Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
540 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 540 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κορίτσια.....με το σώμα πώς είστε? Μιλάμε εγώ τόσο χάλια δεν έχω ξαναδεί τον εαυτό μου....Δεν θέλω ούτε να με βλέπω στον καθρέφτη!! Τα πόδια μου απο την κατακράτηση πιο πολύ μοιάζουν με γλάστρες-απο εκείνες τις μεγάλες- και έχω παχύνει ήδη πολύ. Δηλαδή πέρα απο την χαριτωμένη κοιλίτσα, που είναι και το μονο που δεν με ενοχλεί, κάποιος βλέπει μια άσχημη χοντρή..Φαντάζομαι οτι κι αυτό κατακράτηση είναι όμως σιχαίνομαι τον εαυτό μου...Ξέρω οτι πάνω απο όλα το μικρούλι και φυσικά έτσι είναι όμως ελπίζω οτι θα ξαναγυρίσω - έστω και κατά προσέγγιση- στο παλιό μου σώμα..Νιώθω βαριά, δυσκαμπτη και αντιαισθητική...Και πρέπει να περάσει και όλο το καλοκαίρι....ουφ!!!!!!!!!!!!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sevi έγραψε:Σταυρουλα μου τι κανεις;;;;; πολυ χαρηκα που γλυτωσες την ινσουλινη!!! αυτο με το γαλα το εχω διαβασει κ σε αλλη κοπελα που ειχε λιγο σακχαρο μονο το πρωι.....μπραβο!!!
Μεγαλωσε ο μπεμπης σας;;;; τι ωραιαι!!!
Εγω χαθηκα λιγο γιατι ετοιμαζομαστε να φυγουμε αυριο για μια εβδομαδα στο Πευκι(Βορ.Ευβοια)!!!
Γιουπιιιιιιιιιιιι

μα καθε μερα επινα γαλα αλλα με κατι αλλο.τωρα μου ειπε μονο γαλα και βλεπουμε.και τηη ινσουλινη την γλυτωσα τωρα,αν εχω ζακχαρο αυριο και μεθαυριο μονο με το γαλα,δευτερα θα κανω.εχω πολυ αγχος να δω αυριο.

αχ τιωραια που φευγεις,θα ξεσκασεις λιγο.να προσεχεις και καλα να περασετε

stav2007

tha ginw mama έγραψε:Βρε κορίτσια.....με το σώμα πώς είστε? Μιλάμε εγώ τόσο χάλια δεν έχω ξαναδεί τον εαυτό μου....Δεν θέλω ούτε να με βλέπω στον καθρέφτη!! Τα πόδια μου απο την κατακράτηση πιο πολύ μοιάζουν με γλάστρες-απο εκείνες τις μεγάλες- και έχω παχύνει ήδη πολύ. Δηλαδή πέρα απο την χαριτωμένη κοιλίτσα, που είναι και το μονο που δεν με ενοχλεί, κάποιος βλέπει μια άσχημη χοντρή..Φαντάζομαι οτι κι αυτό κατακράτηση είναι όμως σιχαίνομαι τον εαυτό μου...Ξέρω οτι πάνω απο όλα το μικρούλι και φυσικά έτσι είναι όμως ελπίζω οτι θα ξαναγυρίσω - έστω και κατά προσέγγιση- στο παλιό μου σώμα..Νιώθω βαριά, δυσκαμπτη και αντιαισθητική...Και πρέπει να περάσει και όλο το καλοκαίρι....ουφ!!!!!!!!!!!!

δεν εισαι η μονη,και εγω που δεν εχω παρει πολλα κιλα ετσι αισθανομαι και απο οτι ξερω ετσι αισθανονται οι περισσοτερες.εγω εχω και κατι φρικτους πονους κατω απι το στηθος εκει που ξεκιναει να φουσκωνει η κοιλια.αυτον τον πονο τον εχω μονο οταν καθομαι.αλλα μιλαμε για πολυ πονο.οποτε δεν εισαι μονη μην σταναχωριεσαι

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια κ εγω νιωθω ετσι,δεν ειστε μονες σας!!!
Ωρες ωρες δεν αντεχω καθολου την κοιλια κ ζοριζομαι πολυ κ οσο ξερω οτι εχω ενα τριμηνο ακομα,μου φαινεται γολγοθας!!!!

stav2007

ρε κοριτσια εσεις πονατε εκει που λεω?κατω ακριβως απο το στηθος εκει που ειναι το σουτιεν,εκει που ξεκηναει η κοιλια,σε ολη εκεινη την μερια?εγω οταν ειμαι καθησμενη υποφερω μονο οταν ειμαι ξαπλα δεν ποναω.δε μου εφταναν ολα τα αλλα εχω και αυτο,ουτε να κατσω δεν μπορω,υποφερω μετα

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ρε κοριτσια εσεις πονατε εκει που λεω?κατω ακριβως απο το στηθος εκει που ειναι το σουτιεν,εκει που ξεκηναει η κοιλια,σε ολη εκεινη την μερια?εγω οταν ειμαι καθησμενη υποφερω μονο οταν ειμαι ξαπλα δεν ποναω.δε μου εφταναν ολα τα αλλα εχω και αυτο,ουτε να κατσω δεν μπορω,υποφερω μετα
Σταυρουλα μου εγω το ειχα αυτο για 10 μερες,μεχρι σε καρδιολογο για εξετασεις με εστειλε ο γιατρος μου κ τελικα ηταν μυικος πονος.....εμενα αυτο που με ανακουφιζε ηταν μασαζ,το ετριβε ο καλος μου με λιγη κρεμα, μαλακωσε κ ετσι περασε!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΘΗΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΘΗΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Στην εγκυμοσυνη ναι δυστυχως ειναι απαραιτητη.....

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΘΗΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΠΟΛΥ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fennnia έγραψε:
Sevi έγραψε:

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΠΟΛΥ.
Εγω οσες κοπελες ξερω την εχουν κανει......εστω προληπτικα!!!
Οντως ειναι ταλαιπωρια κ η γλυκοζη χαλια στην γευση....

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:
fennnia έγραψε:
Sevi έγραψε:

Εγω οσες κοπελες ξερω την εχουν κανει......εστω προληπτικα!!!
Οντως ειναι ταλαιπωρια κ η γλυκοζη χαλια στην γευση....

ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΒΩ ΝΑ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΩ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 534787

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου προχτές και ευτυχώς όλα καλά. Το θετικό ήταν ότι εδω στην Φινλανδία αυτό που μου έδωσαν να πιω ήτανε νόστιμο, οπότε το ήπια ευχάριστα.
Έχω και γω πόνο στο στέρνο αλλά εγώ το εντόπισα ότι προέρχεται από το στομάχι, οπότε φροντίζω να έχω φάει μέχρι τις 19.30 και μετά μόνο νερό και ησύχασα. Αλλιώς δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ.
Όσο για το σώμα και γω δεν θέλω να βλέπομαι σε καθρέφτη Very Happy . Είναι μεγάλη αλλαγή εκεί που φόραγες small να θες τώρα xlarge!!!!
Mad

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.Laughing Laughing
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 29+ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ?
ΠΟΝΩ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΗΛΑΔΗ…
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΪΚΟΣ ΠΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ.

Elena84

Elena84
Popz έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου προχτές και ευτυχώς όλα καλά. Το θετικό ήταν ότι εδω στην Φινλανδία αυτό που μου έδωσαν να πιω ήτανε νόστιμο, οπότε το ήπια ευχάριστα.
Έχω και γω πόνο στο στέρνο αλλά εγώ το εντόπισα ότι προέρχεται από το στομάχι, οπότε φροντίζω να έχω φάει μέχρι τις 19.30 και μετά μόνο νερό και ησύχασα. Αλλιώς δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ.
Όσο για το σώμα και γω δεν θέλω να βλέπομαι σε καθρέφτη Very Happy . Είναι μεγάλη αλλαγή εκεί που φόραγες small να θες τώρα xlarge!!!!
Mad

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 215994

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι αν δεν κάνω λάθος έχουμε ίδια ΠΗΤ Very Happy . Εμένα εδώ μου είπαν ότι η καμπύλη ζαχάρου είναι υποχρεωτική, την κάνουν σε όλες τις εγκύους. Δεν χρειάζεται να έχεις ιστορικό. Βασικά Έλενα εμένα μου είπε ότι μπορούσα να κάνω την εξέταση από 20.5 - 20.6. Λογικά έχεις μέρες αν ήθελες να την κάνεις, αλλά εφόσον ο γιατρός σου δεν στο είπε, μάλλον δεν χρειάζεται.

Elena84

Elena84
ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ.
ΕΧΩ ΠΗΤ 08/09... ΕΣΥ?

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
2 μέρες διαφορά, 10/9 Very Happy . Αλλά τώρα την Τετάρτη έχω γιατρό για να τσεκάρει την ανάπτυξη του μωρού και μου είπαν ότι μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία.

Elena84

Elena84
Popz έγραψε:2 μέρες διαφορά, 10/9 Very Happy . Αλλά τώρα την Τετάρτη έχω γιατρό για να τσεκάρει την ανάπτυξη του μωρού και μου είπαν ότι μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία.

ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2-09 ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΛΙΓΟ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΣ 8/09
Very Happy

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αντε με το καλό και για σένα Very Happy
Εγώ εδώ σκέψου είναι η δεύτερη φορά που θα με δεί γιατρός, είναι αλλιώς το σύστημα. Κάθε φορά απλά με βλέπει μαία και τσεκάρει βάρος, αίμα και ούρα και με στέλνει για εξετάσεις και υπέρηχους.
Οπότε περιμένω την τετάρτη πώς και πώς Very Happy

Elena84

Elena84
ΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΕΣΥ?ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?
SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΠΗΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρούλα μου τι κάνεις? Πως είσαι σήμερα? Μετρήθηκες? Όλα καλά κοπέλα μου! Εύχομαι να την γλυτώσεις με σκέτο γαλατάκι! Εσείς τσούπρες πως είστε? Χθες πήγαμε βολτίτσα με τον αντρούλη μου και πήραμε από το Prenatal την κούνια ριλάξ Rainforest 115 ευρώ! Είναι πολύ όμορφη! Μέχρι 9 κιλά μωρό! http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40777&selcat=bgsw
Πήραμε και ένα πολύ γλυκούλικο αρκουδάκι πάλι της Fisher - Price μουσικό για το κρεβατάκι! Τραβάς ένα σχοινάκι και παίζει μουσική! Έχω τσεκάρει πολλά που θέλω! Και στα Prenatal έχει μια τέλεια σειρά με την Hello Kitty (... πάρκο, καρεκλάκι φαγητού, μάρσιπο... όνειρο)! Σήμερα λέμε να φύγουμε Χαλκιδική! Ακόμα το σκεφτόμαστε! Όσο για τον πόνο κάτω από το στήθος εγώ δεν έχω! Βέβαια με βολεύει πιο πολύ να κάθομαι τεντωμένη για να μην πιέζομαι σε εκείνο το σημείο! Ότι και να κάνετε το τριήμερο... καλά να περάσετε! Φιλάκια πολλά σε όλες σας... και στα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:Σταυρούλα μου τι κάνεις? Πως είσαι σήμερα? Μετρήθηκες? Όλα καλά κοπέλα μου! Εύχομαι να την γλυτώσεις με σκέτο γαλατάκι! Εσείς τσούπρες πως είστε? Χθες πήγαμε βολτίτσα με τον αντρούλη μου και πήραμε από το Prenatal την κούνια ριλάξ Rainforest 115 ευρώ! Είναι πολύ όμορφη! Μέχρι 9 κιλά μωρό! http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=40777&selcat=bgsw
Πήραμε και ένα πολύ γλυκούλικο αρκουδάκι πάλι της Fisher - Price μουσικό για το κρεβατάκι! Τραβάς ένα σχοινάκι και παίζει μουσική! Έχω τσεκάρει πολλά που θέλω! Και στα Prenatal έχει μια τέλεια σειρά με την Hello Kitty (... πάρκο, καρεκλάκι φαγητού, μάρσιπο... όνειρο)! Σήμερα λέμε να φύγουμε Χαλκιδική! Ακόμα το σκεφτόμαστε! Όσο για τον πόνο κάτω από το στήθος εγώ δεν έχω! Βέβαια με βολεύει πιο πολύ να κάθομαι τεντωμένη για να μην πιέζομαι σε εκείνο το σημείο! Ότι και να κάνετε το τριήμερο... καλά να περάσετε! Φιλάκια πολλά σε όλες σας... και στα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΤΕΛΙΑ Η ΚΟΥΝΙΑ... ΕΧΕΙ ΣΕΡΙΡΑ ΤΗΣ HELLO KITTY??? ΣΟΒΑΡΑ? ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΒΩ. ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ PRENETAL... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 22 311356
ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. ΦΙΛΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μερικά από τα είδη είναι εδώ!
http://www.prenatal.gr/news/news_det.asp?idArticolo=5156

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ απο πόνους άλλο πράγμα. Στη δουλειά κάθομαι πολλές ώρες. Και έτσι με πιάνουν κάτι πόνοι κάτω απο το αριστερο ΄στήθος και κάποτε πάνω ψηλά στην μέση της κοιλιά μου. Αλλά είμαι σίγουρί ότι είναι από την εγκυμοσύνη, γιατί το είχα και στις άλλες εγκυμοσύνες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις