Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
63 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 63 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα Very Happy
Τι κάνετε;;;;; Αχ κι εγώ νυστάζω πάρα πολύ..σήμερα ξεκινάμε κρεμούλα...
Γιάννα πόσο σου έφαγε την πρώτη μέρα;;;

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!

Βασούλα καλή αρχή! Υπομονή, σιγά-σιγά θα μάθει. Μην τον πιέσεις να φάει ποσότητα, πρέπει να μάθει την διαδικασία πρώτα. Εμένα τώρα θέλει να κόψει τα αλεσμένα και βγάζουμε και δόντια παράλληλα και τρώει πολύ αργά και λίγο...

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασουλα την πρωτη ημερα εφαγε λιγο.4 Κουταλιτσες. Καθε μερα τις αυξανει και απο λιγο. Δεν τον πιεζω σε καμια περιπτωση.
Σιγα-σιγα ολα καλα θα πανε. Καλη αρχη κοριτσακι μου..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια βαφουμε το παιδικο δωματιο σημερα!!!οποια θελει να βοηθησει καλοδεχουμενη!!!!!
βασουλα καλη αρχη με τις κρεμουλες!!!
καλλιοπη τελειωσες εσυ αρχισαμε εμεις!!!

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoula έγραψε:Kαλημέρα Very Happy
Τι κάνετε;;;;; Αχ κι εγώ νυστάζω πάρα πολύ..σήμερα ξεκινάμε κρεμούλα...
Γιάννα πόσο σου έφαγε την πρώτη μέρα;;;

καλησπεραααα!!καλη αρχη Βασουλα μου με την κρεμουλα!!σιγα σιγα θα μαθει απλα στην αρχη μπορεις να του δωσεις και 2-3 κουταλιτσες και μετα παλι αυριο!!!

naysika

naysika
Vivian έγραψε:Γεια σααααςςς!!!

Ξεκιναω...

Ευαααα σ' αγαπαω τα αλλα στα ειπα!!! Αντε μην δειρω κανεναν Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mad Mad

Καλιοππακι εφτασε η μερααα!! Ολα τελεια θα πανε!!

Αθηνα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 417472

Εχω 2 νεα να σας πω!! Η κορη μου ειπε την πρωτη της λεξη που ηταααν μπαμπα φυσικα!! Κλασσικη κορη!!

Το 2ο που νομίζετε οτι βρηκα μετα απο 15 μερες το κινητο μου;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

καλα δεν το πιστευω!!ακου εκει μεσα στα καλυματα!αχ ο Κωνσταντινος μας οσο παει και ζουζουνευει

naysika

naysika
Ευάκι έγραψε:ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον.καλυτερα ειμαι, μου ηρθαν ολα μαζεμενα σημερα.αλλα καποια απο αυτα μπορουν με κοπο να αλλαξουν και καποια δε μπορουν να αλλαξουν με τπτ...αρα αφηνουμε τη στεναχωρια για οσα δεν αλλαζουν και προσπαθουμε να αλλαξουμε οσα μπορουμε...ενα εκ των οποιων ειναι οτι ο γιος μου ξεκιναει λογοθεραπειες.ελπιζω να εχει αποτελεσμα...

Ευακι μου και εμενα ο γιος μου ο Παναγιωτης πριν 2 χρονια καναμε λογοθεραπεια για ενα 6μηνο και πηγε παρα πολυ καλα!!μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καμια δεν ηρθε για βοηθεια?????
καλααααααααα!!!!!!!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
τεσπα μπορειτε ακομη να ερθετε για το καθαρισμα!!!!!!!!!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερουδια!!!!!!!!τι κανετε??????

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, του έδωσα 2 κουταλιές τόσο μου είπε η παιδίατρος της εφαγε σιγα σιγα αλλά εντωμεταξύ είναι υποαλλεργικη πρεπει να ειναι και ανοστη η ρημαδα!!!

Ευάκι μου η ξαδερφή μου πάει το παιδί και μια χαρα όλα!!!!!!

Η Σωτηρία τι κάνει και το βιβιανακι βρε κορίτσια;;;

Αααα ειδα που έγραψε η Βιβιαν πως ο Κωνσταντινος είπε μπαμπά Very Happy

Εγω είμαι ακόμα στην δουλειά πάνω που ετοιμάζαμε να κλείσουμε ήρθαν κι άλλοι Twisted Evil πάλι απο την αρχή πλυσιματα τώρα!!!!

Εσεις ολες καλά;;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που ειστε αγαπες μου; Εγω εχω τον μ ικρο με 39 πυρετο δυστυχως Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 534787

Βασουλα ο Κωνσταντινος μας περνει ολη μερα το κεφαλι με αυτα που λεει μιλαει πια αρκετα η μικρη ξεκινησε προχτες λεγοντας μπαμπα!

naysika

naysika
εγω ειμαι παντος εδωωωωω!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας τσουπρες!
τι κανετε?
Βασουλιτσα μου γλυκια εδω ειμαι καλα! ακομα ξαπλα σηκωνωμαι που και που 2-3 φορες τη μερα προσεχτικα αλλα παμε πολυ καλα ειπε ο ντοκ.! θα συνεχισω τα χαπια μεχρι την αυχενικη -23 Ιουνιου- και ειδωμεν!
ο μικρος σου τρωει???

Βιβιανακι περαστικα για τον μικρο σου!!! και καλες κουβεντες τωρα?
πως ειναι η εγκυμοσυνη σου συνοδοιπορισσα? Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι κι εγω εδω...ειμαι πτωμα ομως!χθες βαψαμε το δωματιο των παιδιων.ο εργολαβος δε ξερω τι σκατοχρωματα χρησιμοποιησε και ενω πηραμε νεοπαλ-απο τα πιο ακριβα χρωματα δεν επιανε η μπογια πανω στον τοιχο...στο τελος αλλαξαμε μπογια και επιτελους στις 10 το βραδυ ξεμπερδεψαμε.το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο αφου ολα τα επιπλα απο το παιδικο τα εδιωξα και περιμενω απο δευτερα τα καινουρια...εκτος αυτου ειχα την φαεινη ιδεα να παρω σπιτι μαζι με τα παιδια μου (που χθες κοιμηθηκαν στη μανα μου γιατι το δωματιο τους μυριζε χρωμα) και την αδερφη μου-8 χρονων...το αποτελεσμα?δε κοιμηθηκε κανεις τους για μεσημερι κι εγω σκεφτομαι τι προνοητικος ανθρωπος ηταν ο ηρωδης..... Shocked Shocked Shocked Razz
βιβιανακι περαστικα στον γαμπρουλη μου!!!να πω παλι ποσο χαρηκα που σε ακουσα????
βασουλα υπομονη!!!καθε αρχη και δυσκολη!!!εμενα να δεις ποσο ανοστα μου φανηκαν τα καλαμαρακια σημερα μετα την φωτο με την αστακομακαροναδα..... Razz
τατου μου 23 ιουνη θα μαθεις τα καλα νεα!!!το εχει η μερα!23 ιουνη γεννηθηκε ο κωνσταντινος μου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
βιβιανακι περαστικα στον γαμπρουλη μου!!!να πω παλι ποσο χαρηκα που σε ακουσα????

Ευχαριστω μητερα (Κωνσταντινος)!!!!

Οχι πες τι ωραια φωνη που εχω χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

23 ιουνη γεννηθηκε ο κωνσταντινος μου!!!

Αχ το παλικαρι μας σε 19 μερες γίνετε 5!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι μου κουκλιτσικο θα γινει το δωματιακι σας, πολυ χαιρομαι, αληθεια πες την πρωτη φορα που ακουσες την βιβιαν δεν της ειπες δως μου την μαμα σου Razz Razz Razz Razz σαν κοριτσακι ακουγεται στο τηλ

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα24 σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου κοπελα μου, ξεχασα να στο πω Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 315810

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να εισαι καλα βρε μιλουπακι!πολυ χαρηκα με το Σωκρατη!απο το πρωι ειχα την εννοια σου και δεν ηθελα να ειμαι αδιακριτη για αυτο προτιμησα να σου στειλω μηνυμα απο το να σε παρω τηλ!

πλακα πλακα κοριτσια πιο πολλα ξερω για εσας και τις οικογενειες παρα για τις κολλητες μου!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

πω πω μέρες έχω να μπω! μία έχω δουλειές μία πάω για κανά μπανάκι, καλά μόνο δύο φορές έχουμε πάει βέβαια, μία βαριέμαι και που ζω ακόμα, ε δεν πήγαινε άλλο, μπήκα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 27 328109

έχουμε τίποτα συνταρακτικό??????

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ευακι μου κουκλιτσικο θα γινει το δωματιακι σας, πολυ χαιρομαι, αληθεια πες την πρωτη φορα που ακουσες την βιβιαν δεν της ειπες δως μου την μαμα σου Razz Razz Razz Razz σαν κοριτσακι ακουγεται στο τηλ

αχ ετσι μου λενε κι εμενα Sad Sad
κοριτσακι δωσε μου τη μαμα σου...και τους λεω ευχαριστως να της πω να ερθει,μενει 5 ωρες μακρυα θα περιμενετε μεχρι να ερθει ή να της πω να σας παρει???βλαμενες...
μαριτσακι μου τι εγινε με το ντοπλερ????ολα καλα???

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσακια?εμεις σημερα πηγαμε για μπανιο!τι νεα εχετε?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμείς δεν πήγαμε σήμερα Αθηνάκι,βαριόμουν να πάω μόνη μου με τον μικρό σήμερα και δεν πήγα καθόλου!
αύριο θέλω να τον πάω για εμβόλιο και να μαζέψω και άλλα χαρτιά από γιατρούς για το σχολείο πάλι, και αν προλάβω θα πάμε με τον αντρούλη μου και τον Νίκο παρεούλα!

εσείς κατεβήκατε στα μέρη μας ή πήγατε Αθήνα?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια!
Και εμείς πήγαμε για μπάνιο σήμερα! Ήταν τέλεια! Είχε πάρει φοβο ο μικρός από την βάπτιση και έλεγα δεν θα μπει στο νερό... Πάτησε λίγο το νεράκι από περιέργεια και αυτό ήταν! Δεν ξαναέπιασε φτυαράκι και κουβαδάκι! Έτρεχε στο νερό, έπεφτε, σηκωνόταν, γλυφόταν και ξαναέτρεχε! Και εγώ που νόμιζα ότι δεν θα πλησιάζει... Βέβαια ευτυχώς που τον άφησα να κάνει ότι θέλει και δεν προσπάθησα να τον πείσω γιατί θα είχαμε αντίθετα αποτελέσματα.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγιους Θεοδωρους πηγαμε και γινοταν και χαμος!!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπράβο Μαράκι! είδες τελικά όσο τους λέμε μπες στο νερό και τέτοια δεν θέλουν ούτε να το ακούν! άμα δεν πούμε τίποτα πάνε μόνα τους μέσα σαν τα χελωνάκια! αχαχαχα

χαμός Αθηνάκι ε? εντάξει αναμενόμενο, Κυριακή κιόλας, ζέστη είχε, κατέβηκαν όλοι για τα πρώτα μπάνια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις