726 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Παρ Ιουν 17, 2011 11:11 pm
fennnia
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΑRDO ΜΠΡΑΒΟ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εμένα δεν με βάζει να κάνω αίμα, ούρα κάθε μήνα. Περίπου στο 2μηνο με 3μηνο. έχω κάνει 2 φορές τοξόπλασμα. Τις τελευταίες εξετάσεις τις έκανα τον Μάιο. Τώρα για αρχές Ιουλίου μου ζήτησε μόνο ούρα και καμπύλη ζακχάρου. Τέλη Ιουλίου πιστεύω να κκάνω πάλι μια αίμα, τοξόπλασμαlayza έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ..
ΠΗΡΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΕ 2 ΣΙΔΗΡΑ 34,ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ;;
και εγώ προσπάθησα πόσες φορές με το τικεράκι...νομίζω πρέπει η tzef να μας το εξηγήσει step by step. πότε έχεις πητ?anthaki έγραψε:Καλημερες!!!Τοξο κανω καθε 2μηνες σε λιγο εχω και καμπυλη μπλιαχχχ...την σιχαινομαι.Ardo με το καλο ευχομαι!!ειδες μωρε ολο γλυκες ειναι εκει μεσα!!!εμενα σημερα με ποναει το στηθος και ο γοφος με πεθαινει τωρα κανα δυο μερες...δεν μπορω να σκυψω βασικα..
Τον γιο μου τον εστειλα στην πεθερα μου να ηρεμησω λιγο και να παιξει με τις μικρες της κουνιαδας μου
Δεν μπορω να βαλω και τικερακι να βλεπω τις εβδομαδες μου,δεν τα καταφερνω!!
εγώ 06/10, κοντά είμαστεanthaki έγραψε:15-10....ακομα το παλευω....
anthaki έγραψε:Stav την ειδα 3D ειναι ιδια ο γιος μου!!!!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ARDO,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ DVD ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ 3D.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ DVD ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ 3Danthaki έγραψε:Eγω εχω τον Κο Τρυφο Δημητρη-τελειος-και την εκανα στο ιατρειο του εχει το ειδικο μηχανημα,ηταν πολυ λεπτομερης,κρατησε κανα εικοσαλεπτο μου εδωσε και dvd και εκανα και 3D στο τελος.
stav2007 έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΝ Α' ΤΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο?ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:stav2007 έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΝ Α' ΤΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ο Α. ΤΟΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ ΜΕ 13 ΕΥΡΩ
ΤΟΝ Β ΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΣΝΙΚΗ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΣΤΑ PUBLIC...
ARDO
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης