201 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! Σαβ Σεπ 03, 2011 8:19 am
paparouna
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΕΓΩ????13 ΜΑΡΤΗ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markellajohny έγραψε:μαζι θα γενναμε εμεις!!!ποτε εχεις πητ?εγω 20/3!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Σαβ Σεπ 03, 2011 2:08 pm, 1 φορά
marinaki <3 <3 έγραψε:geia sas koritsia eimai k egw konta exw p.i.t 25 martiou...NA rwtiso stis 8-9 tha paw gia auxeniki diafaneia dilad tote tha eimai 12-13 ebdomada tha dw k to fulo tou bebe mou peite mou tetoia na xarwwwwwww,k diabasa pio panw oti i eksetasei kanei gurw sta 40 lepta isxeii
marinaki <3 <3 έγραψε:geia sas koritsia eimai k egw konta exw p.i.t 25 martiou...NA rwtiso stis 8-9 tha paw gia auxeniki diafaneia dilad tote tha eimai 11-12 ebdomada tha dw k to fulo tou bebe mou peite mou tetoia na xarwwwwwww,k diabasa pio panw oti i eksetasei kanei gurw sta 40 lepta isxeiisorry koritsia eixa grapsei 12-13 ksexastika 11-12 tha eimai
tomaraki έγραψε:Καλημερα...τοσο διαρκει γυρω στα 40 λεπτα και εαν ειναι και ψειρας αυτος που θα στην κανει, οπως ο δικος μου , μπορει και ωρα!!!!Αλλα μετρανε το μηκος του μωρου απο το κεφαλακι μεχρι και το ποδαρακι , την περιφερεια του κεφαλιου καθως και το μηκος οπως και το κοκαλακι πισω απο τον αυχενα!!Και μαζι με το PAPP-A σου βγαζουν στατιστικα,εαν ειναι γερο το μωρακι σου !!!!!!
Καλη επιτυχια να εχετε κοριτσαρες!!!!!
despoina_vaggelhs έγραψε:καλημερα!!! εμεις δωσαμε 120 ευρω με αποδειξη (παντως εχω ακουσει οτι παιρνουν κ 160...)και κρατησε 40 με 50 λεπτα...
α!!!!! κ μας αφησε να βιντεοσκοπησουμε ολη την εξεταση...
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω οπως σας ειχα ξαναγραψει εκανα την αυχενικη διαφανεια πριν περιπου 3 βδομαδες,κι ο γιατρος τοτε μιλησαμε τηλεφωνικως κι μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε κι ενα α-τεστ,κι τελικα μου το ειπε γτ οι μετρησεις της αυχενικης βγηκαν χαμηλες,δλδ αντι για 1-940 που επρεπε να βγουν βγηκαν 1-590,μου ειπε παλι καλες ειναι,αλλα να κανουμε κι το α-τεστ για να ημαστε σιγουροι.Αλλα στον υπερηχο οταν εκανε ο γιατρος μου ειχε πει οτι με μια ματια ολες φυσιολογικες οι μετρησεις,οποτε μαλλον κατι ειδαν στην παπ-α.Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγακι κι περιμενω τωρα στις 17 του μηνος να κανω την εξεταση.Εχει τυχει σεε καμια που εχει κι αλλα παιδακια?Γτστην πρωτη εγω δν εκανα το παπ α.
zwitsa έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω οπως σας ειχα ξαναγραψει εκανα την αυχενικη διαφανεια πριν περιπου 3 βδομαδες,κι ο γιατρος τοτε μιλησαμε τηλεφωνικως κι μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε κι ενα α-τεστ,κι τελικα μου το ειπε γτ οι μετρησεις της αυχενικης βγηκαν χαμηλες,δλδ αντι για 1-940 που επρεπε να βγουν βγηκαν 1-590,μου ειπε παλι καλες ειναι,αλλα να κανουμε κι το α-τεστ για να ημαστε σιγουροι.Αλλα στον υπερηχο οταν εκανε ο γιατρος μου ειχε πει οτι με μια ματια ολες φυσιολογικες οι μετρησεις,οποτε μαλλον κατι ειδαν στην παπ-α.Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγακι κι περιμενω τωρα στις 17 του μηνος να κανω την εξεταση.Εχει τυχει σεε καμια που εχει κι αλλα παιδακια?Γτστην πρωτη εγω δν εκανα το παπ α.
καλημερα!!!!τι κανεις η κορουλα σου..?δεν μου τυχε αλλα εισαι παρα πολυ μικρη κ δεν πιστευω να ναι απολυτως τιποτα <εχει να κανει κ η ηλικια>να μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε!!!
zwitsa έγραψε:καλησπερα τι κανετε......??? φουσκωνετε..??!!!ολα καλα..?!!
zwitsa έγραψε:καλησπερα τι κανετε......??? φουσκωνετε..??!!!ολα καλα..?!!
zwitsa έγραψε:φουσκωνω και φαινεται πολυυυυ!!!χαχα..!!!δοξα το Θεο ολα μια χαρα τελειαααα..!κλωταει και το μπεμπε μας....!ωραια ανα μου σε λιγες μερες θα μας πεις τα νεα απο την αυχενικη..!!! τομαρακι μας περιμενουμε σημερα τα νεα σου...για το μωρακι σου...!!τι καλα...!!!οι αλλες κοπελες κανενα νεο τι κανετε...???
paparouna έγραψε:zwitsa έγραψε:φουσκωνω και φαινεται πολυυυυ!!!χαχα..!!!δοξα το Θεο ολα μια χαρα τελειαααα..!κλωταει και το μπεμπε μας....!ωραια ανα μου σε λιγες μερες θα μας πεις τα νεα απο την αυχενικη..!!! τομαρακι μας περιμενουμε σημερα τα νεα σου...για το μωρακι σου...!!τι καλα...!!!οι αλλες κοπελες κανενα νεο τι κανετε...???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Κ ΕΓΩ ΦΟΥΣΚΩΝΩ
ΧΘΕΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ(ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ) Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΙΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΕΤΡΩΓΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑ.
ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΔΩΣΑ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης