Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
58 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 58 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυακι θελω αμεσα πληροφοριες γτ θελω να αλλαξω ντουλαπα.

Κοριτσια ακουστε τι επαθα σημερα να κατουρηθειτε,εδω κ περιπου 1βδομαδα κατεβασα τα καλοκαιρινα κ ξεσκαρταρα τα χειμερινα,επλενα κ ασχολιομουνα γενικως με τις ντουλαπες κ τα ρουχα,στην μια ντουλαπα κατω κατω εχουμε τα παπουτσια καθε εποχης κ αναλογως την εποχη αλλαζουμε,κ πηγα να τα βγαλω για να τα φυλαξω κ να βαλω τα καλοκαιρινα,κ παω πισω πισω να πιασω τ γιαννη μια μποτα,κ μολις την πιανω βλεπω μεσα κατι σαν ζωο,λεω,αμαν λες να μπηκε τπτ μεσα στο παπουτσι,απο την αλλη λεω δν θα βρομαγε?Ε τεσπα το πεταω στο μπαλκονι ουτε το αγγιζα,φοβομουνα,γυρναει ο γιαννης τ λεω να σ πω,εχει κατι μεσα η μποτα σ η ζωο νεκρο,αλλα δν βρομαει,η απο τη μουχλα ξερετε που μαζευει σαν χνουδι,κ μ λεει ζωο δν ειναι αλλιως θα βρομαγε κλεισμενο στη ντουλαπα,παμε εξω εγω πανω στη καρεκλα απο μακρια να δω τι ειναι κ κεινος με ενα ξυλο να το βγαλει το βγαζει κ τι βλεπω?????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ενα τσαντακι μου γουνινο μικρο,με μακρυ λουρι που το περνας κρουαζε,αλλα ολο γουνα...Τωρα πως μπηκε εκει μεσα δν εχω ιδεα,αλλα να μας βλεπατε να φοβομαστε να αγγιξουμε τη μποτα το γελιο της αρκουδας.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εδω ειναι το σαιτ της εταιρειας στη σερβια http://www.jela.rs/catalog/kiki/

Τι απίστευτα δωματιάκια είναι αυτά;;;;;;
Σας το έχω πει;
Ναι...αλλά σκασίλα μου...θα το ξαναπώ
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τα δω, αυτοι φερνουν μονο θεσσαλονικη; η παντου; δεν εχω καταλαβει αν βρω κατι καλο δηλ θα μπορω να το παρω;, οτι πληροφορια εχεις στειλε πμ, εχω εναν χαμο τωρα εδω και δεν μπορω να συγκεντρωθω

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ωραια δωματιακια!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Eυακι θελω αμεσα πληροφοριες γτ θελω να αλλαξω ντουλαπα.

Κοριτσια ακουστε τι επαθα σημερα να κατουρηθειτε,εδω κ περιπου 1βδομαδα κατεβασα τα καλοκαιρινα κ ξεσκαρταρα τα χειμερινα,επλενα κ ασχολιομουνα γενικως με τις ντουλαπες κ τα ρουχα,στην μια ντουλαπα κατω κατω εχουμε τα παπουτσια καθε εποχης κ αναλογως την εποχη αλλαζουμε,κ πηγα να τα βγαλω για να τα φυλαξω κ να βαλω τα καλοκαιρινα,κ παω πισω πισω να πιασω τ γιαννη μια μποτα,κ μολις την πιανω βλεπω μεσα κατι σαν ζωο,λεω,αμαν λες να μπηκε τπτ μεσα στο παπουτσι,απο την αλλη λεω δν θα βρομαγε?Ε τεσπα το πεταω στο μπαλκονι ουτε το αγγιζα,φοβομουνα,γυρναει ο γιαννης τ λεω να σ πω,εχει κατι μεσα η μποτα σ η ζωο νεκρο,αλλα δν βρομαει,η απο τη μουχλα ξερετε που μαζευει σαν χνουδι,κ μ λεει ζωο δν ειναι αλλιως θα βρομαγε κλεισμενο στη ντουλαπα,παμε εξω εγω πανω στη καρεκλα απο μακρια να δω τι ειναι κ κεινος με ενα ξυλο να το βγαλει το βγαζει κ τι βλεπω?????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ενα τσαντακι μου γουνινο μικρο,με μακρυ λουρι που το περνας κρουαζε,αλλα ολο γουνα...Τωρα πως μπηκε εκει μεσα δν εχω ιδεα,αλλα να μας βλεπατε να φοβομαστε να αγγιξουμε τη μποτα το γελιο της αρκουδας.

χαχαχαχα τρελο γελιο εριξα!!!ποπακι δε ξερω αν στελνουν εκτος θεσσαλονικης αυτοι γιατι το εργοστασιο των χειροποιητων τους εδρευει στη θεσσαλονικη,αυτα τα τυποποιημενα τα εισαγουν προκειμενου να μην χανουν πελατες σε καταστηματα οπως ικεα νεοσετ κτλ.θα τους ρωτησω ομως αμα θες!

Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:εδω ειναι το σαιτ της εταιρειας στη σερβια http://www.jela.rs/catalog/kiki/

Σας το έχω πει;
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

σ'αρεσαν???φαντασου το σε λαχανι και πορτοκαλι!!τωρα ποια ειναι σε τι χρωμα μη ρωτας,ο βαγγελης τα διαλεξε Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:σ'αρεσαν???φαντασου το σε λαχανι και πορτοκαλι!!τωρα ποια ειναι σε τι χρωμα μη ρωτας,ο βαγγελης τα διαλεξε Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο συνδιασμός λαχανί-πορτοκαλί ή χακί-πορτοκαλί ή γαλάζιο-κίτρινο προσωπικά με ξετρελαίνει. Είναι απο τους αγαπημένους μου. Α και λιλά με ροζ!
Όταν θα το τελειώσετε θα μας βάλεις φωτογραφίες;

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι για γεελια ημαστα ασε,ακομα γελαω.Θα το ψαξω γτ το δωματιο μου εχει υγρασια κ θελω να βγαλω τη ντουλαπα κ να βαλω αλλη.Κ επισης αμα βρω κανενα δωματιακι για τ μικρη.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:σ'αρεσαν???φαντασου το σε λαχανι και πορτοκαλι!!τωρα ποια ειναι σε τι χρωμα μη ρωτας,ο βαγγελης τα διαλεξε Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο συνδιασμός λαχανί-πορτοκαλί ή χακί-πορτοκαλί ή γαλάζιο-κίτρινο προσωπικά με ξετρελαίνει. Είναι απο τους αγαπημένους μου. Α και λιλά με ροζ!
Όταν θα το τελειώσετε θα μας βάλεις φωτογραφίες;

εννοειται!!!!!!εχω κατα νου να κανω και κατι στους τοιχους,δε λεω ομως θα σας δειξω!!!ελπιζω μονο να πετυχει!!!! Very Happy

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Athin@ έγραψε:

ειναι πολυ ωραια !!και εγω κοιταω για να φτιαξω της Ναυσικας το δωματιο!στα αγορια εχω παρει την κουκετα που εχει απο κατω και σιρομενω κρεβατι αλλα εγω το αλλαξα και το εκανα δυο πολυ μεγαλα συρταρια!!

Σας το έχω πει;

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ εγω πολλα εχω κατα νου,θελω ενα 10ρακι χιλιαδες κ κανω το σπιτακι μου πιπιλα,ο μακακας που εφτιαξε το σπιτι αρχικα ηταν 150τετρ κ ο πατριος μ ζητησε να τ χωρισουνε κ να κανει μια ξεχωριστη γκαρσονιερα,κ ετσι ομως τ μεγαλο σπιτι εμενε με 1υπνοδωματιο,ενω στο πλανο σπιτιου τα αλλα 2δωματια εμειναν στο διπλα.τεσπα μη πολυλογω μ αποτελεσπα τωρα το σπιτι μες το σαλονι να εχει ενα υπνοδωματιο,οπως καθομαστε τρωμε,αριστερα ωραιοτατο χτιστο πετρινο μπαρ,απο πισω μπαλκονοπορτες κ δεξια ενα υπνοδωματιο!!!Κ τ αλλο ειναι στην ακριβως αντιθετη πλευρα κ για να το αλλαξω διαρυθμιση βγαινει περιπου 10χιλ μαζι με καινουρια κουζινα κτλ.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:
ειναι πολυ ωραια !!και εγω κοιταω για να φτιαξω της Ναυσικας το δωματιο!στα αγορια εχω παρει την κουκετα που εχει απο κατω και σιρομενω κρεβατι αλλα εγω το αλλαξα και το εκανα δυο πολυ μεγαλα συρταρια!!

κι εγω ενα συρταρι εβαλα απο κατω να μπορω να κοιμιζω κανεναν ανθρωπο οταν θα ειμαι μεταθεση μακρυα αλλα εχει τη δυνατοτητα να σου τα κανει 2 ιδια ή 1 μεγαλυτερο και 1 μικροτερο στην ιδια παντα τιμη!

naysika

naysika
Ευάκι έγραψε:
naysika έγραψε:

κι εγω ενα συρταρι εβαλα απο κατω να μπορω να κοιμιζω κανεναν ανθρωπο οταν θα ειμαι μεταθεση μακρυα αλλα εχει τη δυνατοτητα να σου τα κανει 2 ιδια ή 1 μεγαλυτερο και 1 μικροτερο στην ιδια παντα τιμη!

ναι και εμεις οταν το ειδαμε ηταν με κρεβατι απο κατω αλλα εβαλα τα συρταρια και ετσι βαζω τα ρουχα των παιδιων!αν ειναι απο εργοστασιο που τα φτιαχνουν εκεινη και τα πουλαν και εκεινη σου κανουν και καλυτερη τιμη!!εγω μαζι με τα στρωματα τα ειχα παρει 700 ευγω!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνουλα κανονικα το επομενο ραντεβου ειναι στις 23 ιουνιου αλλα μαλλον θα ξαναπαω για να δει πως παμε με το αιμα , μακαρι να περασουν οι μερες νερακι ειναι σχεδον ανηποφορο

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για την αυχενικη διαφανεια και το αλφα τεστ

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ξαναπάς να σιγουρευτείς. Μην περιμένεις ένα μήνα. Σίγουρα θα είναι όλα εντάξει αλλά όλο τον μήνα θα σε τρώει η αγωνία, οπότε καλύτερα να ξαναπας να ησυχάσεις.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σκευτομαι με το που τελιωσει το αιμα

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια Very Happy
Τι ωραία δωματιάκια Very Happy Very Happy
Μανούλα χαχαχαχα η μικρή θα το έκανε!!!
Σωτηρία μου ναι να ξαναπάς και υπομονή κοριτσάκι μου!!!!!

Εδω ο καιρός είναι χάλια, πάει για βροχή τι ωραία τι ωραίαααα να μην κυκλοφορήσει κανείς και να μην έρθει κανείς, να ξεκουραστούμε και λίγο χαχαχα τι κακιά που είμαι αλλά λίγη ξεκούραση δικαιούμαι!!!!!1

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα βασουλιτσα! Και φυσικα να ξεκουραστεις επιβαλεται!!! Εγω τελικα χθες ειχα κατι καφε σταγομες και σημερα τιποτα για την ωρα! Αχ παναγια μου μακαρι να μην ξαναεχω!! Φιλακια και καλημερες!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Σωτηρία μου, να ξεκουράζεσαι ξάπλα και η κουμπάρα έτσι συνέχεια άιμα και τελικά χθές γέννησε μια υπέροχη μπουμπού 4100 απλά σταματησε τότε την δουλεια και ξάπλα!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!! Που ειστε ολες;;;

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα νυσταζωωωω, το ξεπερναμε αυτο χαχα βασουλα τι ωραια φωτο ο μικρος να τον φας

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο εμενα!αλλη μια μερα σαουνας στη δουλεια...θα φρικαρω αμα ειναι ετσι και αυριο...τι νεα κοριτσια?
σωτηρια χαρηκα πολυ,να μην ανησυχεις νομιζω το δυσκολο περασε!μην ξεψαρωσεις ομως και αρχισεις τις δουλειες!!!ειπαμε ΞΑΠΛΑ!!!!!!!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα Μαριτσάκι είναι ένας αυτός, μας έχει χαζεψει τελειώς!!!!!!!
Κοιμησου οποτε βρεις ευκαιρία!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κοριτσάρες!!!

Πως και δεν έχει πολλές καλημέρες σήμερα; Χαζεύετε τη βροχή;

Εμείς ήμασταν έξω για κάτι δουλίτσες και με το που μπήκαμε στο ταχυδρομείο έπιασε καταιγίδα.Ευτυχώς μόλις τελειώσαμε σταμάτησε, γιατί δεν ξέρω τι θα την έκανα τη μικρή.
Στον γυρισμό όμως όπου έβρισκε λακκούβα με νερό έτρεχε κι έχωνε τα πόδια της μέσα. Mad Παπούτσια κάλτσες λούτσα. Ελπίζω να μην κρυώσει.
Έχει μια ζέστη όμως ε; Με φανελάκι ήμουνα έξω.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω κι εγω να βρεξει!!!!!!!!!!!!θα χορεψω τον χορο της βροχης μου φαινεται!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=E-tim5hwg8I

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις