Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΩΡΑ… ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΒΟΗΘΟΥΣΕ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΘΑ ΔΗΞΕΙ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 215994
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ…
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 215994

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επισης πολυ σωστα ανεφερε μια φιλη οτι οταν ερθει το μωρο τι κανουνε???εκει ειναι που θελουμε πραγματικα βοηθεια γιατι για τις δουλειες ενταξει κατι γινεται στο τελος τελος αμα μουλαρωσω και εγω και του πω δεν κανω και τιποτα(οπως και εγινε την προηγουμενη εβδομαδα) μου ειπε οτι αστα θα σου βαλω γυναικα...αλλα ειπα αστο τωρα ξενος ανθρωπος μεσα στο σπιτι και μετα σαν παραξενη που ειμαι να τα περναω ολα ξανα δεν λεει,μισα μισα και αν θελω....συγχιστηκα τωρα κατι οι ορμονες μου δεν θελει και πολυ...! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356

Elena84

Elena84
Ranou έγραψε:Ποσο μου αρεσει που απαντατε ολες αμεσα,σας ευχαριστω!Βρε κοριτσια εμενα ο αντρουλης μου ειπα οτι τα θελει ολα στο χερι αλλα ενταξει βοηθαει αρκετα το θεμα ειναι οτι γκρινιαζει...μια φορα την εβδομαδα κανουμε γενικη και κανει ολα τα βαρια εκεινος,το βραδυ πλενει τα πιατα και μου κανει και καθε μερα μασαζ οποτε παραπονο δεν εχω μονο οτι μου γκρινιαζει και μου τη δινει στα νευρα....!!!δεν τον κατηγορω ειναι το προτυπο που εχει απο το σπιτι,η μητερα νοικοκυρα σπιτι μεγαλωνει τα παιδια και ο πατερας δουλευει και φερνει τα λεφτα...ειναι τρυφερος και με αγαπαει και με προσεχει αλλα δεν μπορω τη γκρινια ξαναλεω....!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655

XA XA ΚΑΤΑΛΑΒΑ… ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ… ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ…. Embarassed Embarassed ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΙΓΟ… ΑΦΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΥΝΑΜΕ… Rolling Eyes Rolling Eyes ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ… ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ.ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 186566 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356
ΤΗΣ ΑΠΛΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΕΙΕΣ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ…
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 679259

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ranou έγραψε:επισης πολυ σωστα ανεφερε μια φιλη οτι οταν ερθει το μωρο τι κανουνε???εκει ειναι που θελουμε πραγματικα βοηθεια γιατι για τις δουλειες ενταξει κατι γινεται στο τελος τελος αμα μουλαρωσω και εγω και του πω δεν κανω και τιποτα(οπως και εγινε την προηγουμενη εβδομαδα) μου ειπε οτι αστα θα σου βαλω γυναικα...αλλα ειπα αστο τωρα ξενος ανθρωπος μεσα στο σπιτι και μετα σαν παραξενη που ειμαι να τα περναω ολα ξανα δεν λεει,μισα μισα και αν θελω....συγχιστηκα τωρα κατι οι ορμονες μου δεν θελει και πολυ...! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356

RANOY οι ορμονεσ μασ δεν ειναι και πολυ στα καλα τουσ,αφηστε τα νευρα και η γκρινια αλλα τι να κανει ο καημενοσ καθεται και με ακουει και δεν λεει τιποτα.ασε που το κλαμε το εχω πανω πανω. Sad

Elena84

Elena84
fennnia έγραψε:
Ranou έγραψε:επισης πολυ σωστα ανεφερε μια φιλη οτι οταν ερθει το μωρο τι κανουνε???εκει ειναι που θελουμε πραγματικα βοηθεια γιατι για τις δουλειες ενταξει κατι γινεται στο τελος τελος αμα μουλαρωσω και εγω και του πω δεν κανω και τιποτα(οπως και εγινε την προηγουμενη εβδομαδα) μου ειπε οτι αστα θα σου βαλω γυναικα...αλλα ειπα αστο τωρα ξενος ανθρωπος μεσα στο σπιτι και μετα σαν παραξενη που ειμαι να τα περναω ολα ξανα δεν λεει,μισα μισα και αν θελω....συγχιστηκα τωρα κατι οι ορμονες μου δεν θελει και πολυ...! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 311356

RANOY οι ορμονεσ μασ δεν ειναι και πολυ στα καλα τουσ,αφηστε τα νευρα και η γκρινια αλλα τι να κανει ο καημενοσ καθεται και με ακουει και δεν λεει τιποτα.ασε που το κλαμε το εχω πανω πανω. Sad

ΑΧΑΧΑΧ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ… ΧΑΧΑ
ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ..!?!? ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ, ΟΠΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ… ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ… ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 534787
ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 463819 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 463819

stav2007

κοριτσακια μου τι κανετε?και εμενα ο αντρουλης μου κανει τα παντα,αν και βοηθαει πολυ και η πεθερα μου.
εχω να κανω δουλεια απ τοτε που εκανα εξωσωματικη.μαγειρεμα,σιδερο και δουλειες στο σπιτι η πεθερα.ψωνια,πλυντηρια πιατων-ρουχων.απλωμα,στρωσημο-μαζεμα τραπεζιου και μαζεμα καποιες φορες στο σπιτι ο αντρουλης μου,μεχρι και την κρεμα για τις ραγαδες μου βαζειγια να τον καταλαβει το μωρακι μας λεει....

ρε κοριτσια πως ειναι οι συσπασεις?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:
fennnia έγραψε:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ..!?!? ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ, ΟΠΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ… ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ… ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 534787
ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 463819 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 463819

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ.

Elena84

Elena84
fennnia έγραψε:
Elena84 έγραψε:
fennnia έγραψε:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ.

ΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ… ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΧΑΧΑΧΑ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΑΜΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσωπικά αν και πάντα ήμουν ευσυγκινητη μετά την εγκυμοσύνη εγινα περισσότερο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη πάλι δεν εχω καθόλου νευρα. Ισα ισα είμαι πάρα πολύ ηρεμη (ισως και σε εκνευριστικό βαθμό Shocked )

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Ποσο μου αρεσει που απαντατε ολες αμεσα,σας ευχαριστω!Βρε κοριτσια εμενα ο αντρουλης μου ειπα οτι τα θελει ολα στο χερι αλλα ενταξει βοηθαει αρκετα το θεμα ειναι οτι γκρινιαζει...μια φορα την εβδομαδα κανουμε γενικη και κανει ολα τα βαρια εκεινος,το βραδυ πλενει τα πιατα και μου κανει και καθε μερα μασαζ οποτε παραπονο δεν εχω μονο οτι μου γκρινιαζει και μου τη δινει στα νευρα....!!!δεν τον κατηγορω ειναι το προτυπο που εχει απο το σπιτι,η μητερα νοικοκυρα σπιτι μεγαλωνει τα παιδια και ο πατερας δουλευει και φερνει τα λεφτα...ειναι τρυφερος και με αγαπαει και με προσεχει αλλα δεν μπορω τη γκρινια ξαναλεω....!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 654655

Άδικα τον κατηγορήσαμε τον φουκαρά!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικα ολοι αντρες βοηθανε λιγο εως πολυ,εμενα εχει κανει οσες δουλειες δεν εκανε τα τελευταια χρονια,τι παταρια γενικο,τι κουρτινες τι αυλες τωρα το καλοκαιρακι θα μου βαψει και το σπιτι.Παντως και με το πρωτο μου παιδι με βοηθουσε πολυ,εκεινος ξενυχτουσε πηγαινοερχοταν για να ρευτει ο μικρος και τον κοιμιζε παντα.Για να δουμε τωρα..οσο για σιδερο ερχετε η πεθερουλα καλα να ειναι και 1 φορα την εβδομαδα με ξελαφρωνει!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΕΝ 5ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!
ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

DESPOINAKI ΤΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 328109

tzef ΤΟ ringsling ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΧΕΙ 30 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΤΡΟΛ ΧΡΩΜΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ. ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ Κ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!! ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ!!!ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!!
ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΠΑΝΙΑ, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΕΓΩ Smile Κ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 35468

stav2007

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο το ringsling

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΕΝ 5ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!
ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

DESPOINAKI ΤΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 328109

tzef ΤΟ ringsling ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΧΕΙ 30 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΤΡΟΛ ΧΡΩΜΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ. ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ Κ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!! ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ!!!ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!!
ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΠΑΝΙΑ, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΕΓΩ Smile Κ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 15 35468

ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ HAVA APO TO MARIA EVITA .AN SOY ARESEI AYTO POY PIRES PES MOY MAKSERW GIATI EINAI OIKONOMIKO

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:ρε κοριτσια τι ειναι αυτο το ringsling

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=5&gclid=CJ7Pz-TnoakCFQGEDgodNBaHvA

ΓΙΑ ΔΕΣ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ Wink

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έχω τέτοιο, αλλά ούτε εμένα με βόλευε (έχω πρόβλημα ση μέση), αλλά ούτε και το μωρό ήταν άνετα, το ένιωθα

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γυρισαμε κ εμεις!!! Ο μεγαλος μας πηγε 513 γρ απο 475 κ ο μικρος μας πηγε 500γρ απο 425....μεσα σε 6 μερες!!!!
Οι εξετασεις μου ηταν καλες κ τελικα το μονο που τον ανησυχησε ειναι οτι
στην β επιπεδου απο καποιες μετρησεις βγαινει κινδυνος για προεκλαμψια
υψηλος!!!Δεν μου εκοψε το αλατι αλλα κομμενα τα γλυκα κ φρουτα μονο
2-3!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Διακοπουλες μας αφηνει να παμε......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σε 2 εβδ παλι υπερηχο....

stav2007

tzef έγραψε:
stav2007 έγραψε:ρε κοριτσια τι ειναι αυτο το ringsling

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=5&gclid=CJ7Pz-TnoakCFQGEDgodNBaHvA

ΓΙΑ ΔΕΣ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ Wink

εγω το ηξερα μαρσιπο,οχι ετσι.και εγω θελω πολκυ να παρω,οταν το εβλεπα να το φορουν τρελενομουν

tzef

tzef
Μπραβο sevi Μπραβο ωραια πραματα ΑΚΟΥΩ !!!!

stav2007

Sevi έγραψε:Γυρισαμε κ εμεις!!! Ο μεγαλος μας πηγε 513 γρ απο 475 κ ο μικρος μας πηγε 500γρ απο 425....μεσα σε 6 μερες!!!!
Οι εξετασεις μου ηταν καλες κ τελικα το μονο που τον ανησυχησε ειναι οτι
στην β επιπεδου απο καποιες μετρησεις βγαινει κινδυνος για προεκλαμψια
υψηλος!!!Δεν μου εκοψε το αλατι αλλα κομμενα τα γλυκα κ φρουτα μονο
2-3!!!Διακοπουλες μας αφηνει να παμε......[
Σε 2 εβδ παλι υπερηχο....

μια χαρα ειναι τα παιδακια μου....η προεκλαμψια δεν το βλεπουν αν εχεις υψηλη πιεση?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tzef σε ευχαριστουμε!!!!
Σταυρουλα ναι απο πιεση φαινεται κ εαν εχουμε λευκωμα στα ουρα!!!
Αλλα εμενα το γραφει κ στην β επιπεδου....
Τι να σου πω,απλα θελει προσοχη να περασουμε το τριμηνο....μακαρι δλδ να τα καταφερουμε!!!

stav2007

Sevi έγραψε:Tzef σε ευχαριστουμε!!!!
Σταυρουλα ναι απο πιεση φαινεται κ εαν εχουμε λευκωμα στα ουρα!!!
Αλλα εμενα το γραφει κ στην β επιπεδου....
Τι να σου πω,απλα θελει προσοχη να περασουμε το τριμηνο....μακαρι δλδ να τα καταφερουμε!!!
μια χαρα θα α καταφερετε,απλα δεν μπορω να καταλαβω πως το βρησκουν στην β επιπεδου.λογο προσοχη και ολα καλα θα πανε

stav2007

ρε κοριτσια θα μου πειτε πως καταλαβενεις οτι εχεις συσπασεις?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα τσούπρες? Τι κάνετε? Σήμερα η μεγάλη μέρα....!!! 6 η ώρα έχουμε την Β επιπέδουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις