Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Σταυρούλα μου υπομονή! Μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις από το internet τα πραγματάκια που θέλεις για το μωράκι σου και να στέλνεις αρχικά τον αντρούλη σου να πάρει μερικά! Μετά θα αμοληθείτε μαζί στα μαγαζιά! Το ζουζουνάκι σου να είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν! Εγώ σχεδόν όλα αυτά που πήρα ή σκοπεύω να πάρω τα έχω βρει από το internet και μετά πάω σε ένα μαγαζί που τα έχει και τα παίρνω! Τις πιο πολλές φορές τραβολογάω και τον αντρουλή μου μαζί… για να μην πω όλες…!!!
Τώρα όσο για τα δωματιάκια… για το αγοράκια μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός γαλάζιο – λαχανί! Αν είχα αγοράκι αυτά θα επέλεγα! Μου αρέσει και ο συνδυασμός μωβ με κίτρινο ή μωβ με λαχανί αλλά επειδή έχουμε την κρεβατοκάμαρά μας μωβ είπαμε να το αποφύγουμε!
Από μάρσιπο μου αρέσει πολύ ένας με την Hello Kitty που είδα στο prenatal αλλά πώς να βάλω τον άντρα μου να τον φοράει όταν χρειαστεί! Από καρότσι σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μωβ της chicco οπότε μπορεί να τσιμπήσουμε και ασορτί μάρσιπο.
Μου καλάρεσε και ένα πάρκο Hello Kitty από το prenatal αλλά 200 ευρώ είχε το άτιμο…!!! Είχε και καθισματάκι φαγητού ασορτί και ριλάξ και καρότσι για λίγο πιο μεγάλα παιδάκια…!!!
Μετά από την δουλειά θα περάσω μια βολτούλα από Mothercare! Να φάω λίγο και την ώρα μου μέχρι να σχολάσει ο αντρούλης μου για να έρθει να με μαζέψει! Όλο και κάτι θα τσιμπήσω…!!! Δεν μπορεί!!
Αγάπη μου τι όμορφη φωτογραφία είναι αυτή…!!!???
Από κιλά tzef μου πιστεύω ότι θα είμαι σαν και εσένα! Θα δείξει την άλλη Πέμπτη! Μα έχω μια όρεξη…!!! Άλλο πράγμα!!!!!!!!
Και εγώ υδροχόος είμαι Swsw μου άλλα έτσι όπως πάω μέχρι τον 7ο θα τα έχω πάρει όλα…!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγώ κορίτσια Υδροχόος είμαι, αλλά γενικά είμαι πολύ οργανωμένη και συνεπής. Απλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν θέλω να βιάζομαι. Φτάνουν 2 μήνες πριν. Α! και δεν είχα αφήσει κανέναν στο πρώτο θυμάμαι να μου κάνει δώρο πριν από τον 5-6 μήνα...δεν ήθελα

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΟ ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΡΙΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ CHIGGO,ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΗΤΩ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CHICCO,ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΚΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ APO EKEI
ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ.

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΟ ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΡΙΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ CHIGGO,ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΗΤΩ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ CHICCO,ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΚΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ APO EKEI
ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ.

....ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΑΡΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 13953

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΓΩ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ! ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!! ΑΕΡΑΣ ΑΕΡΑΣ !! ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ, ΖΥΓΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 536304 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 536304

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΓΩ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ! ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!! ΑΕΡΑΣ ΑΕΡΑΣ !! ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ, ΖΥΓΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 215994 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 536304 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 536304
κανονικά με το Ζυγό θα έπρεπε να έχεις οργάνωση ρε συ...εγώ είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Δύδιμο...να πω απλά "Φεύγα?"

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ CANDY ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!! ΑΛΛΑ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 28 893968

tzef

tzef
ΕΓΩ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

ΚΑΙ ΤΟ BABY ΠΙΣΤΕΥΩ ΖΥΓΟΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΑΓΩΣΤΟ

ΓΗ ΜΕ ΑΕΡΑΣ (O ΖΥΓΟΣ ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙWink

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΖΜΟΣ.

stav2007

ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΕΙΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ ΚΛΑΙΩ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.....

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΙΧΘΕΙ

ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ

Elena84

Elena84
ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?

μπες στο www.anew.gr

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki αυτά τα προιόντα της Hello Kitty τα βλέπω κι εγώ και τα θέλω όλα!!!Μόνο που πανάκριβα, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσουμε τόσα λεφτά μόνο για το "θεαθήναι"...Αυτό το παρκακι είναι σούπερ, το ίδιο και η ασημί αλλαξιέρα, και ο ροζ μάρσιπος, και το ροζ μπανάκι, όλα!!Αααχ, θα δούμε.... Rolling Eyes Rolling Eyes
Καλά, με τα κιλά μπορώ να πω ότι πάω καλά αλλά την τελευταία εβδομάδα έχω ξωκείλει εντελώς!Ζητάω γλυκό σαν τρελλή!!Και στο καπάκι αλμυρό.Και μετά πάλι γλυκό...Και πλέον τα φρούτα με τα οποία συμβιβαζόμουν δεν μου αρκούν...Πρέπει να βάλω χαλινάρι, δεν γίνεται!!!!!! pig pig pig

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ardo έγραψε:Despoinaki αυτά τα προιόντα της Hello Kitty τα βλέπω κι εγώ και τα θέλω όλα!!!Μόνο που πανάκριβα, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσουμε τόσα λεφτά μόνο για το "θεαθήναι"...Αυτό το παρκακι είναι σούπερ, το ίδιο και η ασημί αλλαξιέρα, και ο ροζ μάρσιπος, και το ροζ μπανάκι, όλα!!Αααχ, θα δούμε.... Rolling Eyes Rolling Eyes
Καλά, με τα κιλά μπορώ να πω ότι πάω καλά αλλά την τελευταία εβδομάδα έχω ξωκείλει εντελώς!Ζητάω γλυκό σαν τρελλή!!Και στο καπάκι αλμυρό.Και μετά πάλι γλυκό...Και πλέον τα φρούτα με τα οποία συμβιβαζόμουν δεν μου αρκούν...Πρέπει να βάλω χαλινάρι, δεν γίνεται!!!!!! pig pig pig
συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τα έπιπλα κλπ. Το λέω γιατί την πάτησα. στο πρώτο είχα δώσει μια περιουσία. Κούνια και αλλαξιέρα 600-700 ευρώ. Η κούνια διαλύθηκε και την πετάξαμε. την αλλαξιέρα τη σώσαμε ευτυχώς. αν είχε ανοίξει τότε που γέννησα το ΙΚΕΑ, σίγουρα θα τα είχα πάρει από εκεί. Τώρα να πω την αλήθεια, κούνια θα πάρω από τη φίλη μου, άντε να αγοράσω το στρωματάκι. Δεν ξανακάνω τα ίδια λάθη...είναι και πιο δύσκολοι καιροί

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η PRENATEN ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΚΕΤ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΩ?

tzef

tzef
H PENATEN EINAI ΜΑΡΚΑ ΟΠΩΣ JOHNSON KOK και εχει σερια απο προιοντα περιποιησης οπως κρεμες, babyoil κοκ πολυ καλα θα ελεγα.εγω χρησιμοποιουσα το babyoil το μωρο και το δερματακι της ηταν τελειο.

stav2007

tzef έγραψε:H PENATEN EINAI ΜΑΡΚΑ ΟΠΩΣ JOHNSON KOK και εχει σερια απο προιοντα περιποιησης οπως κρεμες, babyoil κοκ πολυ καλα θα ελεγα.εγω χρησιμοποιουσα το babyoil το μωρο και το δερματακι της ηταν τελειο.

ΝΑΙ ΒΡΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΩΜΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ

tzef

tzef
ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ Ή ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΙVEA

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανουλίτσες! Τι κάνετε? Εγώ είμαι αρκετά ανεβασμένη μιας και είναι Παρακευούλαααααα!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους!!! Να χαλαρώσουμε και λίγο!!! Το βράδυ η μπεμπούλα είναι όλα τα λεφτά!!! Μετά τις 10 και μισή το βράδυ ρίχνει κάτι κλοτσίδια…. άλλο πράγμα!!! Όλη η κοιλιά ταρακουνιέται!!! Αχ το καλό μας…!!!! Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να με κλοτσάει με τόσα δα πατουσάκια… λιώνω…!!!!!!! Σήμερα έχουμε και μια Β επιπέδου στην ομάδα ε??????? Καλά αποτελέσματα να έχουμε!!!!!!!! Τα καλύτερα!!!!!!!!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΩ.

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΟΛΟ ΚΛΟΤΣΑΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ.

stav2007

tzef έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ Ή ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΝΙVEA

καλημερα κοριτσακια.....
Την ΠΡΕΝΑΤΕΝ ουτε εγω την εχω βαλει ποτε,αλλα εδω τα κοριτσια ειπαν οτι την βαζουν,αλλα πηγε ο αντρας μου στο σουπερ και μου ειπε οτι εγραφε επανω για σωμα και προσωπο.γι'αυτο ρωταω μην παω και παρω λαθος

tzef

tzef

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=7369

http://4.bp.blogspot.com/_0RxVcs3POUQ/S7xo5BS1zmI/AAAAAAAAAI8/CljN2WX6rYE/s1600/babylo%5B1%5D.jpg

ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η @ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@

http://4.bp.blogspot.com/_0RxVcs3POUQ/S7xo5BS1zmI/AAAAAAAAAI8/CljN2WX6rYE/s1600/babylo%5B1%5D.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
ΑΥΤΗ ΒΑΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ!!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Wink ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΡΑΓΑΔΕΣ...
Η ΛΟΣΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΕΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!!!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΦΩΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
ΜΟΥ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="tzef"]
http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=7369

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Very Happy
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΙΒΕΑ Π.Χ Very Happy
ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ Rolling Eyes

tzef

tzef
http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=7371

αυτη πρπει να κανει.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ NIVEA.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις