851 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τρι Ιουν 21, 2011 5:35 am
candy
Η ψυχή της παρέας!
καμπύλη ζαχάρου θα κάνω αρχές Ιουλίου. Οι τιμές που έχω εγώ είναι με κρατικό τιμολόγιο και μου βγαίνει 5 ευρώ η λήψη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nicky έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ............
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ-ΤΣΙΤΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ???
bouki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 29/9 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ? ΛΕΩ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΩΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΩΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ
maria_86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΕΞΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΠ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 3 "ΑΣΒΕΣΤΩΜΑΤΑ"...ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ..
ΤΟ ΠΣΚ ΗΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ-!!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΖΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΚΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΚΑΛΑ!!!ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!
tzef έγραψε:swsw μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.Και εγω ειχα παει την Βασιλικη στο Ωνασειο περιπου 20 ημερων για ενα φυσιματακι αλλα ολα καλα.Θετική σκεψη και ολα καλα θα πανε Αν και εχω προβληματιστει λιγο η αληθεια ειναι.
Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας,απλα η Βασιλικη μαλλον κρυωσε απο τα μπανια που εκανε το ΣΚ ή την κολησε ο μπαμπας γιατι δεν ηταν καλα.
Το ΣΚ την δαγκωσε και ενα σκυλακι που εχει η κουνιαδα νου στο εξοχικο και πινει και αντιβιωση.Μονο μια φορα ειχε πιει μεχρι τωρα.Κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια το ΣΚ ΧΑ ΧΑ τι να πω σπιτι μου , σπιτακι μου.
bouba έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; ωραία νέα διαβάζω από όλες σας. Αντε μπραβο μπραβο!
τζεφ και αγαπη και μενα εχει μια μικρη υδρονεφρωση. και γω αγχωθηκα αρχικα, αλλα ο γιατρός που μου εκανε τον υπερηχο και ο γιατρός μου μου είπαν ότι δεν είναι τιποτα ανησυχητικο. Εχω το κακο-καλο οτι κοιταω και συγκρίνω τις εξετασεις με την πρωτη εγκυμοσυνη.
τις τελευταιες δυο μερες δεν είμαι και πολύ καλά. εχω ωρες ωρες εντονους πόνους χαμηλα και ψιλοαγχωνομαι. αμα δω οτι συνεχιζουν θα παω να κανω κανα υπερηχο.
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης