Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zwitsa έγραψε:
paparouna έγραψε:
zwitsa έγραψε:φουσκωνω και φαινεται πολυυυυ!!!χαχα..!!!δοξα το Θεο ολα μια χαρα τελειαααα..!κλωταει και το μπεμπε μας....!ωραια ανα μου σε λιγες μερες θα μας πεις τα νεα απο την αυχενικη..!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 τομαρακι μας περιμενουμε σημερα τα νεα σου...για το μωρακι σου...!!τι καλα...!!!οι αλλες κοπελες κανενα νεο τι κανετε...???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Κ ΕΓΩ ΦΟΥΣΚΩΝΩ Very Happy Very Happy Very Happy
ΧΘΕΣ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ(ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ Κ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ) Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΙΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΕΤΡΩΓΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΑ.

ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΔΩΣΑ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

πολυ ωραια τα νεα σου ολα τελεια λοιπον.......!!!εμενα στην αυχενικη μου ελεγαν για αγορι και μαλιστα 80% χχαχαχαχ και μετα 1000000%κοριτσαρος..!!εκανα 11 βδομαδων και 2 ημερων την αυχενικη 13,6 μου ειπαν οτι ειναι σιγουρα κοριτσακι..!!!και μεχρι τωρα που βαδιζω την 18 μου λενε κοριτσακι και φαινεται κιολας δηλαδηηη!!!με το καλο γερο να ναι πανω απολααα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 328109

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Κ ΑΥΤΟ Rolling Eyes
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα τι κανετε?εγω περιμενω σε λιγες μερες να παω για την β'επιπεδου, εχει μεγαλωσει και η κοιλιτσα μου και το διασκεδαζω τα φορεματακια μου απο μινι εχουν γινει σουπερ μινι τωρα που φουσκωνω χαχαχα απο κιλα μονο 3 εχω παρει εφτασα τα 53 πρωτοφανες νουμερο για την ζυγαρια μου.

stasinopoulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια γενναω φεβρουαριο ειμαι απο κερκυρα και θελω να παω στα Ιωαννινα για την γεννα γιατι εδω δε νοιωθω ασφαλεια,εχετε καμια εμεπειρια καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ Ε?ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ?

stasinopoulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω που απαντησες !! σου εχω στειλει p.m για κοιτα και τα λεμε ξανα...φιλια

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ Κ ΕΓΩ!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πηγαμε χθες στο γιατρουλι μαζι με τον αντρουλι μου....και ολα καλα !!!!!
Ο μπεμπης μας μεγαλωνει μαλιστα μεσα σε μια εβδομαδα πηραμε 125γρ ακομα....συνολο 565γρ !!!!! Μηπως θα βγει αντρας???????? Laughing Laughing
Ολα πανε καλα ...μου εδωσε να κανω και την καμπυλη ζακχαρου....!!!Εγω εχω παρει 4κιλα και μου ειπε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ....!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:
tomaraki έγραψε:Καλημερα...τοσο διαρκει γυρω στα 40 λεπτα και εαν ειναι και ψειρας αυτος που θα στην κανει, οπως ο δικος μου , μπορει και ωρα!!!!Αλλα μετρανε το μηκος του μωρου απο το κεφαλακι μεχρι και το ποδαρακι , την περιφερεια του κεφαλιου καθως και το μηκος οπως και το κοκαλακι πισω απο τον αυχενα!!Και μαζι με το PAPP-A σου βγαζουν στατιστικα,εαν ειναι γερο το μωρακι σου !!!!!!
Καλη επιτυχια να εχετε κοριτσαρες!!!!!

ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ?ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ?egw ekleisa se eksoteriko giatro k mou eipe 150e alla to akyrwsa k sto rea pou ekleisa 120e mou eipe tha paw tin tetarti,arketa lefta einai

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πηγαμε χθες στο γιατρουλι μαζι με τον αντρουλι μου....και ολα καλα !!!!!
Ο μπεμπης μας μεγαλωνει μαλιστα μεσα σε μια εβδομαδα πηραμε 125γρ ακομα....συνολο 565γρ !!!!! Μηπως θα βγει αντρας???????? Laughing Laughing
Ολα πανε καλα ...μου εδωσε να κανω και την καμπυλη ζακχαρου....!!!Εγω εχω παρει 4κιλα και μου ειπε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ....!!
i kampili zaxarou tin kanoume oles exw akousei oti einai apesia,k egw exw thema me siropia k oti exei sxesi me farmaka mono an einai se xapi mporw k auto me to zori na mn to kanw emeto,pws tha to antekso an mou pei apo tin mia tha pinw k apo tin alli tha bgazw,thee mou

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:
tomaraki έγραψε:Καλημερα...τοσο διαρκει γυρω στα 40 λεπτα και εαν ειναι και ψειρας αυτος που θα στην κανει, οπως ο δικος μου , μπορει και ωρα!!!!Αλλα μετρανε το μηκος του μωρου απο το κεφαλακι μεχρι και το ποδαρακι , την περιφερεια του κεφαλιου καθως και το μηκος οπως και το κοκαλακι πισω απο τον αυχενα!!Και μαζι με το PAPP-A σου βγαζουν στατιστικα,εαν ειναι γερο το μωρακι σου !!!!!!

ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ?ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ?egw ekleisa se eksoteriko giatro k mou eipe 150e alla to akyrwsa k sto rea pou ekleisa 120e mou eipe tha paw tin tetarti,arketa lefta einai

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ 50 ΕΥΡΩ Κ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΚΑΝΑ 40ΛΕΠΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ PAPP-A Κ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 60 ΕΥΡΩ.
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thn tetarti tha paw,120e mu eie kanei,poso eisai?ola kl pigan

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:thn tetarti tha paw,120e mu eie kanei,poso eisai?ola kl pigan

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ 120 ΕΥΡΩ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 13Η ΒΔΟΜΑΔΑ!
Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΑ 90%!!!
ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nai..k egw aurio mpenw stin 12 ebdomada ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 eixa k mia apokolisei k perimenw pws k pws,an k pane ola kala me xapia k ksapla..sunithos lene alla dn einai sygouro to fylo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:nai..k egw aurio mpenw stin 12 ebdomada ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 eixa k mia apokolisei k perimenw pws k pws,an k pane ola kala me xapia k ksapla..sunithos lene alla dn einai sygouro to fylo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994

ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ Κ ΠΗΡΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ UTROGESTAN.
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ Κ ΛΙΓΟ ΞΑΠΛΑΑΑ..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:nai..k egw aurio mpenw stin 12 ebdomada ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 eixa k mia apokolisei k perimenw pws k pws,an k pane ola kala me xapia k ksapla..sunithos lene alla dn einai sygouro to fylo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994

nai k egw to idio,k tromaksa poli twra ola kala pane,na sou po twra omws pou perase kaneis oti k prin i me prosoxei ,

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:

nai k egw to idio,k tromaksa poli twra ola kala pane,na sou po twra omws pou perase kaneis oti k prin i me prosoxei ,

ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ,ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑΤΑ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΣΚΥΨΙΜΑΤΑ.Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ,ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.
Α Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΟΚ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxa giok e,,opote k egw me prosoxei dilad,sikonome ligo kanw kamia bolta k pali sto krabati,,paparouna mou na prosexeis tha ta ksanapoume filia,, ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:xaxa giok e,,opote k egw me prosoxei dilad,sikonome ligo kanw kamia bolta k pali sto krabati,,paparouna mou na prosexeis tha ta ksanapoume filia,, ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994

ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.. Wink
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 417472

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:

Γεια σου Μαρινακη .....τι κανεις κοριτσακι ???ολα καλα ??? Ειναι οντως αρκετα λεφτα αλλα ειναι μια απο τις πιο σημαντικες εξετασεις για το μωρακι σου!!! Θα ειναι η πρωτη φορα που το βλεπεις και λες οντως εχω ενα μωρουλινη μεσα μου...!! ΥΠΕΡΟΧΟ!!!! Εγω πηγα σε εξωτερικο γιατρο ο οποιος ειναι αρκετα ψειρας!!!Απο το Ιασω εγω δεν ειχα καλη εμπειρια στην πρωτη μου ...πιο πολλη ωρα εκανα για να πληρωσω και να παρω την αποδειξη παρα η εξεταση !!!!! Και ηταν και λαθος !!!
Γι'αυτο δεν εχει σημασια το ποσο,αλλα πως θα σου κανουν την εξεταση !!! Θα πανε ολα καλα μην αγχωνεσαι !!!!!Περιμενουμε νεα !!!

tomaraki

tomaraki
i kampili zaxarou tin kanoume oles exw akousei oti einai apesia,k egw exw thema me siropia k oti exei sxesi me farmaka mono an einai se xapi mporw k auto me to zori na mn to kanw emeto,pws tha to antekso an mou pei apo tin mia tha pinw k apo tin alli tha bgazw,thee mou[/quote]

Αυτο ειναι αλλη πικρη ιστορια ...εγω παντοτε ημουν γλυκατζου ....τωρα ομως ο μπεμπης εχει διαφορετικη αποψη .....τρωμε οτιδηποτε ξινο!!!!
Μολις φαμε ενα κομματι σοκολατιτσα το βγαζουμε ...ευτηχως ο μικροβιολογος ειναι γνωστος και δεν θα ντρεπομαι!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:i kampili zaxarou tin kanoume oles exw akousei oti einai apesia,k egw exw thema me siropia k oti exei sxesi me farmaka mono an einai se xapi mporw k auto me to zori na mn to kanw emeto,pws tha to antekso an mou pei apo tin mia tha pinw k apo tin alli tha bgazw,thee mou

Αυτο ειναι αλλη πικρη ιστορια ...εγω παντοτε ημουν γλυκατζου ....τωρα ομως ο μπεμπης εχει διαφορετικη αποψη .....τρωμε οτιδηποτε ξινο!!!!
Μολις φαμε ενα κομματι σοκολατιτσα το βγαζουμε ...ευτηχως ο μικροβιολογος ειναι γνωστος και δεν θα ντρεπομαι!!!![/quote]ax ase einai aparetiti na tin kaneis autin,popo mono pou to skeutomaiiiiiiiii mou rxete,se poia fasi tis egkumosinis tin kaneis.nai tha sas po..

tomaraki

tomaraki
Την κανεις στην 23η-24η εβδομαδα ...μαζι και ο Θυροειδης !! Εκει χτυπανε αυτοι οι δυο κακοι!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Την κανεις στην 23η-24η εβδομαδα ...μαζι και ο Θυροειδης !! Εκει χτυπανε αυτοι οι δυο κακοι!!!!
ox thee mou

tomaraki

tomaraki
Aσε ενα αγχος η εγκυμοσυνη!!!! Μολις τελειωνεις με τις εξετασεις για το μωρο ....ξεκινανε τις δικες σου για να δουν οτι εισαι και εσυ καλα!!!Και ξανα μανα παλι τουμπα ...θελω να πιστευω οτι δεν θα εχω τιποτα οπως και πριν την εγκυμοσυνη μου δεν ειχα ουτε σακχαρο ουτε θυροειδη!!!! Για να δουμε !!!!!
Τελικα η ατακα :" Να ειστε γεροι μανα και μωρο " δεν ειναι καθολου λαθος !!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
egw gia thiroidi ekana stis prwtes eksetaseis k itan ok..ka na prosapthiso na to pio tha to kanw emeto prin to balw sto stoma ouf gia na doume exoume dromo akoma,koritsaki i agoaraki exeis. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 10 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις