Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tzef έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ HAVA APO TO MARIA EVITA .AN SOY ARESEI AYTO POY PIRES PES MOY MAKSERW GIATI EINAI OIKONOMIKO

tzef ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ!!!!
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑ ΛΕΤΣΕ (ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΥΠΗΡΧΑΝ 4 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!!!
(ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΙΚΟ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 60 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ)!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΗΚΩΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Κ ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!
ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΩΡΙΣ Razz Razz Razz ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ Very Happy
Α ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!! ΕΓΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ. ΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΤΩΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Very Happy Very Happy
ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Crying or Very sad
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!
Rolling Eyes Rolling Eyes [/quote]

ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ;ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ;ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑ ΕΓΩ ΤΟ SLING ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΚΑΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. Π.Χ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.

[/quote]

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ Κ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!
ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ....
ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΣΕ ΜΑΡΚΕΤ, Η ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ Rolling Eyes Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΖΟΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΗΠΩΣ Κ ΒΟΛΕΥΤΩ Rolling Eyes
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΙ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:THN CRILEN ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΚΑΚΑΣ ΡΩΤΗΣΕ Κ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Rolling Eyes
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 17 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 17 534787 ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΚΟΥΝΟΥΠΑ ΕΧΕΙ!!! pale pale

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[/quote]

ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ;ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ;

ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!!! Very Happy

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα στις όμορφες!
Despoinaki περιμένουμε με αγωνία και χαρά τα νέα σας!!!Απόλαυσέ το!!
Layza νομίζω πως είναι σημαντική η εξέταση β επιπέδου, θα σου πρότεινα να μην τη χάσεις για κανένα λόγο.Φαίνονται αρκετά πιθανά προβλήματα του εμβρύου, οπότε θα ξέρεις αν πιθανώς χρειάζεται κάποια θεραπεία ή κάτι άλλο (πχ.να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου ή τα χάπια σου), ακόμη είναι σημαντικό να δουν τον τράχηλό σου καθώς και την ανατομία του μωρού (όλα τα κοκαλάκια του).Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που φανηκαν σοβαρά θεματα στην β επιπέδου εξέταση (πχ.καρδιολογικά του εμβρύου).Ευχομαι βέβαια μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα καλά, αλλά ας μην ρισκάρεις κι όλας...Γνώμη μου βέβαια...Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου. Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ardo έγραψε:καλησπέρα στις όμορφες!
Despoinaki περιμένουμε με αγωνία και χαρά τα νέα σας!!!Απόλαυσέ το!!
Layza νομίζω πως είναι σημαντική η εξέταση β επιπέδου, θα σου πρότεινα να μην τη χάσεις για κανένα λόγο.Φαίνονται αρκετά πιθανά προβλήματα του εμβρύου, οπότε θα ξέρεις αν πιθανώς χρειάζεται κάποια θεραπεία ή κάτι άλλο (πχ.να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου ή τα χάπια σου), ακόμη είναι σημαντικό να δουν τον τράχηλό σου καθώς και την ανατομία του μωρού (όλα τα κοκαλάκια του).Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που φανηκαν σοβαρά θεματα στην β επιπέδου εξέταση (πχ.καρδιολογικά του εμβρύου).Ευχομαι βέβαια μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα καλά, αλλά ας μην ρισκάρεις κι όλας...Γνώμη μου βέβαια...Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου. Very Happy

LAYZA ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ!!!!
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΟΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!!
Κ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΛΗΜΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ Smile

stav2007

ardoτι εκανες τελικα με την β επιπεδου.ποτε θα πας και που?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav μου κανόνισα τελικά την άλλη Παρασκευή στο Λητώ, με τον Πιλάλη ( Very Happy Very Happy Very Happy )!!Χθες πηγαμε και είδαμε το ζουζουνάκι μας, και όλα πάνε μια χαρά!Το φυλο βέβαια ακόμα δεν αποκαλύφθηκε με σιγουριά (μείναμε στο "το πιθανότερο να είναι κορίτσι"!!).Την΄αλλη Παρασκυή όμως θα τα δούμε όλα!!Εξονυχιστικός έλεγχος!Περιμένω πως και πώς να περάσουν οι μέρες!!φιλιά σε όλες!

stav2007

ardo έγραψε:stav μου κανόνισα τελικά την άλλη Παρασκευή στο Λητώ, με τον Πιλάλη ( Very Happy Very Happy Very Happy )!!Χθες πηγαμε και είδαμε το ζουζουνάκι μας, και όλα πάνε μια χαρά!Το φυλο βέβαια ακόμα δεν αποκαλύφθηκε με σιγουριά (μείναμε στο "το πιθανότερο να είναι κορίτσι"!!).Την΄αλλη Παρασκυή όμως θα τα δούμε όλα!!Εξονυχιστικός έλεγχος!Περιμένω πως και πώς να περάσουν οι μέρες!!φιλιά σε όλες!

μια χαρα....αντε να πας και εσυ να μου πεις την γνωμη σου μιας και θα το κανουμε στο Λητω και οι 2.θελω να δω εμας θα μας τα δωσουν οπως στα κοριτσια?μην ξεχασεις να ζητησεις στο γιατρο DVD.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας ζουζουνες!!!!!!
Despoinaki με το καλο η β επιπεδου κ να μας φερεις υπεροχα νεα......
Aγαπη πιεση εχω 12 με 8,τι χαπια να μου δωσει;;;
Σημερα ειχα ραντεβου με την αιματολογο κ μου αυξησε τις innohep απο 0.5 σε 0.7 γιατι δεν με καλυπταν......ευτυχως βοηθανε κ αυτες σε αποφυγη προεκλαμψιας!!!

stav2007

Sevi έγραψε:Γεια σας ζουζουνες!!!!!!
Σημερα ειχα ραντεβου με την αιματολογο κ μου αυξησε τις innohep απο 0.5 σε 0.7 γιατι δεν με καλυπταν......ευτυχως βοηθανε κ αυτες σε αποφυγη προεκλαμψιας!!!

και εγω παω σε αιματολογο και κανω innohep0,45.απο τοτε που εκανα την εξωσωματικη χωρις να παω σε αιματολογοσε εκανα 0.45 μετα οταν ειχα την αποκολληση 11 εβδομαδων πηγα στον αιματολογο και μου εδωσε την 0,35,μετα μου ειπε και εκανα αντο-χα και με ξαναγυρισε στην 0.45.εηγω εχω ραντεβου αυριο.σε ποιον πας?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου κ εμενα απο την anti-xa καθοριζει την δοση....ειχε πεσει τωρα στο 0.16 κ πρεπει να ειναι πανω απο 0.30!!!
Εγω παω στο Ιασω κ την λενε Φοιφα....

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@

ΠΙΕΣΗ ΕΙΧΑ 13 Κ ΚΑΤΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 9 Shocked ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ Κ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΨΩΜΙΑ Smile
ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ!!! Η ΠΙΕΣΗ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ innohep??? ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

stav2007

Sevi έγραψε:Σταυρουλα μου κ εμενα απο την anti-xa καθοριζει την δοση....ειχε πεσει τωρα στο 0.16 κ πρεπει να ειναι πανω απο 0.30!!!

εγω ειχα 0.18 γι'αυτο απο 0,35 μου το εκανε 0,45.για να δουμε τι θα που την παρασκευη?εγω παω στον Αναγνωστου ειναι και στο Μητερα αλλα εγω παω στο ιατρειο του.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΠΙΕΣΗ ΕΙΧΑ 13 Κ ΚΑΤΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 9 Shocked ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ Κ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΨΩΜΙΑ Smile
ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ!!! Η ΠΙΕΣΗ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ innohep??? ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Τις innohep μου τις εδωσαν απο την αρχη της εγκυμοσυνης,λογω διδυμων κ εξωσωματικης!!!Στην θρομβοφιλια ειμαι αρνητικη αλλα τις κανουμε προληπτικα που βοηθαει να εχω χαμηλη πιεση,στην προεκλαμψια κ στον προωρο τοκετο!!! ετσι μου ειπε η αιματολογος......
Για χαπια δεν μου ειπε τιποτα γιατι δεν πιανω το 13αρι....μονο εαν συγχιστω παει 14!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:Σταυρουλα μου κ εμενα απο την anti-xa καθοριζει την δοση....ειχε πεσει τωρα στο 0.16 κ πρεπει να ειναι πανω απο 0.30!!!

εγω ειχα 0.18 γι'αυτο απο 0,35 μου το εκανε 0,45.για να δουμε τι θα που την παρασκευη?εγω παω στον Αναγνωστου ειναι και στο Μητερα αλλα εγω παω στο ιατρειο του.
Ειτε πηγαινα στο Ιασω,ειτε στο ιατρειο της το 80αρι που παιρνει ειναι στανταρ!!!στο Ιασω ειναι καλυτερα για μενα...

stav2007

Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:

Ειτε πηγαινα στο Ιασω,ειτε στο ιατρειο της το 80αρι που παιρνει ειναι στανταρ!!!στο Ιασω ειναι καλυτερα για μενα...

εγω παω μονο στο ιατρειο.επισκεψη 50 ευρω και αν κανεις θρομβοελαστογραμμα 100 ευρω.εσυ κανεις θρομβ/μα?και αν ναι,καθε φορα?εγω τωρα ποθ θα παω θα ειναι η δευτερη φορα και δεν ξερω

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:

εγω παω μονο στο ιατρειο.επισκεψη 50 ευρω και αν κανεις θρομβοελαστογραμμα 100 ευρω.εσυ κανεις θρομβ/μα?και αν ναι,καθε φορα?εγω τωρα ποθ θα παω θα ειναι η δευτερη φορα και δεν ξερω
Αυτο Σταυρουλα μου δεν το ξερω καν,το μονο που θελει απο μενα καθε μηνα ειναι γεν.αιματος κ anti-xa.......

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:

και εγώ στο Αναγνώστου πάω (φάση γιατρός-μ΄αρέσει). Αρχικά ξεκίνησα με την 0,35 αλλά μετά τη δεύτερη αιματολογική μου είπε να αυξήσω σε 0,45 (ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα (21 εβδομάδα). Ρε συ, προχθές χτύπησα αγγείο, κατατρόμαξα, έτρεξε αρκετό αίμα.....πολύ σπάνια να συμβεί κάτι τέτοιο-σε εμένα έπρεπε να τύχη. Απλά πρέπει να προσέξω να μην χτυπήσω στο ίδιο σημείο

stav2007

candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:

και εγώ στο Αναγνώστου πάω (φάση γιατρός-μ΄αρέσει). Αρχικά ξεκίνησα με την 0,35 αλλά μετά τη δεύτερη αιματολογική μου είπε να αυξήσω σε 0,45 (ξεκίνησα την περασμένη εβδομάδα (21 εβδομάδα). Ρε συ, προχθές χτύπησα αγγείο, κατατρόμαξα, έτρεξε αρκετό αίμα.....πολύ σπάνια να συμβεί κάτι τέτοιο-σε εμένα έπρεπε να τύχη. Απλά πρέπει να προσέξω να μην χτυπήσω στο ίδιο σημείο

και εμενα ετσι την πρωτη φορα 0,35 και στο δευτερο 0,45.ναι ειναι πολυ καλος.ασε εγω εχω βρει αγγεια και αγγεια.αυριο θελω να του πω αυριο να μου δειξει που να τις κανω.μια φιλη μου ειπε οτι της ζωγραφισε την κοιλια για να ξερει πουτ να τις κανει

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια καλημέρα! Τι κάνετε? Χτες κάναμε την Β επιπέδου και όλες οι μετρήσεις ήταν super! Περιττό να σας πω ότι έχουμε πάθει έρωτα με την κόρη μας! Είναι πάαααααρα πολύ όμορφη!!!!!! Και δεν το λέμε επειδή είναι δικό μας…!!! Κουκουβαγίζω ή μου φαίνεται…??? Χιχιχιχιχι!!!! Φαινόταν τόσο καθαρά…!!!!!! Πήραμε και το dvd μας…!!!! Την έγραψα μετά και στο κινητό σε βιντεάκι και δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε! Ο άντρας μου μου λέει ότι μου μοιάζει!!!!! Εμένα πάλι απλά μου φαίνεται πανέμορφη!!!! Η εξέταση κράτησε γύρω στα 40 λεπτά και ο γιατρός πάρα πολύ καλός! Μας εξηγούσε τα πάντα! Στις 22 εβδομάδες και 2 ημέρες ο μπέμπα ζυγίζει 477 γραμμάρια! Μας παίδεψε λίγο με το ένα πατουσάκι της… (το είχε καλά κρυμμένο) αλλά όλα καλά στο τέλος! Για πίεση μου είπε δεν φαίνεται να εμφανίσω! Τώρα στις εξετάσεις ούρων το μικροβιάκι επιμένει οπότε μου έγραψε αντιβίωση για 6 ημέρες! Την augmentin! Τι να κάνω? Θα την πάρω! Μου είπε ότι δεν πειράζει την μικρούλα μας! Τώρα ξανά ραντεβού στις 23 του μήνα! Η εξέταση στο Γένεσις στοίχισε 135 ευρώ +15 για το dvd! Χαλάλι όμως…!!! Ο πλακούντας μας αν δεν κάνω λάθος είναι κατηγορία 0!

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα!!
Μπράβο για τα ευχαριστα!!Παντα τετοια!
Με την αντιβίωση φρόντισε να τρως γιαουρτάκια γιατί τωρα ειμαστε πιο επιρρεπές στις μυκητιάσεις..
Ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο πριν εκλεισες ραντεβου για την β επιπεδου και που βρισκεται το Γεννεσις;;δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν το γνωριζω. Razz

tzef

tzef
BRAVO DESPOINAKI ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 17 50580

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
layza έγραψε:καλημέρα!!
Μπράβο για τα ευχαριστα!!Παντα τετοια!
Με την αντιβίωση φρόντισε να τρως γιαουρτάκια γιατί τωρα ειμαστε πιο επιρρεπές στις μυκητιάσεις..
Ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο πριν εκλεισες ραντεβου για την β επιπεδου και που βρισκεται το Γεννεσις;;δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν το γνωριζω. Razz

Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Στο Γένεσις της Θεσσαλονίκης έκανα! Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:BRAVO DESPOINAKI ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 17 50580

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Ευχαριστώ πουλάκι μου!!! 20 εβδομάδες σήμερα ε??? Άντε έφτασες και στην μέση!!!!

tzef

tzef
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:BRAVO DESPOINAKI ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 17 50580

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Ευχαριστώ πουλάκι μου!!! 20 εβδομάδες σήμερα ε??? Άντε έφτασες και στην μέση!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΧΙ 40 ΛΕΠΤΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις