Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΕΓΩ????13 ΜΑΡΤΗ!!!

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι εσυ!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΖΙ!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Very Happy

markellajohny

markellajohny
αντε 2 μερουλες εμειναν για την αυχενικη και ανυπομονω να δω το μωρακι μας!!!!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markellajohny έγραψε:μαζι θα γενναμε εμεις!!!ποτε εχεις πητ?εγω 20/3!!!!

kai'gw amesos meta!!!! 22-23 martiou logo kaisarikis!!! me to kalo ta apotelesmata tis auxenikis!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sas koritsia eimai k egw konta exw p.i.t 25 martiou...NA rwtiso stis 8-9 tha paw gia auxeniki diafaneia dilad tote tha eimai 11-12 ebdomada tha dw k to fulo tou bebe mou peite mou tetoia na xarwwwwwww,k diabasa pio panw oti i eksetasei kanei gurw sta 40 lepta isxeiisorry koritsia eixa grapsei 12-13 ksexastika 11-12 tha eimai

Έχει επεξεργασθεί από τον/την marinaki <3 <3 στις Σαβ Σεπ 03, 2011 2:08 pm, 1 φορά

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:geia sas koritsia eimai k egw konta exw p.i.t 25 martiou...NA rwtiso stis 8-9 tha paw gia auxeniki diafaneia dilad tote tha eimai 12-13 ebdomada tha dw k to fulo tou bebe mou peite mou tetoia na xarwwwwwww,k diabasa pio panw oti i eksetasei kanei gurw sta 40 lepta isxeii

to fulo diskola, den nomizw... mono an einai agori kai fenetai kati, alla den nomizw toso noris. emena o giatros mou stin prwti egkumosini 16 eudomades mou eipe oti sigoura einai koritsi. i aderfi mou emathe oti tha kanei agori 14 eudomades. twra kai'gw tha ithela na mathw stin auxeniki giati me exoune faei oloi oti tha kanw agori.... alla den nomizw. ligi upomoni Smile
gia ta lefta fantazomai 40 eurw les. egw prin 2 xrwnia plirosa 90... mipos mou pire parapanw???? alla mou edwse kai apodeixi gia ti ika...

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:geia sas koritsia eimai k egw konta exw p.i.t 25 martiou...NA rwtiso stis 8-9 tha paw gia auxeniki diafaneia dilad tote tha eimai 11-12 ebdomada tha dw k to fulo tou bebe mou peite mou tetoia na xarwwwwwww,k diabasa pio panw oti i eksetasei kanei gurw sta 40 lepta isxeiisorry koritsia eixa grapsei 12-13 ksexastika 11-12 tha eimai

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 13 Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΟ?ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ Very Happy Very Happy Very Happy
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 417472

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ???? Shocked
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...

tomaraki

tomaraki
Καλημερα...τοσο διαρκει γυρω στα 40 λεπτα και εαν ειναι και ψειρας αυτος που θα στην κανει, οπως ο δικος μου , μπορει και ωρα!!!!Αλλα μετρανε το μηκος του μωρου απο το κεφαλακι μεχρι και το ποδαρακι , την περιφερεια του κεφαλιου καθως και το μηκος οπως και το κοκαλακι πισω απο τον αυχενα!!Και μαζι με το PAPP-A σου βγαζουν στατιστικα,εαν ειναι γερο το μωρακι σου !!!!!!
Καλη επιτυχια να εχετε κοριτσαρες!!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα...τοσο διαρκει γυρω στα 40 λεπτα και εαν ειναι και ψειρας αυτος που θα στην κανει, οπως ο δικος μου , μπορει και ωρα!!!!Αλλα μετρανε το μηκος του μωρου απο το κεφαλακι μεχρι και το ποδαρακι , την περιφερεια του κεφαλιου καθως και το μηκος οπως και το κοκαλακι πισω απο τον αυχενα!!Και μαζι με το PAPP-A σου βγαζουν στατιστικα,εαν ειναι γερο το μωρακι σου !!!!!!
Καλη επιτυχια να εχετε κοριτσαρες!!!!!

ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ?ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ?

tomaraki

tomaraki
Περυσι που ειχα παει στο Ιασω σε ενα να μην πω !!!!!!! Την πληρωσα 180 ευρω και η εξεταση ηταν ενα κεφαλι -2 χερια-2 ποδια τα λεμε στη Β επιπεδου!!! Την πληρωσα παρα πολυ ασχημα γιατι η εξεταση ηταν ΛΑΘΟΣ !!!!!!! Και αυτο γιατι ο εμβρυολογος που εχει ο γυναικολογος μου ηταν σε αδεια !! Φετος που πηγα στ συγκεκριμενο μου πηρε 160 και με εξεταζε κοντα στα 40 - 50 λεπτα μου εξηγησε τα παντα και μου εκανε και PAPP-A και Κυστικη Ινωση !!!!!!!

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα!!! εμεις δωσαμε 120 ευρω με αποδειξη (παντως εχω ακουσει οτι παιρνουν κ 160...)και κρατησε 40 με 50 λεπτα...
α!!!!! κ μας αφησε να βιντεοσκοπησουμε ολη την εξεταση... Very Happy

tomaraki

tomaraki
Οι περισσοτεροι στα ιατρεια τους δεν εχουν προβλημα ...αλλα στα Ιδιω.Νοσοκομεια ειναι σκετη εκμεταλλευση!!!! Δεν σε αφηνουν να κανεις τιποτα και σε ξετεπανε στο φτερο!!!Αποδειξη πηραμε και εμεις και με το ποσο κανονικο !!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
despoina_vaggelhs έγραψε:καλημερα!!! εμεις δωσαμε 120 ευρω με αποδειξη (παντως εχω ακουσει οτι παιρνουν κ 160...)και κρατησε 40 με 50 λεπτα...
α!!!!! κ μας αφησε να βιντεοσκοπησουμε ολη την εξεταση... Very Happy

ΑΑΑΑ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994
ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ Very Happy Very Happy Very Happy

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδω στην κρητη περνουν 190ευρω..!στο παππ α και στιν αυχενικη..!!αν θελει ο γιατρος σου λεει το φυλλο εμενα στο γιο μου 11,5 ωδομαδων μου ειπε οτι ειναι αγορι σε αυην την εγκυμοσυνη δεν μου ειπε τιποτα και στην 13.6 μου ειπαν οτι ειναι κοριτσι...!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 αυταααααα..!!!!και συνεχιζ<ει και μου λεει το ιδιο..!!αυτα..!!καλες επιτυχιες να χετε ξοριτσακι αμου και ολα να πανε καλα..!40 λεπτα γινεται αυτη η εξεταση..!οντως ειναι τελεια..!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω οπως σας ειχα ξαναγραψει εκανα την αυχενικη διαφανεια πριν περιπου 3 βδομαδες,κι ο γιατρος τοτε μιλησαμε τηλεφωνικως κι μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε κι ενα α-τεστ,κι τελικα μου το ειπε γτ οι μετρησεις της αυχενικης βγηκαν χαμηλες,δλδ αντι για 1-940 που επρεπε να βγουν βγηκαν 1-590,μου ειπε παλι καλες ειναι,αλλα να κανουμε κι το α-τεστ για να ημαστε σιγουροι.Αλλα στον υπερηχο οταν εκανε ο γιατρος μου ειχε πει οτι με μια ματια ολες φυσιολογικες οι μετρησεις,οποτε μαλλον κατι ειδαν στην παπ-α.Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγακι κι περιμενω τωρα στις 17 του μηνος να κανω την εξεταση.Εχει τυχει σεε καμια που εχει κι αλλα παιδακια?Γτστην πρωτη εγω δν εκανα το παπ α.

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω οπως σας ειχα ξαναγραψει εκανα την αυχενικη διαφανεια πριν περιπου 3 βδομαδες,κι ο γιατρος τοτε μιλησαμε τηλεφωνικως κι μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε κι ενα α-τεστ,κι τελικα μου το ειπε γτ οι μετρησεις της αυχενικης βγηκαν χαμηλες,δλδ αντι για 1-940 που επρεπε να βγουν βγηκαν 1-590,μου ειπε παλι καλες ειναι,αλλα να κανουμε κι το α-τεστ για να ημαστε σιγουροι.Αλλα στον υπερηχο οταν εκανε ο γιατρος μου ειχε πει οτι με μια ματια ολες φυσιολογικες οι μετρησεις,οποτε μαλλον κατι ειδαν στην παπ-α.Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγακι κι περιμενω τωρα στις 17 του μηνος να κανω την εξεταση.Εχει τυχει σεε καμια που εχει κι αλλα παιδακια?Γτστην πρωτη εγω δν εκανα το παπ α.

καλημερα!!!!τι κανεις η κορουλα σου..?δεν μου τυχε αλλα εισαι παρα πολυ μικρη κ δεν πιστευω να ναι απολυτως τιποτα <εχει να κανει κ η ηλικια>να μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zwitsa έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω οπως σας ειχα ξαναγραψει εκανα την αυχενικη διαφανεια πριν περιπου 3 βδομαδες,κι ο γιατρος τοτε μιλησαμε τηλεφωνικως κι μου ειπε οτι θα χρειαστει να κανουμε κι ενα α-τεστ,κι τελικα μου το ειπε γτ οι μετρησεις της αυχενικης βγηκαν χαμηλες,δλδ αντι για 1-940 που επρεπε να βγουν βγηκαν 1-590,μου ειπε παλι καλες ειναι,αλλα να κανουμε κι το α-τεστ για να ημαστε σιγουροι.Αλλα στον υπερηχο οταν εκανε ο γιατρος μου ειχε πει οτι με μια ματια ολες φυσιολογικες οι μετρησεις,οποτε μαλλον κατι ειδαν στην παπ-α.Η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα λιγακι κι περιμενω τωρα στις 17 του μηνος να κανω την εξεταση.Εχει τυχει σεε καμια που εχει κι αλλα παιδακια?Γτστην πρωτη εγω δν εκανα το παπ α.

καλημερα!!!!τι κανεις η κορουλα σου..?δεν μου τυχε αλλα εισαι παρα πολυ μικρη κ δεν πιστευω να ναι απολυτως τιποτα <εχει να κανει κ η ηλικια>να μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε!!!

Κι γω αυτο θελω να πιστευω!Μακαρι να πανε ολα καλα.

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα τι κανετε......??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 φουσκωνετε..??!!!ολα καλα..?!!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zwitsa έγραψε:καλησπερα τι κανετε......??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 φουσκωνετε..??!!!ολα καλα..?!!

etsi fainetai. proxthes mia kiria pou me kserei me rwtise an eimai egkuos?!?! den nomiza na fainetai tipota kai omos... ta 2 kila pou pira mallon pigan sto stoxo Razz twra perimenw na perasoun alles 10 meres na paw gia tin auxeniki kai me tin eukeria na dw kai to mwro... esu pos pas? ola kala fantazomai I love you

tomaraki

tomaraki
zwitsa έγραψε:καλησπερα τι κανετε......??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 φουσκωνετε..??!!!ολα καλα..?!!

Φουσλωνουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Θα παω σημερα ξανα ! στο γιατρο μου μαζι με τον αντρουλι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φουσκωνω και φαινεται πολυυυυ!!!χαχα..!!!δοξα το Θεο ολα μια χαρα τελειαααα..!κλωταει και το μπεμπε μας....!ωραια ανα μου σε λιγες μερες θα μας πεις τα νεα απο την αυχενικη..!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 τομαρακι μας περιμενουμε σημερα τα νεα σου...για το μωρακι σου...!!τι καλα...!!!οι αλλες κοπελες κανενα νεο τι κανετε...???

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zwitsa έγραψε:φουσκωνω και φαινεται πολυυυυ!!!χαχα..!!!δοξα το Θεο ολα μια χαρα τελειαααα..!κλωταει και το μπεμπε μας....!ωραια ανα μου σε λιγες μερες θα μας πεις τα νεα απο την αυχενικη..!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 τομαρακι μας περιμενουμε σημερα τα νεα σου...για το μωρακι σου...!!τι καλα...!!!οι αλλες κοπελες κανενα νεο τι κανετε...???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Κ ΕΓΩ ΦΟΥΣΚΩΝΩ Very Happy Very Happy Very Happy
ΧΘΕΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ(ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ) Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΙΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΕΤΡΩΓΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑ.

ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΔΩΣΑ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
paparouna έγραψε:
zwitsa έγραψε:φουσκωνω και φαινεται πολυυυυ!!!χαχα..!!!δοξα το Θεο ολα μια χαρα τελειαααα..!κλωταει και το μπεμπε μας....!ωραια ανα μου σε λιγες μερες θα μας πεις τα νεα απο την αυχενικη..!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 τομαρακι μας περιμενουμε σημερα τα νεα σου...για το μωρακι σου...!!τι καλα...!!!οι αλλες κοπελες κανενα νεο τι κανετε...???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Κ ΕΓΩ ΦΟΥΣΚΩΝΩ Very Happy Very Happy Very Happy
ΧΘΕΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ(ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ) Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΙΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΕΤΡΩΓΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑ.

ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΔΩΣΑ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

πολυ ωραια τα νεα σου ολα τελεια λοιπον.......!!!εμενα στην αυχενικη μου ελεγαν για αγορι και μαλιστα 80% χχαχαχαχ και μετα 1000000%κοριτσαρος..!!εκανα 11 βδομαδων και 2 ημερων την αυχενικη 13,6 μου ειπαν οτι ειναι σιγουρα κοριτσακι..!!!και μεχρι τωρα που βαδιζω την 18 μου λενε κοριτσακι και φαινεται κιολας δηλαδηηη!!!με το καλο γερο να ναι πανω απολααα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 9 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις