301 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! Κυρ Σεπ 18, 2011 3:21 am
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εχω πητ 16/3 και θα γεννησω για ακομη μια φορα στο αρεταιειο. εσυ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
egw 26 -3 dn kserw akoma lew gia elena mou peuti poio konta apo alla nosokomeiaaaamarkellajohny έγραψε:εχω πητ 16/3 και θα γεννησω για ακομη μια φορα στο αρεταιειο. εσυ?
ax maraki poso se katalabenw k egw simera mpika 13 ebdomada k allaksa k trimino k noiotho xalia ponakia xamila k stin mesi..i B epipedou ti einai,k pote tin kaneisMaraki_D έγραψε:Καλημέρα φιλενάδες!!! Από χθες δεν νιώθω πολύ καλά, είμαι και στην αλλαγή του μήνα και τα νεύρα μου είναι κρόσσια... Έχω ένα περίεργο πόνο στο ίδιο σημείο συνέχεια αλλά σαν σουβλιά, πάει κι έρχεται. Προσπάθησα να ξεκουραστώ αλλά ο μικρός μου αρρώστησε και ταλαιπωρηθήκαμε χθες το βράδυ, σήμερα είχα και τη φασίνα, το σιδέρωμα θα το αφήσω για το απόγευμα. Ελπίζω να καταφέρω να ξαπλώσω λιγάκι, αύριο πάμε με το καλό για τη β' επιπέδου, ίσως είμαστε και τυχεροί να δούμε και τί μωράκι περιμένουμε. Ας είναι γερό μόνο, κι απέ τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.
k dn exeis dei akoma ti einai to bebe sou,emena stin auxeniki mou eipan oti mallon einai agoraki ante me to kalo na sou erthi,pote exeis pitMaraki_D έγραψε:Υπέρηχος είναι κι αυτή η εξέταση, γίνεται όπως η αυχενική διαφάνεια, κάνουν διάφορες μετρήσεις στο μωράκι. Γίνεται ανάμεσα από 20η και 22η εβδομάδα, εγώ είμαι στην 21η αύριο. Δεν πονάει βέβαια.
markellajohny έγραψε:εγω παλι ειμαι σαν ετοιμογεννη να πω?και στις 3 εγκυμοσυνες μου τεραστια κοιλια!!!!
markellajohny έγραψε:εγω να σου πω την αληθεια ειχα προαισθημα για ολα τα παιδια μου. ηξερα το φυλο πολυ πριν μου το πουν, δεν ξερω πως, μαλλον το μητρικο ενστικτο???ποτε εχεις πητ?
marinaki <3 <3 έγραψε:se poia bdomada eisai!! sorry to eida katw!!na rwtisw egw simera ekleisa tin 13 ebdomada opote allaksa k trimino gt etsi diabasa kapou,i alazw triminw 14 ebdomada
δεν το καταλαβα απο τα συμπτωματα, στο 1ο δεν ειχα κανενα συμπτωμα, στο 2ο μονο καουρες και το 3ο με ταραξε στους εμετους. καθε εγκυμοσυνη και διαφορετικη. απλα ειχα προαισθημα.paparouna έγραψε:markellajohny έγραψε:εγω να σου πω την αληθεια ειχα προαισθημα για ολα τα παιδια μου. ηξερα το φυλο πολυ πριν μου το πουν, δεν ξερω πως, μαλλον το μητρικο ενστικτο???ποτε εχεις πητ?
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΑΝΗΨΙΑ,ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ...ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΕΙΣ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ????ΕΕΕΕ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ??
ΕΧΩ ΠΗΤ 13/3! ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?
markellajohny έγραψε:δεν το καταλαβα απο τα συμπτωματα, στο 1ο δεν ειχα κανενα συμπτωμα, στο 2ο μονο καουρες και το 3ο με ταραξε στους εμετους. καθε εγκυμοσυνη και διαφορετικη. απλα ειχα προαισθημα.paparouna έγραψε:markellajohny έγραψε:εγω να σου πω την αληθεια ειχα προαισθημα για ολα τα παιδια μου. ηξερα το φυλο πολυ πριν μου το πουν, δεν ξερω πως, μαλλον το μητρικο ενστικτο???ποτε εχεις πητ?
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΑΝΗΨΙΑ,ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ...ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΕΙΣ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ????ΕΕΕΕ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ??
ΕΧΩ ΠΗΤ 13/3! ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?
φυσιολογικα τα γεννησα και τα δυο!
markellajohny έγραψε:http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/progennitikos-elegxos/test-bioximikos-elegxos-b-triminoy
ριξε μια ματια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης