μαζευτεί αφού ήμουν στη δουλειά) αυτός αντί να πλύνει τα πιάτα -ΔΥΟ ΠΙΑΤΑ!!!- πήρε τη μικρή και κάνανε παιχνιδάκια στον καναπέ.
Ο χαμάλης να μην παίξει δηλαδή!
Αυτά τα δυο πιάτα από χθες το μεσημέρι, είναι ακόμη στο νεροχύτη, και δε σκοπεύω να τα πλύνω.

Με τσάντισε τόσο που γύρισα και του είπα "από την ώρα που ήρθες τι παριστάνεις? τον καλό πατέρα?"
Έρχεται η μάνα του να κρατήσει τη μικρή όταν πάω στη δουλειά, και δεν την αφήνει να κάνει τίποτα. Ούτε να πλύνει ούτε να σιδερώσει, τίποτα!
Εντάξει δε λέω του έχω πει εγώ πως δε θέλω να κάνει, αλλά από την άλλη φαίνεται σα να λέει "δεν πειράζει, θα τα κάνει η γυναίκα μου μόλις έρθει από τη δουλειά" γιατί κι αυτός δεν απλώνει το κουλό του!
Προχθές έπαιζε xbox μέχρι τις 3 το ξημέρωμα! Και το επόμενο πρωί μου το έπαιζε κουρασμένος....

Κι ύστερα σκέφτομαι: Πάω για γάμο...
Καραγκιοζιλίκια δηλαδή... γιατί κορίτσια μου... δε νιώθω καθόλου έτσι... εδώ και λίγο καιρό.
Το μόνο που θέλω είναι να του ανοίξω το κεφάλι...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω!πως την παλευεις τοσο καιρο και κοιμασαι στον καναπε??????εμενα η μικρη εκει που κοιμοταν στο κρεβατακι της κανονικα μια μερα το εκοψε και ηθελε στο κρεβατι μου...την πατησαμε και υποχωρησαμε,μετα για να ξαναπαει κουνια παιδευτηκαμε 4 μερες με πολυ κλαμα!!!!!υπομονη!!!!!!
αγγελικουλα υπομονη..μετα απο τη γαμοβαφτιση θα χαλαρωσετε....ποτε κανονισατε?/

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελικη ειναι γ@@@σι οι ετοιμασιες του γαμου,αλλα ωραια ειναι.
Αθηνα εμεις τσκαωνομαστε ποιος θα κοιμηθει στο καναπε,γτ το στρωμα μας ειναι χαλια κ σηκωνομαι κ θελω μασαζ για να συνελθω.Κ θελω να παρω ενα καλο,οποτε μπαινει στη λιστα αναμονης με τα πραγματα που πρεπει να αλλαχτουνε.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:πω πω!πως την παλευεις τοσο καιρο και κοιμασαι στον καναπε??????εμενα η μικρη εκει που κοιμοταν στο κρεβατακι της κανονικα μια μερα το εκοψε και ηθελε στο κρεβατι μου...την πατησαμε και υποχωρησαμε,μετα για να ξαναπαει κουνια παιδευτηκαμε 4 μερες με πολυ κλαμα!!!!!υπομονη!!!!!!

Και τι να κάνω βρε Αθηνούλα; Αφού συνέχεια καταλήγω να κρέμεται το ένα χέρι μου απο το κρεβάτι και τα γόνατά μου να είναι στον αέρα και το πρωί πονάει η μέση μου αφόρητα. Βρήκα την υγειά μου στον καναπέ, αλλά αν δεν κάνεις και μια αγκαλίτσα με τον άντρα σου το βράδυ δεν γίνεται.Crying or Very sad
Να σου πω αν τον έδιωχνα καμιά βδομάδα απο το σπίτι θα την κατάφερνα (πιστεύω).

Αγγελική θέλεις να τους κλείσουμε διακοπούλες μαζί να ησυχάσουμε και να έρθεις εδώ να μείνεις για λίγες μέρες; ε; ε;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:ποσο μακρυα ειναι τα γιαννενα οεο χαχα ειμαι ασχετη

ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

μαρί τι 5 ώρες από Αθήνα λες? εμείς μέχρι Λευκάδα κάναμε 6 σχεδόν! αν και πήγαμε από τον παλιό Κορίνθου Πατρών, άντε να φάγαμε 1 ώρα παραπάνω εκεί! και ο ανήρ να σημειώσω ότι τρέχει στο δρόμο! αχαχα

Καλώς την Αγγελικούλα μας!

Very Happy

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε Αθηνούλα μου...
Κι εσύ έχεις μπλέξει...
Τι να σου πω? Δεν ξέρω. Μόνο αν πάτε στο άλλο σπίτι και έχει δικό της δωμάτιο ίσως βρείτε κι εσείς ηρεμία...
Τώρα... δε σας βλεπω...
Είναι και κόρη! Αν ήταν γιος, να βλέπαμε, θα τον ήθελε ο άντρας σου??
Γιατί συνήθως οι γιοι διεκδικούν τη μαμά. χιχιχιχιχι!

Υπομονή μάς εύχομαι...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν την αντεχει να κλαιει ε??????και ο δικος μου τα ιδια.....καλα τοσο αναισθητη εισαι ελεγε?????????
ποπη και εμεις πρεπει να το αλλαξουμε το στρωμα αλλα χλωμο...... Sad Sad

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μαρία μου!!

Τόσο είναι (περίπου) Αθήνα-Γιάννενα
Εμείς μια φορά κάναμε 4 ώρες Αθήνα-Πρέβεζα.
Τώρα με τη γέφυρα πας σφαίρα γιατί πριν το Ρίο Αντίριο ήταν....
Εντάξει ο δρόμος προς Αγρίνιο είναι λίγο χάλια αλλά οκ, βγαίνει.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Μόνο αν πάτε στο άλλο σπίτι και έχει δικό της δωμάτιο ίσως βρείτε κι εσείς ηρεμία...
Κι εγώ σ'αυτό ελπίζω τώρα και στο να της πάρουμε κρεβάτι. Αλλά κρεβάτι θα της πάρουμε στο άλλο σπίτι οπότε..καλά κρασιά.

athina24 έγραψε:δεν την αντεχει να κλαιει ε??????και ο δικος μου τα ιδια.....καλα τοσο αναισθητη εισαι ελεγε?????????
Κι εμένα το ίδιο λέει.
Εν τω μεταξύ εγώ να είμαι βουρκωμένη που την ακούω και να έχω και τη μουρμούρα του μέσα στο αυτί μου.

Μαράκι, Πόπη Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 16 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Αθηνούλα μου! τα ίδια κάνουμε και εμείς με τον άντρα μου! όχι για το κρεβάτι αλλά για όλα τα άλλα! και τον κακομαθαίνει, και μετά έχεις την πεθερά μου να λέει, κάτι πρέπει να κάνετε, του μιλάς και δεν ακούει, μα πώς να ακούσει χρυσή μου γυναίκα, όταν γκρινιάζει και εσύ για να σταματήσει του κάνεις ΠΑΝΤΑ το χατίρι, παιδί είναι,έξυπνο, όπως όλα εξάλλου, σου λέει γκρίνια - κλάμα = παίρνω αυτό που θέλω!!!!!!!!!!!! Mad Mad

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπομονη τοτε μεχρι τη μετακομιση!!!!αθηνα-γιαννενα 5 ωριτσες και χωρις να τρεχεις.....το εχω κανει αυτο το δρομολογιο....ουουουουου!!!!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:αγγελικουλα υπομονη..μετα απο τη γαμοβαφτιση θα χαλαρωσετε....ποτε κανονισατε?/

Δεν το κόβω να χαλαρώνουμε Αθηνά μου...
Για όλη αυτη την ένταση φταίει φυσικά το οικονομικό. Κι αν ο Νίκος δε βρει έγκαιρα δουλειά, την πουτ...αμε!

Athin@ έγραψε:Αγγελική θέλεις να τους κλείσουμε διακοπούλες μαζί να ησυχάσουμε και να έρθεις εδώ να μείνεις για λίγες μέρες; ε; ε;

ΠΟΛΎ ΕΥΧΑΡΊΣΤΩΣ!!
Θα εκπαιδεύσουμε και τη Γωγώ! Ελπίζω μόνο μην αντί να μάθει η Γωγώ να κοιμάται στο κρεβάτι της, μάθει η Ντορίτο να κοιμάται μαζί μας κι αυτή!!! χαχαχαχαχαχα!!!!
Φαντάζεσαι πως θα σηκώνεσαι το πρωί???

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:σου λέει γκρίνια - κλάμα = παίρνω αυτό που θέλω!!!!!!!!!!!! Mad Mad
Ακριβώς.
Αν την αφήσω στον άντρα μου για να πάω για κάμιά εξωτερική δουλειά, γυρίζω και την βλέπω στην τηλεόραση έτσι Shocked και μετά μου λέει. Είσαι υπερβολική. Το παιδί σε εμένα κάθεται ήσυχο. Και μετά εγώ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 16 679259

athina24 έγραψε:υπομονη τοτε μεχρι τη μετακομιση!!!!
Ευχαριστώ για το κουράγιο...

Tziz έγραψε:Φαντάζεσαι πως θα σηκώνεσαι το πρωί???
Έτσι!Sleep χα χα. Μάλλον θα μάθει το Ντοριτάκι να κοιμάται σε κρεβάτι, εμείς στρωματσάδα και η Γωγώ στο διπλό.

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Tziz έγραψε:Φαντάζεσαι πως θα σηκώνεσαι το πρωί???
Έτσι!Sleep χα χα. Μάλλον θα μάθει το Ντοριτάκι να κοιμάται σε κρεβάτι, εμείς στρωματσάδα και η Γωγώ στο διπλό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Μιλάμε έχω λιώσει στο γέλιο!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα στα ομορφοκοριτσα με τα ομορφομπεμπακια τους! Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες!

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρία έγραψε:
Kalliopi έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:ποσο μακρυα ειναι τα γιαννενα οεο χαχα ειμαι ασχετη

ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

μαρί τι 5 ώρες από Αθήνα λες? εμείς μέχρι Λευκάδα κάναμε 6 σχεδόν! αν και πήγαμε από τον παλιό Κορίνθου Πατρών, άντε να φάγαμε 1 ώρα παραπάνω εκεί! και ο ανήρ να σημειώσω ότι τρέχει στο δρόμο! αχαχα

Καλώς την Αγγελικούλα μας!

Very Happy

ΚΑΛΕ 5ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
ΑΛΟΧΑ Κ ΠΑΛΙ!ΑΘΗΝΟΥΛΕΣ,ΠΟΠΗ, ΣΩΤΗΡΙΑ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 16 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:τελικα απο που πηρες ευα; ποσο πηγε το μαλλι αν μπορεις να πεις

kiki λεγεται το μαγαζι,εισαγει απο σερβια με αυστριακες πρωτες υλες,μας εδειξαν του κοσμου τις πιστοποιησεις και για τα ξυλα και για τα χρωματα τρελη χαρτουρα!1500 ευρω μου βγηκε,κουκετα με συρταρι-σκαλα και 2 στρωματα,πεντε φυλλα ντουλαπας(4 για την ακριβεια αλλα το 1 ειναι γωνιακο και εχει τη χωρητικοτητα μιας πολυυυυυ βαθιας διφυλλης,γραφειο με συρταριερα που βγανει με ροδες 2ο γραφειο απο κατω του και ραφιερα με 2 ραφια και 2 ντουλαπια για το γραφειο.καλα δεν ειναι?

Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:κοριτσια κλεισαμε το παιδικο σημερα!!!σε 10 μερες θα τα εχουμε!!!!τι χαρα εχω δε λεγεται!!!ποσο χαρηκε ο μικρος μου!!!αμτε να ερθει να βαψουμε να σας ανεβασω φωτογραφιες!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλήθεια??????? άντε με το καλό να το βάψετε γρήγορα να το ευχαριστηθούν, τελικά τι έκανες με ντουλάπες? ανοιγόμενες ή συρόμενες? ωραία που είναι η ανανέωση στο σπίτι!

λογικα μεχρι 5 ιουνιου θα τα εχω τελειωσει ολα!ανοιγομενες εκανα τελικα,λυνονται πιο ευκολα στις μεταθεσεις!

Athin@ έγραψε:
Τι σκ@το μέρα σήμερα. Crying or Very sad Δεν έχω καθόλου όρεξη... No

γιατι καλο μου???

Athin@ έγραψε:
Εγώ είμαι στην ωορρηξία μου και όπως πάντα πονάω. Mad

αμα ειναι ετσι μη μου δανεισεις την μητρα σου σημερα!στειλε μου ενα νεφρο γιατι ηπια πολλους καφεδες και θα κλαταρουν τα δικα μου! Razz Razz Razz

Tziz έγραψε:
Κι ύστερα σκέφτομαι: Πάω για γάμο...
Καραγκιοζιλίκια δηλαδή... γιατί κορίτσια μου... δε νιώθω καθόλου έτσι... εδώ και λίγο καιρό.
Το μόνο που θέλω είναι να του ανοίξω το κεφάλι...

μη μου στεναχωριεσαι!!!ειναι απο το αγχος!εχεις νευρα και ξερεις οτι αν τα ξεσπασεις πανω του θα καταλαβει και γι'αυτο εχεις τετοιες διαθεσεις!θα περασει ο γαμος και θα ηρεμησεις! Laughing

Athin@ έγραψε:
Να σου πω αν τον έδιωχνα καμιά βδομάδα απο το σπίτι θα την κατάφερνα (πιστεύω).

την καλυτερη δουλεια θα κανεις!!!εγω ετσι εκοψα την πιπιλα στον κωνσταντινο και ετσι τον εβαλα σε κρεβατι και κατηργησα την κουνια!διωξτον!!!!!!!!!!!! Shocked Laughing Laughing Laughing

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι νομιζω σου βγηκαν πολυυυυυυυ οικονομικα!!!!!με το καλο να τα παρετε!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:τελικα απο που πηρες ευα; ποσο πηγε το μαλλι αν μπορεις να πεις

kiki λεγεται το μαγαζι,εισαγει απο σερβια με αυστριακες πρωτες υλες,μας εδειξαν του κοσμου τις πιστοποιησεις και για τα ξυλα και για τα χρωματα τρελη χαρτουρα!1500 ευρω μου βγηκε,κουκετα με συρταρι-σκαλα και 2 στρωματα,πεντε φυλλα ντουλαπας(4 για την ακριβεια αλλα το 1 ειναι γωνιακο και εχει τη χωρητικοτητα μιας πολυυυυυ βαθιας διφυλλης,γραφειο με συρταριερα που βγανει με ροδες 2ο γραφειο απο κατω του και ραφιερα με 2 ραφια και 2 ντουλαπια για το γραφειο.καλα δεν ειναι?

καλε τι λες πολυ καλα, εγω για κουκετα ενδιαφερομαι με σκαλα και στρωματα, εχει σαιτ;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ευακι νομιζω σου βγηκαν πολυυυυυυυ οικονομικα!!!!!με το καλο να τα παρετε!

κι εγω ετσι νομιζω!τα πηραμε βεβαια και μεσω furnidec οποτε ειχαμε κ εκπτωση!ευχαριστουμε!!!!!!!!
τι νεα εσυ?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εχει περασει καμια σας το ιδιο με μενα; Τι να κανω ακομα φοβαμαι , αν και πλεον στο σκουπισμα της τουαλετας ειναι καφε κυλιδες και οσο ειμαι ξαπλα μηδεν.. Πωπω τι αγωνια και αυτη ρε κοριτσια

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχωσα τη μανα μου σημερα στο μαγαζι και ειμαι σπιτι με τις μικρες......!!!!!!!δεν εχουν κανενα site γιατι θελω και εγω να φτιαξω το δωματιο τους!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιλου εχουν σαιτ αλλα αυτα που πηρα ειναι νεος καταλογος και δεν τα εχουν βαλει ακομη στο σαιτ
δες τα εδω ειναι το σαιτ της εταιρειας στη σερβια http://www.jela.rs/catalog/kiki/

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα απογευματινές!
Όλα καλά;

Σωτηρία μην ανησυχείς κοπέλα μου. Αφού ξανακούσατε καρδούλα όλα καλά. Πότε θα ξαναπάς στον γιατρό;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις