Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marinaki <3 <3 έγραψε:egw gia thiroidi ekana stis prwtes eksetaseis k itan ok..ka na prosapthiso na to pio tha to kanw emeto prin to balw sto stoma ouf gia na doume exoume dromo akoma,koritsaki i agoaraki exeis. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 11 215994

Αγορακι εχω !!!!!!!!!!! Εμεις το μαθαμε μια εβδομαδα μετα την Αυχενικη ....εκει δεν μας ειπε τιποτα ο γιατρος μετα μου ειπε ο γυναικολος μου!!!!Και εγω τοτε της εκανα ολες της εξετασεις ...απο τοτε μεχρι σημερα δεν μου ειχε ξαναδωσει χθες ομως μου το εδωσε το "πακετακι" και εγραφε........... Very Happy Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι γω τρεμω την στιγμη που θα κανω την καμπυλη ζαχαρου,αν κ ειμαι γλυκατζου,αλλα δν ξερω τι ποσοτητα σου δινουν,ακουσα ενα βαζακι γλυκοζης,μπιαχ.Μπορεις κ να πινεις νερο?Η μονομιας?απαπαπ

Εγω στην αυχενικη μου δν πληρωσα τιποτα,μονο την παπ-α πληρωσα 50υρω σε εξωτερικο μικροβιολογο.Στο νοσοκομειο παω σ δημοσιο(εενα εχουμε μονο),κι εκει δν πληρωνω τις εξετασεις μονο επισκεψη κ υπερηχο 13ευρω κι μου το σφραγιζουν κ τα παιρνω πισω την επομενη που ξαναπαω κ δινω τη διαφορα 5ευρω.Οποτε κι παλι τπτ.

Τωρα επειδη ειχαμε ενα κολληματακι με την αυχενικη κι μας βγηκαν χαμηλες οι μετρησεις θα κανουμε το αλφα τεστ.Αλλα αργοτερα που θα γινει η β επιπεδου θελω να κανω κι σε εναν γιατρο εξωτερικο.Ξερετε ποσο περιπου κοστιζουν η βεπιπεδου?

tomaraki

tomaraki
Εγω την Β επιπεδου την εκανα σε εξωτρικο γιατρο και πληρωσα 150 ευρω .....η διαρκεια της εξετασης ειναι γυρω στα 50-60 λεπτα γιατι κανουν 40 μετρησεις και βλεπουν ολα τα ζωτικα οργανα του μωρου!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia ti kanete!exw mia aporia exw kati ponakia sta plagia apo to pisw meros gt?k polous ponokefalous eidika to brady..kserete an einai idika ta ponakia apo pisw apo tin egkumosini

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:koritsia ti kanete!exw mia aporia exw kati ponakia sta plagia apo to pisw meros gt?k polous ponokefalous eidika to brady..kserete an einai idika ta ponakia apo pisw apo tin egkumosini

Μια χαρα....προσπαθουμε να χωνεψουμε!!!!!Γενικα πονακια ειχα κυριως το πρωτο τριμμηνο και μερικες φορες και το τωρα...μου εχει πει ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο...οσο και οι πονοκεφαλοι ειναι και αυτο συμπτωμα ....ρωτα βεβαια και τον γιατρουλι σου ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ponaw para poli eidika simera san moudiasma apo aristera apo pisw koritsia fobame mipws einai to nefro dn tha tin palepso an einai kati tetoi.eidika twra ponaw apisteuta san na mou moudiazei

tomaraki

tomaraki
Καλημερα....εαν ειναι το νεφρο σου θα ειχες προβλημα και μετα ουρα σου !!! Ειχες προβλημα και στο παρεθλον ????

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Εγω την Β επιπεδου την εκανα σε εξωτρικο γιατρο και πληρωσα 150 ευρω .....η διαρκεια της εξετασης ειναι γυρω στα 50-60 λεπτα γιατι κανουν 40 μετρησεις και βλεπουν ολα τα ζωτικα οργανα του μωρου!!!!!
εγω την β'επιπεδου την αλλη εβδομαδα θα την κανω στο μητερα αλλα μου ειπε γυρω στα 85 ευρω κοστιζει.Εσυ που την εκανες?150 ευρω ?νομιζω οτι σου πηρε πολλα

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="souzan"]
tomaraki έγραψε:Εγω την Β επιπεδου την εκανα σε εξωτρικο γιατρο και πληρωσα 150 ευρω .....η διαρκεια της εξετασης ειναι γυρω στα 50-60 λεπτα γιατι κανουν 40 μετρησεις και βλεπουν ολα τα ζωτικα οργανα του μωρου!!!!!
εγω την β'επιπεδου την αλλη εβδομαδα θα την κανω στο μητερα αλλα μου ειπε γυρω στα 85 ευρω κοστιζει.Εσυ που την εκανες?150 ευρω ?νομιζω οτι σου πηρε πολλα[/q

και εγω στο μητερα αλλα μου παν οτι ειναι 150Ε..!!!!

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κπρίτσια!!! Πώς είναι τα κέφια σας;;;;; Καλή αρχή σε όσες έχετε παιδάκια σε σχολείο!
Την άλλη εβδομάδα κάνουμε κι εμείς τη β' επιπέδου, επίσης ιδιωτικά, κόστος 150€, ωστόσο την ίδια τιμή μου έδωσαν σε 3 διαφορετικούς που πήρα να ρωτήσω. Δυστυχώς στο Αττικό δεν βρήκα ημερομηνία διαθέσιμη.... Αλήθεια, υπάρχουν εδώ μανούλες από Καλλιθέα?

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ponaw para poli eidika simera san moudiasma apo aristera apo pisw koritsia fobame mipws einai to nefro dn tha tin palepso an einai kati tetoi.eidika twra ponaw apisteuta san na mou moudiazei

stin prwti egkumosini, 7 minwn eixa etsi pono gia meres aristera piso, mexri ena vradi pou me'piase polu dinatos ponos, eklega, kai na paw sixna toualeta. pire o andras mou til ton giatro 4 to prwi kai tou leei ourolimoxi. se misi wra pira ceclor kai se mia wra eixe perasei kai o ponos kai epitelous koimithika.... pira ceclor 750 gia 8 meres k ola kala.

ponokefalo i mallon imikranies eixa gia sxedon ena mina apo ton 3o mina pou arxisa na pairnw sumpliromata, vitamines, mexri pou anakalupsa oti eftege to sidiro. meta apo polles dokimes vrika to sidiro pou den mou ekane ponokefalo... na pw oti ena mina epairna 3-4 depon sxedon kathe mera... i mikri mou einai omos mia xara!!! Smile

koita ta themata auta. min ta afineis... twra xerw kai'gw kai elpizw na min xanaupoferw Razz

tomaraki

tomaraki
souzan έγραψε:
εγω την β'επιπεδου την αλλη εβδομαδα θα την κανω στο μητερα αλλα μου ειπε γυρω στα 85 ευρω κοστιζει.Εσυ που την εκανες?150 ευρω ?νομιζω οτι σου πηρε πολλα

Λιγα μου φαινονται για το Μητερα ...εγω την εκανα στον Κουρτη ειναι σρη Βασ.Σοφιας ...! Εδω παντος τα κοριτσια ειχαν βγαλει μια λιτσα με πιστοποιημενους γιατρους που κανουν αυχενικη και Β επιπεδου ...και το εψαξα και ειναι μεσα ....!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ana έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ponaw para poli eidika simera san moudiasma apo aristera apo pisw koritsia fobame mipws einai to nefro dn tha tin palepso an einai kati tetoi.eidika twra ponaw apisteuta san na mou moudiazei

stin prwti egkumosini, 7 minwn eixa etsi pono gia meres aristera piso, mexri ena vradi pou me'piase polu dinatos ponos, eklega, kai na paw sixna toualeta. pire o andras mou til ton giatro 4 to prwi kai tou leei ourolimoxi. se misi wra pira ceclor kai se mia wra eixe perasei kai o ponos kai epitelous koimithika.... pira ceclor 750 gia 8 meres k ola kala.

ponokefalo i mallon imikranies eixa gia sxedon ena mina apo ton 3o mina pou arxisa na pairnw sumpliromata, vitamines, mexri pou anakalupsa oti eftege to sidiro. meta apo polles dokimes vrika to sidiro pou den mou ekane ponokefalo... na pw oti ena mina epairna 3-4 depon sxedon kathe mera... i mikri mou einai omos mia xara!!! Smile

koita ta themata auta. min ta afineis... twra xerw kai'gw kai elpizw na min xanaupoferw Razz
ουρολοιμωξη ε?και ειδικα στην εγκυμοσυνη οτι χειροτερο εγω πριν μεινω εγκυος παιδευομουνα κανα χρονο με το μικροβιο e-coli επαιρνα αντιβιωση εφευγε και τον επομενο μηνα παλι επεστρεφε με αποτελεσμα να εχω το μικροβιο και τωρα στην εγκυμοσυνη και να μην φευγει μου εδωσε ο γιατρος την ceclor αλλα δεν περναει ειναι μετριως ευαισθητο και επισης παιρνω απο το φαρμακειο φυτικο granberry και πινω,κανω υπομονη και μεχρι να γεννησω θα την παιρνω μου ειπε οτι ο μπεμπης δεν παθαινει ζημια για εμενα φοβαται για τα νεφρα μου.παντως νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο και αντε ο πονος παιρνεις ενα παυσιπονο και περναει το τσουξιμο που δεν περναει με τιποτα ειναι χαλια.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
souzan έγραψε:

Λιγα μου φαινονται για το Μητερα ...εγω την εκανα στον Κουρτη ειναι σρη Βασ.Σοφιας ...! Εδω παντος τα κοριτσια ειχαν βγαλει μια λιτσα με πιστοποιημενους γιατρους που κανουν αυχενικη και Β επιπεδου ...και το εψαξα και ειναι μεσα ....!!!
τοσο μου ειπανε αλλα τον απλο υπερηχο οχι τον αλλον που φαινεται το μωρο σαν πηλινο αυτο κοστιζει παραπανω,θα σου πω ομως την αλλη εβδομαδα που θα το κανω με σιγουρια.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:

les ana mou dn kserw apo tote pou perna tis vitamines sidiro magniso k t alla me pianei ponokefalos,ayrio tha paw stin gunaikologo tha tin rwtiso eidika to brady,fobame na parw ntepon omws,auto mou perase o ponos apo pisw me pianei pou k pou alla sunexeia paw toualeta,alla dn kanw tpt otan paw mono me to zori,t oura

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:
Ana έγραψε:

les ana mou dn kserw apo tote pou perna tis vitamines sidiro magniso k t alla me pianei ponokefalos,ayrio tha paw stin gunaikologo tha tin rwtiso eidika to brady,fobame na parw ntepon omws,auto mou perase o ponos apo pisw me pianei pou k pou alla sunexeia paw toualeta,alla dn kanw tpt otan paw mono me to zori,t oura

o giatros mou, mou elege oti apoklietai na einai o sidiros kai omws... telika pira to ferro sanol kai auto mou ekane. an sinexizeis na exeis ponokefalo mipos prepei na alakseis to sidiro, min gineis xeirotera. egw mexri kai neurologo piga alla den eixa tipota...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:
Ana έγραψε:

o giatros mou, mou elege oti apoklietai na einai o sidiros kai omws... telika pira to ferro sanol kai auto mou ekane. an sinexizeis na exeis ponokefalo mipos prepei na alakseis to sidiro, min gineis xeirotera. egw mexri kai neurologo piga alla den eixa tipota...
auto pernw k egw se kapsoulaki omws,epeidi dn mporw se siropi...aurio tha tis pw,mou eixe pei mipws exeis ponokefalo apo to utrogestan alla dn eixa akoma tin alli mera me epiase

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
souzan έγραψε:
ουρολοιμωξη ε?και ειδικα στην εγκυμοσυνη οτι χειροτερο εγω πριν μεινω εγκυος παιδευομουνα κανα χρονο με το μικροβιο e-coli επαιρνα αντιβιωση εφευγε και τον επομενο μηνα παλι επεστρεφε με αποτελεσμα να εχω το μικροβιο και τωρα στην εγκυμοσυνη και να μην φευγει μου εδωσε ο γιατρος την ceclor αλλα δεν περναει ειναι μετριως ευαισθητο και επισης παιρνω απο το φαρμακειο φυτικο granberry και πινω,κανω υπομονη και μεχρι να γεννησω θα την παιρνω μου ειπε οτι ο μπεμπης δεν παθαινει ζημια για εμενα φοβαται για τα νεφρα μου.παντως νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο και αντε ο πονος παιρνεις ενα παυσιπονο και περναει το τσουξιμο που δεν περναει με τιποτα ειναι χαλια.

perastika kai me to kalo to mwraki sou!!! na pineis polu nero... ola tha pane kala!!!

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ειδαμε την μπεμπουλα μας σημερα!!!14 εκατοστα κ 235 γραμ.... συνεχεια σβουρες εκανε μας ελεγε η γιατρος!!!μεγαλωνει το νινακι μας... I love you

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sas mamades ti kanete!i auxeiki mou bgike poli kali ,tha parw k to aima aurio k perimenoume,mou eipe oti kata 80%einai agoraki ola mple mou fenonta,mono mn mou bgei kanena roz twra pou to sinithisa alla na einai gero k ola kala dn me noiazei an einai agori i koritsi!exei genisei kamia sto rea poso sas kostise mazi me giatro,epeidi rwtisa tin giatro mou alla egw ta mperdepsa mou eipe ena poso alla mazi me to diko tis itan i ksexwrista Shocked

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια μου! ειμαι στον 5ο μηνα κ ηρθα να κανουμε παρεα μιας κ πρεπει να ειμαι ξαπλωμενη κ συνεχεια σπιτι...

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbar έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου! ειμαι στον 5ο μηνα κ ηρθα να κανουμε παρεα μιας κ πρεπει να ειμαι ξαπλωμενη κ συνεχεια σπιτι...

καλημερα κοριτσακι μου!!!με το καλο το νινακι σου..τι εχεις..??ειναι το πρωτο σου [παιδακι..?

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερουδια... το πρωτο μου ειναι... κ συμφωνα με τον τελευταιο υπερηχο μας το γυρισε σε αγορακι! Ειμαι πολυ χαρουμενη απλα εχω αρκετες επιπλοκες με αιμορραγια κ ειμαι ξαπλα...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbar έγραψε:καλημερουδια... το πρωτο μου ειναι... κ συμφωνα με τον τελευταιο υπερηχο μας το γυρισε σε αγορακι! Ειμαι πολυ χαρουμενη απλα εχω αρκετες επιπλοκες με αιμορραγια κ ειμαι ξαπλα...
perastikoulia k ypomoni ,pote exeis Π,Η ,Τ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα τι κανετε?Εγω περιμενω να περασει το σαββατοκυριακο για να παω να κανω το αλφα τεστ τη δευτερα.Βασικα μου εφυγε το αγχος,κι πιστυεω ολα καλα θα ειναι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις