Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσακια απο οτι καταλαβα μονο εγω δουλευα εχθες Sad

Βαριεμαι περιμενω πως και πως να ερθει το τελος Ιουλιου να παω διακοπες.

Σας φιλώ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 315810

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:Καλημερα κοριτσακια απο οτι καταλαβα μονο εγω δουλευα εχθες Sad

Βαριεμαι περιμενω πως και πως να ερθει το τελος Ιουλιου να παω διακοπες.

Σας φιλώ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 315810

Δούλεψες χτες? Καλέ τι φραγκοφονιάς που είναι το αφεντικό σας? Είναι δυνατόν?? Υπομονή κοπέλα μου!!! Θα περάσει γρήγορα ο καιρός!!! Και μετά... αραχτές στα σπιτάκια μας και διακοπούλες!!!!!

tzef

tzef
ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

stav2007

καλημερα κοριτσακια μου.....τι κανετε?καντε και για μενα καμια βολτουλα

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ. ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ INTERNET ΦΥΣΙΚΑ. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ! ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΜΑΛΛΙΑ, ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ!! ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΒΑΡΕΛΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!! Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.. ΤΩΡΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 215994 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!! ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ, ΓΕΡΕΣ, ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316
ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502

stav2007

swsw έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ. ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ INTERNET ΦΥΣΙΚΑ. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ! ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΜΑΛΛΙΑ, ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ!! ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΒΑΡΕΛΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!! Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.. ΤΩΡΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 215994 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!! ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ, ΓΕΡΕΣ, ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 654316
ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502
εσυ ησουν νονα?και εγω θελω να παω να βαψω μαλλι και νυχια,αλλα φοβαμαι να κατσω τοσες ωρες στο κομμωτηριο ακομα.εσυ τα εβαψες?και αν ναι τι βαφη εβαλες?

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NAI, EΓΩ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΑ!! ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!! ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΟΜΩΣ, ΠΑΡΟΛ ΑΥΤΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΡΕΦΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ. Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ SAFE. ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΤΙ 8ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 536304

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΩ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΝΤΕΥΓΙΕΣ ΜΕ ΡΑΝΣΑΖ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΝΣΑΖ.

ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΚ ΜΑΡΜΠΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΩ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 9664 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 884648 pig

stav2007

swsw μου παντα αξια και με το καλο το μωρακι σου...εγω τα ειχα χρονια ανταυγιες και τα εχω βαρεθει και λιγο πριν μεινω εγκυος τα εκανα ενα χρωμα.εγω ειμαι αναποδη.αστα.

tzef μου δεν τα γραφουνε αυτα σε μια που εχει ζαχαρουλη.χαχαχαχα,φαε και για εμενα

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εσεισ τι βαζεται για τισ ραγαδες?εγω μονο baby oil πιστευω οτι κανει δουλεια.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σας κορίτσια,

swsw πάντα άξια!!!!!

εγώ πέρασα ένα χάλια τριήμερο, πολλές ζαλάδες!!! Σήμερα πήγα στο γιατρό, όλα καλά με πίεση κλπ. Το μωρό θρευτάρη 614 γρ. Όλα δίχνουν πολύ καλά. Να ρωτήσω κάτι στις πιο προχωρημένες από μένα (κοντεύω 24 εβδομάδα). Έκανε καμιά σας ένα ειδικό υπέρηχο για την καρδιά του παιδιού? Στο έλενα όταν πήγα για τη β επιπέδου, μου είπαν να την κάνω και έκλεισα ραντεβού. Ο γιατρός μου όμως μου είπε πως δεν χρειάζετε. Κακώς την κάνουν αυτή την εξέταση τόσο αργά (σχεδόν 7 μηνών θα είμαι δηλαδή)

Κατά τ΄άλλα όλα καλά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojo_mama έγραψε:Καλέ με σκεφτόταν καμμία τόσο καιρό που έχω να μπώ ή τίποτα;;;

Δεν έχω υπολογιστή γι αυτό χάθηκα..τώρα είμαι με δανεικό της κουνιαδας και είπα να πω ένα γεια.

έκανε Β επιπεδου πριν 15 μέρες και ηταν τελεια...ευτυχως γιατι αυτη η μονηρης ομφαλικη αρτηρια με αγχωνει ιδιαιτερα..αλλα το μωρακι τρωει και μεγαλωνει κανονικα τελικα!

Ο μεγαλος γινεται θηριο μερα με τη μερα..καταλαβαινει τα ΠΑΝΤΑ αλλα στο "μη" και στο "οχι" παθαινει μερικη κωφωση...δεν εχει καλο σημα και δεν τα ακουει καθολου! απο πεισμα δε..αστα να πανε...ενα πραγμα μου πηρε αυτο βρηκε να ειναι!!!! τι θα κανω; πως θα τον κανω να ακουει;

Η αλήθεια είναι ότι σε σκέφτηκα πολλές φορές κοπέλα μου! Πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματά σου!!!! Μπράβο το γλυκούλι σου!! Με το καλό να έρθει!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
SWSW ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ Very Happy
FENNIA ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΠΕΝΑΤΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΜΑΤΙΑΣΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!! ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ.

stav2007

fennnia έγραψε:Κοριτσια εσεισ τι βαζεται για τισ ραγαδες?εγω μονο baby oil πιστευω οτι κανει δουλεια.

εγω βαζω μια κρεμα παυ την λενε simulcium.ειναι ακριβη αλλα λενε οτι κανει δουλεια.θα δειξει.το baby oil δεν το θελω γιατι λαδωνει και τα λερωνει ολα και μου την δινει.εσυ τι βαζεις και για να μην λαδωνεσαι

stav2007

ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:SWSW ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ Very Happy
FENNIA ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΠΕΝΑΤΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΜΑΤΙΑΣΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!! ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ.

εμενα ο γιατρος μου δεν με αφησε να βαλω βαζελινη,γιατι κατι εχει μεσα που δεν κανει.αυτη η πενατεν ειναι καλη?ποσο κανει και απο που την παιρνεις?

tzef

tzef
Μεχρι τωρα εβαζα της weleda το λαδακι για της ραγαδες , τωρα βαζω την salba mama uno πιο οικονομικη και δοκιμασμενη απο την πρωτη εγκυμοσυνη καθως και βαζελινη της fissan.

candy Μηπως λες το doppler τη θεωρω πολυ σημαντικη εξεταση εκει κανουν καρδιογραφημα στο εμβρυο καθως επισης βλπουν και τον πλακουντα σε τι κατασταση βρισκεται.Στην πρωτη εγκυμοσυνη την εκανα δυο φορες γιατι ο πλακουντας ειχε ωριμασει νωρις.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 893968
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΒΑΖΩ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ.. Ή ΤΗΝ SIMULCIUM ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ KANEI 26 EΥΡΩ ΤΑ 75ML!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ NIVEA ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΤΑΚΙ. ΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ -ΟΧΙ ΣΤΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η NIVEA EINAI ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ, ΕΓΩ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΠΑΣΤΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ NIVEA ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΑΚΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!).. ΤΕΛΟΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΒΥ ΟΙL ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΘΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ!! ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502
ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ "ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΓΙΩΣΑΦΑΤ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΜΟΣ). ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ). ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ!! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΞΥΠΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟΟΟ!! flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 24 875502

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΟΤΗΤΑ Sad ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ BRAN FLACES ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΖΩ ΥΠΟΘΕΤΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΟΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;AKOYSA KATI ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Ή ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

ΦΙΛΑΚΙΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Tzef μου υπομονή! Εγώ τρώω περίπου 4 κριτσίνια το πρωί πολύσπορα μαύρα και δόξα τον Θεό δεν έχω πρόβλημα! Τώρα δεν ξέρω αν βοηθάνε αυτά! Πάντως πριν τα ξεκινήσω είχα και εγώ πρόβλημα στην αρχή! Swsw μου πάντα άξια κοπέλα μου! Άντε ποιος την χάρη σου!? Μοντελάκι έγινες πια…!!! Τετάρτη σήμερα! … Ήρθε η Τεταρτίτσα…??? … Βγήκε η βδομαδίτσα…!!! Καμιά καινούρια αγορά κάνατε για τα ζουζουνάκια? Αποφασίσαμε τελικά με τον αντρούλη μου να κάνουμε τελικά δωματιάκι στην μπέμπα! Το σπίτι μας αρχικά είχε μόνο ένα υπνοδωμάτιο! Το δικό μας! Τώρα λέμε μπας και κλείσουμε με γυψοσανίδα κάποιον από το χώρο του σαλονιού και της κάνουμε! Είμαστε σε σκέψη! Να μάθουμε και πόσο θα στοιχίσει…!!! Τι πλάκα έχουν τα ζουζουνάκια το βράδυ…!!! Η μπέμπα μας πάντως είναι νυχτερινός τύπος! Μετά τις 10 και μισή αρχίζει τους χορούς το καλό μας!!! Ελπίζω όταν θα γεννηθεί με το καλό τέτοιες ώρες να κάνει νανάκια…!!!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!
Μέρες εχω να μπω και γω, αλλα είχα ενα σωρό δουλειες και καθολου κουραγιο να μπω στο ιντερνετ. Εχω διαβασει τα νέα σας πολυ σπασμοδικά.
Σωσω παντα άξια κοπέλα μου και με το καλό το παιδάκι σου.
Τζεφ μου και γω εχω προβλημα δυσκοιλιότητας. Τις μισές μέρες είμαι καλά και τις άλλες μισές υποφέρω. Το τριηήμερο για παράδειγμα μαρτύρησα!!
Εγω στην κοιλίτσα βάζω βαζελίνη, και αυτή όποτε το θυμηθώ, γιατί δεν μπορώ αυτή τη λαδίλα. Τώρα κοιτάω να βρω καμια κρεμούλα για το στηθος, για να προετοιμάζω σιγα σιγα τις θηλές για το θηλασμό. Λενε ότι βοηθάει και μιας και δεν θήλασα καθόλου στη μικρή μου, λέω να το δοκιμάσω. Έχει καμιά καμιά ιδέα;;

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΟΤΗΤΑ Sad ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ BRAN FLACES ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΑΖΩ ΥΠΟΘΕΤΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΟΡΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;AKOYSA KATI ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Ή ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

ΦΙΛΑΚΙΑ.

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤZEF ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΤΕ ΠΙΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.

tzef

tzef
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΚΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ BENEFIBRA.

stav2007

καλημερα κοριτσακια μου.........
εγω για την τουαλετα επειδη ειχα μεγαλο προβλημα και πιεζομουν πολυ,εσπρωχνα λες και γεννουσα,ο γιατρος μου εχει δωσει και πινω μια κουταλια πρωι-βραδυ ντουφαλακκαι απο τοτε παω βρηκα την υγεια μου.

οσο μια ις ραγαδες,οπως σας ειπα εχθες εμενα ο γιατρος μου δεν με αφηνει να βαλω ουτε βαζελινη,ουτε νιβεα.βαζω την σιμουλσιουμ αλλα ειναι ακτιβη.θελω να βαλω αμυγδαλελαιο αλλα δεν μπορω την λαδιλα.εσεις οταν βαζετε λαδακι τι κανετε για να μην λαδονετε τα παντα?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:SWSW ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ Very Happy
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ.

εμενα ο γιατρος μου δεν με αφησε να βαλω βαζελινη,γιατι κατι εχει μεσα που δεν κανει.αυτη η πενατεν ειναι καλη?ποσο κανει και απο που την παιρνεις?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ P.H ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!
ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Κ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!
ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΦΑΝΕΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!
Η PENATEN ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ.... EINAI ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΛΟΣΙΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ!!
ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΟΠΩΣ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΙΒΕΑ Very Happy
ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ!!!
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΞΕΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@

οσο μια ις ραγαδες,οπως σας ειπα εχθες εμενα ο γιατρος μου δεν με αφηνει να βαλω ουτε βαζελινη,ουτε νιβεα.βαζω την σιμουλσιουμ αλλα ειναι ακτιβη.θελω να βαλω αμυγδαλελαιο αλλα δεν μπορω την λαδιλα.εσεις οταν βαζετε λαδακι τι κανετε για να μην λαδονετε τα παντα?
[/quote]

ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΛΑΔΑΚΙ.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΙΡΑΝΤΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΣΟΥ Very Happy Κ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΥΝΕ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ Very Happy

Κ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΒΕΑ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! Shocked Shocked Shocked ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!!
ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΚΟΜΗ????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις