Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι πάρα πολλά αυτά που χρειάζονται! Αγχώθηκα! Εγώ σταματάω την δουλειά την άλλη Τετάρτη οπότε καταλαβαίνω τί με περιμενει!!! Rolling Eyes

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mpogos έγραψε:Είναι πάρα πολλά αυτά που χρειάζονται! Αγχώθηκα! Εγώ σταματάω την δουλειά την άλλη Τετάρτη οπότε καταλαβαίνω τί με περιμενει!!! Rolling Eyes

πως και σταματας απο τωρα?

ρε κοριτσια τι τρεξιμο ειναι αυτο?δεν καταλαβενω τιποτα.πιστευω οτι δεν θα βγαλω ακρη......

tzef

tzef
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ , ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ.

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜONEY ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. Wink

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:
Mpogos έγραψε:Είναι πάρα πολλά αυτά που χρειάζονται! Αγχώθηκα! Εγώ σταματάω την δουλειά την άλλη Τετάρτη οπότε καταλαβαίνω τί με περιμενει!!! Rolling Eyes

ρε κοριτσια τι τρεξιμο ειναι αυτο?δεν καταλαβενω τιποτα.πιστευω οτι δεν θα βγαλω ακρη......

Θα σταματήσω από τώρα γιατί πριν από την άδεια τοκετού κόλλησα και την κανονική μου άδεια! Very Happy

stav2007

Mpogos έγραψε:
stav2007 έγραψε:

Θα σταματήσω από τώρα γιατί πριν από την άδεια τοκετού κόλλησα και την κανονική μου άδεια! Very Happy

και εγω δεν εχω παρει καθολου αδεια απο το 2011,αλλα εγω θα την παρω ολη μετα την γεννα,για να κατσω πιο πολυ με το μωρο,αλλα γενικα στην δουλεια μου ετσι το κανουν

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια. Ακόμη μια μέρα σκληρής δουλειάς νομίζω δεν θα αντέξω αλλό.Και να δείς που μας είπαν στην δουλειά τον Αυγουστο όσο πιο λίγες μέρες να βάλουμε άδεια. Δεν ξέρω πώς θα βγεί και ο Αύγουστος στην δουλειά.

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια τι κανεται ελπιζω να ειστε ολες καλα,εχω χαθει λιγο.μεγαλωνει η κοιλιτσα,απο κιλα πως τα πατε ?εγω εχω βαλει 6-7.εχεται δει για κουνια καροτσακι και τετεια?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni24 έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανεται ελπιζω να ειστε ολες καλα,εχω χαθει λιγο.μεγαλωνει η κοιλιτσα,απο κιλα πως τα πατε ?εγω εχω βαλει 6-7.εχεται δει για κουνια καροτσακι και τετεια?

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΑΡΑΓΕ?ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 654316 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ Smile

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι σήμερα αν δεν κάνω λάθος είχαμε μια Β επιπέδου...!! Περιμένουμε ευχάριστα νέα!!! Φιλάκια!!!!!

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ .KANAME KAI THN B EPIPEDOY OLA ΚΑΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ 80% ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 440 ΓΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ. Crying or Very sad ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ

tzef

tzef
Despoinaki έγραψε:Kαι σήμερα αν δεν κάνω λάθος είχαμε μια Β επιπέδου...!! Περιμένουμε ευχάριστα νέα!!! Φιλάκια!!!!!

ΒΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ Razz

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Kαι σήμερα αν δεν κάνω λάθος είχαμε μια Β επιπέδου...!! Περιμένουμε ευχάριστα νέα!!! Φιλάκια!!!!!

ΒΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ Razz

Από μνήμη άλλο τίποτα...!!! Μόνο αυτά που θέλω να θυμάμαι...!!! Άντε μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!! Αυτό τίποτα δεν είναι και μέχρι να ολοκληρωθεί η κύηση δεν θα υπάρχει πλέον!! Πάθατε πλάκα με το μικράκι σας ε? Σας έδωσαν dvd? Τα έπιπλα στο σαλόνι ε? Τον άλλο μήνα θα έχουμε και εμείς αλλαγές στο σπίτι οπότε σε καταλαβαίνω...!!! Κουράγιο.. όλα για καλό γίνονται!! Φιλάκια και καλή ξεκούραση σε όλες!!!!!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια κ μπεμπακια!!!
Χαθηκα το ξερω αλλα λειπαμε διακοπουλες για μια εβδ,μετα το σαβ/κο μαζεψα οτι φεραμε πισω κ πλυσιμο...εχθες ειχαμε υπερηχο να δουμε τα αντρακια μας.....ο μεγαλος ειναι τωρα 770γρ κ ο μικρος 730γρ!!! κ σημερα θα παω για καλλιεργεια ουρων....
Κοριτσια ειναι καλα να παω για ψωνια απο τωρα;;;δλδ να κλεισω κουνιες κ καροτσακι;;;

Δεν σας εχω διαβασει....πολλες σελιδες..... Embarassed Embarassed Embarassed

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Καλημερα κοριτσια κ μπεμπακια!!!
Χαθηκα το ξερω αλλα λειπαμε διακοπουλες για μια εβδ,μετα το σαβ/κο μαζεψα οτι φεραμε πισω κ πλυσιμο...εχθες ειχαμε υπερηχο να δουμε τα αντρακια μας.....ο μεγαλος ειναι τωρα 770γρ κ ο μικρος 730γρ!!! κ σημερα θα παω για καλλιεργεια ουρων....
Κοριτσια ειναι καλα να παω για ψωνια απο τωρα;;;δλδ να κλεισω κουνιες κ καροτσακι;;;

Μπράβο Sevi! αι εγώ νόμιζα πως ο δικός μου είναι μεγάλος...πριν 1 εβδομάδα ήταν 614γρ. Τα περισσότερα κορίτσια έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες, παραγγελίες. Εγώ τον άλλο μήνα

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Καλημερα κοριτσια κ μπεμπακια!!!

Έλα πουλάκι μου! Καλημέρα! Καλέ ολόκληρα αντράκια γίνανε!!! Και εγώ γιατρό έχω Πέμπτη! Μάλλον και η δικιά μας θα έφτασε σαν τον μικρούλη σου!!! Αγορές εγώ για τα χοντρά λέω να ξεκινήσω τον επόμενο μήνα!!! Δεν θέλω να το αφήσω για πολύ τέλος! Εσύ που έχεις και 2 κοίτα να τελειώνεις σχετικά νωρίς γιατί θα είναι πιο δύσκολα για σένα αργότερα!!! ... Γνώμη μου πάντα...!!! Και εγώ τον άλλο μήνα θα ξεκινήσω με το δωματιάκι της! Αλλά είπαμε... μικροπράγματα έχω αρχίσει και παίρνω ήδη!! Φαντάζομαι μιας και έχεις 2 μωράκια θα τα νιώθεις ίσως πιο συχνά από εμάς!!! Πάντως φτου φτου μην τα ματιάξουμε μια χαρά γραμμάρια είναι...!!!!!!! Καλημέρα σε όλες κοριτσάκια!!!

tzef

tzef
Πραγματικα ηταν τελειο ειδαμε ποδαρακια , χερακια.Το ζουζουνι μου.

Η βασιλικη ειχε πολλα παιχνιδια στο δωματιο της και τα βγαλαμε στο σαλονι γιατι ειχε ερθει η κουκετα μας.

Τωρα θελω να κανα ξεκαθαρισμα.

Αλλα εχει γινει πολυ ωραιο το δωματιο της.

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
TZEF ΩΡΑΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 215994

ELENI24 ΚΑΙ SEVI
ΕΓΩ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΙΧΑ ΚΛΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΚΙΑ, ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΗΤ 8/9.
8/8 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ???
SEVI ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 34 654316

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ. Sad ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ?

stav2007

γεια σας κοριτσακια μου.τι κανετε?
tzef μου μπραβο.μια χαρα το μικκρουλι.ολα καλα θα ειναι και θα φυγει αυτο μεχρι να γεννησεις.
sevi μια χαρα παλικαρια τα αγορακια μας.

εγω αυριο παω για β επιπεδου.την περιμρενω πως και πως αυτη την μερα.

tzef

tzef
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ STAV2007
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

FENNIA ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="fennnia"]ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ. Sad ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ?[/quot

Έρπη ε? Υπομονή κοπέλα μου! Είχα βγάλει και εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά δεν έβαλα κάτι! Έφυγε τελικά μόνο του! Για την καμπύλη ζαχάρου τώρα...!! Δεν νομίζω να κάνει πάνω από 50 ευρώ! Μεταξύ 30 και 50 πιστεύω θα είναι!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου.τι κανετε?
tzef μου μπραβο.μια χαρα το μικκρουλι.ολα καλα θα ειναι και θα φυγει αυτο μεχρι να γεννησεις.
sevi μια χαρα παλικαρια τα αγορακια μας.

εγω αυριο παω για β επιπεδου.την περιμρενω πως και πως αυτη την μερα.

Άντε έφτασε και η δική σου εξέταση!!! Με το καλό κοπέλα μου!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Τα καλύτερα!!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου με το καλο η β επιπεδου!!! φαε γλυκακι πριν,καλο κανει!!!
Fennia κ εγω εχω ερπη τωρα στα χειλια κ δεν εβαλα τιποτα,με τρελανε μια εβδ στο τσουξιμο κ στην φαγουρα!!!!
Κοριτσια ευχαριστω για τα αντρακια μου!!! κ μενα μεγαλα μου φαινονται,να σας πω την αληθεια!! οσο για τα ψωνια θελω σαν τρελη να τα παρουμε γιατι πιο μετα φοβαμαι οτι δεν θα αντεχω τα πολλα πολλα!!!
Ευτυχως απο ρουχαλακια μου εδωσε μια ξαδερφη μου παρα πολλα κ λιγα εσωρουχακια θελω μονο,θα μου δωσει λικνο,αποστειρωτη κ θηλαστρο......οποτε πανε κ αυτα!!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.

stav2007

Ευχαριστω πολυ κοριτσια....Ειχα βγαλει και εγω πριν καμια εβδομαδα αλλα δεν εβαλα κατι.Οσο για ψωνια εγω δεν κανω ακομα τιποτα,αρχες Σεπτεμβρη.και εμενα θα μου δωσει μια φιλη αποστηρωτη,ριλαξ,καθισματακι αυτοκινητου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις