Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλη επιτυχια με την εξεταση. Εγω εκανα αυχενικη κ πληρωσα 80 στο νοσκομειο αλλα γηκε νορμαλ κ δε χρειαστηκε να κανω κατι αλλο. στις 10 οκτωβρη θα κανω β επιπεδου...

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια κορίτσια! Έχω δεινοπαθήσει απόψε, κατάφερα να κοιμηθώ στις 4 το πρωί και ξύπνησα στις 7. Η κοιλιά μου ήταν σκληρή σαν πέτρα και πονούσε, άσε που δεν μπορώ εύκολα να πάρω ανάσα, έχουν αρχίσει όλα να πιέζονται τώρα. Νωρίς δεν είναι για δοκιμαστικές συσπάσεις στην 20η εβδομάδα? Έχει καμμία κάτι παρόμοιο?

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρακι μου, τα ιδια ειμαι κ εγω...προσπαθβ να παρω βαθια ανασα...αλλα τπτ... νομιζω οτι θα σκασω κατι στιγμες...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν η κοιλια πετρωνει πρεπει να παρεις αμεσως το γιατρο.Μην το αμελησεις,κι ας μην ειναι τπτ.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maraki_D έγραψε:Καλημερούδια κορίτσια! Έχω δεινοπαθήσει απόψε, κατάφερα να κοιμηθώ στις 4 το πρωί και ξύπνησα στις 7. Η κοιλιά μου ήταν σκληρή σαν πέτρα και πονούσε, άσε που δεν μπορώ εύκολα να πάρω ανάσα, έχουν αρχίσει όλα να πιέζονται τώρα. Νωρίς δεν είναι για δοκιμαστικές συσπάσεις στην 20η εβδομάδα? Έχει καμμία κάτι παρόμοιο?

γεια σου!εγω ειχα συσπασεις απο τον τεταρτο οποτε το νωρις ειναι σχετικο!!παρε αμεσως τον γιατρο σου κουκλα μου!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maraki_D έγραψε:Καλημερούδια κορίτσια! Έχω δεινοπαθήσει απόψε, κατάφερα να κοιμηθώ στις 4 το πρωί και ξύπνησα στις 7. Η κοιλιά μου ήταν σκληρή σαν πέτρα και πονούσε, άσε που δεν μπορώ εύκολα να πάρω ανάσα, έχουν αρχίσει όλα να πιέζονται τώρα. Νωρίς δεν είναι για δοκιμαστικές συσπάσεις στην 20η εβδομάδα? Έχει καμμία κάτι παρόμοιο?
καλημερα μην αχγωνεσαι ολα καλα θα πανε και εγω το παθαινω αυτο να υπαρχουν μερες που δεν μπορω να κοιμηθω επειδη ποναει η κοιλια μου ειμαι στην 23η εβδομαδα αλλα ειναι απο το εντερο σε εμενα παθαινω κολικους και δυσκοιλιοτητα και εγω στην αρχη φοβομουνα οτι υπαρχει προβλημα με το μπεμπη αλλα δεν ειναι τιποτα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsakia mou pws eiste!!ax egw eutixws exw duo bradia pou peuto kserei gt ta prigoumena bradi aksupnousa synexeia,exw problima me t entero k kanw k 3 meres na paw,alla exw ponakia synexeia,makari apo edw k pera na stamatisoun allaksa k trimino..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
re koritsa ti ginete re gamwtoo,pali simera ebala ygro kafe alla polli anoixto pros kokkino...perimenw na me parei i giatros tilf,episeis skeutomai na bgw apo to foroum ,,gt dn kserw me epireazei men thetika alla diavazw k asxima pragmata k bazw diafora sto mualo mou,mporei na sas grafw kamia fora na dw an eiste kala.kala na pernate k euxomai na pane ola kala me ta aggeloudia mas,k makari na mou paei kala k mena.polla filia k xarika pou sas gnwrisa esto k apo edw ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην σκεφτεσαι αρνητικα ολα καλα θα πανε.

Οσο αφορα τα δυσαρεστα θεματα του φορουμ στο χερι σου ειναι να μην τα διαβαζεις...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dn kserw gt ta diabazw ,twra to katralaba molis paw na ksaplwso mou erxonati ola sto mualo k stenaxwrieme...kalutera na mn kserw polla alla tha mpenw mia sto toso polla filia

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:re koritsa ti ginete re gamwtoo,pali simera ebala ygro kafe alla polli anoixto pros kokkino...perimenw na me parei i giatros tilf,episeis skeutomai na bgw apo to foroum ,,gt dn kserw me epireazei men thetika alla diavazw k asxima pragmata k bazw diafora sto mualo mou,mporei na sas grafw kamia fora na dw an eiste kala.kala na pernate k euxomai na pane ola kala me ta aggeloudia mas,k makari na mou paei kala k mena.polla filia k xarika pou sas gnwrisa esto k apo edw ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΑΓΧΟΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ Κ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Very Happy
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ???? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 654316

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
to kserw ,apla opws egrapsa k se alla koritsia merikes fores dystazw na rwtiso i n anoikso thema mn ginei kamia pareksigisei k ginei mpaxalo,k mia fora pou anoiksa k rwtisa kati mou tin eipan,dustixws einai to prwto mou paidaki k dn exw kapoion edw konta mou eite na rwtisw eite na kserei kati parapanw,exeis dikio apla tyxainei na diabazw kati kalo k ksafnika kataligei aliws to thema..k epeidi peira kala nea simera tha sas to po mou eipe i giatros mou oti i auxeniki diafanei bgike souper k i eksetasei aimatos para para poli kala,makari thee mou k euxaristw..oso gia to aima me kathisixase k mou eipe na mn anusixo oso einai kafe
.apla ennoiwsa ligo xalia simera me ena thema k gi auto stenaxwrethika...

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:to kserw ,apla opws egrapsa k se alla koritsia merikes fores dystazw na rwtiso i n anoikso thema mn ginei kamia pareksigisei k ginei mpaxalo,k mia fora pou anoiksa k rwtisa kati mou tin eipan,dustixws einai to prwto mou paidaki k dn exw kapoion edw konta mou eite na rwtisw eite na kserei kati parapanw,exeis dikio apla tyxainei na diabazw kati kalo k ksafnika kataligei aliws to thema..k epeidi peira kala nea simera tha sas to po mou eipe i giatros mou oti i auxeniki diafanei bgike souper k i eksetasei aimatos para para poli kala,makari thee mou k euxaristw..oso gia to aima me kathisixase k mou eipe na mn anusixo oso einai kafe

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??? Wink ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΜΩΣ Κ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ.ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ?ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ.ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ...
ΣΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΙΤΣΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:to kserw ,apla opws egrapsa k se alla koritsia merikes fores dystazw na rwtiso i n anoikso thema mn ginei kamia pareksigisei k ginei mpaxalo,k mia fora pou anoiksa k rwtisa kati mou tin eipan,dustixws einai to prwto mou paidaki k dn exw kapoion edw konta mou eite na rwtisw eite na kserei kati parapanw,exeis dikio apla tyxainei na diabazw kati kalo k ksafnika kataligei aliws to thema..k epeidi peira kala nea simera tha sas to po mou eipe i giatros mou oti i auxeniki diafanei bgike souper k i eksetasei aimatos para para poli kala,makari thee mou k euxaristw..oso gia to aima me kathisixase k mou eipe na mn anusixo oso einai kafe

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??? Wink ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΜΩΣ Κ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ.ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΧΘΕΣ?ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ.ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ...
ΣΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΜΑΡΙΤΣΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy
to kserw oti dn prepi na xalieme,alla merikes fores einai panw apo tis dunamis mou..apla dn ksananoigw thema tha grafw mono edw ,gt toulaxiston edw exoume tin idia agwnia ,ton idio logo k opws eipes tha gennisoume oles sxedon poli konta oles..apo edw k sto eksis dn ksanasxoloum ese allo thema ,.esena ola kala me to mwro i eksetaseis..kerkyra meneis i kanw lathos!!egw eimai apo igoumenitsa alla menw athina

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:

to kserw oti dn prepi na xalieme,alla merikes fores einai panw apo tis dunamis mou..apla dn ksananoigw thema tha grafw mono edw ,gt toulaxiston edw exoume tin idia agwnia ,ton idio logo k opws eipes tha gennisoume oles sxedon poli konta oles..apo edw k sto eksis dn ksanasxoloum ese allo thema ,.esena ola kala me to mwro i eksetaseis..kerkyra meneis i kanw lathos!!egw eimai apo igoumenitsa alla menw athina

ΝΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΝΩ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΡΟΧΟΥΛΑ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ Very Happy
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΞΑΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.Κ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ.ΤΗΛΕΟΡΑΣΟΥΛΑ,ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ! Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax broxoulaaaaaaa teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaa ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 edw kanei foberi zesti gia aurio eipe oti tha brexei makari,ante na pane ola kala euxomai!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

etsi eixa k'gw stin prwti egkumosini. pira yutopar mexri pou mpika ston 9o. den stamatisan teleios alla eimoun kalitera Smile

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ax broxoulaaaaaaa teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaa ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 edw kanei foberi zesti gia aurio eipe oti tha brexei makari,ante na pane ola kala euxomai!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994

kai'gw thelw vroxiiiiii!!!!!!! den mporw allo tin zesti k tin ugrasia... thelw ligo na krionw...
marinaki mou kai'gw epatha auto me tis asximes empiries allon koritsion na anxonomai xoris na uparxei logo opote stamatisa na ta diavazw. den exei noima na stenaxoriesai Smile kai oti thes rwta edw. uparxoun k edw manoules sto 2o i 3o paidaki pou kati exoun perasei k tha mporesoun na se voithisoun... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 328109

Maraki_D

Maraki_D
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάρες και φιλεναδίτσες!!! Γυρίσαμε νωρίτερα από τον υπέρηχο β' επιπέδου και είμαι τρισευτυχισμένη!!! Θα γίνω για δεύτερη φορά μανούλα ενός υγιούς και γλυκύτατου αγοριού, που φαίνεται ότι θα μοιάζει πολύ με το Δημητράκη μου! Πολύ καλή η εξέταση, πολύ θετική αύρα η γιατρός, αύριο πρωί θα πάρω τη μαία μου να την ευχαριστήσω που μου τη σύστησε. Και να μην το ξεχάσω, προσωπική μου άποψη πάντα, σκατά στα μούτρα του παπάρα προηγούμενου γιατρού που με άγχωσε με το σώνει και ντε αμνιοπαρακέντηση... Θα 'σκαγα αν δεν το 'λεγα... Το μωράκι μας είναι σε όλα του μια χαρά, ο Δημητράκης το χαιρετούσε κάθε φορά που έβλεπε τα χεράκια του! Πάλι συγκινήθηκα η δόλια μάνα και με πήραν τα ζουμιά..., θα 'χω σύντομα δυο αντράκια να τρέχουν εδώ μέσα, ο Θεός να μου δώσει δύναμη και υπομονή να τα βγάλω πέρα! Ο ευτυχής πατέρας εκατουρήθη απ' τη χαρά του!

Σόρυ για το μεγάλο ποστ! Μαρινάκι μη σκας με τις διάφορες μπούρδες που μπορεί να γράφονται εδώ, όλες πιθανότατα την πατήσαμε σε κάποια φάση κι ακούσαμε διάφορα, το θέμα είναι ότι βράζουμε όλες στο ίδιο καζάνι (απλώς κάποιες θα βράσουν-γεννήσουν- πιο γρήγορα)!!! Very Happy Very Happy Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maraki_D έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάρες και φιλεναδίτσες!!! Γυρίσαμε νωρίτερα από τον υπέρηχο β' επιπέδου και είμαι τρισευτυχισμένη!!! Θα γίνω για δεύτερη φορά μανούλα ενός υγιούς και γλυκύτατου αγοριού, που φαίνεται ότι θα μοιάζει πολύ με το Δημητράκη μου! Πολύ καλή η εξέταση, πολύ θετική αύρα η γιατρός, αύριο πρωί θα πάρω τη μαία μου να την ευχαριστήσω που μου τη σύστησε. Και να μην το ξεχάσω, προσωπική μου άποψη πάντα, σκατά στα μούτρα του παπάρα προηγούμενου γιατρού που με άγχωσε με το σώνει και ντε αμνιοπαρακέντηση... Θα 'σκαγα αν δεν το 'λεγα... Το μωράκι μας είναι σε όλα του μια χαρά, ο Δημητράκης το χαιρετούσε κάθε φορά που έβλεπε τα χεράκια του! Πάλι συγκινήθηκα η δόλια μάνα και με πήραν τα ζουμιά..., θα 'χω σύντομα δυο αντράκια να τρέχουν εδώ μέσα, ο Θεός να μου δώσει δύναμη και υπομονή να τα βγάλω πέρα! Ο ευτυχής πατέρας εκατουρήθη απ' τη χαρά του!

Σόρυ για το μεγάλο ποστ! Μαρινάκι μη σκας με τις διάφορες μπούρδες που μπορεί να γράφονται εδώ, όλες πιθανότατα την πατήσαμε σε κάποια φάση κι ακούσαμε διάφορα, το θέμα είναι ότι βράζουμε όλες στο ίδιο καζάνι (απλώς κάποιες θα βράσουν-γεννήσουν- πιο γρήγορα)!!! Very Happy Very Happy Very Happy
dn ta les kalaaaaaaa tha exeis 3 antresssssss,poion giatro exeis twra k pou!!ante mpravo xairome pou pigan ola kala,na rwtiso tin b epipedou gt tin kanoume ,emena simera milisa me ton giatro k mou bgike teleia i auxeniki auta....

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maraki_D έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάρες και φιλεναδίτσες!!! Γυρίσαμε νωρίτερα από τον υπέρηχο β' επιπέδου και είμαι τρισευτυχισμένη!!! Θα γίνω για δεύτερη φορά μανούλα ενός υγιούς και γλυκύτατου αγοριού, που φαίνεται ότι θα μοιάζει πολύ με το Δημητράκη μου! Πολύ καλή η εξέταση, πολύ θετική αύρα η γιατρός, αύριο πρωί θα πάρω τη μαία μου να την ευχαριστήσω που μου τη σύστησε. Και να μην το ξεχάσω, προσωπική μου άποψη πάντα, σκατά στα μούτρα του παπάρα προηγούμενου γιατρού που με άγχωσε με το σώνει και ντε αμνιοπαρακέντηση... Θα 'σκαγα αν δεν το 'λεγα... Το μωράκι μας είναι σε όλα του μια χαρά, ο Δημητράκης το χαιρετούσε κάθε φορά που έβλεπε τα χεράκια του! Πάλι συγκινήθηκα η δόλια μάνα και με πήραν τα ζουμιά..., θα 'χω σύντομα δυο αντράκια να τρέχουν εδώ μέσα, ο Θεός να μου δώσει δύναμη και υπομονή να τα βγάλω πέρα! Ο ευτυχής πατέρας εκατουρήθη απ' τη χαρά του!

αντε μαρακι με τοκαλο αγορομανα και εσυ σαν και εμενα και εγω περιμενω σε λιγο καιρο τον δευτερο γιο μου αυριο παω και εγω για την β'επιπεδου παντως ειμαστε τυχερες θα εχουμε 3 αντρες να μας προσεχουν χαχαχα

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερουδια γλυκες μου μανουλιτσες κ μελλουσες τι μου κανετε..???μου λειψατε ειχα μερες να μπω..!!!ολα καλα λεπω ετσι.????χαιρομαι πολυ..!!!εγω καλα παω με την μπεμπα,μια την ακουω μια οχι,,,,με χει σκασει αυτο το παιδι...!!!ενω στο γιο μου συνεχεια βαρουσε με το που εκλεισα το 3...σε αυτο πολυ αργει η μικρουλα μας...μου κλωτσαει σταματαει και δεν καταλαβαινω τιποτα και μετα φτερουγαει...!!!τι να πεις...στην 1 εγκυμοσυνη δεν καταλαβα αυτο το <φτερουγισμα που λενε>γιατι ο γιοσ μου αρχισε με την μια και βαρουσε ενω σε αυτο..!!!οι εμετοι συνεχιζουν...!τι να πω...λιγα ποναλακια εχω...αλλα ολα καλα..!!στισ 30 θα ξαναπαω στο γιατρο..!να ρωτησω κατι..??σας εχει πει τιποτα ο γιατρος σασ για τα ταξιδια..?θελω να παω στην μεγαλοχαρη Παναγια της τηνου φετοσ...αλλα επειδη ειμαι απο κρητη περνς 2 καραβια για να παω και αλλα 2 βεβαια για να γυρισω...!!!κ μου πε ο γιατρος να το αποφυγς γιατι ειναι λεει πολυ ταλαιπωρια τωρα δεν ξερω τι θα κανω..!! Crying or Very sad

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zwitsa έγραψε:καλημερουδια γλυκες μου μανουλιτσες κ μελλουσες τι μου κανετε..???μου λειψατε ειχα μερες να μπω..!!!ολα καλα λεπω ετσι.????χαιρομαι πολυ..!!!εγω καλα παω με την μπεμπα,μια την ακουω μια οχι,,,,με χει σκασει αυτο το παιδι...!!!ενω στο γιο μου συνεχεια βαρουσε με το που εκλεισα το 3...σε αυτο πολυ αργει η μικρουλα μας...μου κλωτσαει σταματαει και δεν καταλαβαινω τιποτα και μετα φτερουγαει...!!!τι να πεις...στην 1 εγκυμοσυνη δεν καταλαβα αυτο το <φτερουγισμα που λενε>γιατι ο γιοσ μου αρχισε με την μια και βαρουσε ενω σε αυτο..!!!οι εμετοι συνεχιζουν...!τι να πω...λιγα ποναλακια εχω...αλλα ολα καλα..!!στισ 30 θα ξαναπαω στο γιατρο..!να ρωτησω κατι..??σας εχει πει τιποτα ο γιατρος σασ για τα ταξιδια..?θελω να παω στην μεγαλοχαρη Παναγια της τηνου φετοσ...αλλα επειδη ειμαι απο κρητη περνς 2 καραβια για να παω και αλλα 2 βεβαια για να γυρισω...!!!κ μου πε ο γιατρος να το αποφυγς γιατι ειναι λεει πολυ ταλαιπωρια τωρα δεν ξερω τι θα κανω..!! Crying or Very sad

Καλημερα Ζωιτσα ...και εγω στα ιδια χναρια βαδιζω ...ο γιοκαρινας μου μονο φτερουγισματα ουτε μια κλωτσια ..και οι εμετοι βεβαια δεν εχουν σταματησει ...για το ταξιδι επειδη θελω και εγω να παω και τον ειχα ρωτησει μου ειπε οτι το καραβι καλο ειναι να το αποφυγω θα πρεπει να ειμαι πολυ σιγουρη μου ειπε οτι θα ειναι αρκετα ξεκουραστο το ταξιδι ...οποτε ειπα να παω αφου γεννησω με το μπεμπη μου μαζι στη χαρη της ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalispera ti kanete manoules!!i koilitses sas pws einai,edw erikse mia broxoula k krywse k o kairos poli m aresei ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 na rwtiso kati!!!kserw panw kato pou exei alla,thelo siga siga logw xeimwna na parw rouxa gia egkumosini kati se tzin gia na ta foraw me mpotes pou tha brw,piga sta mpeneton alla dn eixe k poli wraia!!oute sta zara balane akoma..pantos persi eixa dei poli wraia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 14 215994

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zwitsa έγραψε:καλημερουδια γλυκες μου μανουλιτσες κ μελλουσες τι μου κανετε..???μου λειψατε ειχα μερες να μπω..!!!ολα καλα λεπω ετσι.????χαιρομαι πολυ..!!!εγω καλα παω με την μπεμπα,μια την ακουω μια οχι,,,,με χει σκασει αυτο το παιδι...!!!ενω στο γιο μου συνεχεια βαρουσε με το που εκλεισα το 3...σε αυτο πολυ αργει η μικρουλα μας...μου κλωτσαει σταματαει και δεν καταλαβαινω τιποτα και μετα φτερουγαει...!!!τι να πεις...στην 1 εγκυμοσυνη δεν καταλαβα αυτο το <φτερουγισμα που λενε>γιατι ο γιοσ μου αρχισε με την μια και βαρουσε ενω σε αυτο..!!!οι εμετοι συνεχιζουν...!τι να πω...λιγα ποναλακια εχω...αλλα ολα καλα..!!στισ 30 θα ξαναπαω στο γιατρο..!να ρωτησω κατι..??σας εχει πει τιποτα ο γιατρος σασ για τα ταξιδια..?θελω να παω στην μεγαλοχαρη Παναγια της τηνου φετοσ...αλλα επειδη ειμαι απο κρητη περνς 2 καραβια για να παω και αλλα 2 βεβαια για να γυρισω...!!!κ μου πε ο γιατρος να το αποφυγς γιατι ειναι λεει πολυ ταλαιπωρια τωρα δεν ξερω τι θα κανω..!! Crying or Very sad

gia to taksidi emena o giatros mou eipe oti epitrepetai mono sto 2o trimino. exw polles files pou exoun taksidepsei, i mia malista anevike olokliro vouno 4on minwn egkuos. egw se 3 eudomades taksideuw exoteriko (an vaivea tha einai ola kala, pou tha einai Smile ): 4 wres leoforio, 2 aeroplano, 5 treno, me tis anamones 14 wres taksidi, epistrofi se 10 meres kai me tin mikri mas 16 minwn. stin prwti egkumosini ekana ligo mikrotero taksidi, 9 wres, sto prwto trimino kai ola kala.

maraki epitelous evrexe kai'dw!!!!

to asximo einai oti i mikri, pou se ligo tha tin leme megali Very Happy arostise Crying or Very sad o andras mou mou leei oti eina apo to antigripiko pou ekane prin 5 meres... den kserw, exei pantos pireto kai trexei i mitoula tis. elpizw na perasei grigora...

aurio pame gia auxeniki kai tha doume pali to mwraki mas Smile tha sas pw pos pige aurio...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις