Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
556 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 556 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula_24xr έγραψε:Αχ ρε κοριτσια κ γω ανυπομονω να παω να κανω την β επιπεδου τελος του μηνα!Αν μπορουσα θα πηγαινα καθε βδομαδα στο γιατρο να με κοιταει.
Αφου θελω να παω να κανω κι εξω β επιπεδου για να το δω τρισδιαστατα!!!Σας εβαλα κι φωτο την κοιλαρα μου..

Οχι δν ειμαι 8μηνων,απλα λογω οτι η κοιλια της 1ης δν μ εφυγε κ επιβαρυνθηκε με εξτρα κοιλα,μοιαζω περισσοτερο μηνων.Αλλα μαρεσε η συγκεκριμεν φωτο.

ti oraia!!!! emena mou fenetai fisiologiki gia 20 eudomades k deutero mwro. kai'mena i koilia fenetai idi, an kai o kosmos nomizei oti paxina Razz . egw omws kserw k xairomai k kamaronw. sto deutero paidi einai fisiologiko na dixnei pio noris afou to soma kserei pia pos k ti exei na kanei. episeis to mwro exei perisotero xoro tous prwtous mines Razz

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emena i dikia mou fenetai arketa an k eimai mono ligo eixa ligoi koilitsa alla oloi i gnwstoi me rwtane an eimai egkuos se alous lew paxyna k se alous oti eimai!!einai poli omorfa tha balw k egw fwto an t kataferw aurio.i k twra tha prospathisooo

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:emena i dikia mou fenetai arketa an k eimai mono ligo eixa ligoi koilitsa alla oloi i gnwstoi me rwtane an eimai egkuos se alous lew paxyna k se alous oti eimai!!einai poli omorfa tha balw k egw fwto an t kataferw aurio.i k twra tha prospathisooo

telia k i koilitsa sou!!!! emeis akoma den dixnoume toso... na megalwsoume ligo akoma k tha valw k'gw foto
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ana έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:emena i dikia mou fenetai arketa an k eimai mono ligo eixa ligoi koilitsa alla oloi i gnwstoi me rwtane an eimai egkuos se alous lew paxyna k se alous oti eimai!!einai poli omorfa tha balw k egw fwto an t kataferw aurio.i k twra tha prospathisooo

telia k i koilitsa sou!!!! emeis akoma den dixnoume toso... na megalwsoume ligo akoma k tha valw k'gw foto
WREA EINAI NAI eixa ligo koilitsa mn fantasteis oti einai oli apo to mwro apla einai poio sfixty poio petaxtei alla diakrinete,poso eisai1!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:
Ana έγραψε:

WREA EINAI NAI eixa ligo koilitsa mn fantasteis oti einai oli apo to mwro apla einai poio sfixty poio petaxtei alla diakrinete,poso eisai1!

14 eudomades simera. emena dixnei ligo k epeidi exw duskoiliotita. simera exw pali 4 meres na paw toualeta k pira k farmako alla tipota...... ti tha kanw m'auto to thema den kserw.
i koilitsa sou fenetai oti einai apo mwro Razz allios einai otan paxenoume. apla o kosmos den to katalavainei akoma Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax poso se katalabenw k egw eixa 4 meres na pawww kontepsa na skasw eixa pristei exw problima me tin dyskiliotita k eidika twra me tis bitamines.exw apo to prwi trww suka apoksiramena k arxisa na pigaine k twra tha faw duo aktinidia ,fae na deis tha deis diafora

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ax poso se katalabenw k egw eixa 4 meres na pawww kontepsa na skasw eixa pristei exw problima me tin dyskiliotita k eidika twra me tis bitamines.exw apo to prwi trww suka apoksiramena k arxisa na pigaine k twra tha faw duo aktinidia ,fae na deis tha deis diafora

ela omos pou den mou aresoun oute ta sika, oute ta aktinidia......

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax ti tha kaneis!!prepei omws tha se dieukolinei apisteytaaa,i pare ta activia ta giaourtiaaa,k prepei na mn trwws ksera fagita na t apofeugeis

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ειμαι στην 26η εβδομαδα και με εχει ταραξει στις κλοτσιες ειδικα το βραδυ δεν σταματαει και τον μαλωνω καμια φορα χαχα να με αφησει να κοιμηθω τωρα που μπορω γιατι σε λιγο καιρο θα μου λειπει πολυς υπνος ειναι το δευτερο παιδακι μου και ξερω τι με περιμενει αχ πολυ ξενυχτι και κονσιλερ για να μην φαινονται οι μαυροι κυκλοι.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsia ti kanete
!i koilitses sas kala einai!paparouna mou pou eisai!exw meres na se dw mesa eisai kala ,,,,na sas rwtiso pote arxizome ta psonia gia to mwro

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:kalimera koritsia ti kanete
!i koilitses sas kala einai!paparouna mou pou eisai!exw meres na se dw mesa eisai kala ,,,,na sas rwtiso pote arxizome ta psonia gia to mwro

μαρινακι μου εγω τα αρχισα απο τον 5ο μηνα!!δεν μπορουσα να κρατηθω!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω κρατιεμαι γτ δν γνωριζω το φυλο.
Ευτυχως απο επιπλα δν χρειαζομαι,εχω κι παρκο κ κουνια κ καρεκλακι,μονο καροτσι θα παρουμε,προικα κουνιας κανα σετακι σεντονακια κιρουχα.Κι φυσικα τα αξεσουαρ για μπανιο,μπανιεριτσα καλλυντικα μπουρνουζακια.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax k egw lew na paw autes tis meres na riksoo mia matia mikrh alla poso n anteksoooooo thelo na t parw ola!alla einai polu nwris k dn kserw akoma ti einai 100% sygouri mas eipan agoraki alla itan polu nwris!ax ti wreaaa to kalytero pragmaaaa einai t psoniaaaa ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:ax k egw lew na paw autes tis meres na riksoo mia matia mikrh alla poso n anteksoooooo thelo na t parw ola!alla einai polu nwris k dn kserw akoma ti einai 100% sygouri mas eipan agoraki alla itan polu nwris!ax ti wreaaa to kalytero pragmaaaa einai t psoniaaaa ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994

μαρινακι περιμενε μεχρι την β επιπεδου να σιγουρευτεις για το φυλο του μωρου και μετα ξεκινα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 850933

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ Ε???ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΝΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΑΚΙΝΗΤΗ Κ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΩ ΞΑΝΑ!!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ,ΕΛΕΙΨΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Laughing Laughing Laughing Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!
ΕΠΙΣΗΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ Η ΠΥΤΖΑΜΑ ΣΟΥ ΧΕΧΕΧΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994
ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ...ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 328109

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxa bourrr metaaaaa pote ginete i b epipedou!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:xaxa bourrr metaaaaa pote ginete i b epipedou!!

στην 21η 22η εβδομαδα!!αντε κοντευει!! Razz

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nai konteuei!k perimenw pws k pws na klotsisei...ax mou arxisan kati anagoules twra panagia mou!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ,ΔΗΛ ΚΟΥΝΙΑ,ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΜΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ,ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ,ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΡΟΖ!!!ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ,ΔΗΛ ΚΟΥΝΙΑ,ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΜΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ,ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ,ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΡΟΖ!!!ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.

παπαρουνιτσα αφου σου ειπαν κπριτσακι μαλλον ετσι θα ειναι!εμενα στην αυχενικη αγορι μου ειπε και εγορι ειναι!!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:nai konteuei!k perimenw pws k pws na klotsisei...ax mou arxisan kati anagoules twra panagia mou!!

αντε να δεις τιωραια θα ειναι οταν θα κλοτσαει!!ακομα εχεις αναγουλες βρε κοριτσακι μου? Shocked

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ti kaneis paparouna mou!!ola kala!ase agaph dn eixa pote anagoules alla twra sto 2 trimino exw arketes!autes tis meres eidika!alla ok pernaei meta..paw ekso koritsia mou tha t poume polla filia se sas k ta sporoulia sas stis kilitses sas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:ti kaneis paparouna mou!!ola kala!ase agaph dn eixa pote anagoules alla twra sto 2 trimino exw arketes!autes tis meres eidika!alla ok pernaei meta..paw ekso koritsia mou tha t poume polla filia se sas k ta sporoulia sas stis kilitses sas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994
εγω το πρωτο τριμηνο ειχα απλα ταση για εμετο μεχρι εκει και μετα μια χαρα!!!!αχ κοριτσια μακαρι να μπορουσα να βαλω βιντεακι εδω πως κανει η κοιλια μου στις κλωτσιες και τις τουμπες του μπεμπη...γελαω μονη μου!!!!ειμαι στην 26 εβδομαδα τωρα...αγορακι μου ειπαν απο την αυχενικη ακομα ...μπαμ εκανε ευτυχως που εχω τα παντα απο τα ανηψια μου!!!!αλλιως θα ηταν δυσκολα τα πραγματα.....κοπελιτσες μου μεγαλη ευτυχια οι κλωτσιες απεριγραπτη!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσια το βραδυ που καθομαι ακινητη κ ησυχη νιωθω καποιες κινησεις αλλα οχι κλοτσια.Ισα που νιωθω οτι κατι κουνιεται μεσα μου κι εχω αρχισει να νευριαζω,αντε ποτε θα κλοτσησει,η κορη μου ρωταει καθε μερα,κι χτες καθοταν ξαπλα στη κοιλια μου κι γουργουρισε κ μουλεει μαμα μου μιλησε!!!!!Κι τρελαθηκε απο τη χαρα της!!!Φαντασου αμα τη κλοτσησει.
Μαρινακι,υπομονη με τις αναγουλες χτες κ γω ειχα εκανα κι εναν εμετο για να μην ξεχνιομαστε,ειπα κ γω μετα απο τοσο καιρο με ξεχασε κ ξαναρθε να τα πουμε.
Αχ ποτε θα περασει ο μηνας να μαθω το φυλο να κανω το δωματιο τους ανακαινιση!!
Αν ειναι κοριτσι λεω να το κανω,ροζ λιλα μπεζ,αφου κ τα επιπλα ειναι μπεζακια.Κι στο παιδικο εχει μια 4φυλλη ντουλαπα εντοιχιζομενη,αλλα τα μεσαια φυλλα ειναι μονο για κρεμαστα,κι λεω να κανω εκε συρταρια,κι να βγαλω τελειως λογω ελλειψης χωρου την συρταριερα κι να κανω της μεγαλης ενα γραφειο γτη αληθεια το χρησιμοποιει.Κι ολα τα παιχνιδια θα μπουνε σε κρυψωνα κατω απο την κουκετα,θα της κανω της μεγαλης κουκετα μ0ονο πανω κρεβατι,κατω θα γινει κρυψωνα για ταπαιχνιδια γυρω γυρω θα βαλω κ κουρτινακι.Τωρα ισως να μην ακουγεται ωραιο,αλλα ελπιζω να βγει!!
Αν ειναι αγορι δν θα το βαψω,γτ το ειχαμε βαψει περυσι πρασινο φουξια.

Τι ωραια που ειναι οι ετοιμασιες,εσεις σκεφτεστε να κανετε αλλαγες?

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσακια !!! Τι κανετε????
Εγω το μονο που εχω παρει ειναι η κουνια και αυτη την πηρα αφου εκανα την Β επιπεδου , τωρα για ρουχαλακια κτλ θα ξεκινησω απο τον αλλο μηνα ...!!! Την ιδια ανυπομονυσια για κλωτσια την ειχα και εγω και τωρα δεν σταματα ...!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 22 215994 Ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα εφυγε ο αντρουλης μου σημερα πηγε στην Κυπρο (σημ:δουλευει στο πολεμικο ναυτικο) και θα γυρισει τελος του μηνα και μπορει και αργοτερα!!!!! Sad Αχ τι θα κανω ????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις