Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
524 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 524 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παργαματικα η penaten ειναι πολυ καλο για το μωρο μας την ειχαν πρωτοδωσει στο ΙΑΣΩ και εβαζα στο μωρο το babyoil της penaten.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΑΝΝΑΣ-ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ...ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Smile ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ!!
ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΕΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!
Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΕΛΑ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!
Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ. ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Mad
Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ Κ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΛΟΙΦΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΚΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΥΓΚΑΜΑ Η ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΤΛ!!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΟΙΦΗ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ Wink

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ …Shocked
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ? ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 215994

stav2007

ΑΓΑΠΗ μου τι να σου πω?ετσι μου ειπε ετσι λεω.θα παρω και αυτην που λες.οσο για αυτο που ειπες για την νιβεα το εχω ακουσει και εγω παλια.

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΑΝΝΑΣ-ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ...ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Smile ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ!!
Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΕΛΑ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ Κ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΛΟΙΦΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΚΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΥΓΚΑΜΑ Η ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΤΛ!!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΛΟΙΦΗ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ Wink

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ;

stav2007

ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΑΝΝΑΣ-ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ...ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!
εχω και εγω κεραλοιφη,αλλα την εβαζα μονο στο καψιμο.δηλαδη που μπορω αλλου μπορω να την βαλω καο πως?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ στην κοιλίτσα βάζω baby oil όταν το θυμηθώ! Αφήνω λίγο την κοιλιά ξεσκέπαστη … στο σπίτι εννοείτε… και μετά όλα ok! Αρχικά έβαζα κάτι δειγματάκια που μου είχε δώσει η γιατρός μου της Prevenstria αλλά η κρέμα είχε γύρω στα 30 ευρώ οπότε κατέληξα στο baby oil και ο Θεός βοηθός! Άλλες 3,5 ωρίτσες στην δουλειά!!! Άντε να περάσουν να την κάνουν!!!!!!!!! Βαρέθηκα…!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:ΑΓΑΠΗ μου τι να σου πω?ετσι μου ειπε ετσι λεω.θα παρω και αυτην που λες.οσο για αυτο που ειπες για την νιβεα το εχω ακουσει και εγω παλια.

ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!
ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Κ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!!

ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗΣ ΦΙΣΑΝ Η ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΥΨΗ ΡΑΓΑΔΩΝ...ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4 ΕΥΡΩ!!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΑΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ!!!

ΤΖΕΦ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΜΠΑΝΙΑΡΙΖΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΚΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ Κ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!
ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ΠΕΝΑΤΕΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΙΚΟ....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!
ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΝΑ84ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΨΗΦΙΖΩ ΠΕΝΑΤΕΝ Κ ΚΙΚΟ
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΦΡΕΖΙΝΤΕΡΜ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΕΧΩ ΤΗ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΥΤΗΣ...ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥΔΡΑ Very Happy
ΤΗΣ ΒΕΛΕΝΤΑ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ!!!

tzef

tzef
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ? ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΤΑΝ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 215994
ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ PRODERM ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΚΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΕΣ ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PENATEN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ FREZYDERM ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ :

-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ,
-ΛΑΔΑΚΙ, ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
-ΣΦΟΥΓΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
-KREMA ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ SUDOCREM
-ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2 ΜΗΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ
-ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ
-ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ
-ΨΑΛΙΔΑΚΙ
-ΧΤΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
-ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ
-PAMPMERS
-ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ
-ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ PRODERM

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΣΕ ΕΙΔΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[/quote]
εχω και εγω κεραλοιφη,αλλα την εβαζα μονο στο καψιμο.δηλαδη που μπορω αλλου μπορω να την βαλω καο πως?[/quote]

ΕΓΩ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ. ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ!!! Κ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΘΗΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ!!
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ ΤΟ ΚΕΡΙ Κ ΤΟ ΛΑΔΙ Wink

stav2007

ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ Κ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΛΟΙΦΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΚΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΥΓΚΑΜΑ Η ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΤΛ!!
εχω και εγω κεραλοιφη,αλλα την εβαζα μονο στο καψιμο.δηλαδη που μπορω αλλου μπορω να την βαλω καο πως?[/quote]

ΕΓΩ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ. ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ!!! Κ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΘΗΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ Κ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ!!
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ ΤΟ ΚΕΡΙ Κ ΤΟ ΛΑΔΙ Wink [/quote]

την βαζεις πανω στην θηλη?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ PRODERM ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΚΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΕΣ ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PENATEN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ FREZYDERM ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ :

-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ,
-ΛΑΔΑΚΙ, ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
-ΣΦΟΥΓΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
-KREMA ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ SUDOCREM
-ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2 ΜΗΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ
-ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ
-ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ
-ΨΑΛΙΔΑΚΙ
-ΧΤΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
-ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ
-PAMPMERS
-ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ
-ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ PRODERM

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΣΕ ΕΙΔΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΚΑΙ BETADINE ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ARIEL BABY...EXEI ENA ΑΡΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Very Happy Very Happy Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:

την βαζεις πανω στην θηλη?[/quote]

Ω ΝΑΙ!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ Η ΑΛΟΙΦΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Wink
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Despoinaki έγραψε:Και εγώ στην κοιλίτσα βάζω baby oil όταν το θυμηθώ! Αφήνω λίγο την κοιλιά ξεσκέπαστη … στο σπίτι εννοείτε… και μετά όλα ok! Αρχικά έβαζα κάτι δειγματάκια που μου είχε δώσει η γιατρός μου της Prevenstria αλλά η κρέμα είχε γύρω στα 30 ευρώ οπότε κατέληξα στο baby oil και ο Θεός βοηθός! Άλλες 3,5 ωρίτσες στην δουλειά!!! Άντε να περάσουν να την κάνουν!!!!!!!!! Βαρέθηκα…!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ Κ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ!!!
Κ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 215994 ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
Κ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ!!!
ΑΧ!!! ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Very Happy ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΦΑΚΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ Shocked Κ 2 ΣΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 25 606100

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την παίρνουμε όμως από κάπου αυτή την αλοιφή Αγάπη μου? Π.χ. την φτιάχνουν και στα φαρμακεία? Μπα ε? Και κάτι άσχετο που μου ήρθε τώρα! Ξέρετε πόσα περίπου σελτεδάκια και λαβέτες πρέπει να πάρουμε?

stav2007

Despoinaki έγραψε:Την παίρνουμε όμως από κάπου αυτή την αλοιφή Αγάπη μου? Π.χ. την φτιάχνουν και στα φαρμακεία? Μπα ε? Και κάτι άσχετο που μου ήρθε τώρα! Ξέρετε πόσα περίπου σελτεδάκια και λαβέτες πρέπει να πάρουμε?

τι ειναι τα σελτεδακια και οι λαβετες

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Despoinaki έγραψε:Την παίρνουμε όμως από κάπου αυτή την αλοιφή Αγάπη μου? Π.χ. την φτιάχνουν και στα φαρμακεία? Μπα ε? Και κάτι άσχετο που μου ήρθε τώρα! Ξέρετε πόσα περίπου σελτεδάκια και λαβέτες πρέπει να πάρουμε?

ΑΥΤΟ Κ ΚΛΕΙΝΩ Razz Razz Razz
ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!
ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ Κ ΜΕΛΙΣΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗΣ!!
ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΤΟ ΚΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Κ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΕΡΙ ΑΓΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ????
ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟ!!! ΘΕΛΩ ΑΓΝΟ ΚΕΡΙ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝΕ.

Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ 150ml ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΓΝΟ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ(ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΕΤΣΙ)???
ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Κ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΚΙ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΜΩΡΟΥ, ΚΛΙΝΙΚΗ!! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.

(Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟΥΛΟ).

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:

τι ειναι τα σελτεδακια και οι λαβετες

ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΙΚΕΑ Κ 5 ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ!!!
ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ. Κ ΟΙ ΛΑΒΕΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΝΕΣ ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΡΩΝΕΙ!! ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΣΑ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ!!! ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΣΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΙΝ ΘΗΛΑΣΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΡΟΛΟ Κ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

tzef

tzef
SORRY ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΚΟΚ.
Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

tzef

tzef
ΟΙ ΛΑΒΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΟΤΑΒ ΤΡΩΕΙ

stav2007

να'στε καλα ρε κοριτσια που τα λετε γιατι ειμαι ασχετη...δεν ηξερα οτι τα λενε ετσι.οποτε εχω παρει ενα χαρτι και τα γραφω για να μην τρεχω τελευταια στιγμη και τα ξεχασω,γιατι ξερετε εκεινη την στιγμη κολλαει το μυαλο

tzef

tzef
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ , ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ

3 Ζευγάρια σεντόνια
2 κουβέρτες πικέ
4 σελτεδάκια μεσαία καρότσι,αλλαξιέρα
2 σελτεδάκι μεγάλο κούνια
1 κουβέρτα φλιζ
6 σεντονάκια αγκαλιάς
σεντόνια λίκνου
4 πετσέτες
4 μπουρνουζια
σαλιάρες
πάνες λαβέτες

Υγραντήρας
φωτάκι
θερμόμετρο δωματίου 24
θερμόμετρο μπάνιου 27
θερμόμετρο

Γάζες μιας χρήσης αποστειρομένες
οινόπνευμα

10 ζιπουνάκια 3 – 6
μακριμάνικα ζιπουνάκια
10 φορμάκια
μακριμάνικα φορμάκια
καλτσάκια
1 ζακετάκι
γαντάκια

τσάντα αλλάγματος

μαλακτικό προδέρμ
σκόνη προδέρμ

μπάνιο
λεκάνι δύο θέσεων
σφουγγάρι
για μέσα στο μπάνιο

αποστηρωτής
4 μεγάλα μπιμπερό
βούρτσα μπιμπερό
δοσομετρητής γάλακτος
θερμός μικρός
πιπίλες 1 καουτσουκ – 1 καουτσουκ – 1 σιλικόνη
θήκη για πιπιλες
6 θηλές 2 κανονικά καουτσουκ, 2 σιλικόνη

ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΤΗΡΙΟ

επιθέματα
4 σουτιέν θηλασμού
4 νυχτικά ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
1 ρόμπα
παντόφλες
καλυντικά
ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ μπαταρία κιν
κινητό
κοκαλάκια
φωτογραφική
οδοντόκρεμα
οδοντόπαστα
βιβλίο
ρούχα
φάκελος με εξετάσεις
ταυτότητα
Βιβλ Υγείας
Ληξιαρχική
σαγιονάρες
περιοδικά
εσώρουχα
σαπούνι
σφουγγάρι
ζιπουνάκι
φορμάκι
κουβερτούλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις