51 Απ: Αγορακια...και Taboo! Τετ Ιουν 09, 2010 5:26 am
tzeni
Η ψυχή της παρέας!
εμεις τουλαχιστον το συζητησαμε και ναι εχουμε προοδευτικες αποψεις...στα λογια τουλαχιστον χαχαχα ελπιζω να μην ρθουμε ποτε αντιμετωποι με κατι τετοιο!!!!!!αλλα αν χτυπα ξυλο μας συμβει παιδι μας ειναι και το λατρευουμε καλυτερα κοντα μας και φανερα παρα στο δρομο κρυφα!!!!!!Nicole.P έγραψε:marianna έγραψε:Nicole.P έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:να πεις στον αγαπητο σου συζυγο οτι υπαρχουν παρα πολλοι αντρες που καταπιεσαν τα αδερφιστικα τους ενστικτα για να μην φανε ξυλο απο τομ πατερα τους και εκαναν οικογενειες τοποθετοντας καποια πραγματα ξερετε που για να καταφερουν να εχουν στηση και να κανουν παιδια για να μην εχουν να πουν κατι οι αλλοι .......... εχω μεινει με το παιδακι που το εχουν καταπιεσει για να μην κλαψει για ονομα του θεου σε λιγο δεν θα τρωει και γρανιτα ;;; ελεος !!!
Σου φαινονται παραξενα αυτα που εγραψα? μου κανει εντυπωση! ισως να βρησκεσαι σε αλλο πλανητη... και δεν το λεω με κακια μην με παρεξηγεις αλλα δυστηχως τα πραγματα σε μεγαλο βαθμο..ειναι ετσι! και απλα αν δεν εισαι λιγο παρατηριτικος δεν το βλεπεις.. ο "αγαπητος αντρας μου" οπως τον αποκαλεις δεν κανει τιποτα διαφορετικο απ τους υπολλοιπους αντρες... ειναι φοβισμενος με αυτα που βλεπει και ακουει..και φυσικα επιρρεασμενος.. αυτο που λες..ειναι λιγο ακραιο.. δεν λεω οτι δεν εχει συμβει..αλλα φαντασου σε τι βαθμο φτανουν ορισμενοι ανθρωποι ακριβως επειδη υπαρχουν αυτα τα taboo... και αν ψαξεις λιγο καλυτερα..θα δεις οτι υπαρχουν και στο δικο σου περιβαλλον οι ιδιες ΑΚΡΙΒΩς αποψεις ...οπως και στο δικο μου...
NICOLE ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΟΙ ΚΡΗΤΗΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΟΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΟ.
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ!
Mα δεν ειναι κρητικος ο αντρας μου!!! νομιζω δεν εχει να κανει "απολυτα" με την καταγωγη του αντρα...οι ελληνες πανω κατω ιδιες αποψεις εχουν.. Διαφορα εχει αυτο που ειπε η κοπελα..οι Δανοι με τους Ελληνες..και οι διαφορετικες αποψεις.. εγω ειμαι μιση γερμανιδα...και εχω ζησει και μεγαλωσει διαφορετικα σε σχεση με ενα γνησιο "κρητικο" σπιτικο περιβαλλον.. και ο αντρας μου επισης.. ο πατερας του ειναι απ την Καρδιτσα και η μαμα του απο Τηνο.. οποτε δεν εχει σχεση... Επισης δεν ειναι ο αντρας που επιβαλει την γνωμη του.. και χτυπα το χερι στο τραπεζι! αχχα καμια σχεση! (δεν θα αντεχα ουτε λεπτο) απλα... ξανα λεω..ειναι επιρεασμενος με καποια "πρεπει" που υπαρχουν ...οσων αφορα την εκπαιδευση των αγοριων.
και αυτο γιατι υπαρχει η ομοφιλο-φοβεια... Και μεταξυ μας μεταξυ μας... ΕΜΕΙς πες είμαστε απελευθερωμενες με το θεμα ομοφιλοφιλια.. τους αντρες σας τους ρωτησατε τι γνωμη εχουν? και ειδικα οταν αφορα την οικογενεια τους?