Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
43 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 43 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Καλλιοπακι μου..Ωραια τρεξιματα ειναι αυτα..Θα ειναι ολα super..!!
Περασε ο καιρος τελικα Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Gianna_V έγραψε:Καλημερα Καλλιοπακι μου..Ωραια τρεξιματα ειναι αυτα..Θα ειναι ολα super..!!
Περασε ο καιρος τελικα Very Happy

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!ΧΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ... Razz Razz Razz Razz

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια Very Happy .Τι καιρος ειναι αυτος?τι μπουμπουνητα.τι βροχη ,τι χαλαζι Mad τρεχαμε σαν τους τρελους και σε δευτερολεπτα γιναμε παπακια Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stardust έγραψε:Καλησπερα κοριτσια Very Happy .Τι καιρος ειναι αυτος?τι μπουμπουνητα.τι βροχη ,τι χαλαζι Mad τρεχαμε σαν τους τρελους και σε δευτερολεπτα γιναμε παπακια Laughing

αχ ναι δεν ειναι τελεια?!?!?!?!?!

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:
stardust έγραψε:Καλησπερα κοριτσια Very Happy .Τι καιρος ειναι αυτος?τι μπουμπουνητα.τι βροχη ,τι χαλαζι Mad τρεχαμε σαν τους τρελους και σε δευτερολεπτα γιναμε παπακια Laughing

αχ ναι δεν ειναι τελεια?!?!?!?!?!
πολυ ωραια δεν λεω αλλα θα προτιμουσα να με πιανε εφοσον ειχα φτασει σπιτι με την μικρη.βεβαια αυτη το απολαμβανε αλλα φοβηθηκα μην την αρπαξει γιατι ειμαστε φουλ καλοκαιρινα ντυμενες Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω να σου πω και να βρεχομουν δε με ενοιαζε...τοσο χαλια που ειμαι σημερα καλυτερα να βρεχομουν και να εμπηζα και τα κλαματα να μη φαινοταν κιολας και χαλασει η ομορφη ζωουλα μερικων στη θεα μιας δακρυσμενης.........

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ευάκι έγραψε:εγω να σου πω και να βρεχομουν δε με ενοιαζε...τοσο χαλια που ειμαι σημερα καλυτερα να βρεχομουν και να εμπηζα και τα κλαματα να μη φαινοταν κιολας και χαλασει η ομορφη ζωουλα μερικων στη θεα μιας δακρυσμενης.........

Σε ρωτάω κι απο δω. Είσαι καλά;;;;;;;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ευάκι έγραψε:εγω να σου πω και να βρεχομουν δε με ενοιαζε...τοσο χαλια που ειμαι σημερα καλυτερα να βρεχομουν και να εμπηζα και τα κλαματα να μη φαινοταν κιολας και χαλασει η ομορφη ζωουλα μερικων στη θεα μιας δακρυσμενης.........

Σε ρωτάω κι απο δω. Είσαι καλά;;;;;;;

σου εστειλα πμ.δεν ειμαι καλα..ετσι μου'ρχεται να ζητησω να παραμεθοριο να ησυχασω.....

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιατι ρε πουλακι μου ετσι τοσο πεσμενη?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε βρε που θα στερηθείς το σπιτάκι σου (που πολύ το ζηλεύω) για βλακείες.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να σου περάσει σύντομα. (Μην μου πεις τι, καταλαβαίνω ότι δεν θες να δώσεις έκταση). Σε έχω συνηθίσει αλλιώς και λυπάμαι που νιώθεις πιεσμένη! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 334590

naysika

naysika

Eυακι μου δεν μπορω να ξερω τη εχεις αλλα σου ευχομαι να περασει γρηγορα και να φτιαξει η διαθεση σου!!και αν σε πιραξε καποιος γραφτων εκει που δεν πιανει μελανι!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον.καλυτερα ειμαι, μου ηρθαν ολα μαζεμενα σημερα.αλλα καποια απο αυτα μπορουν με κοπο να αλλαξουν και καποια δε μπορουν να αλλαξουν με τπτ...αρα αφηνουμε τη στεναχωρια για οσα δεν αλλαζουν και προσπαθουμε να αλλαξουμε οσα μπορουμε...ενα εκ των οποιων ειναι οτι ο γιος μου ξεκιναει λογοθεραπειες.ελπιζω να εχει αποτελεσμα...

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:ευχαριστω κοριτσια για το ενδιαφερον.καλυτερα ειμαι, μου ηρθαν ολα μαζεμενα σημερα.αλλα καποια απο αυτα μπορουν με κοπο να αλλαξουν και καποια δε μπορουν να αλλαξουν με τπτ...αρα αφηνουμε τη στεναχωρια για οσα δεν αλλαζουν και προσπαθουμε να αλλαξουμε οσα μπορουμε...ενα εκ των οποιων ειναι οτι ο γιος μου ξεκιναει λογοθεραπειες.ελπιζω να εχει αποτελεσμα...
ολα καλα θα πανε ευακι.και ενα φιλικο ζευγαρι ειχε προβλημα στην ομιλια το αγορακι τους και μολις πηραν μια λογοθεραπευτρια τωρα δεν πιανετε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] οσο για αυτα που δεν μπορουν να αλλαξουν με τιποτα τα αφηνουμε και συνεχιζουμε γιατι με το να στεναχωριομαστε δεν καταφερνουμε τιποτα περισσοτερο παρα μονο να χαλιομαστε εμεις και οσοι μας αγαπαν που μας βλεπουν χαλια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ο γιος μου ξεκιναει λογοθεραπειες.ελπιζω να εχει αποτελεσμα...

Μια χαρά θα πάει. Και βέβαια θα έχει αποτέλεσμα, μην πέφτεις έτσι. Στο τέλος θα λες τι χαζή που ήμουνα και στεναχωριόμουνα.. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 215994 γεια σου χρησυ μου τι κανεις!!γεια σας κοριτσια τι κανετε πως περνατεεεεεεεε...φιλια σε ολες να προσεχετε κ εσυς κ τα μωρακια σας κ τισ κοιλιτσες σας κ αυτες που περιμενουμε λεω περιμενουμε γτ κ εγω ειμαι στιν αναμονη να προσεχετεεεεεε ολες Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 415870 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 415870 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 415870 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 315810

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σααααςςς!!!

Ξεκιναω...

Ευαααα σ' αγαπαω τα αλλα στα ειπα!!! Αντε μην δειρω κανεναν Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mad Mad

Καλιοππακι εφτασε η μερααα!! Ολα τελεια θα πανε!!

Αθηνα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 417472

Εχω 2 νεα να σας πω!! Η κορη μου ειπε την πρωτη της λεξη που ηταααν μπαμπα φυσικα!! Κλασσικη κορη!!

Το 2ο που νομίζετε οτι βρηκα μετα απο 15 μερες το κινητο μου;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ηταν το κινητο σου????????????

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:που ηταν το κινητο σου????????????

Ειχε ανοιξει το φερμουάρ απο τα καλυματα στο σαλονι το ειχε χωσει μεσα και εχει κλεισει και το φερμουάρ!! Shocked Shocked Shocked Shocked affraid affraid affraid

Υπηρχε ποτε περιπτωση να το βρω αν δεν εβαζα τα καλλυματα για πλυσιμο;;; confused confused confused confused confused confused confused

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλι καλα νωρις το βρηκες!εγω δε θα το εβρισκα γιατι αυτον τον καιρο ασχολουμαι με το παιδικο δωματιο και το σαλονι το εχω αφησει στην τυχη του!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να'μαι πάαααλι!!! Πήγαμε σούπερ και ήρθαμε!

Γειά σου Βίβιαν!!! Ξεκίνησε η ζουζού; Άντε καλές συζητήσεις!

Γειά σου Μαρινάκι!

Εύα καλύτερα;

Πάω να φτιάξω παγωτό φράουλα!Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 912791

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Να'μαι πάαααλι!!! Πήγαμε σούπερ και ήρθαμε!

Γειά σου Βίβιαν!!! Ξεκίνησε η ζουζού; Άντε καλές συζητήσεις!

Γειά σου Μαρινάκι!

Εύα καλύτερα;

Πάω να φτιάξω παγωτό φράουλα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλυτερα!!!αν μου στειλεις και παγωτο θα ειμαι σουπερ νομιζω!
εγω πηγα το πρωι σουπερ μαζι με κων/νο,ελενη,την μανα μου και την αδερφη μου!πανικος!μονο αυτο μας περιεγραφε!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσαρες??????και εμεις μολις γυρισαμε απο το σουπερ!χαμος η Μαρια οτι παριζακι εβρισκε στο ραφι το εριχνε στο καροτσι!!!!!!!ευακι μια χαρα θα τα παει ο μικρος με τη λογοθεραπεια!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερουδιααααααααααααα!!!!

Τι κανετε???????????Εγω εχω σηκωθει απο νωρις,τελειωσαμε προχτες με το βαψιμο,κ καναμε κ ψιλοσπατουλαρισμα στο ταβανι με αποτελεσμα να χιονισει στοκος μες το σπιτι,κ ειδα κ επαθα να φυγει η σκονη κ ακομα εχω.Ευτυχως ολα ψιλομπηκαν στις θεσεις τους,κι εχουνε μεινει λιγα πραγματα κ εκτος αυτου ημουν κρυωμενη κ εχω βηχα κ η σκονη το χειροτερευει.
Που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεε ποια κοιματαιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααααααααααααα..

Νομιζω οτι σημερα θα πεσω κατω απο την νυστα. Αποψε το μωρο ξυπνουσε καθε μια ωρα και γκρινιαζε. Του εβαζα πιπιλα και ξανακοιμοταν αλλα η ερμη η μανα ποτε να προλαβει να ξανακοιμηθει και να ξαναξυπνησει μεσα σε μια ωρα..
Η ζεστη εφταιγε? Τα δοντια εφταιγαν? Τι να πω δεν ξερω..

Εχει και εναν αρρωστημενο καιρο. Κανει ζεστη με συννεφια και εχει πολυ υγρασια..

Ελπιζω ολες να ειστε καλα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 26 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις