376 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Τετ Μάης 25, 2011 1:28 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Βάσω μου υπάρχουν κοπέλες που ξερνάνε (συγνώμη κιόλας) όποτε έχουν περίοδο. Κι άλλες που πέρνουν άδεια απο τη δουλειά τους την πρώτη μέρα γιατί δεν την παλεύουν, οπότε να λέμε οτι καλά είμαστε.
Εγώ είμαι στην ωορρηξία μου και όπως πάντα πονάω.
Αγγελική ηρέμησε. Θα περάσει κι αυτό. Φαντάζομαι οτι με τόσο γ...σι όλη μέρα τον Νίκο ούτε που τον πλησιάζεις ε;χι χι
Εμείς ψιλοτσακωθήκαμε πάλι το βράδυ. Προσπαθώ να βάλω τη μικρή στο κρεβάτι της. Τρία βράδια (μαζί με το χτεσινό που κανονικά δεν πιάνεται) την είχα στην κούνια να ουρλιάζει και να με παρακαλάει για 10 λεπτά (τόσο αντέχω. Κι εγώ να την ακούω και να κλαίω. Αλλά ο καλός μου εχτές δεν άντεξε και πήγε και την έβαλε στο κρεβάτι μας λέγοντας πως δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα έτσι.
Μα προσπάθησες ρε άνθρωπε;;;;; Είναι δυνατόν να το καταφέρουμε με την πρώτη;
Κοιμάμαι πόσο καιρό τώρα στον καναπέ.
Εγώ είμαι στην ωορρηξία μου και όπως πάντα πονάω.
Αγγελική ηρέμησε. Θα περάσει κι αυτό. Φαντάζομαι οτι με τόσο γ...σι όλη μέρα τον Νίκο ούτε που τον πλησιάζεις ε;χι χι
Εμείς ψιλοτσακωθήκαμε πάλι το βράδυ. Προσπαθώ να βάλω τη μικρή στο κρεβάτι της. Τρία βράδια (μαζί με το χτεσινό που κανονικά δεν πιάνεται) την είχα στην κούνια να ουρλιάζει και να με παρακαλάει για 10 λεπτά (τόσο αντέχω. Κι εγώ να την ακούω και να κλαίω. Αλλά ο καλός μου εχτές δεν άντεξε και πήγε και την έβαλε στο κρεβάτι μας λέγοντας πως δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα έτσι.
Μα προσπάθησες ρε άνθρωπε;;;;; Είναι δυνατόν να το καταφέρουμε με την πρώτη;
Κοιμάμαι πόσο καιρό τώρα στον καναπέ.