Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 43]

976Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 7:21 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Καλημέρα .
Ο πατέρας της είχε κλέισει για σήμερα ραντεβού η Δήμητρα όμως το άλλαξε και είπε ότι θα πήγαινε την Πέμπτη . Βέβαια το γεγονός ότι δεν σηκώνει το κινητό η δεν απαντάει σε κάποια μηνηματα που της έχουν στείλει κάποια κορίτσια κάτι λεει :μήπως θέλει να μείνει μόνη και να σκεφτεί χωρίς κανένα επηρεασμό ; Λέω εγώ δική μου σκέψη .. Μην σας φανεί παράξενο αν βγεί και πει ότ τελικά δεν το κράτησε εμένα πάντως δνε θα μου φανεί καθόλου .

αυτο θα με στεναχωρήσει πάρα πολύυυυυυυ...σε μένα βγαίνει κλειστό την πήρα και σήμερα και το μήνυμα δεν εχει παραδοθεί

977Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 7:23 am

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και γω βρε Βιβιανακι το σκεφτομαι επειδη ειμαστε στην ιδια κατασταση εχω και γω το μωρακι μου ... αλλα πλεον σκεφτομαι ΚΑΙ τις 2 εκδοχες ταυτοχρονα, απλα περιμενω σιωπηλα να δω τις εξελιξεις Embarassed

978Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 7:26 am

minubaki

minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
minubaki έγραψε:koritsia k mena mou fanhke periergo pou eida oti mpike xthes to vradu alla den apantise se kamia mesw forum....
k auto omws pou egrapse 1 kopela pio prin?:
καλημερα σε ολες κοριτσια!!εμενα μου εστειλε εχθες και οταν την ρωτησα τι θα κανειαπαντησε λεγοντας οτι δεν εχει αλλη λυση και δεν εχει κανεναν...μετα δεν μου ξαναπαντησε..
auto pali ti einai?den antilegw oti mporei ola na htan ena psema alla an lew an pige ontws k sth giagia ths den vrike oute ekei 1 stirigma den eixe kanenan ma kanenan dipla ths, shmera na uphrxe ontws to rantevou na pige k na ekane telika auto pou ithelan oi dikoi ths pernaei zori k den tha exei oute kan th diathesh na mpei edw mesa... mas elege poso polu to thelei an den ta katafere telika mporei na skeftete ti tha pei h na mhn thelei...
apo thn allh an htan 1 psema olo auto siga k ti egine,xaras to pragma...

ΜΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ..

kale an thimamai kala giati twra einai kai paraaaa polla ta mnm k den mporw na to vrw nomizw pws eixe pei tha pigaine me ton patera ths thn trith outws h allws(gia na stamathsoun na thn prizoun ews tote) den tha sumfwnouse fusika sto na to riksei k oti thn pempth tha pigaine monh ths na dei to mwro...!!!

979Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 7:37 am

MAROULOU

MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ νομίζω χωρίς να θέλω να τη θίξω την κοπέλα πως θα έπρεπε να μπει και να δώσει έστω ένα μήνυμα ότι είναι ή δεν είναι καλά. άλλωστε της είπε κάποια κοπέλα ότι δεν χρειάζεται να μας απαντήσει κάτι άλλο. από τη στιγμή που δεν το κάνει φαίνεται πολύ άσχημη η συμπεριφορά της, τόσος κόσμος να ανησυχει και να περιμένει τόσες μέρες.
είτε είναι είτε όχι αληθινη η ιστορία θα έπρεπε να πει κάτι
όταν τόσες μέρες δε μπαίνει να πει τουλάχιστον ένα θέλω χρόνο να σκεφτώ μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι θέλουμε.

980Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 7:45 am

minubaki

minubaki
MAROULOU έγραψε:εγώ νομίζω χωρίς να θέλω να τη θίξω την κοπέλα πως θα έπρεπε να μπει και να δώσει έστω ένα μήνυμα ότι είναι ή δεν είναι καλά. άλλωστε της είπε κάποια κοπέλα ότι δεν χρειάζεται να μας απαντήσει κάτι άλλο. από τη στιγμή που δεν το κάνει φαίνεται πολύ άσχημη η συμπεριφορά της, τόσος κόσμος να ανησυχει και να περιμένει τόσες μέρες.
είτε είναι είτε όχι αληθινη η ιστορία θα έπρεπε να πει κάτι
όταν τόσες μέρες δε μπαίνει να πει τουλάχιστον ένα θέλω χρόνο να σκεφτώ μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι θέλουμε.

sigoura mas afhnei polla erwtimatika alla an pernaei tetoio louki k h teleutaia ths elpida pou hta h giagia ths na ths ekleise thn porta an egine auto pou ithelan oi dikoi ths simera den nomizw na exei thn diathesh k thn dunamh na mpei edw mesa....
kserw k egw vre koritsia ti na pw...
mperdeutika me ola auta...paw na kanw mia voltitsa na parw aera giati exw skasei kleismenh mesa k tha mpw to vradaku..isws na exei luthei to musthrio...!!!

981Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 7:53 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταρχίν οι εγκυούλες καλά θα κάνετε να κοιτάξετε τα δικά σας μωράκια δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα σε μωράκια που ήδη υπάρχουν και είναι τεκμηριωμένα . Απο την άλλη ας κάνει ότι θέλει η Δήμητρα η όπως αλλιώς τη λένε είναι δικό της θέμα το πιο πιθανό είναι να βγεί και να μη πας πει ούτε ότι το κράτησε ούτε ότι το έριξε μπορεί να μας πει κάτι άλλο άσχετο η μπορεί και να μην μας πει τίποτα άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένη . Κοιτάχτε τον ευτόσας και αφήστε τα άλλα και όπως είπαμε ΑΝΑΣΕΣ

982Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:01 am

giouli73

giouli73
Είμασταν λοιπόν μια χαρά όλο το μεσημέρι. Η βάνια έβαζε τραγούδια, λέγαμε για τα φαγητά, για τις δουλειές του σπιτιού, να περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής, να μπει και η δημητρούλα να διαβάσει κάτι άλλο να ξεχαστεί. Μπαίνεις ξαφνικά βίβιαν κι αρχίζεις το υφάκι της παλιάς. Εδώ δεν είσαι σχολείο, ούτε στρατό να πηγαίνουμε με παλαιότητα. Μέχρι την ώρα που πετάχτηκες είδες να αναφερθεί πουθενά η δήμητρα? Για αυτό σου είπα ότι εσύ ανοίγεις θέμα πάλι. Σέβομαι το γεγονός ότι είσαι έγκυος και οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινα συν ότι είσαι μικρούλα και τα βλέπεις όλα ροζ. Ναταλία πιστεύω ότι αφού το φόρουμ είναι της ολίβιας σαφώς και θα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες της. Σήμερα όμως δεν έθιξε κανείς κανέναν. Αν επιθυμία της ολιβίας είναι όποιος έχει αντίθετη άποψη να μην μιλάει τότε ας με διαγράψει. Αν επιθυμία της ολίβιας είναι να συζητιούνται όλες οι απόψεις και όλα τα ενδεχόμενα χωρίς προσβολές, τότε είναι σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω.

983Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:07 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Είμασταν λοιπόν μια χαρά όλο το μεσημέρι. Η βάνια έβαζε τραγούδια, λέγαμε για τα φαγητά, για τις δουλειές του σπιτιού, να περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής, να μπει και η δημητρούλα να διαβάσει κάτι άλλο να ξεχαστεί. Μπαίνεις ξαφνικά βίβιαν κι αρχίζεις το υφάκι της παλιάς. Εδώ δεν είσαι σχολείο, ούτε στρατό να πηγαίνουμε με παλαιότητα. Μέχρι την ώρα που πετάχτηκες είδες να αναφερθεί πουθενά η δήμητρα? Για αυτό σου είπα ότι εσύ ανοίγεις θέμα πάλι. Σέβομαι το γεγονός ότι είσαι έγκυος και οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινα συν ότι είσαι μικρούλα και τα βλέπεις όλα ροζ. Ναταλία πιστεύω ότι αφού το φόρουμ είναι της ολίβιας σαφώς και θα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες της. Σήμερα όμως δεν έθιξε κανείς κανέναν. Αν επιθυμία της ολιβίας είναι όποιος έχει αντίθετη άποψη να μην μιλάει τότε ας με διαγράψει. Αν επιθυμία της ολίβιας είναι να συζητιούνται όλες οι απόψεις και όλα τα ενδεχόμενα χωρίς προσβολές, τότε είναι σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω.

Θα σου πω απλα οτι δεν ειμαι μια μικρουλα αλλα ειμαι η μητερα 2 παιδιων! Επισης δεν ειμαι ανοητη και συγνωμη αν σε λειπει αυτο οποτε καταλαβα το νοημα αυτων που γραφόντουσαν... Επισης αν θελεις να βαλεις τραγουδια που δεν εχουν ειρωνικο νοημα ανοιξε καινουργιο θεματακι γιατι αυτο το θεμα ειναι σοβαρου γιατι κρινετε η ζωη ενος παιδιου!

Αυτα απο μενα!

984Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:07 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
giouli73 έγραψε:Είμασταν λοιπόν μια χαρά όλο το μεσημέρι. Η βάνια έβαζε τραγούδια, λέγαμε για τα φαγητά, για τις δουλειές του σπιτιού, να περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής, να μπει και η δημητρούλα να διαβάσει κάτι άλλο να ξεχαστεί. Μπαίνεις ξαφνικά βίβιαν κι αρχίζεις το υφάκι της παλιάς. Εδώ δεν είσαι σχολείο, ούτε στρατό να πηγαίνουμε με παλαιότητα. Μέχρι την ώρα που πετάχτηκες είδες να αναφερθεί πουθενά η δήμητρα? Για αυτό σου είπα ότι εσύ ανοίγεις θέμα πάλι. Σέβομαι το γεγονός ότι είσαι έγκυος και οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινα συν ότι είσαι μικρούλα και τα βλέπεις όλα ροζ. Ναταλία πιστεύω ότι αφού το φόρουμ είναι της ολίβιας σαφώς και θα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες της. Σήμερα όμως δεν έθιξε κανείς κανέναν. Αν επιθυμία της ολιβίας είναι όποιος έχει αντίθετη άποψη να μην μιλάει τότε ας με διαγράψει. Αν επιθυμία της ολίβιας είναι να συζητιούνται όλες οι απόψεις και όλα τα ενδεχόμενα χωρίς προσβολές, τότε είναι σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω.
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

985Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:08 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ!!!ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!!!Keep going ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 !!!!!!!!

986Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:11 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Θα σου πω απλα οτι δεν ειμαι μια μικρουλα αλλα ειμαι η μητερα 2 παιδιων! Επισης δεν ειμαι ανοητη και συγνωμη αν σε λειπει αυτο οποτε καταλαβα το νοημα αυτων που γραφόντουσαν... Επισης αν θελεις να βαλεις τραγουδια που δεν εχουν ειρωνικο νοημα ανοιξε καινουργιο θεματακι γιατι αυτο το θεμα ειναι σοβαρου γιατι κρινετε η ζωη ενος παιδιου!

Αυτα απο μενα!

Η βάνια έβαζε τραγούδια, λέγαμε για τα φαγητά, για τις δουλειές του σπιτιού, να περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής, να μπει και η δημητρούλα να διαβάσει κάτι άλλο να ξεχαστεί.
ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ 10 ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

987Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:23 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:
Η βάνια έβαζε τραγούδια, λέγαμε για τα φαγητά, για τις δουλειές του σπιτιού, να περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής, να μπει και η δημητρούλα να διαβάσει κάτι άλλο να ξεχαστεί.
ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ 10 ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

Ξερεις οτι δεν ειναι ετσι...

Για να τελειωνω εγω με το θεμα αυτο θα ξαναπω αυτο που ειπα απο την αρχη... Γνωμη σαφως και ο καθενας εχει οποια θελει αλλα γιατι αν την γραψει εδω που καποια κοπελα λεει το σοβαρο της προβλημα; Επισης αν δεν την πιστευουμε παλι καλο θα ηταν να μην γραφουμε αυτο αλλωστε ειπε και η ιδιοκτητρια του φορουμ... Δεν ειπα σε καμμια σας να πιστεψει αυτο που εγω πιστευω!

988Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:29 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πιστευω οτι δοθηκε εκταση παραπανω απο πρεπει .δεν προσβλαμε κανενα ουτε θιξαμε καποιον .η δημητρα ειναι ενηλικη μπορει να μπει μεσα να υπαρασπισει τον ευατο της και να απαντησει .εμεις την αγκαλιασαμε ολες.τωρα αν ειναι αποψη μας δεν απολυτη οπως καποιων αυτο αλλαζει .πρεπει να πει κατι για να αλλαξει το κλιμα.πιστευω πως καποιες κοπολες δεν πρεπει να ταυτιζονται τοσο με της ιστοριες των κοριτσιων .γιατιν αν δεν ξερουν το πρωσοπο που το λεει και τα λεγομενα του .ας κραταει πισινη .χαλαρα

989Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 8:47 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Απο την άλλη ας κάνει ότι θέλει η Δήμητρα η όπως αλλιώς τη λένε είναι δικό της θέμα το πιο πιθανό είναι να βγεί και να μη πας πει ούτε ότι το κράτησε ούτε ότι το έριξε μπορεί να μας πει κάτι άλλο άσχετο η μπορεί και να μην μας πει τίποτα άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένη. Κοιτάχτε τον ευτόσας και αφήστε τα άλλα και όπως είπαμε ΑΝΑΣΕΣ

Συμφωνώ!

Και επίσης, το καλύτερο για όλες μας είναι, να αφήσουμε το θέμα να 'πέσει', όπως πήγε κάποια στιγμή να γίνει και αν θελήσει η Δήμητρα να πεί κάτι περαιτέρω, ας το ξανανεβάσει.
Δε θα κάτσουμε να σφαχτούμε πάλι μεταξύ μας για ένα θέμα που η ίδια η δημιουργός του το έχει εγκαταλείψει και έχει γενικότερα κόψει κάθε δεσμό με ότι συνδέεται με αυτό.
Το δεύτερο είναι αυτό που με πειράζει περισσότερο.

Δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά... απλά ότι με 'πάγωσε' κάπως η ιστορία και έχω και δικά μου προβλήματα να λύσω που είναι πέρα ως πέρα αληθινά, αυτά θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν ψεύτικά!
Ότι με στεναχώρησε, γιατί άρχισα να την πιστεύω εν μέρη και η αδιαφορία της αυτή, όχι που δεν απάντησε εδώ, αλλά τουλάχιστον στα κορίτσια που την έπαιρναν στο τηλέφωνο, με διέψευσε. Ίσως αν της στέλνανε κανένα μήνυμα μέσω... twitter, να παίρνανε μια απάντηση Wink Απ' ότι διαπίστωσα... το χρησιμοποιούσε όλες αυτές τις μέρες κανονικά.

Ψέματα ή αλήθεια, δε με νοιάζει πια... εγώ πιστεύω αυτό που πιστεύω και την κάνω... σε αυτό τουλάχιστον έχει δίκιο η Βίβιαν.

Οπότε λοιπόν, άποχωρώ απο το θέμα, σεμνά και ταπεινά...

Καλή συνέχεια κούκλες μου...
Την αγάπη μου... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472

Και κλείνω με μια άριστη επισύμανση που μόλις ειπώθηκε...

Αnna1975 έγραψε:πιστευω οτι δοθηκε εκταση παραπανω απο πρεπει...
πιστευω πως καποιες κοπολες δεν πρεπει να ταυτιζονται τοσο με της ιστοριες των κοριτσιων .γιατιν αν δεν ξερουν το πρωσοπο που το λεει και τα λεγομενα του .ας κραταει πισινη .χαλαρα...

990Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 9:35 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας παρακαλώ μην λέτε τα τραγούδια μου ανόητα Βίβιαν σε παρακαλώ με πληγώνεις πικρά . Κοπέλα μου πλάκα κάνω μην το πάρεις προσωπικά .Εχεις μια άποψη και καλά κάνεις και την επικροτώ αν θυμάσαι ήμουν απο τα πρώτα άτομα που είπα να μην βρίζουμε και έβαλα "χέρι "στην Ναταλία . Όταν οι απόψεις εκφράζονται με σοβαρότητα και σωστό τρόπο δεν προσβάλλουν κανέναν. Δεν μιλάμε για τη ζωή κανενός μωρού αυτή είναι η διαφορά έσυ πιστεύεις την ιστορία και καλά κάνεις είχα και εγω τις επιφυλλάξεις μου και μίλαγα με το σκεπτικό ότι υπάρχει αληθινό άτομο αλλά όπως αποδυκνύεται δεν υπάρχει τίποτα απλά κάποια που θέλει να κάνει τη πλάκα της ίσως; καλά κάνει και της κάνει .Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως μιλάς είσαι και σε μια πολή ιδιαίτερη φάση της ζωής σου και σε έχει επηρεάσει το θέμα . Και αυτό είναι κάτι που με κάνει να μιλάω όπως μιλάω υπάρχουν εγκυούλες εδω και εγω σέβομαι τις υποψήφιες μανούλες .

991Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 10:11 am

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Phra thn Dhmhtra thlefwno alla den to shkonh......den jerw poia ti na skeptw!!!!!
elpizw mono na einai kala....
Dhmhtra koritsi mou elpizw na eisai kala!!!!
filia ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472

992Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 10:19 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Σας παρακαλώ μην λέτε τα τραγούδια μου ανόητα Βίβιαν σε παρακαλώ με πληγώνεις πικρά . Κοπέλα μου πλάκα κάνω μην το πάρεις προσωπικά .Εχεις μια άποψη και καλά κάνεις και την επικροτώ αν θυμάσαι ήμουν απο τα πρώτα άτομα που είπα να μην βρίζουμε και έβαλα "χέρι "στην Ναταλία . Όταν οι απόψεις εκφράζονται με σοβαρότητα και σωστό τρόπο δεν προσβάλλουν κανέναν. Δεν μιλάμε για τη ζωή κανενός μωρού αυτή είναι η διαφορά έσυ πιστεύεις την ιστορία και καλά κάνεις είχα και εγω τις επιφυλλάξεις μου και μίλαγα με το σκεπτικό ότι υπάρχει αληθινό άτομο αλλά όπως αποδυκνύεται δεν υπάρχει τίποτα απλά κάποια που θέλει να κάνει τη πλάκα της ίσως; καλά κάνει και της κάνει .Σε καταλαβαίνω απόλυτα πως μιλάς είσαι και σε μια πολή ιδιαίτερη φάση της ζωής σου και σε έχει επηρεάσει το θέμα . Και αυτό είναι κάτι που με κάνει να μιλάω όπως μιλάω υπάρχουν εγκυούλες εδω και εγω σέβομαι τις υποψήφιες μανούλες .

Ειλικρινα σ' ευχαριστω πολύ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 669659

993Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 10:21 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenamg1978 έγραψε:Phra thn Dhmhtra thlefwno alla den to shkonh......den jerw poia ti na skeptw!!!!!
elpizw mono na einai kala....
Dhmhtra koritsi mou elpizw na eisai kala!!!!
filia ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( - Σελίδα 40 417472

994Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 10:50 am

cassiani

cassiani
A!!!Ετσι οπως σας αφησα ετσι σας βρηκα ε?Η μαλλον λαθος.εχετε κανει τις δουλειες σας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εχετε φαει , θελω και εγω μωσαικο αλλα νεα τιποτα!!!ας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περιμενουμε.Και κοριτσια...... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΗΡΕΜΙΑ!!! Laughing

995Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 10:56 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cassiani έγραψε:A!!!Ετσι οπως σας αφησα ετσι σας βρηκα ε?Η μαλλον λαθος.εχετε κανει τις δουλειες σας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εχετε φαει , θελω και εγω μωσαικο αλλα νεα τιποτα!!!ας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περιμενουμε.Και κοριτσια...... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΗΡΕΜΙΑ!!! Laughing
εγω φοβάμαι τα χειρότερα...μακάρι να είναι καλά...

996Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 11:20 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα πω και εγώ την γνώμη μου. Μερικοί χαίρονται χωρίς λόγο... Και ακόμα χειρότερα όταν υπάρχει λόγος, μερικοί χαίρονται με την δυστυχία των άλλων. Καμπούρες έχουμε όλοι. Και όποιος δεν τσίμπησε με αυτό που είπα, ξέρει ότι δεν απευθύνομαι σε εκείνον.

997Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 11:30 am

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα και ψεμματα να είναι δεν με νοιάζει η αλήθεια είναι οτι θα χαιρόμουν να είναι ψέμματα γιατι είναι δυσκολο ένα παιδί 22 χρονων να μην έχει στηριγμα από πουθενά! Χαίρομαι που κάποιες απο δω της είπαν μια καλή κουβέντα !Γιατι , αν λέω αν είπε ψέμματα , για να μπει σε αυτήν την διαδικασία αυτό το παιδί κάποιος λόγος θα υπήρχε! Δεν νομίζω να ξύπνησε μια μέρα και να είπε ποιόν θα κοροιδέψω σήμερα! ίσως έψαχνε αποδοχή ,αγάπη ,μητρικό ενδιαφέρον ! Ας έχουμε λοιπόν ανοιχτή την αγκαλιά μας και οτι γίνει! Αγάπη δίνουμε και οχι λεφτα!

998Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 11:32 am

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sasanath έγραψε:Εμένα και ψεμματα να είναι δεν με νοιάζει η αλήθεια είναι οτι θα χαιρόμουν να είναι ψέμματα γιατι είναι δυσκολο ένα παιδί 22 χρονων να μην έχει στηριγμα από πουθενά! Χαίρομαι που κάποιες απο δω της είπαν μια καλή κουβέντα !Γιατι , αν λέω αν είπε ψέμματα , για να μπει σε αυτήν την διαδικασία αυτό το παιδί κάποιος λόγος θα υπήρχε! Δεν νομίζω να ξύπνησε μια μέρα και να είπε ποιόν θα κοροιδέψω σήμερα! ίσως έψαχνε αποδοχή ,αγάπη ,μητρικό ενδιαφέρον ! Ας έχουμε λοιπόν ανοιχτή την αγκαλιά μας και οτι γίνει! Αγάπη δίνουμε και οχι λεφτα!

πάντως αν επλασε αυτην την ιστορια σιγουρα εχει καποιο προβλημα ,κατι που την απασχολει και ηθελε να κοψει αντιδρασεις
μπορει και να το εριξε και να ηθελε να δει πως θα αντιδρουσαμε εμεις
τι να πω
.μακάρι να την βοηθείσαμε έστο και λίγο στο οποιο προβλημά της εμάς κακό δνε μας έκανε

999Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 11:45 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασία μου σχετικό είναι το κακο δεν έκανε σε καμία κάποιες κοπέλες επηρεάστηκαν απο όλο αυτό , μην ξεχνάμε υπάρχουν εγκυούλες και αμ τη άλλο θα έπρεπε να σεβαστεί αυτές . Ακόμα και εσένα που την στήριξες που αγχώθηκες για ποιό λόγο να το κάνει ; Συγνώμη δεν θα πω και ευχαριστώ αλλά και βέβαια δεν θα βάλω και τα κλάματα έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχολήουμε απο μια μικρή η μεγάλη μυθομανή . Ξέρετε τη θα κάνει; θα μπει αλλά όχι τώρα και θα δεις τη θα πει εδω είμαι και εδω είσαι .

1000Ψηφοφορία Απ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ :'( Τρι Ιουν 14, 2011 11:49 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορρυ κοριτσια που θα πεταχτω στο ασχετο απλα το εχω απορια, οποιες εχουν το κινητο της, εκτος απο μηνυμα εχει μιλησει καποια μαζι της τηλεφωνικα; δεν εχω καταλαβει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις