Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:Καλημέρα τσούπρες? Τι κάνετε? Σήμερα η μεγάλη μέρα....!!! 6 η ώρα έχουμε την Β επιπέδουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Κουκλα μου ολα να σου πανε καλα,θα απολαυσεις εναν 40 λεπτο υπερηχο οπου θα βλεπεις το μωρακι σου με καθε λεπτομερεια,ειναι τρομερο πολυ ομορφο συναισθημα.Πες μας μολις γυρισεις πως πηγε.Εγω οταν την εκανα δεν ηθελα να φυγω απο το ιατρειο ερωτας αγιατρευτος.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 654316

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου καλημερα και απο εμενα.Ειμαι χαλια για ακομη μια φορα εχω βηχα παραγωγικο εντονο πονολαιμο(μεχρι και τα αυτια μου πονανε) δεν μπορω να καταπιω και εχω να κοιμηθω 2 μερες!!!Τη βγαζω με στρεπσιλσ ζεστα με μελι και κανενα παναντολ.Τι να κανω βρε κοριτσια καταπινω το βηχα μου γιατι νιωθω τυψεις για το μωρακι μου.Ξερει καμια τιποτα υγειινα γιατροσοφια????Δεν θελω να παρω τη γιατρο μου γιατι με μπουκωνει με φαρμακα και δεν θελω(τελευταια φορα που κρυωσα μου ειπε να παρω νασονεξ-κορτιζονουχο-οποτε το αποφευγω).Δεν πηγα δουλεια σημερα και ετοιμαζομαι να φτιαξω λιγο ζωμο με χορταρικα...Δεν μπορω ουτε να καταπιω και ποσο λυπαμαι το μπεμπακι μου καθε τρεις και λιγο κατι βγαινει στη φορα(εως τωρα 2 εξαγωγες δοντιου,γαστρεντεριτιδα,συναχι και τωρα κρυολογημα με βηχα..!!!!) Sad Sad Sad Sad Sad

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επισης για τα slings που ανεφερε μια φιλη,με ενδιαφερει και εμενα το babywearing εχει καμια αναλογη εμπειρια να μας διαφωτισει???Επισης εχω και δυο κοιλες στη μεση και δεν ξερω κατα ποσο μπορω να κουβαλησω το μωρο μου αλλα το θελω τοσο πολυ....Καπου διαβασα στο φορουμ οτι μια κοπελα τα φτιαχνει με 25 ευρω,νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα 80 που ειδα καπου αλλου,το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ασφαλη(φανταζομαι ειναι αρκετα αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιεις) και πως επιλεγουμε το πιο μας εξυπηρετει???Δηλαδη υπαρχει το ring-sling και το mei tai ι ας πουμε..Τα φωτα σας οσες γνωριζετε please!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 587529 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 587529

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Κοριτσακια μου καλημερα και απο εμενα.Ειμαι χαλια για ακομη μια φορα εχω βηχα παραγωγικο εντονο πονολαιμο(μεχρι και τα αυτια μου πονανε) δεν μπορω να καταπιω και εχω να κοιμηθω 2 μερες!!!Τη βγαζω με στρεπσιλσ ζεστα με μελι και κανενα παναντολ.Τι να κανω βρε κοριτσια καταπινω το βηχα μου γιατι νιωθω τυψεις για το μωρακι μου.Ξερει καμια τιποτα υγειινα γιατροσοφια????Δεν θελω να παρω τη γιατρο μου γιατι με μπουκωνει με φαρμακα και δεν θελω(τελευταια φορα που κρυωσα μου ειπε να παρω νασονεξ-κορτιζονουχο-οποτε το αποφευγω).Δεν πηγα δουλεια σημερα και ετοιμαζομαι να φτιαξω λιγο ζωμο με χορταρικα...Δεν μπορω ουτε να καταπιω και ποσο λυπαμαι το μπεμπακι μου καθε τρεις και λιγο κατι βγαινει στη φορα(εως τωρα 2 εξαγωγες δοντιου,γαστρεντεριτιδα,συναχι και τωρα κρυολογημα με βηχα..!!!!) Sad Sad Sad Sad Sad

Βάλε ένα ματάκι βρε πουλάκι μου! Όλα σε εσένα? Περαστικούλια να είναι!! Εύχομαι να απολαύσω σήμερα την εξέταση!! Σας έδωσαν και το dvd???

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
RANOUΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΙΑ.

despoinaki Σου ευχομαι τα καλυτερα σημερα.

Να εχετε μια ομορφη μερα flower

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:RANOUΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΠΙΑ.

despoinaki Σου ευχομαι τα καλυτερα σημερα.

Να εχετε μια ομορφη μερα flower

Σε ευχαριστώ Tzef μου! Εγώ πάλι αυτού του τύπου μάρσιπους τους φοβάμαι λίγο!!! Προτιμώ τους κλασικούς!!!

tzef

tzef
Θελω να παρω αλλα δεν ξερω αν θα με βολεψει να δωσω 90 euro ετσι;

Με το δευτευρο παιδι ομως πιστευω οτι θα με βολεψει αν θελαω να παω καπου κοντα για ψωινια.

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ…

ΑΧ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ… ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΟ. ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζεφ και Δεσποινακι σας ευχαριστω.Οσο για το δνδ μας ειπαν θα μας δωσουν και να παμε μετα απο λιγες μερες αλλα ακομη δεν το εχουμε παρει.Ειμαι και στο εξωτερικο δεν ξερω τι γινεται με την Ελλαδα αλλα καποια κεντρα απο οσο ξερω δινουνε.Στο μεταξυ πηγαινω με το φλασακι μου καθε φορα στη γιατρο μου και της λεω να μου τα περναει εστω και τα λιγα λεπτα του απλου υπερηχου και καθομαι και το χαζευω μονη μου.Μα ακομη να το πιστεψω οτι το πλασματακι αυτο ειναι μεσα μου και ειναι δικο μου κομματι μου.... Embarassed Embarassed Embarassed

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΑΧ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ… ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΟ. ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΡΑΒΗΓΜΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ… ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

κουκλα μου σε ποια εβδομαδα βρισκεσαι???Εγω απο πολυ νωρις ειχα και τραβηγματα και πονους περιοδου και γυρω απο τον αφαλο και ολα ειναι φυσιολογικα μου ειπε η γιατρος μου.Μεγαλωνει η μητρα και ειναι αναμενομενο.Και κατι αλλο και εγω δεν παιρνω με το παραμικρο την γιατρο μου αλλα και αυτη η ανεση τους να μην τους ενοχλησουμε με εκνευριζει εγω τουλαχιστον την χρυσοπληρωνω καθοτι ειμαι εξωτερικο και δεν εχω ασφαλεια,αν ειναι δυνατον τη δουλεια τους κανουνε επιπτελους!Εν πασει περιτπωσει μην φοβασαι ολα ειναι φυσιολογικα,εγω μεχρι και σε καρεκλα να κατσω δεν μπορουσα απο τον πονο αλλα οταν με ειδε η γιατρος μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και ολα καλα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994

Elena84

Elena84
Ranou έγραψε:

κουκλα μου σε ποια εβδομαδα βρισκεσαι???Εγω απο πολυ νωρις ειχα και τραβηγματα και πονους περιοδου και γυρω απο τον αφαλο και ολα ειναι φυσιολογικα μου ειπε η γιατρος μου.Μεγαλωνει η μητρα και ειναι αναμενομενο.Και κατι αλλο και εγω δεν παιρνω με το παραμικρο την γιατρο μου αλλα και αυτη η ανεση τους να μην τους ενοχλησουμε με εκνευριζει εγω τουλαχιστον την χρυσοπληρωνω καθοτι ειμαι εξωτερικο και δεν εχω ασφαλεια,αν ειναι δυνατον τη δουλεια τους κανουνε επιπτελους!Εν πασει περιτπωσει μην φοβασαι ολα ειναι φυσιολογικα,εγω μεχρι και σε καρεκλα να κατσω δεν μπορουσα απο τον πονο αλλα οταν με ειδε η γιατρος μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και ολα καλα. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994

ΑΧ RANOU ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ. ΕΙΜΑΙ 26+5 ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΩ..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ…
ΦΙΛΙΑ

Elena84

Elena84
AAA ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ…
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΩ. ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:
Ranou έγραψε:

ΑΧ RANOU ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ. ΕΙΜΑΙ 26+5 ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΩ..
ΦΙΛΙΑ

Αντε με το καλο γλυκια μου,εγω ειμαι 25+6 ημερες επομενως στον 7ο μπαινουμε οταν ειμαστε 27η εβδομαδα ετσι δεν ειναι????Ποτε εχεις Π.Η.Τ και που θα γεννησεις???Με το καλο καλη και τελιομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:Τζεφ και Δεσποινακι σας ευχαριστω.Οσο για το δνδ μας ειπαν θα μας δωσουν και να παμε μετα απο λιγες μερες αλλα ακομη δεν το εχουμε παρει.Ειμαι και στο εξωτερικο δεν ξερω τι γινεται με την Ελλαδα αλλα καποια κεντρα απο οσο ξερω δινουνε.Στο μεταξυ πηγαινω με το φλασακι μου καθε φορα στη γιατρο μου και της λεω να μου τα περναει εστω και τα λιγα λεπτα του απλου υπερηχου και καθομαι και το χαζευω μονη μου.Μα ακομη να το πιστεψω οτι το πλασματακι αυτο ειναι μεσα μου και ειναι δικο μου κομματι μου.... Embarassed Embarassed Embarassed

Τα γράφει σε φλασάκι? Μα τι καλά? Τα μηχανήματά της πρέπει να είναι πολύ σύγχρονα.... ή τα κλασικά???

Elena84

Elena84
Ranou έγραψε:
Elena84 έγραψε:
Ranou έγραψε:

ΦΙΛΙΑ

Αντε με το καλο γλυκια μου,εγω ειμαι 25+6 ημερες επομενως στον 7ο μπαινουμε οταν ειμαστε 27η εβδομαδα ετσι δεν ειναι????Ποτε εχεις Π.Η.Τ και που θα γεννησεις???Με το καλο καλη και τελιομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ….
ΕΧΩ ΠΗΤ 08/09 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΘΕ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΗΝΑ. ΑΝΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΕΣΥ? ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΛΑΪΚΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ… ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΤΙ? ΧΑΧΑ

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να μην ανησυχείς καθόλου κοπέλα μου! Μεγαλώνει η μήτρα… μεγαλώνει το μικράκι σου…!!! Αλλά εσύ πάρε ένα τηλ! Δεν χάνεις τίποτα! Γι’ αυτό τους πληρώνουμε! Θα ηρεμήσεις κιόλας μετά! Μήπως είναι κάτι σαν κράμπα? Εμένα με είχε πιάσει μια μέρα αλλά στην δεξιά πλευρά της κοιλιάς για 4 ώρες! Πολύ πόνος! Αλλά έπρεπε να ξεκινήσω μαγνήσιο! Εσύ μαγνήσιο παίρνεις?

tzef

tzef
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ :ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ 36,2 ΚΑΙ ΦΕΡΡΤΙΝΗ 23.

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσακια!
σας παρακολουθω μα συνηθως δεν μου φτανει ο χρονος να γραψω!!
Σχετικα με τον πονο στον αφαλο σου εγραψα στο θεμα που ειχες ανοιξει,.
Κατα τα αλλα ολοι σε μενα απορουν με το φυλο του μπεμπεκιου μου,και εγω βλεπω συνεχως ονειρα οτι σηκωνω ενα μωρακι μα δεν ξερω αν ειναι αγορακι ή κοριτακι!!!Αφου δεν το ειδε ο γιατρος τι να κανω κι εγω;; ονειρευομαι!!
Ειμαι ακομα σε διλλημα αν πρεπει να παω για β επιπεδου ή οχι!!
Ειμαι απο Κυκλαδες και για να την κανω πρεπει να ανεβω Αθηνα...πραγμα πολυ δυσκολο για μενα αυτην την περιοδο!!εχουμε και μαγαζι και ειναι δυσκολο να λειψω....

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ?ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!Fennia εγω εχω παρει ενα φυτικο σπρει της apivita και ψεκαζομαστε οικογενιακως,ειναι αποτελεσματικο παντως.Σημερα το πρωι πηγα για τις εξατασεις μου κλασικα γενικες +TSH+τοξοπλασμα το μεσημερι τα αποτελεσματα.Παντως δεν μπορω να στεκω πολλυ ωρα ορθια δεν εχω την αντοχη που ειχα πριν,χτυπαγα κατι 10ωρα ορθοστασια στην δουλεια τα Χριστουγεννα...τωρα ουτε 1 τεταρτο...

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[/quote]

ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ HAVA APO TO MARIA EVITA .AN SOY ARESEI AYTO POY PIRES PES MOY MAKSERW GIATI EINAI OIKONOMIKO[/quote]

tzef ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ!!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑ ΛΕΤΣΕ (ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΥΠΗΡΧΑΝ 4 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!
(ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 60 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΗΚΩΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Κ ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!
ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΩΡΙΣ Razz Razz Razz ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ Very Happy
Α ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ. ΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΤΩΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Very Happy Very Happy
ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Crying or Very sad
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!
Rolling Eyes Rolling Eyes

stav2007

κοριτσακια μου τι κανετε?
Ranouπεραστικουλια σου,λιγο προσοχη και θα περασει.
Despoinakiαντε να μας φερεις και εσυ τα καλυτερα νεα και να μας πεις τις εντυπωσεις σου...

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ HAVA APO TO MARIA EVITA .AN SOY ARESEI AYTO POY PIRES PES MOY MAKSERW GIATI EINAI OIKONOMIKO[/quote]

tzef ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ!!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑ ΛΕΤΣΕ (ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΥΠΗΡΧΑΝ 4 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!
(ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 60 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΗΚΩΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Κ ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!
ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΩΡΙΣ Razz Razz Razz ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ Very Happy
Α ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ. ΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΤΩΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Very Happy Very Happy
ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Crying or Very sad
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!
Rolling Eyes Rolling Eyes [/quote]

ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ;ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ;ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑ ΕΓΩ ΤΟ SLING ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΚΑΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. Π.Χ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
SEVI ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ Very Happy ΜΠΡΑΒΟ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ Κ ΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΧΑΠΑΚΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ!!! Rolling Eyes
DESPOINAKI ANTE NA ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΟΥ Very Happy Κ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 16 328109
RANOU ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ flower ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ pale
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ CRILEN THS FREZYDERM. TH ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ. ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ Very Happy

tzef

tzef
THN CRILEN ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις