Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
540 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 540 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εμένα δεν μου έλεγαν σίγουρα για κο΄ρίτσι.Ο γιατρός μου μου έλεγε μάλλον κορίτσι μέχρι να πάω στην Β επιπέδου και να μου πεί ότι είναι ΄σίγουρα κορίτσι .....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eμάς πάλι η γιατρός είναι πολύ σίγουρη... αλλά και εγώ έχω έντονο προαίσθημα ότι είναι μπουμπού!!! Η Τρίτη κοντά είναι...!!! Ελπίζω να είναι γερό αρχικά και μετά να συνεχίσει να είναι κοράκλα όπως λέει και ο αντρούλης μου!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοίτα εγω που είχα μεγάλο καημό την κόρη μετά απο τρία αγόρια είπα στην γιατρό πρώτα να μου πεί ότι είναι εντάξει το μωρο και μετα το φύλο του. Και ειλικρινά δεν με έννοιαζε καθόλου φτάνει να ήταν καλά το μωρό μου. Κάθε φορά που μου έλεγε το κάθε τι του μωρού και τέλείωνε με το τέλεια έκανα και εγώ χαρά. Τελικά όλα καλά είναι και κορίτσι και είναι και μια χαρά. Ειλικρινά σκεφτόμουν πολύ το ότι θα κάνω τέταρτο αλλά τώρα που ξέρω ότι είναι κορίτσι και είναι και καλά αλλάξα γνώμη για όλα είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ να σου πω την αλήθεια πάντα έλεγα αρχικά να είναι γερό! Αν μου έλεγες όμως τι θέλεις λίγο παραπάνω να είναι θα σου έλεγα αγοράκι! Αλλά από τότε που μας είπε ότι είναι κοριτσάκι έχω τρελαθεί! Έχω συνηθίσει στην ιδέα! Του μιλάμε του παιδιού και στο θηλυκό! Χιχιχιχι!!! Γερά να είναι τα καλά μας!!! Με το καλό και το 4ο λοιπόν κοπέλα μου!!!!!!!!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ .

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απλά Φενια υπολόγισε και τις ημέρες μέχρι την παράδοση, -μη βρεθείτε προ απροοπτου- , και λάβε υπόψιν σου πως στην Ελλάδα ως γνωστόν τον Άυγουστο δεν λειτουργεί τιποτα, οπότε στην ουσία ο Αυγουστος δεν μετράει ως "εργάσιμος μήνας" για ολες τις βιοτεχνίες κτλ...Εμάς μας είπαν στη βιοτεχνία από οπου θα πάρουμε τα επιπλάκια πως θέλουν ένα μήνα για κατασκευή-παράδοση.Τον Αυγουστο είπαν πως δεν κινείται τίποτα.Οπότε θα παραγγείλουμε τέλη Ιουνίου, ώστε με το καλό να έρθουν τέλη Ιουλίου, ή στη χειρότερη Σεπτέμβριο.Με το καλό γεννάω τέλη Οκτωβρίου, να έχουμε και χρόνο να στολίσουμε το δωμάτιο... Very Happy

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ardo έγραψε:απλά Φενια υπολόγισε και τις ημέρες μέχρι την παράδοση, -μη βρεθείτε προ απροοπτου- , και λάβε υπόψιν σου πως στην Ελλάδα ως γνωστόν τον Άυγουστο δεν λειτουργεί τιποτα, οπότε στην ουσία ο Αυγουστος δεν μετράει ως "εργάσιμος μήνας" για ολες τις βιοτεχνίες κτλ...Εμάς μας είπαν στη βιοτεχνία από οπου θα πάρουμε τα επιπλάκια πως θέλουν ένα μήνα για κατασκευή-παράδοση.Τον Αυγουστο είπαν πως δεν κινείται τίποτα.Οπότε θα παραγγείλουμε τέλη Ιουνίου, ώστε με το καλό να έρθουν τέλη Ιουλίου, ή στη χειρότερη Σεπτέμβριο.Με το καλό γεννάω τέλη Οκτωβρίου, να έχουμε και χρόνο να στολίσουμε το δωμάτιο... Very Happy

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΒΑΤΙ

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσακι μετα απο μια κουραστικη μερα χαλαρωνω λιγακι.τι κανετε;

Καλο βραδυ!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:Γεια σας κοριτσακι μετα απο μια κουραστικη μερα χαλαρωνω λιγακι.τι κανετε;

Καλο βραδυ!!!!

Τσακίσαμε ένα πεπονάκι με τον αντρούλη, η μπεμπούλα αρέστηκε και μας κλώτσησε... έκανα ένα μπανάκι και χαλαρώνω μπροστά στον η/υ...!!! Πάει και αυτό το σκ! Sad Ποιος πάει δουλειά αύριο πάλι...??? Καλό βράδυ κουκλίτσες!!!

stav2007

ardo έγραψε:απλά Φενια υπολόγισε και τις ημέρες μέχρι την παράδοση, -μη βρεθείτε προ απροοπτου- , και λάβε υπόψιν σου πως στην Ελλάδα ως γνωστόν τον Άυγουστο δεν λειτουργεί τιποτα, οπότε στην ουσία ο Αυγουστος δεν μετράει ως "εργάσιμος μήνας" για ολες τις βιοτεχνίες κτλ...Εμάς μας είπαν στη βιοτεχνία από οπου θα πάρουμε τα επιπλάκια πως θέλουν ένα μήνα για κατασκευή-παράδοση.Τον Αυγουστο είπαν πως δεν κινείται τίποτα.Οπότε θα παραγγείλουμε τέλη Ιουνίου, ώστε με το καλό να έρθουν τέλη Ιουλίου, ή στη χειρότερη Σεπτέμβριο.Με το καλό γεννάω τέλη Οκτωβρίου, να έχουμε και χρόνο να στολίσουμε το δωμάτιο... Very Happy
που βρηκες τα επιπλακια?ηταν φτηνα?ποτε γεννας?

καληνυχτα καριτσακια,θα τα πουμε αυριο

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:
που βρηκες τα επιπλακια?ηταν φτηνα?ποτε γεννας?

καληνυχτα καριτσακια,θα τα πουμε αυριο

Καληνύχτα Σταυρούλα μου! Καλή ξεκούραση!!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου τι κανετε?καιρο εχω να μπω δουλευω και γυρναω κοματια και πρεπει κιολας να μαγειρεψω και εκνευρίζομαι κιολας με τον αντρα μου που τα θελει ολα στο χερι..Στο μεταξυ εχω και κατι συσπασεις βρε κοριτσια ειμαι στην 26 εβδομαδα και εχω δυο αποριες α) ειναι ανωδυνες και περιοδικες (4-5 την ημερα),διαβασα οτι ειναι Braxton Hicks και επειτα εχω και τα πετρωματα και πονους περιοδου καποιες στιγμες μεσα στην ημερα.. β) ποτε ξεκιναει αυτος ο 7ος μηνας πια???? καθε site στο νετ το οριοθετει διαφορετικα με μπερδεψανε,η γιατρος μου λεει 28 εβδομαδα αλλα μου φαινεται πολυ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ranou στις Κυρ Ιουν 05, 2011 9:27 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : correction to one word)

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε?καιρο εχω να μπω δουλευω και γυρναω κοματια και πρεπει κιολας να μαγειρεψω και εκνευρίζομαι κιολας με τον αντρα μου που τα θελει ολα στο χερι..Στο μεταξυ εχω και κατι συσπασεις βρε κοριτσια ειμαι στην 26 εβδομαδα και εχω δυο αποριες α) ειναι ανωδυνες και περιοδικες (4-5 την ημερα),διαβασα οτι ειναι Braxton Hicks και επειτα εχω και τα πετρωματα και πονους περιοδου καποιες στιγμες μεσα στην ημερα.. β) ποτε ξεκιναει αυτος ο 7ος μηνας πια???? καθε site στο νετ το οριοθετει διαφορετικα με μπερδεψανε,η γιατρος μου λεει 28 εβδομαδα αλλα μου φαινεται πολυ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Καλημέρα Ranou μου! Ααααα θα τον μαλώσω τον άντρα σου!!! Ευτυχώς ο δικός μου βοηθάει κιόλας!!! Υπομονή με τις συσπάσεις και τα πονάκια κουκλίτσα!!! Τώρα για την αλλαγή του μήνα...!!! Αλλάζεις μήνα ανάλογα με την ΠΗΤ σου! Π.χ. η ΠΗΤ μου είναι 9.10.11! Κάθε 9 του μήνα αλλάζω μήνα! Δηλαδή 9.6.11 μπαίνω στον 6ο μήνα!!! Κοριτσάκια τι κάνετε γενικά? Εγώ ήρθα στο γραφείο και με έπιασε βαρεμάρα! Τι θα γίνει με την πάρτη μου? Όλο την άδεια σκέφτομαι...!!! Ο νους μου είναι στο πως θα κάτσω και στο πως θα έχω ΄χρόνο για ψώνια με τον αντρούλη μου...!!! Πίνω κλασικά τον πρωινό φυσικό χυμό μου και λέω τι κάνουν αυτά τα κοριτσάκια με τα μικρούλια τους... που τώρα πια έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν...!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 604962

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
Τελικά άμα δεν λειτουργεί το μετρό, οι δρομοι της Αθήνας είναι απελπισία!! Ευτυχώς εφτασα αισίως και σωα Very Happy Very Happy
Α, και μένα ο αντρούλης μου βοηθάει και πολύ μάλιστα. Δεν έχω παράπονο.
Χθες ήμουν σε βαφτιση από το πρωι και με επιασε το κεφάλι μου από τη ζεστη. Πως θα την παλεψουμε το καλοκαίρι;;;
mothercare μπορουσες να παραγγείλεις παλίοτερα. Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου δηλαδη θυμαμαι κανονικά παραγγελναμε. Ειναι κανα χρονο - εναμιση αν θυμαμαι καλα που το εκοψαν. Πηραν γραμμή οτι ολοι παραγγελνουν απο Αγγλια και επεσαν οι αγορες στην Ελλάδα, και απο τότε το κλειδωσαν, αντι να ρίξουν τις τιμές Twisted Evil

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερ κοριτσια κ καλη εβδομαδα!!!
Εμενα ο αντρας μου κανει τα παντα...ειδικα αυτα τα 2 σαβ/κα εχει ξεπατωθει,αφου ελεγε να παω στην δουλεια να ξεκουραστω!!!
Αλλα δεν φταιω εγω,μολις με βλεπει να κανω κατι,ερχεται κ το κανει εκεινος!!!
Το μονο που δεν τον αφηνω ειναι να σιδερωσει,ολα τα αλλα ειναι δικα του!!!

tzef

tzef
Καλημερα κοριτσια, σχετικα με τους αντρες εμενα ειναι αναλογα με την ωρα του και πως θα ειναι ψυχολογικα.

Γενικα ασχολειταιπολυ με τα του σπιτιου και την διακοσμηση π.χ το δωματιο της μικρης που φτιαχνουμε τωρα ασχολέιται σχεδόν αποκλειστικά γενικα του αρεσει να ασχολείται με την διασκόσμηση του σπιτιού.

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ@ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ringsling; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑ ΕΓΩ

Despoinaki
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MOTHER ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΡΟΖ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ 2008 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ (ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΚΗ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ , ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ , ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ ΚΟΚ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ.

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ Μ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ… ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΓΑ…. Shocked ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΚΕΙ ΚΑΡΤΕΛΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΤΕΣΠΑ
ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΤΩΜΑ.. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… !?!? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 215994 ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ…
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 517142

tzef

tzef
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ Μ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ… ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΓΑ…. Shocked ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΚΕΙ ΚΑΡΤΕΛΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΤΕΣΠΑ
ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΤΩΜΑ.. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… !?!? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 215994 ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ…
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 517142

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΟΗΘΗΕΙΑ ΑΛΛ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΜΙΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Smile

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΤΩΜΑ.. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… !?!? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ…
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ελενα να βαλουμε τους αντρες μας να κανουν παρεα!!! κ ο δικος μου τα ιδια κανει,δλδ τα παντα κ φωναζει εαν εχω κανει καμια δουλεια!!!

Elena84

Elena84
Sevi έγραψε:
ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΤΩΜΑ.. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… !?!? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ…
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ελενα να βαλουμε τους αντρες μας να κανουν παρεα!!! κ ο δικος μου τα ιδια κανει,δλδ τα παντα κ φωναζει εαν εχω κανει καμια δουλεια!!!

XAXA ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, Η ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟΥΛΙ ΜΑΣ... ΧΑΧΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 525820 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 525820

tzef

tzef
Τυχερουλες!!!! , βεβαια όλα θα φανουν οταν με τοκαλο ερθουν τα μωρα.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:Τυχερουλες!!!! , βεβαια όλα θα φανουν οταν με τοκαλο ερθουν τα μωρα.
Εγω δεν εχω παραπονο τα ιδια εκανε κ πριν την εγκυμοσυνη....οποτε με τα διδυμα παλι θα βοηθαει.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΙΣ8ΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ποσο μου αρεσει που απαντατε ολες αμεσα,σας ευχαριστω!Βρε κοριτσια εμενα ο αντρουλης μου ειπα οτι τα θελει ολα στο χερι αλλα ενταξει βοηθαει αρκετα το θεμα ειναι οτι γκρινιαζει...μια φορα την εβδομαδα κανουμε γενικη και κανει ολα τα βαρια εκεινος,το βραδυ πλενει τα πιατα και μου κανει και καθε μερα μασαζ οποτε παραπονο δεν εχω μονο οτι μου γκρινιαζει και μου τη δινει στα νευρα....!!!δεν τον κατηγορω ειναι το προτυπο που εχει απο το σπιτι,η μητερα νοικοκυρα σπιτι μεγαλωνει τα παιδια και ο πατερας δουλευει και φερνει τα λεφτα...ειναι τρυφερος και με αγαπαει και με προσεχει αλλα δεν μπορω τη γκρινια ξαναλεω....!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 14 654655

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις