676 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Πεμ Ιουν 16, 2011 3:28 am
Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρούλα μου υπομονή! Μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις από το internet τα πραγματάκια που θέλεις για το μωράκι σου και να στέλνεις αρχικά τον αντρούλη σου να πάρει μερικά! Μετά θα αμοληθείτε μαζί στα μαγαζιά! Το ζουζουνάκι σου να είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν! Εγώ σχεδόν όλα αυτά που πήρα ή σκοπεύω να πάρω τα έχω βρει από το internet και μετά πάω σε ένα μαγαζί που τα έχει και τα παίρνω! Τις πιο πολλές φορές τραβολογάω και τον αντρουλή μου μαζί… για να μην πω όλες…!!!
Τώρα όσο για τα δωματιάκια… για το αγοράκια μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός γαλάζιο – λαχανί! Αν είχα αγοράκι αυτά θα επέλεγα! Μου αρέσει και ο συνδυασμός μωβ με κίτρινο ή μωβ με λαχανί αλλά επειδή έχουμε την κρεβατοκάμαρά μας μωβ είπαμε να το αποφύγουμε!
Από μάρσιπο μου αρέσει πολύ ένας με την Hello Kitty που είδα στο prenatal αλλά πώς να βάλω τον άντρα μου να τον φοράει όταν χρειαστεί! Από καρότσι σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μωβ της chicco οπότε μπορεί να τσιμπήσουμε και ασορτί μάρσιπο.
Μου καλάρεσε και ένα πάρκο Hello Kitty από το prenatal αλλά 200 ευρώ είχε το άτιμο…!!! Είχε και καθισματάκι φαγητού ασορτί και ριλάξ και καρότσι για λίγο πιο μεγάλα παιδάκια…!!!
Μετά από την δουλειά θα περάσω μια βολτούλα από Mothercare! Να φάω λίγο και την ώρα μου μέχρι να σχολάσει ο αντρούλης μου για να έρθει να με μαζέψει! Όλο και κάτι θα τσιμπήσω…!!! Δεν μπορεί!!
Αγάπη μου τι όμορφη φωτογραφία είναι αυτή…!!!???
Από κιλά tzef μου πιστεύω ότι θα είμαι σαν και εσένα! Θα δείξει την άλλη Πέμπτη! Μα έχω μια όρεξη…!!! Άλλο πράγμα!!!!!!!!
Και εγώ υδροχόος είμαι Swsw μου άλλα έτσι όπως πάω μέχρι τον 7ο θα τα έχω πάρει όλα…!!!