Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mpogos έγραψε:Καλημέρα! Εμένα ο γιατρός μου με συμβούλευσε να ξεκινήσω τα μπάνια μετά την 1η Ιουλίου για να έχει ζεστάνει η θάλασσα! Και ο ήλιος μαχαίρι! Κρίμα και εγώ είμαι κατεξοχήν παιδί τς ηλιοθεραπείας! Sad
Για το μωράκι μου όμως θα κάνω όποια θυσία χρειαστεί! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 328109

ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΝ Κ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ Κ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Κ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!
ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΠΡΑΤΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 536304

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτή η αλλαγή του μαγιώ είναι που με προβληματίζει! Άντε να βουτήξεις μία φορά! Δεν γίνεται να αλλάζω 3-4 φορές μαγιώ! Αν φυσικά το πάρω απόφαση να εμφανιστώ στην παραλία! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 272517

tzef

tzef
ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 28/06 ΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ.

ΑΓΑΠΗ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 328109

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ (ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ) ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΜΑΓΙΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ;

DEN MOY EIΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το λένε για να αποφύγουν κράμπες και συσπάσεις της μήτρας απο το κρύο νερό! 5 λεπτάκια και έξω από την θάλασσα! Έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός! Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ!!!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ Razz
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ!!!
ΒΓΗΚΑ Κ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ!!!

ΕΧΩ ΜΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 272517 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 272517 ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Κ Κ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 966307

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ Shocked
Κ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ Ε??? ΠΩ-ΠΩ!!! ΕΓΩ ΚΑΝΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΤΟ ΝΕΡΟ pale ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Razz
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 417472

stav2007

γεια σας κοριτσακια μου.....
MARIA-μια χαρα που δεν εχεις ζακχαρο ρωτα και εμενα τι τραβαω....φαε και για εμενα

κοριτσια και εμενα ο αντρουλης ξανα δουλεια Τριτη,αλλα δεν μπορουμε να παμε πουθενα ουτε για καφε.σπιτι ξαπλα ειμαι,ζακχορο εχω...τι αλλο θα μπορουσα να εχω?να βγω δεν μπορω,να φαω δεν μπορω....αυτο πως το εξηγητε?να πηγενω σε ειδικη διαιτολογο για το ζακχορο,και ομως το πρωι ανεβαζω,ενω ολη την ημερα δεν εχω.το μεσημερι θα παω στην διαβητολογο να δω τι θα μου πει,μαλλον θα μου δωσει ινσουλινη για το πρωι,μα να εχω το πρωι και ολη την αλλη μερα να μην εχω?γαμω την καντεμια μου.καλα να ειναι το φασολακι μου και δεν πειραζει,απλα καποιες φορες με πιανει το παραπονο...........
καντε μπανακια και βολτουλες και για εμενα

tzef

tzef
YPOMONH ΒΡΕ STAV2007 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

stav2007

tzef έγραψε:YPOMONH ΒΡΕ STAV2007 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

εγω δεν εχω κληρονομικο και το θεμα ειναι οτι προσεχα πολυ.δεν μπορω να καταλαβω.ειναι οτι εχουν ερθει ολα μαζεμενα γι'αυτο μου την εχει δωσει.στο πρωτο ειχες?

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:
tzef έγραψε:YPOMONH ΒΡΕ STAV2007 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

εγω δεν εχω κληρονομικο και το θεμα ειναι οτι προσεχα πολυ.δεν μπορω να καταλαβω.ειναι οτι εχουν ερθει ολα μαζεμενα γι'αυτο μου την εχει δωσει.στο πρωτο ειχες?

ΟΧΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΜΩΣ.

stav2007

tzef έγραψε:

και σου ευχομαι να μην εχεις ουτε και τωρα.για να δω τι θα μου πει η διαβητολογος σημερα.η κοιλια μου ηδη ειναι καταμελανη απο τις ενεσεις υπαρινης που κανω καθε μερα......

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:
tzef έγραψε:

και σου ευχομαι να μην εχεις ουτε και τωρα.για να δω τι θα μου πει η διαβητολογος σημερα.η κοιλια μου ηδη ειναι καταμελανη απο τις ενεσεις υπαρινης που κανω καθε μερα......

ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ Sad

ΔΕΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΔΗΜΑ ΕΠΑΘΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΔΙΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΑΚΙ.

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

stav2007

tzef έγραψε:
ΚΡΙΜΑ ΜΩΡΕ Sad

ΔΕΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΔΗΜΑ ΕΠΑΘΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΔΙΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΑΚΙ.

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.[/quote]

σε ευχαριστω πολυ για αυτα που λες....θυμασαι ποσα κιλα πηρε η φιλη σου?εχω και αυτο το αγχος.εχω παρει4με 5 κιλα εως τωρα,αλλα εχω απορια ποσα θα παρω ως το τελος μιας και τωρα ξεκινησα διαιτα με διαιτολογο?

tzef

tzef
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩ ΤΡΟΦΩΝ.

ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!Δοξα τον Θεο ολα καλα με την β επιπεδου χθες!!μια χαρουλα ηταν και ζωηρη ζωηρη τι πατουσακια τι δαχτυλακια και σε dvd μας το εδωσε,ειμαι τρελαμενη!Μετα πηγαμε Ηρα και ψωνισαμε κατι ροζουλια πραγματακια μουρλια!εμενα μου ειπε ναι στα μπανακια αλλα πρωινες ωρες και σε καθαρη θαλασσα...για να δουμε θα το τολμησω...

stav2007

tzef έγραψε:Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩ ΤΡΟΦΩΝ.

ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

και εγω ειμαι σαν την φιλη σου.ημουν αδυνατη,μεσα σε 4 χρονια απο χειρουργιο κα που ξεκινησα εξωσωματικες πηρα σχεδων 20 κιλα.απο 51 ειμαι τωρα 74.ευχομαι τουλαχιστον να βγει και κατι καλο απο αυτο

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!Δοξα τον Θεο ολα καλα με την β επιπεδου χθες!!μια χαρουλα ηταν και ζωηρη ζωηρη τι πατουσακια τι δαχτυλακια και σε dvd μας το εδωσε,ειμαι τρελαμενη!Μετα πηγαμε Ηρα και ψωνισαμε κατι ροζουλια πραγματακια μουρλια!εμενα μου ειπε ναι στα μπανακια αλλα πρωινες ωρες και σε καθαρη θαλασσα...για να δουμε θα το τολμησω...

Αχ μπράβο πουλάκι μου! Πολύ χάρηκα!!!! Φαντάζομαι θα έπαθες πλάκα με το κοριτσάκι σου και εσύ και ο άντρας σου όπως και εμείς!!! Τι καλά πήρες??? Άντε με το καλό να έρθει το κουφετάκι σας!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki,εχω παθει σοκ απο την χαρα μου ειναι το κατι αλλο εχουν περασει κατι χρονια απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη ειναι σαν να ειμαι 1η φορα εγκυος!!με το ζορι κρατιεμαι να μην κλαψω στους υπερυχους...και ο γιος μου τρελαμενος...αντε Παναγια μου να πανε ολα καλα μεχρι τελους και να γεννησουμε ολες με το καλο!!!

tzef

tzef
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΗΑΚΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 50580

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tzef με το καλο ευχομαι ειναι πολυ ωραια εμπειρια!!!

tzef

tzef
anthaki έγραψε:Tzef με το καλο ευχομαι ειναι πολυ ωραια εμπειρια!!!

Το ξερω απο την πρωτη μου. Smile

stav2007

γυρισα απο το γιατρο,την γλυτωσα προς το παρων την ινσουλινι.μονο γαλα το πρωι και αν ανεβενει και μονο με το γαλα θα κανω απο ινσουλινη αποι δευτερα.ευχομαι να μην ανεβει.
ειδαμε και τον μπεμπη,απο 263 γραμμαρια που ηταν πριν 1 εβδομαδα,σημερα ηταν 311.και εγω περιμενω πως και πως την β επιπεδου.αντε 2 εβδομαδες εμειναν

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
anthaki ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 50580 ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΟΜΑΛΑ!!!
STAV2007ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΤΣΟΥΛΕΣ, ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΦΕΤΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 679259
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Κ ΑΥΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 21 893968

stav2007

ΑΓΑΠΗαστα να πανε.ενταξει εγω αλατι ακομα τρωω,αλλα λιγο,κανονικα στο φαγητο δηλαδη,οχι παραπανω.παω και σε διαιτολογο.μακαρι αυτο να ειναι το τελευταιο και να ειναι καλα τα μωρακια μας.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου τι κανεις;;;;; πολυ χαρηκα που γλυτωσες την ινσουλινη!!! αυτο με το γαλα το εχω διαβασει κ σε αλλη κοπελα που ειχε λιγο σακχαρο μονο το πρωι.....μπραβο!!!
Μεγαλωσε ο μπεμπης σας;;;; τι ωραιαι!!!
Εγω χαθηκα λιγο γιατι ετοιμαζομαστε να φυγουμε αυριο για μια εβδομαδα στο Πευκι(Βορ.Ευβοια)!!!
Γιουπιιιιιιιιιιιι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις