Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καμπύλη ζαχάρου θα κάνω αρχές Ιουλίου. Οι τιμές που έχω εγώ είναι με κρατικό τιμολόγιο και μου βγαίνει 5 ευρώ η λήψη

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΓΙΑΤΡΟΣ.

nicky

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ............
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ-ΤΣΙΤΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ???

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ....
ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Smile

ΤΖΕΦΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΥΕΛΟ 5,4 ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
Κ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ!!!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ!!! Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!!!!
ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ!!!

SEVI ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ Ε???? ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΙΑ???

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ Very Happy

ΦΕΝΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΡΠΗ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΕΒΑΛΑ ZOVIRAX ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ...
ΒΕΒΑΙΑ ΡΩΤΗΣΑ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ Κ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!
ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΙΑ Κ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ Very Happy Very Happy
ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 6. ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΕ ΚΑΝΩ!!!
Κ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Κ ΚΑΡΠΟΥΖΙ Κ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ Κ ΕΝΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ Razz Razz

ΑΧ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 875502

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
nicky έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ............
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ-ΤΣΙΤΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΗ ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.
ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ???

ΚΑΛΩΣ ΤΗ!!! Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!
Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...
ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΚΤΩΣ Κ ΑΝ ΕΙΧΑ-ΕΧΩ Κ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΤΖΕΦ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 531909

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ.NICKY KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΕΤΡΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nicky καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!
Με το καλο το μπεμπακι σου,αγορι η κοριτσακι;;;
Αχ τετοια πετρωματα εχω κ εγω,δεν ξερω εαν ειναι συσπασεις αλλα οταν περνω μαγνησιο ηρεμω....
Αγαπη μεγαλωσαμε αρκετα....παλι καλα γιατι εχω λιγο αγχος επειδη ειναι 2 μην ειναι μικρουλια κ θελουμε θερμοκοιτιδα.....

tzef

tzef
ΤΗΑΝKS ΑΑΓΑΠΗ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζεφ επειδη δεν σας εχω διαβασει,τι επαθε η μικρη σου;;;;;

stav2007

jtef μου περαστικα της.της επεσε ο πυρετος?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stav καλη επιτυχια αυριο περιμενουμε νεα!!!
Εμεις πηγαμε θαλασσα ωραια ηταν,η μπεμπα στην κοιλια ολο κλωτσουσε μα και στο κολυμπι μου, δεν σταματαει ποτε,ουτε κοιματε ποτε μου φαινετε.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 875502 Μετα και απο ενα βουνο σιδερο εκατσα λιγο..ουφ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 654316 ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 215994 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ! Laughing Laughing
ΤΖΕΦ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ! ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΕΣ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΡΙΠΛΕΞ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ. ΕΧΕΙ "ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ", ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΤΙΕΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΔΕ ΛΕΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΩ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 893968 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 893968
ΑΝΘΑΚΙ, ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ? ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 24Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΗΤ 16- 10, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 875502

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SWSW πητ 15-10!!Σκεφτομαι μονο οτι εκεινο τον καιρο ανοιγουν τα σχολεια!!!ερε γλεντια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 35 875502 αμα δεν τρελαθω φετος δεν θα τρελαθω ποτε....ευτυχως ο γιος μου ειναι αρκετα υπευθυνος και καλος μαθητης,για να δουμε θα ξεσηκωθει βεβαια λογω αδερφουλας,αλλα θα το παλεψουμε!

tzef

tzef
swsw μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.Και εγω ειχα παει την Βασιλικη στο Ωνασειο περιπου 20 ημερων για ενα φυσιματακι αλλα ολα καλα.Θετική σκεψη και ολα καλα θα πανε Smile Αν και εχω προβληματιστει λιγο η αληθεια ειναι.

Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας,απλα η Βασιλικη μαλλον κρυωσε απο τα μπανια που εκανε το ΣΚ ή την κολησε ο μπαμπας γιατι δεν ηταν καλα.

Το ΣΚ την δαγκωσε και ενα σκυλακι που εχει η κουνιαδα νου στο εξοχικο και πινει και αντιβιωση.Μονο μια φορα ειχε πιει μεχρι τωρα.Κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια το ΣΚ Wink ΧΑ ΧΑ τι να πω σπιτι μου , σπιτακι μου.

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΕΞΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΠ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 3 "ΑΣΒΕΣΤΩΜΑΤΑ"...ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ..
ΤΟ ΠΣΚ ΗΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ-!!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΖΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΚΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΚΑΛΑ!!!ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 29/9 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ? ΛΕΩ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΩΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΩΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Embarassed

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 29/9 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ? ΛΕΩ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΩΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΩΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Embarassed

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Με το καλό να έρθει και το μωράκι σου!! Η αλήθεια είναι πως αυτό το κόλλημα με τα μεταχειρισμένα το έχω και εγώ! Για το πρώτο μου παιδάκι τουλάχιστον τα θέλω όλα καινούρια! Είναι και η χαρά που σου προσφέρουν μωρέ αυτές οι αγορές!! Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν το κατακρίνω!! Είναι και δύσκολοι οι καιροί!!! Όλα θα γίνουν απλά μην αφήνεις όλες τις ετοιμασίες για το τέλος γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο και εμείς θα βαραίνουμε!! Φιλιά!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria_86 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΣΩΣΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΧΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΕΞΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΠ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 3 "ΑΣΒΕΣΤΩΜΑΤΑ"...ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ..
ΤΟ ΠΣΚ ΗΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ-!!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΖΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΚΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΚΑΛΑ!!!ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!

Περαστικά σου βρε Μαράκι μου! Πως τα κατάφερες και έπεσες από το κρεβάτι βρε θηρίο? Να προσέχεις…!!! Αφού είσαι οκ όλα μια χαρά!!! Φιλιά πολλά και καλημέρα!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:swsw μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.Και εγω ειχα παει την Βασιλικη στο Ωνασειο περιπου 20 ημερων για ενα φυσιματακι αλλα ολα καλα.Θετική σκεψη και ολα καλα θα πανε Smile Αν και εχω προβληματιστει λιγο η αληθεια ειναι.

Κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας,απλα η Βασιλικη μαλλον κρυωσε απο τα μπανια που εκανε το ΣΚ ή την κολησε ο μπαμπας γιατι δεν ηταν καλα.

Το ΣΚ την δαγκωσε και ενα σκυλακι που εχει η κουνιαδα νου στο εξοχικο και πινει και αντιβιωση.Μονο μια φορα ειχε πιει μεχρι τωρα.Κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια το ΣΚ Wink ΧΑ ΧΑ τι να πω σπιτι μου , σπιτακι μου.

Tzef μου περαστικά στο κοριτσάκι σου!! Τώρα το πήρα πρέφα εγώ!!!
Swsw μου καλά αποτελέσματα να έχετε την Πέμπτη! Όλα καλά θα πάνε!! Αυτό να σκέφτεσαι κοπέλα μου!!! Θετική σκέψη πάνω από όλα!!! Αφού είπε και ο γιατρός πως είναι συχνό φαινόμενο…!!! Όλα καλά!!! Μέχρι να έρθει στον κόσμο το μπεμπάκι σου όλα θα είναι τέλεια!!!
Καλημέρα σε όλες κοριτσάκια!!! Χθες η μπυμπού είχε πολλή πλάκα το βράδυ!! Μια πήγαινε από την μια, μια πήγαινε από την άλλη!!! Ησυχία δεν είχε…!!! Πολύ μου αρέσει όταν γίνεται αυτό!! Κάθομαι και χαζεύω με τις ώρες την κοιλιά μου και αναρωτιέμαι…. με τι με κλοτσάει το καλό μου?

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; ωραία νέα διαβάζω από όλες σας. Αντε μπραβο μπραβο!
τζεφ και αγαπη και μενα εχει μια μικρη υδρονεφρωση. και γω αγχωθηκα αρχικα, αλλα ο γιατρός που μου εκανε τον υπερηχο και ο γιατρός μου μου είπαν ότι δεν είναι τιποτα ανησυχητικο. Εχω το κακο-καλο οτι κοιταω και συγκρίνω τις εξετασεις με την πρωτη εγκυμοσυνη.
τις τελευταιες δυο μερες δεν είμαι και πολύ καλά. εχω ωρες ωρες εντονους πόνους χαμηλα και ψιλοαγχωνομαι. αμα δω οτι συνεχιζουν θα παω να κανω κανα υπερηχο.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouba έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε; ωραία νέα διαβάζω από όλες σας. Αντε μπραβο μπραβο!
τζεφ και αγαπη και μενα εχει μια μικρη υδρονεφρωση. και γω αγχωθηκα αρχικα, αλλα ο γιατρός που μου εκανε τον υπερηχο και ο γιατρός μου μου είπαν ότι δεν είναι τιποτα ανησυχητικο. Εχω το κακο-καλο οτι κοιταω και συγκρίνω τις εξετασεις με την πρωτη εγκυμοσυνη.
τις τελευταιες δυο μερες δεν είμαι και πολύ καλά. εχω ωρες ωρες εντονους πόνους χαμηλα και ψιλοαγχωνομαι. αμα δω οτι συνεχιζουν θα παω να κανω κανα υπερηχο.

Καλημέρα κοπέλα μου! Γνώμη μου… Καλό είναι να μην καθόμαστε και κάνουμε συγκρίσεις!!! Το καθένα παιδάκι είναι ξεχωριστό!!! Τώρα όσο για τους πόνους... λογικά θα πατάει κανένα νεύρο το μωράκι σου ή θα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα! Ξεκουράσου λίγο αν μπορείς! Αν συνεχίσουν βέβαια πάνε να σε δει και ο γιατρός σου για να σου φύγει το άγχος βασικά! Περαστικούλια λοιπόν! Φιλιά πολλά!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Καλημέρα Φένια μου!!! Πως είσαι?

stav2007

Καλημερα κοριτσακια μου.....
Ηρθε σημερα η μεγαλη μερα.....Στις 1 εχω την β επιπεδου.εχω πολυ αγχος.Απο την αλλη ειμαι λιγο στεναχωριμενη,γιατι ο αντρουλης μου ειναι η πρωτη φορα που δεν θα ειναι μαζι μου,δεν μπορει να φυγει απο την δουλεια,και αυτος απον εχθες που το εμαθε ειναι πολυ χαλια.
ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις