351 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Τρι Μάης 24, 2011 2:22 pm
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
ποσο μακρυα ειναι τα γιαννενα οεο χαχα ειμαι ασχετη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:κοριτσια κλεισαμε το παιδικο σημερα!!!σε 10 μερες θα τα εχουμε!!!!τι χαρα εχω δε λεγεται!!!ποσο χαρηκε ο μικρος μου!!!αμτε να ερθει να βαψουμε να σας ανεβασω φωτογραφιες!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εγώ 2 Ιουλίου Βαφτίζω κ από το άγχος μου τα έχω μοιράσει ήδη.. Θα το ξεχάσουν οι καλεσμένοι μέχρι τότε χαχαχΧΧΑΧΑΧχαχαχΧΧΑΧχαχχαχ
mamamatina έγραψε:Καλημέραααααααα... τρεχουμεεεεεεε...
katia έγραψε:καλημεραααα
Μιλουπακι έγραψε:ποσο μακρυα ειναι τα γιαννενα οεο χαχα ειμαι ασχετη
Tziz έγραψε:Καλημέρα Βασούλα μου!!
Η μικρή έχει μπει στη φάση "θέλω να τα πειράζω όλα, να τα βλέπω όλα, να τα τρώω όλα" και ναι μεν έχει πλάκα, αλλά είναι και εξοντωτικό...
Είμαι σίγουρη πως τον άλλο μήνα, θα περπατήσει να φύγει από την "περιοριστική", σχεδόν σα φυλακή αγκαλιά μου, για να πάει για εξερεύνηση. Στο ρηλάξ εννοείται πως δε χωράει, κι ευτυχώς χθες είχα το καρότσι πάνω και την έβαλα να κάτσει να ηρεμήσει, γιατί στο καρεκλάκι του φαγητού κουράζεται μετά από λίγη ώρα και θέλει ξάπλα... Σήμερα μάλλον θα πάμε τζάμπο και μάλλον θα της πάρω πάρκο. Δεν παλεύεται όλη την ώρα αγκαλιά. Πρέπει να κοντεύει και τα 9 κιλά...
Εσένα ο μικρός σου??? Μεγάλωσε???? Του έδωσες κρεμούλα να γίνει υπέρβαρος??? χαχαχαχαχα !!!!! ρε τη γιατρό σας.... άκου υπέρβαρο!!! τι να πούμε κι εμείς!
Καλλιόπη μου!! Σε ήθελα! Θα σου στείλω πμ.
Athin@ έγραψε:Καλημέεεεερα!!!!!!
Καλλιόπη θέλω κι εγώ προσκλητήριο. Τι έτσι στο φτύσιμο;;; χι χι!
Tziz έγραψε:βγήκα και για νυφικό. Μάλλον κατέληξα στο σχέδιο. Τώρα μένει να δω από πού θα το πάρω...
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης