626 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Πεμ Ιουν 02, 2011 12:17 am
Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Καλλιοπακι μου..Ωραια τρεξιματα ειναι αυτα..Θα ειναι ολα super..!!
Περασε ο καιρος τελικα
Περασε ο καιρος τελικα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Gianna_V έγραψε:Καλημερα Καλλιοπακι μου..Ωραια τρεξιματα ειναι αυτα..Θα ειναι ολα super..!!
Περασε ο καιρος τελικα
stardust έγραψε:Καλησπερα κοριτσια .Τι καιρος ειναι αυτος?τι μπουμπουνητα.τι βροχη ,τι χαλαζι τρεχαμε σαν τους τρελους και σε δευτερολεπτα γιναμε παπακια
πολυ ωραια δεν λεω αλλα θα προτιμουσα να με πιανε εφοσον ειχα φτασει σπιτι με την μικρη.βεβαια αυτη το απολαμβανε αλλα φοβηθηκα μην την αρπαξει γιατι ειμαστε φουλ καλοκαιρινα ντυμενεςΕυάκι έγραψε:stardust έγραψε:Καλησπερα κοριτσια .Τι καιρος ειναι αυτος?τι μπουμπουνητα.τι βροχη ,τι χαλαζι τρεχαμε σαν τους τρελους και σε δευτερολεπτα γιναμε παπακια
αχ ναι δεν ειναι τελεια?!?!?!?!?!
Ευάκι έγραψε:εγω να σου πω και να βρεχομουν δε με ενοιαζε...τοσο χαλια που ειμαι σημερα καλυτερα να βρεχομουν και να εμπηζα και τα κλαματα να μη φαινοταν κιολας και χαλασει η ομορφη ζωουλα μερικων στη θεα μιας δακρυσμενης.........
Athin@ έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Ευάκι έγραψε:εγω να σου πω και να βρεχομουν δε με ενοιαζε...τοσο χαλια που ειμαι σημερα καλυτερα να βρεχομουν και να εμπηζα και τα κλαματα να μη φαινοταν κιολας και χαλασει η ομορφη ζωουλα μερικων στη θεα μιας δακρυσμενης.........
Σε ρωτάω κι απο δω. Είσαι καλά;;;;;;;
Ευάκι έγραψε:εγω να σου πω και να βρεχομουν δε με ενοιαζε...τοσο χαλια που ειμαι σημερα καλυτερα να βρεχομουν και να εμπηζα και τα κλαματα να μη φαινοταν κιολας και χαλασει η ομορφη ζωουλα μερικων στη θεα μιας δακρυσμενης.........
Eυακι μου δεν μπορω να ξερω τη εχεις αλλα σου ευχομαι να περασει γρηγορα και να φτιαξει η διαθεση σου!!και αν σε πιραξε καποιος γραφτων εκει που δεν πιανει μελανι!!!
ολα καλα θα πανε ευακι.και ενα φιλικο ζευγαρι ειχε προβλημα στην ομιλια το αγορακι τους και μολις πηραν μια λογοθεραπευτρια τωρα δεν πιανετε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] οσο για αυτα που δεν μπορουν να αλλαξουν με τιποτα τα αφηνουμε και συνεχιζουμε γιατι με το να στεναχωριομαστε δεν καταφερνουμε τιποτα περισσοτερο παρα μονο να χαλιομαστε εμεις και οσοι μας αγαπαν που μας βλεπουν χαλια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ευάκι έγραψε:ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον.καλυτερα ειμαι, μου ηρθαν ολα μαζεμενα σημερα.αλλα καποια απο αυτα μπορουν με κοπο να αλλαξουν και καποια δε μπορουν να αλλαξουν με τπτ...αρα αφηνουμε τη στεναχωρια για οσα δεν αλλαζουν και προσπαθουμε να αλλαξουμε οσα μπορουμε...ενα εκ των οποιων ειναι οτι ο γιος μου ξεκιναει λογοθεραπειες.ελπιζω να εχει αποτελεσμα...
Ευάκι έγραψε:ο γιος μου ξεκιναει λογοθεραπειες.ελπιζω να εχει αποτελεσμα...
Ευάκι έγραψε:που ηταν το κινητο σου????????????
Athin@ έγραψε:Να'μαι πάαααλι!!! Πήγαμε σούπερ και ήρθαμε!
Γειά σου Βίβιαν!!! Ξεκίνησε η ζουζού; Άντε καλές συζητήσεις!
Γειά σου Μαρινάκι!
Εύα καλύτερα;
Πάω να φτιάξω παγωτό φράουλα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης