Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΝ Α' ΤΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ο Α. ΤΟΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ ΜΕ 13 ΕΥΡΩ Wink
ΤΟΝ Β ΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ PUBLIC...

ARDO
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!
επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο?
http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134603&page=-1

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΧΕΙ Α.ΤΟΜΟ Κ Β.ΤΟΜΟ.
Ο Α.ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
Ο Β. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΑΜΑ.... ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΜΟΝΟ Ο Α ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΕΧΕΙ Α.ΤΟΜΟ Κ Β.ΤΟΜΟ.
Ο Β. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΑΜΑ.... ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΜΟΝΟ Ο Α ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ.
θα κοιτάξω να το πάρω. στο πρώτο δεν θήλασα σχεδόν καθόλου. Μόνο 2 εβδομάδες και με συμπλήρωμα. Μου κόπηκε πολύ γρήγορα. αλλά και στο μητέρα δεν δώσανε την κατάλληλη προσοχή με αφήσανε 3 μέρες χωρις να δούνε το πρόβλημα μου (εισέχουσες θηλές) Μετά την 3η μέρα μας είπανε να πάρουμε σιλικονούχες θηλές, και μετά τίποτα, καμιά δεν αασχολήθηκε, όσο και να ρωτούσα εγώ...θα έρθει, θα έρθει μου λέγανε...ακόμα έρχετε

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 654316 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 215994

Tι καλά νέα είναι αυτά? Άντε μπράβο Fennnia μου! Με το καλό να έρθει τώρα το κουκλάκι σας και καλές ετοιμασίες!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:κοριτσόπουλα σήμερα κάναμε την β επιπέδου στο Λητώ και ήταν όλα μια χαρά!!!Επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε κοριτσάκι!!!!!Ειναι 350 γραμμάρια, μας μούντζωνε και μασούλαγε την πατούσα της ( !!!!! ) , μας χαιρέταγε, ανοιγόκλεινε το στοματάκι της!!!ηταν υπέροχη διαδικασία, κράτησε περίπου 45 λεπτά και ο υπερηχολόγος ήταν άψογος, επεξηγηματικός και λεπτομερής.Πήραμε και dvd με τα κατορθώματα της μπεμπέκας μας!!!!!Φιλιά σε όλες, καλή νύχτα στις όμορφες κοιλίτσες!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 654316

Τέλεια νέα Ardo μου!! Πάντα τέτοια καλά νέα να μας λες!!! Φαντάζομαι πόσες φορές θα έχεις δει μέχρι τώρα το dvd...!!! Με το καλό η μπέμπα σας!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
layza έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ..
ΠΗΡΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΕ 2 ΣΙΔΗΡΑ 34,ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ;;

Με το καλό το μωράκι σας κοπέλα μου!! Για τοξόπλασμα έχω κάνει εξέταση μέχρι στιγμής μια φορά! Κάθε μήνα όμως περίπου κάνω γενική αίματος και ούρων!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
candy έγραψε:
θα κοιτάξω να το πάρω. στο πρώτο δεν θήλασα σχεδόν καθόλου. Μόνο 2 εβδομάδες και με συμπλήρωμα. Μου κόπηκε πολύ γρήγορα. αλλά και στο μητέρα δεν δώσανε την κατάλληλη προσοχή με αφήσανε 3 μέρες χωρις να δούνε το πρόβλημα μου (εισέχουσες θηλές) Μετά την 3η μέρα μας είπανε να πάρουμε σιλικονούχες θηλές, και μετά τίποτα, καμιά δεν αασχολήθηκε, όσο και να ρωτούσα εγώ...θα έρθει, θα έρθει μου λέγανε...ακόμα έρχετε

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 25 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ!!! ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΘΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!
ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!!!
ΠΟΝΟΥΣΑ Κ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ flower
ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΤΑΙΣΜΕΝΟ Κ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ... ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ!!! Κ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...
Κ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ cyclops cyclops ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΑ Κ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ???? Shocked Shocked Shocked Shocked
ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Η ΘΗΛΗ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΣΤΕΣ ΜΑΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΘΗΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ!!!
Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Mad Mad Mad
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...
ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΜΑΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!

Elena84

Elena84
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ… scratch ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 536304
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ…
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ….
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ…
ΛΟΙΠΟΝ…

DESPOINAKI
ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ MOTHERCARE ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ… ΑΝ ΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ…

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ….

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΡΣΙΠΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΤΗΣ CHICCO, TO YOU AND ME http://www.oneirokosmos-shop.gr/proika-moroy/proika-marsipos/marsipoi-chicco-you-and-me.html
ΤΙ ΛΕΤΕ?? ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ? Η ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ , ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΑ.

ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…
scratch ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 875502

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ… scratch ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 536304
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ….
ΛΟΙΠΟΝ…

DESPOINAKI
ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ MOTHERCARE ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ… ΑΝ ΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ…

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ….

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΡΣΙΠΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΤΗΣ CHICCO, TO YOU AND ME http://www.oneirokosmos-shop.gr/proika-moroy/proika-marsipos/marsipoi-chicco-you-and-me.html
ΤΙ ΛΕΤΕ?? ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ? Η ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ , ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΑ.

ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…
scratch ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 667478 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 875502

Έλα κοπέλα μου! Καλημέρα! Κουνουπιέρα δεν είχαν ασορτί! Είχαν απλά μια σκέτη αλλά δεν μου άρεσε! Θα κοιτάξω και αλλού! Εμένα μου άρεσε πολύ και μια ασορτί θήκη για τις πάνες που την είδα στην σελίδα του εξωτερικού αλλά δεν τους την έχουν στείλει! Πήρα όμως και την θήκη για τα άπλυτα! Πήρα και ασορτί μαξιλάρι αλλά είναι τεράστιο! Όχι το κλασσικό βρεφικό! Αλλιώς το περίμενα αλλά δεν πειράζει!! Τώρα για μάπσιπο σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν της chicco ... αν και χαλβαδιάζω και αυτον με την Hello Kitty! Πιο βολικοί θα είναι σίγουρα για Άνοιξη και Καλοκαίρι... αλλά λογικά και τον χειμώνα θα κάνουν την δουλειά τους! Μέχρι πόσα κιλά μωράκι μπορούμε να κουβαλάμε με αυτόν? Καλά ψώνια κοριτσάκι!!!!!!!!!

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ….
ΛΟΙΠΟΝ…

DESPOINAKI

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ….

Έλα κοπέλα μου! Καλημέρα! Κουνουπιέρα δεν είχαν ασορτί! Είχαν απλά μια σκέτη αλλά δεν μου άρεσε! Θα κοιτάξω και αλλού! Εμένα μου άρεσε πολύ και μια ασορτί θήκη για τις πάνες που την είδα στην σελίδα του εξωτερικού αλλά δεν τους την έχουν στείλει! Πήρα όμως και την θήκη για τα άπλυτα! Πήρα και ασορτί μαξιλάρι αλλά είναι τεράστιο! Όχι το κλασσικό βρεφικό! Αλλιώς το περίμενα αλλά δεν πειράζει!! Τώρα για μάπσιπο σκέφτομαι να πάρω και εγώ έναν της chicco ... αν και χαλβαδιάζω και αυτον με την Hello Kitty! Πιο βολικοί θα είναι σίγουρα για Άνοιξη και Καλοκαίρι... αλλά λογικά και τον χειμώνα θα κάνουν την δουλειά τους! Μέχρι πόσα κιλά μωράκι μπορούμε να κουβαλάμε με αυτόν? Καλά ψώνια κοριτσάκι!!!!!!!!!

Α ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΗΣΑ. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΧΑΧΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ.
ΝΑΙ ΤΗΣ HELLO KITTY ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ.. ΧΑΧΑ
Very Happy ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 4872 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 328109 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ…
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝ ΤΑ ΝΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ Η ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΞΕΡΟΥΝΕ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10404&colID=1766&itmid=3138921

Δες και αυτόν...!!!

NAI ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 215994 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

stav2007

κοριτσακια μου το κανετε?εγω σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,απο το πρωι εχω ξυπνησει με νευρα και εχω πλανταξει το κλαμα......δεν ξερω τι φταιει.....μαλλον λιγο οι ορμονες,λιγο το οτι ειμαι κλεισμενη 2 μηνες σπιτι και δεν μπορω να χαρω ουτε βολτες,ουτε ψωνια ουτε φαι.....τιποτα.....πιστευω να περασει....

Elena84

Elena84
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου το κανετε?εγω σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,απο το πρωι εχω ξυπνησει με νευρα και εχω πλανταξει το κλαμα......δεν ξερω τι φταιει.....μαλλον λιγο οι ορμονες,λιγο το οτι ειμαι κλεισμενη 2 μηνες σπιτι και δεν μπορω να χαρω ουτε βολτες,ουτε ψωνια ουτε φαι.....τιποτα.....πιστευω να περασει....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ.
ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου το κανετε?εγω σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,απο το πρωι εχω ξυπνησει με νευρα και εχω πλανταξει το κλαμα......δεν ξερω τι φταιει.....μαλλον λιγο οι ορμονες,λιγο το οτι ειμαι κλεισμενη 2 μηνες σπιτι και δεν μπορω να χαρω ουτε βολτες,ουτε ψωνια ουτε φαι.....τιποτα.....πιστευω να περασει....

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!!!
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ, ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΤΛ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΑ Very Happy
ΕΜΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΑΡΑΧΤΟΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!
Κ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΙ ΤΗΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 534787

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΑΡΣΙΠΟΣ ΔΕ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ!!!
Κ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑ....
ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ!!! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ..
ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ RINGSLING ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 31 534787 EYXOMAI NA ΜΗ ΔΩΣΩ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Έλα κοπέλα μου! Καλησπέρα! Λογικό είναι να σκάσεις τόσες μέρες κλεισμένη μέσα αλλά εσύ να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα κούκλα μου! Ότι σε λίγους μήνες θα έχεις το ζουζουνάκι σου αγκαλιά και θα είστε συνέχεια στις βόλτες! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Υπομονή όμως κουκλίτσα! Θα περάσει! Που θα πάει???

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μένα δεν μου έκανε το marsipo καθόλου. το παιδί δεν βολευόταν. είχα και πόνους στη μέση...θα δοκιμάσω και σε αυτό, αλλά νομίζω μια από τα ίδια θα είναι πάλι

Elena84

Elena84
ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΜΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ…
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ… ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ? ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
candy έγραψε:

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ 25 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ!!! ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΘΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!
ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!!!
ΠΟΝΟΥΣΑ Κ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ flower
ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΤΑΙΣΜΕΝΟ Κ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ... ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ!!! Κ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...
Κ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ cyclops cyclops ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΑ Κ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ???? Shocked Shocked Shocked Shocked
ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Η ΘΗΛΗ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΣΤΕΣ ΜΑΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΘΗΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ!!!
Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Mad Mad Mad
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...
ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΜΑΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!
και εγώ δεν το ξανακάνω το λάθος, θα γεννήσω στο Έλενα. έχεις και το rooming in (έτσι δεν το λένε?), το μωρό δηλαδή το έχεις όλη την ώρα κοντά σου. Στην κλινική, δεν υπήρχε βοήθεια από τις νοσοκόμες, μαίες κλπ. Όντως τα ταϊζανε κρυφά με ξένο γάλα,το είχαν παρατηρήσει πολλές κοπέλες...τι να πω? Τόσο πολύ πια θέλουν να προωθήσουν το ξένο γάλα? Θα πάρω το βιβλίο, θα ενημερωθώ όσο μπορώ....σε ευχαριστώ πάρα πολύ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elena84 έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΜΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ…
ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ… ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΝΤΥΝΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ? ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ
με φόρμα του σκι για παράδειγμα το χειμώνα δεν μπορείς να το ντύσεις, το παιδί δεν μπορεί να κουνηθεί εκεί μέσα, θα μπαίνεις σε ζεστό χώρο και θα σκάει...Εγώ έχω της chicco, ωραίο και όχι φτηνό...δεν χάνεις να δοκιμάσεις, αλλά μη δώσεις και ια περιουσία, κρίμα είναι

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Elena84 έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΜΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ…

ΕΛΕΝΑ Ο ΜΑΡΣΙΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ!!!
ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΑΕΙ...
ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!!!
ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.Χ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ Κ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ... Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Wink
ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ-ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΦΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΤΛ.
ΑΝ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΑΚΟ..
ΑΣΧΕΤΟ Κ ΜΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
[quote="candy"]
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

και εγώ δεν το ξανακάνω το λάθος, θα γεννήσω στο Έλενα. έχεις και το rooming in (έτσι δεν το λένε?), το μωρό δηλαδή το έχεις όλη την ώρα κοντά σου. Στην κλινική, δεν υπήρχε βοήθεια από τις νοσοκόμες, μαίες κλπ. Όντως τα ταϊζανε κρυφά με ξένο γάλα,το είχαν παρατηρήσει πολλές κοπέλες...τι να πω? Τόσο πολύ πια θέλουν να προωθήσουν το ξένο γάλα? Θα πάρω το βιβλίο, θα ενημερωθώ όσο μπορώ....σε ευχαριστώ πάρα πολύ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΝΙΚΗ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ roomingin ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Rolling Eyes ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ!!!

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ Very Happy Very Happy

Elena84

Elena84
ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΡΣΙΠΟ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΧΕΙ 80 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ.
ΑΓΑΠΗ ΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΦΙΛΟ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις