901 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τετ Ιουν 22, 2011 6:55 am
anthaki
Η ψυχή της παρέας!
ναι εκει οντως αγοραζεις οτι νουμερα θελεις!παω για ψωνια...φιλια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αντε με το καλο το αγορακι σου πητ ποτε εχεισ?stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
Μπραβο Σταυρουλα μου!!! ολα καλα.....ε ενας αγοραρος που θα βγει!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
bouki έγραψε:αντε με το καλο το αγορακι σου πητ ποτε εχεισ?stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
Άντε μπράβο κοπέλα μου! Όλα καλά! Με το καλό να έρθει τώρα και το αγοράκι σας! Πήρες dvd για να τον δει και ο αντρούλης σου?[/quote]Despoinaki έγραψε:
swsw έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 29-9 ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥstav2007 έγραψε:bouki έγραψε:αντε με το καλο το αγορακι σου πητ ποτε εχεισ?stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
bouki πητ εχω 31/10.εσυ?
Elena84 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου. Και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα, να περάσει γρήγορα ο καιρός και να κρατήσετε όλες αγκαλιά τα μπαμπακιά σας... γερά…
Όποτε μπορέσω και βρω κάπου υπολογιστή θα σας λέω τα νέα μου, και να μαθαίνω και δικά σας νέα… αλλιώς θα μιλήσουμε, όταν θα γυρίσω με την μπεμπούλα μου. Καλές ετοιμασίες.. θα σας χαιρετήσω αύριο το πρωί καλά καλά.. γιατί θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι … φιλιά
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης