Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:αχ!ρε κοριτσια ποσο σας ζηλευω(με την καλη εννοια)που πατε βολτουλες και κανετε τα ψωνια σας.να'στε καλα και να χαιρεστε την καθε στιγμη

Τhanks κοπέλα μου! Να'σαι καλά!!! Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι μέσα από την ψψυχή μου!!! Εσύ πως είσαι???

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ? ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ…

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TZEF ΕΓΩ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΙΚΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Rolling Eyes

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:
stav2007 έγραψε:αχ!ρε κοριτσια ποσο σας ζηλευω(με την καλη εννοια)που πατε βολτουλες και κανετε τα ψωνια σας.να'στε καλα και να χαιρεστε την καθε στιγμη

Τhanks κοπέλα μου! Να'σαι καλά!!! Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι μέσα από την ψψυχή μου!!! Εσύ πως είσαι???

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ…. ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ… ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ

Elena84

Elena84
Η Andriana Iordanidou ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

Elena84

Elena84
OUPS SORRY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

tzef

tzef
swsw έγραψε:TZEF ΕΓΩ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΙΚΝΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Rolling Eyes

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΗΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΧΑ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Και μαξιλαράκι δεν πρέπει να τα βάζεις πριν τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος...!!!

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ.

tzef

tzef
ELENA MIA ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ

ΑΓΟΡΕΣ

3 Ζευγάρια σεντόνια
2 κουβέρτες πικέ
4 σελτεδάκια μεσαία καρότσι,αλλαξιέρα
2 σελτεδάκι μεγάλο κούνια
1 κουβέρτα φλιζ
6 σεντονάκια αγκαλιάς
σεντόνια λίκνου
4 πετσέτες
4 μπουρνουζια
σαλιάρες
πάνες λαβέτες

Υγραντήρας
φωτάκι
θερμόμετρο δωματίου 24
θερμόμετρο μπάνιου 27
θερμόμετρο

Γάζες μιας χρήσης αποστειρομένες
οινόπνευμα

10 ζιπουνάκια 3 – 6
2 μακριμάνικα ζιπουνάκια
10 φορμάκια
2 μακριμάνικα φορμάκια
καλτσάκια
1 ζακετάκι
γαντάκια

τσάντα αλλάγματος

μαλακτικό προδέρμ
σκόνη προδέρμ

μπάνιο
λεκάνι δύο θέσεων
σφουγγάρι
για μέσα στο μπάνιο

αποστηρωτής
4 μεγάλα μπιμπερό
βούρτσα μπιμπερό
δοσομετρητής γάλακτος
θερμός μικρός
πιπίλες 1 καουτσουκ – 1 καουτσουκ – 1 σιλικόνη
θήκη για πιπιλες
6 θηλές 2 κανονικά καουτσουκ, 2 σιλικόνη

ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΤΗΡΙΟ

επιθέματα
4 σουτιέν θηλασμού
3 νυχτικά
1 ρόμπα
παντόφλες
καλυντικά
μπαταρία κιν
κινητό
κοκαλάκια
φωτογραφική
οδοντόκρεμα
οδοντόπαστα
βιβλίο
ρούχα
φάκελος με εξετάσεις
ταυτότητα
Βιβλ Υγείας
Ληξιαρχική
σαγιονάρες
περιοδικά
εσώρουχα
σαπούνι
σφουγγάρι
ζιπουνάκι
φορμάκι
κουβερτούλα

Elena84

Elena84
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ TZEF
Η ΠΑΝΕΣ ΛΑΒΕΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

tzef

tzef
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ Ή Π,Χ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ Cool

Elena84

Elena84
Α ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ... ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο tzef!Πολυ χρησιμη η λιστα...παροτι θα γινω 2η φορα μανουλα ολα και κατι ξεφευγει...

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια σήμερα βγήκα για ψώνια για το μωρο παρόλο που το κρεβατάκι, το καρότσι και κάτι άλλα τα έχω ήδη εκείνο που δεν έχω σίγουρα είναι τα ροζ ρουχα. Πήρα λίγα πολύ λίγα αλλά η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πολύ διαφορετικά που επιτέλους θα αγοράσω ρόζ και όχι γαλάζια΄. οσο για την προίκα του μωρου ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτα τι πρεπει να αγοράσω και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω να ψάχνω τί έχω ήδη.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουφ τι πήξιμο είναι αυτό σήμερα.
και γω πρέπει να πάρω σεντονάκι κλπ γιατί τα περισσότερα ήταν σε ροζ χρωμα και τελικά τα εδωσα στην αδερφή μου.
πρεπει επίσης να δω πως θα κάνω το δωμάτιο.έχω ένα παιδικό και είναι όλο ροζ με νεραιδες. εψαχνα να βρω τον καπτεν χουκ σε αυτοκολλητα χωρις αποτελεσμα, για να κάνω εναν συνδιασμό και επειδή μου εχει κολλήσει ο καπτεν χουκ με βλεπω να το ζωγραφίζω (ευτυχώς πιάνει λίγο το χέρι μου)
στο θεμα κρεβάτι-υπνος θα εφαρμόσω ότι εκανα και στη μικρή μου. μεχρι 3 μηνων στο λικνο στην κρεβατοκαμαρα, αλλα μόνο το βράδυ. τα πρωινά την πήγαινα στο δωματιο της-στο χωρο της. η αλήθεια ειναι ότι το εχω πολύ αγχος το θεμα υπνος. νομίζω ότι όσο καλή ήταν η Ζετούλα μου, τοσο θα με βασανίσει αυτό. ελπίζω να με δια ψεύσει.
Σωσω μου όντως τέλεια η φωτογραφία σου, με την κοιλίτσα σου. Και όσο για το δωρο βαφτισης, πάρε κάτι σε μεγαλύτερο νούμερο. Για του χρονου ή και του παραχρόνου ακομα.Προσωπικά εκτίμησα πάρα πολύ που καποιοι μου φεραν μεγαλύτερα νουμερα. Ειδικα φετος!!!

stav2007

swsw έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ!! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ -ΕΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ !! ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛ΄ΑΥΤΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!! ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΑ? ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ? ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ? ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?? sunny flower sunny flower
μην νομιζεις και εμενα πολλα θα μου δωσουν φιλες.απλα ενυαξει θα ηθελα να βγω μια βολτα για καφε,φαγητο και πιο πολυ να χαζεψω για το φασολακι μου.αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι καλι το φασολακι μου,απλα θα ηθελα να χαρω λιγο την εγκυμοσυνη μου,γιατι ουτε την προηγουμενη προλαβα να χαρω.μονο τουαλετα και για φαι σηκωνομαι.δεν ξερω ποσο ακομα θα μεινω ξαπλα,αυριο περιμενω να παω στο γιατρο και θα δουμε.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nickole78 πολύ χρήσιμα τα λινκ!Νομίζω πως όλες λίγο πολύ ψαχνόμαστε για τη διακοσμηση, οπότε τώρα έχουμε έναν "μπούσουλα" στο ψάξιμο!
βρε κορίτσια, κάτι άσχετο, για εσάς που κάνατε β επιπέδου στο Λητώ: δίνουν και dvd με το βιντεάκι στο Λητώ ή όχι;;;;Ευχαριστώ! φιλιά σε όλες!! Wink

nicole78

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
στην αυχενική που έκανα στο Λητώ δεν έδωσαν κάτι! Εκεί θα κάνω και τη β επιπέδου και σκέφτομαι να ζητήσω dvd από μόνη μου!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγώ στο Λητώ έκανα την αυχενική.Τελος Ιουνίου έχω β επιπέδου, βλέπω από άλλες κοπέλες ότι σε κάποια κέντρα τους έδωσαν dvd και...ζηλεύω!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Θέλω ταινιάκι με το μωρό μου!!!!Κάπου διάβασα πως είναι παράνομο να δίνουν σε μαιευτήρια ή νοσοκομεία dvd και πως επιτρέπεται μόνο σε ιδιωτικά εξεταστήρια....Μακάρι πάντως να δίνουν!! Wink

nicole78

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
10/06 θα κάνω εγώ, οπότε θα σου πώ! εύχομαι να μου δώσουν! δεν ήξερα ότι είναι παράνομο από μαιευτήρια αλλά γιατί όμως αφού και αυτά ιδιωτικά είναι!

stav2007

ardo έγραψε:βρε κορίτσια, κάτι άσχετο, για εσάς που κάνατε β επιπέδου στο Λητώ: δίνουν και dvd με το βιντεάκι στο Λητώ ή όχι;;;;Ευχαριστώ! φιλιά σε όλες!! Wink
εγω εκανα στο λητω την αυχενικη και εχω κλεισει και για την β επιπεδπου. ναι εγω πηρα και θα παρω και τωρα,να ξερεις οτι δεν δινουν ολοι και πρεπει να το ζητησεις.εμενα η δικια μου δινει
ρε κοριτσια σε ποιο γιατρο ππατε για υπερηχο στο ΛΗΤΩ?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
ardo έγραψε:βρε κορίτσια, κάτι άσχετο, για εσάς που κάνατε β επιπέδου στο Λητώ: δίνουν και dvd με το βιντεάκι στο Λητώ ή όχι;;;;Ευχαριστώ! φιλιά σε όλες!! Wink
εγω εκανα στο λητω την αυχενικη και εχω κλεισει και για την β επιπεδπου. ναι εγω πηρα και θα παρω και τωρα,να ξερεις οτι δεν δινουν ολοι και πρεπει να το ζητησεις.εμενα η δικια μου δινει

η γιατρός μου είναι η Β.Α. (αν θες σου στελνω με pm το όνομά της, σε περίπτωση που δεν κάνει να γράφουμε εδώ ονόματα).Είναι κυρίως στο Λητώ.Εκεί θα γεννήσω.Στην αυχενική ήταν παρούσες και αυτή και η μαία της όταν μου έκαναν τον υπέρηχο (τον υπέρηχο τον έκανε ένας κυριούλης, δεν έδωσα σημασια αφού ένιωθα ασφάλεια που ήταν η γιατρός μου μαζί).Αλήθεια, το dvd το ζήτησες εκεί στο τραπεζάκι της γραμματείας ή μέσα στο γιατρό, πριν αρχίσει τον υπέρηχο;;; Περιμένουμε νέα από το μπεμπέ σου!!!!!Φιλιά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 8 328109

stav2007

ardo έγραψε:
stav2007 έγραψε:

η γιατρός μου είναι η Β.Α. (αν θες σου στελνω με pm το όνομά της, σε περίπτωση που δεν κάνει να γράφουμε εδώ ονόματα).Είναι κυρίως στο Λητώ.Εκεί θα γεννήσω.Στην αυχενική ήταν παρούσες και αυτή και η μαία της όταν μου έκαναν τον υπέρηχο (τον υπέρηχο τον έκανε ένας κυριούλης, δεν έδωσα σημασια αφού ένιωθα ασφάλεια που ήταν η γιατρός μου μαζί).Αλήθεια, το dvd το ζήτησες εκεί στο τραπεζάκι της γραμματείας ή μέσα στο γιατρό, πριν αρχίσει τον υπέρηχο;;; Περιμένουμε νέα από το μπεμπέ σου!!!!!Φιλιά! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 8 328109
σε ρωτησα για αυτον που σου εκανε τον υπερηχο,γιατι αυτος ειναι για αυτην την εξεταση και οχι τοσο οι γυναικολογοι μας.εμενα ο γιατρος μου ειναι στο μητερα,απλα στο λητω θα κανω την β επιπεδου.ναι το ζητησα και εξω αλλα και το ξαναειπα στην γιατρο που μου εκανε τον υπερηχο εκεινη την στιγμη,γιατι το ξεχνανε.καλο ειναι να το πεις εκεινη την ωρα.εμενα ειναι η κουνιαδα μου μαια στα προωρα στο λητω και το ηξερα

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α, μάλιστα!Λοιπον, κοίταξα την αυχενικη΄και ήταν κάποιος Μπασαγιάννης (εντάξει, δεν ξετρελλάθηκα κι όλας με τον γιατρό...).Δεν ήξερα οτι μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένο γιατρο για τον υπέρηχο, νόμιζα πως σε αναλαμβάνει όποιος έχει βάρδια και πως είναι το ίδιο...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το Λητώ.Αλήθεια, πληρώνουμε κάτι έξτρα για το δισκάκι;;;

stav2007

ardo έγραψε:α, μάλιστα!Λοιπον, κοίταξα την αυχενικη΄και ήταν κάποιος Μπασαγιάννης (εντάξει, δεν ξετρελλάθηκα κι όλας με τον γιατρό...).Δεν ήξερα οτι μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένο γιατρο για τον υπέρηχο, νόμιζα πως σε αναλαμβάνει όποιος έχει βάρδια και πως είναι το ίδιο...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το Λητώ.Αλήθεια, πληρώνουμε κάτι έξτρα για το δισκάκι;;;

καπου 3ευρω κανει?εσυ ποτε ειπες οτι θα κανεις?αν θες μπορω να σου στειλω 2 ονοματα,και μπορεις να παρεις στο λητω και να ρωτησεις.εσυ μονη σου το εκλεισας η' η γιατρος σου?εγω σου λεω γι'αυτα τα ονοματα λογο της κουνιαδας μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις