Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΜΦΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΦΡΟΥΣ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΜΩΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑ,ΜΕΤΡΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ. Sad ΕΛΠΟΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ.

Ο ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ DOPLER NA ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ.

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
stav2007 έγραψε:ΜΙΝΑ+ΜΠΕΜΠΑ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΩ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΕΜΤΠΗ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΩ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΛ ΠΕΣ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ STAV ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΛ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΑΣΚΑΡΗ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ..Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. flower

Elena84

Elena84
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ DOPPLER ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΑΣ?
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ?
ΤΖΕF ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΦΙΛΙΑ

tzef

tzef
ΤΟ DOPPLER ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΓΩ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 33 - 34 .ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΑ ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!
ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ Κ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ!!!
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΣ!!

ΕΛΕΝΑ Η ΝΤΟΠΛΕΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ Κ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ Rolling Eyes ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Smile

Elena84

Elena84
Α μάλιστα…
Ευχαριστώ κορίτσια. Θα ρωτήσω αύριο και τον γιατρό μου, αλλά μάλλον θα την κάνω τότε.
ΑΓΑΠΗ δεν περιμένω να μου το αναλύσεις επιστημονικά, και να μπορούσες… δεν θα καταλάβαινα… χαχαχα
Αφού όταν κάναμε την β ‘επιπέδου, και έλεγε ο γιατρός κάτι πιο επιστημονικά και δεν καταλάβαινα, κοιτούσα τον άντρα μου, εκείνος με καταλάβαινε και μου έκλεινε το μάτι σα να μου λέει… ‘’ θα σου πω μετά’’ χαχα
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! flower flower flower
ΜΙΝΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ 210 9493933 ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΕΞ ΕΜΒΡΥΟΥ (ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΛΕΙΩ ΛΑΣΚΑΡΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΩΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΨΕΙΡΙΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!! flower flower flower

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
swsw έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! flower flower flower
ΜΙΝΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ 210 9493933 ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΕΞ ΕΜΒΡΥΟΥ (ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΛΕΙΩ ΛΑΣΚΑΡΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΩΡΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΨΕΙΡΙΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!! flower flower flower

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΣ?ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ..

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
swsw έγραψε:KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! flower flower flower

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΣ?ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ..
ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ DOWN ΚΛΠ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΧ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ EMBRYOCARE ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗ ΛΑΣΚΑΡΗ.

stav2007

ΜΙΝΑ+ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.ΤΟ ΠΗΡΕΣ?

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
stav2007 έγραψε:ΜΙΝΑ+ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.ΤΟ ΠΗΡΕΣ?
ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΡΘΕ ΤΠΤ?

stav2007

ΜΙΝΑ+ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
stav2007 έγραψε:ΜΙΝΑ+ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΠΑΡΩΤΗΛ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΣΕ ΤΙ ΕΒΔΟΒΑΔΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ..

stav2007

ΣΩΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ(ΚΙΑΦΑ)ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ,Ε' ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΤΕ ΟΚ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΙΑΦΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ! ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ, ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304

tzef

tzef
ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΒΑΙΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΑΦΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΙΟΚΑΡΔΙΟΟΛΟΓΟ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΣ, ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΤΡΛΕΘΗΚΑ ΜΙΛΑΜΕ , Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝ .ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΜΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΥΣΙΜΑΤΑΚΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

stav2007

swsw έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΙΑΦΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ! ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ, ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 536304
ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ.ΕΧΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Elena84

Elena84
Λοιπόν κοριτσάρες… φεύγω… περιμένω τώρα τον αντρούλη μου και θα ξεκινήσουμε … θα μου λείψετε.. μην με ξεχάσετε εεεε…???
Ελπίζω να μπορέσω να τα να μπαίνω κάπου κάπου και να τα λέμε.
Φιλία πολλά και στης κοιλίτσες σας… με το καλό.

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:Λοιπόν κοριτσάρες… φεύγω… περιμένω τώρα τον αντρούλη μου και θα ξεκινήσουμε … θα μου λείψετε.. μην με ξεχάσετε εεεε…???

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994
ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΛΝΕ ΝΕΑΚΙΑ!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙ!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 654316 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502 flower ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 875502

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραια swsw ολα καλα λοιπον!!αντε να γεννηθουν τα παιδακια μας να τελειωσουν οι αγωνιες..Tzef εφτιαξα ενα κεικ με καμμενη ζαχαρη και γεμιση με γλασο απο αυτην...δεν υπαρχει ομως!με παιδεψε αλλα το πετυχα!

stav2007

Elena84 έγραψε:Λοιπόν κοριτσάρες… φεύγω… περιμένω τώρα τον αντρούλη μου και θα ξεκινήσουμε … θα μου λείψετε.. μην με ξεχάσετε εεεε…???

ΕΛΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

ΕΛΕΝΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 417472

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ελενακι καλο ταξιδι να εχετε κ με το καλο να ερθει το νινι σας!!!! Σιγουρα θα μας λειψετε....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια! Λογικά το Ελενάκι έχει φύγει τώρα! Καλό ταξίδι έστω και λίγο αργά! Με το καλό και η μπεμπούλα σου κοπέλα μου!!! Swsw μου μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!! Όλα καλά θα πάνε για όλες μας!! Πολύ χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη από την συγκεκριμένη γιατρό! Όταν είσαι μέσα στην αγωνία και πετύχεις μια τέτοια καλή γιατρό όλα γίνονται πιο εύκολα! Ευτυχώς ήρθε και η Παρασκευούλα!!! Άλλες 3 μέρες στην δουλειά από εβδομάδα και μετά θα κάτσω 20-25 μέρες!!! Γιούπιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Έπιασε και η ζέστη και δεν την πολυπαλεύω!!! Όσο σκέφτομαι ότι η μικρούλα μας έγινε 700 γραμμάρια τρελένομαι!!!Ολόκληρο κοριτσάκι είναι το καλό μας!!!!!!!!!!! Και λογικά μετά από 3 εβδομάδες που θα ξαναπάμε θα έχουμε γίνει κοντά 1 κιλό!!!! Όσο σκέφτομαι την καμπύλη ζαχάρου βαριέμαι απίστευτα!!! Πρέπει να μου πάρει μια φορά αίμα... να πιώ την γλυκόζη... και μετά να μου πάρει αίμα 4 ακόμα φορές!!! Μόνο που το σκέφτομαι σκυλοβαριέμαιιιιιι!!!!!!! Την ξαναέκανα μια φορά παλαιότερα...!!! Και τότε είχα βαρεθεί με 4 λήψεις και όχι 5 όπως θέλει τώρα...!!! Χαλάλι!! Τι να κάνουμε!!!

tzef

tzef
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΕΝΑ !!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ .

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΗ ΓΙΑΤΙ Θ ΤΑ ΦΤΥΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 39 893968

ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ *ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ* ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΙ BARBIE ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΙΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις