Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΑRDO ΜΠΡΑΒΟ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 215994

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ..
ΠΗΡΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΕ 2 ΣΙΔΗΡΑ 34,ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ;;

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
layza έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ..
ΠΗΡΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΕ 2 ΣΙΔΗΡΑ 34,ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ;;
εμένα δεν με βάζει να κάνω αίμα, ούρα κάθε μήνα. Περίπου στο 2μηνο με 3μηνο. έχω κάνει 2 φορές τοξόπλασμα. Τις τελευταίες εξετάσεις τις έκανα τον Μάιο. Τώρα για αρχές Ιουλίου μου ζήτησε μόνο ούρα και καμπύλη ζακχάρου. Τέλη Ιουλίου πιστεύω να κκάνω πάλι μια αίμα, τοξόπλασμα

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερες!!!Τοξο κανω καθε 2μηνες σε λιγο εχω και καμπυλη μπλιαχχχ...την σιχαινομαι.Ardo με το καλο ευχομαι!!ειδες μωρε ολο γλυκες ειναι εκει μεσα!!!εμενα σημερα με ποναει το στηθος και ο γοφος με πεθαινει τωρα κανα δυο μερες...δεν μπορω να σκυψω βασικα..
Τον γιο μου τον εστειλα στην πεθερα μου να ηρεμησω λιγο και να παιξει με τις μικρες της κουνιαδας μου
Δεν μπορω να βαλω και τικερακι να βλεπω τις εβδομαδες μου,δεν τα καταφερνω!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 679259

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:Καλημερες!!!Τοξο κανω καθε 2μηνες σε λιγο εχω και καμπυλη μπλιαχχχ...την σιχαινομαι.Ardo με το καλο ευχομαι!!ειδες μωρε ολο γλυκες ειναι εκει μεσα!!!εμενα σημερα με ποναει το στηθος και ο γοφος με πεθαινει τωρα κανα δυο μερες...δεν μπορω να σκυψω βασικα..
Τον γιο μου τον εστειλα στην πεθερα μου να ηρεμησω λιγο και να παιξει με τις μικρες της κουνιαδας μου
Δεν μπορω να βαλω και τικερακι να βλεπω τις εβδομαδες μου,δεν τα καταφερνω!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 679259
και εγώ προσπάθησα πόσες φορές με το τικεράκι...νομίζω πρέπει η tzef να μας το εξηγήσει step by step. πότε έχεις πητ?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
15-10....ακομα το παλευω....

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthaki έγραψε:15-10....ακομα το παλευω....
εγώ 06/10, κοντά είμαστε

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν το πιστευω......αφου λεει οτι το προφιλ μου ενημερωθηκε και μου το δειχνει ΔΕΝ μου το βγαζει!!!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.....ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΣΗΜΕΡΗ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΕΖΑΜΕ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΕΩΣ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ.......
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ.
ARDOΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΜ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ 3D?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stav την ειδα 3D ειναι ιδια ο γιος μου!!!! Shocked

stav2007

anthaki έγραψε:Stav την ειδα 3D ειναι ιδια ο γιος μου!!!! Shocked

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΜΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ)

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eγω εχω τον Κο Τρυφο Δημητρη-τελειος-και την εκανα στο ιατρειο του εχει το ειδικο μηχανημα,ηταν πολυ λεπτομερης,κρατησε κανα εικοσαλεπτο μου εδωσε και dvd και εκανα και 3D στο τελος.

stav2007

anthaki έγραψε:Eγω εχω τον Κο Τρυφο Δημητρη-τελειος-και την εκανα στο ιατρειο του εχει το ειδικο μηχανημα,ηταν πολυ λεπτομερης,κρατησε κανα εικοσαλεπτο μου εδωσε και dvd και εκανα και 3D στο τελος.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ARDO,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ DVD ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ 3D.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ DVD ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ 3D

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stav μου να το ζητησεις!!Εγω του λεω δεν φευγω απο δω αν δεν δω την κορη μου!!χαχα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχχχχ δεν το πιστευω!!!μπηκε το τικερακι!!!!Επιτελους!!!
By the way να σου δωσει το 3d σε φωτο,εγω την εχω βαλει σε κορνιζα!ειναι το κατι αλλο

stav2007

ΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ?ΚΑΙ ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!
Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΑΤΗ Sleep
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ....
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΩ Κ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 215994
ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΑΡΑΧΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ Laughing
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...
ΑΝΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ
ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ
Α. ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ!!!
Ο Β. ΤΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο Α. ΤΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΤΟ Α Κ ΤΟ Ω ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Η ΘΗΛΗ ΚΤΛ.
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΤΛ.
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ Κ ΑΓΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ο Β. ΤΟΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ,
ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΤΛ.

stav2007

ΑΓΑΠΗ@ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΝ Α' ΤΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!να είμαστε όλες καλά!
πάμε αναλυτικά τώρα:
Layza, εγώ τοξόπλασμα έκανα στον προγεννητικό έλεγχο (όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη βασικά!!) και από τότε έκανα σήμερα πάλι!Μου είπε η γιατρός μου πως δεν θέλει έλεγχο κάθε φορά, αλλά συγκεκριμένες εβδομάδες κύησης.(τώρα είμαι εν αναμονή αποτελεσμάτων)

Ανθάκι διάβασα για τον πόνο σου στο γοφό και να σου πω την αλήθεια έχω κι εγώ, αλλά δεν το θεωρούσα τόσο κοινό πόνο...Νόμιζα ότι συνήθως πονάει η μέση και τα άκρα από το πρήξιμο, αλλά΄τελικά βλέπω ότι δεν ειμαι η μόνη!!Πραγματικά όταν με πιάνει ακινητοποιούμαι και πάω σαν συγκαμμένη!!!

Stav μου δυστυχώς δεν ήταν 3D, ωστόσο φαίνονται τα πάντα πεντακάθαρα!!Καταπληκτική εμπειρία, περιμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα νέα σύντομα!!
Φιλιά σε όλες!καλό μεσημεράκι!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 536304

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σε εμένα τρεις φορές αιματολογικές μαζί με τον προγεννητικό και στις τρεις μου έβαλε για τοξόπλασμα οπως και για κουμπς...στα προηγούμενα δυο φορές σε όλη την εγκυμοσύνη ο ίδιος γιατρός...τι να πεις!!! Laughing
οσο για πονους όλο και κάπου πονάω..σαν έγγυος πάω... Laughing την μια ο γοφός ,την άλλη η πλάτη,την άλλη κράμπες..άσε που όταν κουραστώ πετρώνει η κοιλιά και πετιέται ο αφαλός.. cyclops

layza

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ααα..ξεχασα και την αιμορροιδα που πεταχτηκε...χωρις να εχω προβλημα δυσκιλιοτητας,αλλα εφοσον δεν με ενοχλει αυτη οκ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 4872
παω για ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 517142

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ARDO ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 30 875502 ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!! ΑΧ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ DVD ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!! ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ 1 ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!! confused confused
ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! flower flower flower

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ardo αυτος ο πονος με χτυπαει στην μεση,ισως επειδη εχει αλλαξει το κεντρο βαρους μας,οπως μου ειπε και ο γιατρος..ολο τεντωνομαι και ειδικα οταν σκυβω στο πλυντηριο πιατων π.χ. μενω στον τοπο!Οσο για αιμοροιδες τρεμω την ιδεα στον γιο μου τις ειχα προικα πολυ καιρο μετα την γεννα, για να δουμε τωρα....

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
stav2007 έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΝ Α' ΤΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ο Α. ΤΟΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ ΜΕ 13 ΕΥΡΩ Wink
ΤΟΝ Β ΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ PUBLIC...

ARDO
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΝ Α' ΤΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ο Α. ΤΟΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ ΜΕ 13 ΕΥΡΩ Wink
ΤΟΝ Β ΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ PUBLIC...

ARDO
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!
επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις