Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι εκει οντως αγοραζεις οτι νουμερα θελεις!παω για ψωνια...φιλια!!

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 12 ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΕΝΩ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΓΙΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟ ΚΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΩ ΕΝΑ ΣΕ ΣΤΙΛ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Embarassed

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
αντε με το καλο το αγορακι σου πητ ποτε εχεισ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου γυρισα.ημουν εκει απο τις 12.30 εως τις 4..ολα καλα,ειναι οντως αγορι,ειναι 406 γραμμαρια.το μονο οτι υπηρχε κια κουκιδα στην καιδια που ειναι ασβεστοδι η'ασδεστιο καπως ετσι το λενε που αυτο φευγει μετα την γεννα.
Μπραβο Σταυρουλα μου!!! ολα καλα.....ε ενας αγοραρος που θα βγει!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tzef

tzef
ΒRAVO ΒΡΕ STAV ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 50580

Μαγιο πηρα απο τα yamamay ενα φλογερο κοκκινο.Το πανω το πηρα μεγαλυτερο απο οτι συνηθως.Ειναι στραπλες με επενδυση.Πολυ καλο και οικονομικο.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ Κ Η ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!! ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ....
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="swsw"]ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.. ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΑΚΙ.. ΚΑΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ.. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ flower flower flower flower )! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΕΓΩ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΛΙΑ! ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ!! ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ.. ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!! flower flower flower flower [/quo
πολύ με συγκίνησες Crying or Very sad

stav2007

bouki έγραψε:
αντε με το καλο το αγορακι σου πητ ποτε εχεισ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316

bouki πητ εχω 31/10.εσυ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Άντε μπράβο κοπέλα μου! Όλα καλά! Με το καλό να έρθει τώρα και το αγοράκι σας! Πήρες dvd για να τον δει και ο αντρούλης σου?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια κοριτσάκια! Τι κάνετε? Πέμπτη σήμερα… 6 η ώρα έχουμε γιατρό! … Να δούμε την κουκλίτσα μας! Σήμερα έχει και ζύγισμα… ωχ!!! 6-7 κιλά πρέπει να έχω πάρει στάνταρ από την αρχή! Η κοιλιά μου φαίνεται για τα καλά πια…!!! Αφού ώρες – ώρες την νιώθω έτοιμη να εκραγεί… χιχιχιχιχι!!! Ειδικά το βράδυ! Ρουχάκια μου η μανούλα μου δεν κράτησε! Φανταστείτε είμαστε 3 αδερφές! Εγώ η μεγαλύτερη! Οπότε ότι δεν χάλασα εγώ το αποτελείωσαν οι μικρές! Χτες γυρίζω σπιτάκι και βλέπω πάνω στο κρεβάτι μου δωράκι από την πεθερούλα μου 2 φορεματάκια για εμένα και μια πετσετούλα με κουκουλίτσα για την μπεμπούλα!!!!!!! Τέλεια ροζούλα! Θα βάλω photo να την δείτε! Μετά με παίρνει τηλέφωνο η μαμά μου! Πήρα λέει για την μπέμπα μας ένα φορμάκι με ασορτί σκουφάκι…!!! Αχ το καλό μου…!!! Όλοι τον ασυγκράτητο έχουμε…!!! Έκτος από τον πεθερό μου που λέει να τα πάρουμε όλα τον τελευταίο μήνα αλλά δεν συμφωνώ! Μέσα στον Ιούλιο θα κοιτάξω να κλείσω και τα χοντρά μάλλον! Θα δείξει! Μπανάκι στην θάλασσα λέω να μην κάνω φέτος! Τα μικρόβια εγώ τα παίρνω στο πι και φι! Δεν θέλω και πολύ! Χαλάλι για την μπέμπα! Εκτός πια και αν δεν αντέξω…!!! Χτες 30 βαθμούς είχε και κόντεψα να πάθω πλάκα! Φανταστείτε να χτυπήσουμε κανένα 40αρι! Πήγε χτες η πεθερά μου και στο ΙΚΑ και της είπα να μου κλείσει ραντεβού σε γυναικολόγο για να πάρω το χαρτί που πρέπει να μου συμπληρώσουν στην δουλειά! Θα έχω μπει στον 7ο τότε! Λέτε να είναι νωρίς και να με διώξει?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.nef-nef.gr/010-Stuff-01/20-Pdfs/Baby.pdf

Να και η πετσετούλα για την μπεμπούλα που μας πήρε δώρο η πεθερά μου! Στην σελίδα 13 του καταλόγου! Η ροζούλα!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!
stav2007 μπράβο για τα καλά νέα. δεν θα ειναι τιποτα αυτό το ασβεστοδι. νομιζω και αλλη μια κοπέλα από εδω εγραψε οτι το εχει.
swsw πολύ με συγκίνησες. εγω δυστηχώς δεν εχω τιποτα. εχει κρατησει ομως η πεθερα μου κάτι απο ότι μου ειπε του αντρουλη μου, νομιζω τα βαπτιστικά του μου είπε.
Despoinaki πολύ όμορφη η πετσετούλα!
σημερα είμαι πολύ καλύτερα. Μαλλον κατι εντερικό θα ητανε.απο ψωνια και από δωμάτιο δεν εχω κάνει τιποτα. Ολα θα τα ξεκινησω σε κανα μηνα που θα στειλω και την μικρη στη γιαγια της στο χωριο. Τωρα ειναι πολύ δυσκολο για μενα να κανω οποιαδηποτε αλλαγη με την μικρή μεσα στα πόδια μου. Από ρουχαλακια θα κοιτάξω όλα τα ουδετερα που ειχα από την μικρη, θα δω κα της αδερφης μου από τον ανηψιο μου και από εκει και περα θα αγοράσω.

Elena84

Elena84
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Έχετε προχωρήσει πολύ στα μηνύματα και έχασα λίγο την μπάλα… Πιάστηκα χθες και με δουλείες και δεν μπήκα καθόλου σχεδόν. Crying or Very sad
Καλός ήρθαν τα καινούρια κορίτσια στην παρέα μας. Δυο είναι αν δεν κάνω λάθος. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994
Χάρηκα πολύ με τα καλά αποτελέσματα στης β’επιπέδου STAV2007 αυτό το ασβεστώδη και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα. Το έχω ακούσει πολλές φορές..
Δεσποινάκι τι ωραία πετσετούλα… μπράβο την πεθερούλα σου… ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 Αύριο φεύγω Ξάνθη και θα μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω… και εκεί δεν θα έχω ιντερνετ, και δεν θα μιλάμε… ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787 θα μου λείψετε… αλλά θα σας σκέφτομαι… Μου λέει ο αντρούλης μου να πάμε το Σάββατο να πάρουμε το καροτσάκι που το έχουμε κλίσει από τον 4ο μήνα. Δεν θέλει λέει να έρθει με άδεια στην Ξάνθη και να τρέχουμε να τα κάνουμε όλα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τότε θα έχουμε αρκετές δουλείες… ναι ναι θα είμαι εγώ Ξάνθη και η αγάπη μου Ορεστιάδα… ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787
Αλλά θέλω να ετοιμάσω τα πάντα, μέσα στον Ιούλιο. 8 Αυγούστου μπαίνω στον μήνα μου και δεν θέλω τότε να κάνω ΤΙΠΟΤΑ. Μιας και τώρα θα έρθει κ η αδερφή μου και θα μπορεί να με βοήσει. Αχ αύριο θα πάμε και για ψώνια, θα πάρουμε ρουχαλάκια… και ανυπομονώ… ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 το Σάββατο έχω και ραντεβού με τον γιατρό μου, να δούμε την μπεμπούλα μας…ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316
Αααα και κάποιο κορίτσι έγραψε για μεταχειρισμένα πραγματάκια… δεν είναι καθόλου κακό να πάρεις πράγματα για το μωρό από κάποιον άλλο.. μιας και τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιούνε για πολύ καιρό.. Καλός κακός ώμος έχω και εγώ αυτό το ΚΟΛΛΗΜΑ να τα θέλω για το πρώτο μου παιδάκι όλα καινούρια. Άλλα όπως σας λέω δεν είναι κακό ούτε κατακρίνω κάποιον…

Φιλιά κορίτσια μου

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316

stav2007

Despoinaki έγραψε:
Άντε μπράβο κοπέλα μου! Όλα καλά! Με το καλό να έρθει τώρα και το αγοράκι σας! Πήρες dvd για να τον δει και ο αντρούλης σου?[/quote]

καλημερα κοριτσακια μου......
ναι πηρα DVD απλα ο μικρος δεν μας εκανε την χαρη να κατσει καλα να τον βγαλουμε 3D ουτε σε πολυ το προσωπο.στηνναρχη ηταν μπρουμιτα και μετα που με εβγαλε να φαω κατι και να ξαναμπω γυρισε πολυ λιγο και μετα μας γυρισε τον ποπο του.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ sunny
ΚΑΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΘΕΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!!! Κ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ!!!
Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ...ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ Η ΚΥΡΑ-ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΕΙΣΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 328109
ΕΛΕΝΑ84ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ Ε???
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Κ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!!
ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΗ.....ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ!!
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ Η/Υ... ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!
Κ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ Very Happy ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

Very Happy Very Happy Very Happy

SWSW ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ flower
Κ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ Κ ΕΦΥΓΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΚΙΔΑ Wink

stav2007

swsw έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 654316

σου ειπαν να πας?εμενα αυτη μου ειπε οτι δεν ειναι κατι,οτι απο την στιγμη που οι μετρησεις ειναι καλες και οι πιθανοτητες νταουν ελαχιστες δεν ειναι τιποτα και οτι θα φυγει με την γεννα και οτι ουτε μετα πρεπει να το ψαξω.εσενα τι σου ειπαν?

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΟ DOWN ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .ΔΟΥΛΕΥΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

SWSW ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!

ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ.

Elena84ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

ΕΛΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:
bouki έγραψε:

bouki πητ εχω 31/10.εσυ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 29-9 ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά αποτελέσματα για σήμερα Swsw μου!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα! Φιλιά!

Elena84

Elena84
Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου. Και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα, να περάσει γρήγορα ο καιρός και να κρατήσετε όλες αγκαλιά τα μπαμπακιά σας... γερά…
Όποτε μπορέσω και βρω κάπου υπολογιστή θα σας λέω τα νέα μου, και να μαθαίνω και δικά σας νέα… αλλιώς θα μιλήσουμε, όταν θα γυρίσω με την μπεμπούλα μου. Καλές ετοιμασίες.. θα σας χαιρετήσω αύριο το πρωί καλά καλά.. γιατί θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι … φιλιά
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου. Και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα, να περάσει γρήγορα ο καιρός και να κρατήσετε όλες αγκαλιά τα μπαμπακιά σας... γερά…
Όποτε μπορέσω και βρω κάπου υπολογιστή θα σας λέω τα νέα μου, και να μαθαίνω και δικά σας νέα… αλλιώς θα μιλήσουμε, όταν θα γυρίσω με την μπεμπούλα μου. Καλές ετοιμασίες.. θα σας χαιρετήσω αύριο το πρωί καλά καλά.. γιατί θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι … φιλιά
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 215994

Aχ Ελενάκι μου σοβαρά? Έφτασε η μέρα? Αύριο φεύγεις λοιπόν? Τα καλύτερα σου εύχομαι κοπέλα μου! Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σου στην ώρα της!!!! Θα περιμένουμε νέα σας μόλις επιστρέψεις!!! Καλό ταξίδι λοιπόν! Φιλάκια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 πολλά!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 417472

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena με το καλο και να προσεχεις!swsw ολα καλα?
Αχχ παλι κουραστικα και με επιασε ο γοφος μου.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 37 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις