Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΣΕΤΕ ΠΟΛΥ.ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΡΙΚΗ!!!!

despoinaki επειδη εχω κολημα με αυτα... θα πας 2 εβδομαδες περιπου ή μια , πριν βγεις σε αδεια κυοφοριας,οταν παω δουλεια αυριο θα σου στειλω αρχειο με το τι χρειαζεται το εχω στο pc, νομιζω πρεπει να κλεισεις ραντεβου ,εγω θα παω στο κεντρο μανας και παιδιου προς το τελος Αυγουστου αφου πρωτα κλεισω ραντεβου.Μετα πας το χαρτι και στην δουλεια και κατι σου συμπληρωνουν και μαζι με ολα αυτα πας στο ικα και παιρνεις τα money οταν βγεις σε αδεια.θα σου πω αναλυτικα αυριο.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΣΕΤΕ ΠΟΛΥ.ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΡΙΚΗ!!!!

despoinaki επειδη εχω κολημα με αυτα... θα πας 2 εβδομαδες περιπου ή μια , πριν βγεις σε αδεια κυοφοριας,οταν παω δουλεια αυριο θα σου στειλω αρχειο με το τι χρειαζεται το εχω στο pc, νομιζω πρεπει να κλεισεις ραντεβου ,εγω θα παω στο κεντρο μανας και παιδιου προς το τελος Αυγουστου αφου πρωτα κλεισω ραντεβου.Μετα πας το χαρτι και στην δουλεια και κατι σου συμπληρωνουν και μαζι με ολα αυτα πας στο ικα και παιρνεις τα money οταν βγεις σε αδεια.θα σου πω αναλυτικα αυριο.

tzef moy ΕΓΩ ΚΟΛΑΩ ΕΝΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.ΜΕ ΛΕΙΠΑΝΕ 57 ΕΝΣΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα μέλλουσες μανούλες! Τι κάνετε? Tzef μου θα περιμένο το έγγραφό σου! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τι πράγμα και αυτό με την κοιλούμπα να σε τρέχουν στο ΙΚΑ!!!?? Αγάπη μου πρόσεχε! Μην κουράζεσαι πολύ!!! Με μέτρο πάντα!!! Σαν να έχει περισσότερη ζέστη σήμερα μου φαίνεται!!! Αυτή την εβδομάδα θα πιάσουμε όλες τις μέρες 32 βαθμούς από ότι είδα!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΖΕΣΤΕΝΕΣΤΕ Ε?ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 33 875502 Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

tzef

tzef
Θεώρησα σημαντικό επειδή αυτά που αναγράφονται στα site του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ ελλειπή να καταχωρήσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την λήψη των επιδομάτων κυοφορίας /λοχείας, βοήθηματος τοκετού και συμπληρωματικών παροχών μητρότητας.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Ιατρική βεβαίωση από αρμόδιο ιατρό του ΙΚΑ όπου θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη.

5. Ένσημα των 2 προηγούμενων ετών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ένσημα διότι δεν έχουν εκδοθεί τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης, ζητάτε από τον λογιστή της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη

6. Ταυτότητα - Αφμ

!!!! Ζητήστε μια εξουσιοδότηση από το τμήμα παροχών, την οποία θα επικυρώσει το κεπ ή η αστυνομία, έτσι ώστε ο σύζυγος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να μπορέσει να παραλάβει το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ

1. Βιβλιάριο ασθενείας ατομικό και οικογενειεακό, αν υπάρχει, για τον υπολογισμό της προσαύξησης λόγω οικογενειακών βαρών.

2. Βιβλιάριο ασθενείας του συζύγου, αν είναι ασφαλισμένος του ΙΚΑ.

3. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

4. Βεβαίωση της κλινικής ή του νοσοκομείου που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία διακοπής της κύησης πχ 37η, αν η ημερομηνία του τοκετού έχει διαφορά πάνω από ένα μήνα από την πιθανή ημέρα τοκετού.

5. Υπεύθυνη δήλωση οτι δεν πήρατε βοήθημα τοκετού από άλλο υποκατάστημα του ΙΚΑ.Το έντυπο αυτό χορηγείται απο το τμήμα παροχών.

6. Ταυτότητα - Αφμ.

!!! Σε περίπτωση εξουσιοδότησης απαραίτητη η ταυτότητα του παραλήπτη.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΟΑΕΔ
1. Αίτηση. Χορηγείται από τον ΟΑΕΔ
2. Βεβαίωση εργοδότη. Χορηγείται απο τον ΟΑΕΔ
3. Υπηρεσιακό σημείωμα ΙΚΑ. Οι αποδείξεις από τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας.
4. Ατομικό βιβλιάριο ασθενείας.
5. Ταυτότητα.
6. Ένσημα 2006-2007-2008 ή αναλυτική περιοδική σφραγισμένη από το ΙΚΑ έως την ημέρα που διέκοψε την εργασία της λόγω κυοφορίας με την άδεια του γιατρού.

7. Οι αναπληρώτριες, οι ωρομίσθιες καθηγήτριες και δασκάλες προσκομίζουν και την σύμβαση τους.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:Θεώρησα σημαντικό επειδή αυτά που αναγράφονται στα site του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ ελλειπή να καταχωρήσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την λήψη των επιδομάτων κυοφορίας /λοχείας, βοήθηματος τοκετού και συμπληρωματικών παροχών μητρότητας.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

2. Ιατρική βεβαίωση από αρμόδιο ιατρό του ΙΚΑ όπου θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία τοκετού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη για την ημερομηνία διακοπής της εργασίας. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση του γιατρού.

4.Υπεύθυνη δήλωση της ασφαλισμένης στην οποία αναφέρεται η ημερομηνία διακοπής εργασίας και ότι δεν θα αναλάβει εργασία για όσο χρονικό διάστημα επιδοτείται. Είναι στο ίδιο έντυπο με την βεβαίωση ιατρού και υπέυθυνης δήλωσης εργοδότη.

5. Ένσημα των 2 προηγούμενων ετών. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα ένσημα διότι δεν έχουν εκδοθεί τα αποσπάσματα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης, ζητάτε από τον λογιστή της εταιρίας, βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα επικυρωμένα από το ΙΚΑ που ελέγχει τον εργοδότη

6. Ταυτότητα - Αφμ

!!!! Ζητήστε μια εξουσιοδότηση από το τμήμα παροχών, την οποία θα επικυρώσει το κεπ ή η αστυνομία, έτσι ώστε ο σύζυγος ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να μπορέσει να παραλάβει το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού.

4. Βεβαίωση της κλινικής ή του νοσοκομείου που αναφέρει την ακριβή ημερομηνία διακοπής της κύησης πχ 37η, αν η ημερομηνία του τοκετού έχει διαφορά πάνω από ένα μήνα από την πιθανή ημέρα τοκετού.

5. Υπεύθυνη δήλωση οτι δεν πήρατε βοήθημα τοκετού από άλλο υποκατάστημα του ΙΚΑ.Το έντυπο αυτό χορηγείται απο το τμήμα παροχών.

6. Ταυτότητα - Αφμ.

3. Υπηρεσιακό σημείωμα ΙΚΑ. Οι αποδείξεις από τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας.
5. Ταυτότητα.
6. Ένσημα 2006-2007-2008 ή αναλυτική περιοδική σφραγισμένη από το ΙΚΑ έως την ημέρα που διέκοψε την εργασία της λόγω κυοφορίας με την άδεια του γιατρού.

7. Οι αναπληρώτριες, οι ωρομίσθιες καθηγήτριες και δασκάλες προσκομίζουν και την σύμβαση τους.

Ευχαριστούμε πολύ Tzef μας!!! Μην τρέχουμε τελευταία στιγμή...!!!!!Φιλάκιαααααα!!!!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Τι κάνετε;;
ουφ...πολύ ζέστη...μου φαίνεται δεν θα την παλέψω. Έχθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. όλο κατι με ενοχλούσε. Μια διψαγα, μια ηθελα τουαλετα, μια δεν βολευόμουν, ξυπνησε και κανα δυο φορες η μικρη για νερό. Τι να σου κάνουν 5 ώρες διακεκομένου ύπνου;;;
Για την άδεια τώρα, αφού κλείσεις την 28η εβδομάδα μπορείς να πας όποτε θες. (καποια κοπέλα από εδώ πήγε πολύ νωρίτερα, και δεν ξέρω πως τα κατάφερε) Όπως είπε και η τζεφ σου δινει ενα χαρτί με την πητ σου, το πας στον εργοδότη σου και συμπληρώνει επίσης κάτι και όταν ξεκινάει η άδεια σου, όποτε θες πας ΙΚΑ για να πάρεις τα χρήματα. Ο γιατρός του ΙΚΑ για να σου δώσει το χαρτί θελει και την β' επιπέδου και νομίζω και την αυχενική χωρίς να είμαι σίγουρη. Προσοχή τώρα....από 6/6 αλλαξε η διαδικασία πληρωμης στο ΙΚΑ. Πλέον δεν σου δίνουν μετρητά. Στις παροχές δίνεις όλα τα απαραίτητα χαρτιά σου, φωτοτυπία ταυτότητας και φωτοτυπία από το βιβλιαριο τραπέζης σου και σου τα βαζουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό. (και κάτι άλλο είπαν αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει, θα το θυμηθώ και θα σας πω)

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:Θεώρησα σημαντικό επειδή αυτά που αναγράφονται στα site του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ ελλειπή να καταχωρήσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την λήψη των επιδομάτων κυοφορίας /λοχείας, βοήθηματος τοκετού και συμπληρωματικών παροχών μητρότητας.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ

6. Ταυτότητα - Αφμ

6. Ταυτότητα - Αφμ.

5. Ταυτότητα.

Καλημέρα!!!!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, μας γλιτώνεις από πολύ κόπο

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Καλημέρα! Τι κάνετε;;
ουφ...πολύ ζέστη...μου φαίνεται δεν θα την παλέψω. Έχθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. όλο κατι με ενοχλούσε. Μια διψαγα, μια ηθελα τουαλετα, μια δεν βολευόμουν, ξυπνησε και κανα δυο φορες η μικρη για νερό. Τι να σου κάνουν 5 ώρες διακεκομένου ύπνου;;;
Για την άδεια τώρα, αφού κλείσεις την 28η εβδομάδα μπορείς να πας όποτε θες. (καποια κοπέλα από εδώ πήγε πολύ νωρίτερα, και δεν ξέρω πως τα κατάφερε) Όπως είπε και η τζεφ σου δινει ενα χαρτί με την πητ σου, το πας στον εργοδότη σου και συμπληρώνει επίσης κάτι και όταν ξεκινάει η άδεια σου, όποτε θες πας ΙΚΑ για να πάρεις τα χρήματα. Ο γιατρός του ΙΚΑ για να σου δώσει το χαρτί θελει και την β' επιπέδου και νομίζω και την αυχενική χωρίς να είμαι σίγουρη. Προσοχή τώρα....από 6/6 αλλαξε η διαδικασία πληρωμης στο ΙΚΑ. Πλέον δεν σου δίνουν μετρητά. Στις παροχές δίνεις όλα τα απαραίτητα χαρτιά σου, φωτοτυπία ταυτότητας και φωτοτυπία από το βιβλιαριο τραπέζης σου και σου τα βαζουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό. (και κάτι άλλο είπαν αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει, θα το θυμηθώ και θα σας πω)

Κάτι είχα ακούσει και για λογαριασμό ΔΕΗ ή χαρτί Εφορίας? Μπορεί να κάνω και λάθος! Τα αρχικά χρήματα που παίρνουμε πόσα είναι περίπου? Και να ρωτήσω και κάτι ακόμα...!!! Το διάστημα που δεν θα πηγαίνουμε στην δουλειά μας λόγω άδειας θα πληρωνόμαστε από το ΙΚΑ? Ο εργοδότης δεν θα πληρώνει τίποτα? Ένσημα θα μας βάζει?? Καλημέρα κιόλας κοπέλα μου! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Και άκουσα ότι στην φωτοτυπία του βιβλιαρίου τραπέζης πρέπει να γράφει ότι ο λογαριασμός είναι δικός μας! Ή ότι είμαστε τουλάχιστον το πρώτο όνομα!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Από τον εργοδότη σου ασφαλίζεσαι για τον 1Ο μήνα και από χρήματα παίρνεις μια διαφορά σε σχέση με αυτά που πήρες από το ΙΚΑ το επίδομα τοκετού σου. Για αυτό, αυτό το χαρτί που θα πληρωθείς από το ΙΚΑ προσκομισετο στον εργοδότη σου για να σου βγάλει σωστή μισθοδοσία για αυτόν τον μήνα. Μετα ουσιαστικά το επίδομα τοκετού και λοχείας είναι αυτά που παίρνεις το διάστημα που δεν εργάζεσαι.
Το επίδομα τοκετού και λοχείας είναι διαφορετικό για την κάθε μια. Είναι ανάλογα το ημερομίσθιο της κάθε μιας. Σας βάζω πως περίπου θα υπολογίσετε τι θα πάρετε για να βγαλετε το ημερομισθιο με το οποιο θα υπολογιστουν τα επιδοματα θα διαιρεσετε τα μικτα του μισθου του δεκεμβρη του τελευταιου ετους πριν τον τοκετο με το 25(ημερομισθια).εαν π.χ ο μικτος μισθος σας ειναι 1200 ευρω το μικτο σας ημερομισθιο ειναι

1200 / 25 = 48 ευρω.

το 48 ευρω το διαιρειται με το 2

48 / 2 = 24.

το 24 ειναι το ποσο που θα πολλαπλασιασετε με τις 56 μερες για να υπολογισετε το επιδομα κυοφοριας ,δηλαδη

24 * 56 = 1,344 ευρω επιδομα κυοφοριας

με το ιδιο ποσο θα πολλαπλασιασετε και το επιδομα λοχειας εκτος και αν γραψετε το παιδι στο δικο σας βιβλιαριο οποτε το 24 θα παρει μια προσαυξηση 10% λογω προστατευομενου μελους και θα γινει

26.6 * 63 μερες = 1675 ευρω επιδομα λοχειας

το επιδομα τοκετου ειναι σταθερο για ολες, 991,20 ευρω
Αμα κάνεις λοιπόν ένα πρόχειρο υπολογισμό θα δεις ότι το διαστημα που λείπεις από την δουλεια σου το μόνο παραπάνω είναι το επίδομα τοκετού. Α, και μην ξεχνάτε το βοηθημα από τον ΟΑΕΔ. Κανα 800αρι είναι νομίζω.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Από τον εργοδότη σου ασφαλίζεσαι για τον 1Ο μήνα και από χρήματα παίρνεις μια διαφορά σε σχέση με αυτά που πήρες από το ΙΚΑ το επίδομα τοκετού σου. Για αυτό, αυτό το χαρτί που θα πληρωθείς από το ΙΚΑ προσκομισετο στον εργοδότη σου για να σου βγάλει σωστή μισθοδοσία για αυτόν τον μήνα. Μετα ουσιαστικά το επίδομα τοκετού και λοχείας είναι αυτά που παίρνεις το διάστημα που δεν εργάζεσαι.
Το επίδομα τοκετού και λοχείας είναι διαφορετικό για την κάθε μια. Είναι ανάλογα το ημερομίσθιο της κάθε μιας. Σας βάζω πως περίπου θα υπολογίσετε τι θα πάρετε για να βγαλετε το ημερομισθιο με το οποιο θα υπολογιστουν τα επιδοματα θα διαιρεσετε τα μικτα του μισθου του δεκεμβρη του τελευταιου ετους πριν τον τοκετο με το 25(ημερομισθια).εαν π.χ ο μικτος μισθος σας ειναι 1200 ευρω το μικτο σας ημερομισθιο ειναι

1200 / 25 = 48 ευρω.

το 48 ευρω το διαιρειται με το 2

48 / 2 = 24.

το 24 ειναι το ποσο που θα πολλαπλασιασετε με τις 56 μερες για να υπολογισετε το επιδομα κυοφοριας ,δηλαδη

24 * 56 = 1,344 ευρω επιδομα κυοφοριας

με το ιδιο ποσο θα πολλαπλασιασετε και το επιδομα λοχειας εκτος και αν γραψετε το παιδι στο δικο σας βιβλιαριο οποτε το 24 θα παρει μια προσαυξηση 10% λογω προστατευομενου μελους και θα γινει

26.6 * 63 μερες = 1675 ευρω επιδομα λοχειας

το επιδομα τοκετου ειναι σταθερο για ολες, 991,20 ευρω
Αμα κάνεις λοιπόν ένα πρόχειρο υπολογισμό θα δεις ότι το διαστημα που λείπεις από την δουλεια σου το μόνο παραπάνω είναι το επίδομα τοκετού. Α, και μην ξεχνάτε το βοηθημα από τον ΟΑΕΔ. Κανα 800αρι είναι νομίζω.

Α, και μην ξεχνάτε το βοηθημα από τον ΟΑΕΔ. Κανα 800αρι είναι νομίζω.

Τι είναι αυτό? Και τι δικαιολογητικά χρειάζεται πάλι?
Αχ κορίτσια να'στε καλά!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βοήθημα από τον ΟΑΕΔ λες για τις άνεργες? Και κάπου άκουσα για επίδομα καισαρικής γύρω στα 300 ευρώ! Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο!!

tzef

tzef
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ
ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΩΣ ΕΞΗΣ :

44,47 * 56 2658,32 ΕΔΩ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ 300 EURO ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΗΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ

ΛΟΧΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
52,22 * 63 3289,86

Eπίδομα ΤΟΚΕΤΟΥ
939,6

ΑΠΟ ΟΑΕΔ
2800

ΣΥΝΟΛΟ
9687,78

ΤΟΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ

9687,78

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψάχνοντας στο google βρήκα και αυτό το καμμάτι!

Δικαιούνται απο τον ΟΑΕΔ συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας οι ασφαλισμένες του ΙΚΑ που διέκοψαν την εργασία τους λόγω κυοφορίας την ημερομηνία που όρισε ο γιατρός του ΙΚΑ μετά απο σχετική γνωματευση και εφ' όσον πληρώθηκαν απο το ΙΚΑ επίδομα κυοφορίας και λοχείας.

Για να εισπράξουν το επίδομα αυτό πρεπει να υποβάλλουν στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ της περιφέρειας της κατοικίας τους το αργότερο σε τρεις μήνες απο τότε που εισέπραξαν όλο το επίδομα (εξοφλήθηκαν) απο το ΙΚΑ.

Δικαιολογητικά

Τα ένσημα του τελευταίου χρόνου εργασίας (δηλαδή μέχρι και την ημερομηνία που διέκοψαν την εργασία τους (πρέπει να τα ζητήσετε απο τον εργοδότη/λογιστήριο και να είναι θεωρημένα απο το ΙΚΑ της περιοχής της εργασίας σας για να ισχυουν και θα σας πρότεινα να τα βγάλετε και μια τουλάχιστον φωτοτυπία γιατί θα σας χρειαστούν και για το 6μηνο)
Βεβαίωση του ΙΚΑ για το επίδομα μητρότητας που πήραν απο αυτό (θα σας δώσει το ΙΚΑ ένα χαρτί για τον ΟΑΕΔ όταν πληρωθείτε και το επίδομα λοχείας και αυτό θα προσκομίσετε)
Το ατομικό βιβλιάριο ασθενείας τους (εκεί θα δουν αν έχουν προκύψει και τυχόν αναρρωτικές άδειες κατά την διάρκεια της κυοφορείας)
Ταυτότητα ελλείψη αυτής-εκλογικό βιβλιάριο ή διαβατήριο (καλό θα είναι να έχετε και φωτοτυπία ταυτότητας μαζί εμένα μου τη ζήτησαν αλλά θα μπορούσαν να την βγάλουν και στον ΟΑΕΔ φαντάζομαι.)
Την βεβαίωση του εργοδότη συμπληρωμένη (παρέχεται απο τα γραφεία του ΟΑΕΔ) (αυτή την παίρνετε σαν υπόδειγμα απο τα γραφεία του ΟΑΕΔ και την δίνεται στο λογιστήριο της επιχείρησης οπου εργάζεστε να την συμπληρώσουν)
Σε περίπτωση που η ασφαλισμένη :
-εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ θα υποβάλλει βεβαιωση απο την υπηρεσία της αν ανήκει ή όχι στο άρθρο 23 παρ. 2 του κεφ. Γ' του Ν> 993/79
-Διεκοψε την εργασία της οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία εκτός απο αυτήν που όρισε ο γιατρός του ΙΚΑ, θα υποβάλλει βεβαίωση μη διακοπής της σχέσεως εργασίας για όλο το χρονικό διάστημ (π.χ. λόγω ασθενείας, άδειας χωρίς αποδοχές κλπ)

Εφόσον έχετε συγκεντρώσει όλα τα χαρτιά τα προσκομίζετε στον ΟΑΕΔ της περιοχής σας. Θα σας πρότεινα για συντομία χρόνου και εάν έχετε αποφασίσει να πάρετε το 6μηνο που δίνει ο ΟΑΕΔ να έχετε έτοιμα και τα χαρτιά αυτά για να μην τρέχετε δυο φορές.
Επίσης αυτό που μου είπαν απο τον ΟΑΕΔ είναι οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα προκύψει διαφορά στα χρήματα οπότε δεν είναι και βέβαιο οτι θα πάρετε συμπληρωματικό επίδομα.

tzef

tzef
δεσποινακι παιρνεις επίδομα καισαρικής αλλα δεν μου τα εδωσαν αμεσως τα χρηματα η βασιλικη ηταν 5 μηνων οταν τα πηρα

tzef

tzef
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παίρνεις και επίδομα καισαρικής, όχι αμέσως οπως είπε και η τζεφ, και αν κάνεις ενσταση παίρνεις κάτι παραπάνω, αλλα πολύ αργότερα. Φανταστείτε η αδερφή μου πήρε μετα την ένσταση σχεδόν 500 ευρώ αλλα μετά από 1 1/2 χρονο.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατάλαβα!
Αλλά γιατί να τους τα χαρίσεις κιόλας???

tzef

tzef
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ Crying or Very sad

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα! πρεπει να παιρνουν και οι στρατιωτικοι καποια χρηματα πισω απο την γεννα...δεν θυμαμαι στον γιο μου, εχω την εντυπωση οτι και εμεις κατι παιρνουμε... scratch

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΛΙ.ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΩ.ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΕΝΝΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ?
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2009 ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2010. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2009 ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2010. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ε?

MΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΕ ΛΕΙΠΑΝΕ ΛΙΓΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ.

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ… ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

μαλλον όχι έλενα αλλα για καλό και για κακό ρώτα στο ικα, μηπως παίρνεις μονο το βοηθημα τοκετού.

Elena84

Elena84
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΟΚ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις