776 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! Τρι Νοε 01, 2011 10:59 am
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καναμε κι εμεις την β επειπεδου χθες!!!ολα ειναι μια χαρουλα!!!ολοκληρη κοπελα 345 γραμμαρια!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsakia!!!
kalo mina na exoume oles!!!
marinaki min akous tipota k stenaxoriese,i kathe periptosi eine ksexoristei.den kanei na agxonese giati to niothei to moraki sou
na eise xaroumeni pou o Theoulis sou edose ena pedaki eno alles kopeles to theloun toso k den to apoktoune.eimaste tixeres,katalave to k katafere na to xareis!!!
stenaxoriomaste afou erthei kati kako k meta oxi prokatavolika
markella sigxaritiria gia tin koroula sou!!!ola kala
tomaraki skepsou oti emeis k osa koritsia eine gia ianouario se ena mina mpenoume ston mina mas!!!apistefto
me to kalo oles koritsia βασουλακι μου εχεις δικιο αλλα οταν συνβενει σε καποιον που ξερεις κ μιλας οτι τα παεδακια σου θα πανε μαζη σχολειο σου ρχετε καπως,αλλα ναι δεν πρεπει να ειμαστε καλα δοξα το θεουλη κ οτι κ να κανει αυτος ξερεις σας φιλω ολες εμενα απλα με επιασε το ανχος για την β επιπεδου
crazymama27 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα!ειμαι στην 30 εβδομαδα ... και καλως εχοντων των πραγματων μεχρι 17 ιανουαριου θα εχω γεννησει.η γυναικολογος μου βγαζει με τις δικες της μετρησεις 2 εβδομαδες πιο μικρο το μωρακι μου κατα τα αλλα ειναι υγειεστατο και με πολυ ωραια χαρακτηριστικα οπως μας ειπε,σε σχεση με την β επιπεδου που καναμε στο ιασω και τις μετρησεις εκει...θα παμε για επαναμετρηση σε 2 εβδομαδες στο ιασω για να δουμε διαφορες κατα ποσο μεγαλωσε με βαση τη μετρηση που μου εκαναν εκει...επισης μου ειπε πως το πιο πιθανο ειναι οτι επειδη ειμαι μικροσωμη η φυση προνοει και για να μπορω να γεννησω μου βγαζει μικροσωμο μωρακι...αλλα για να εξαλειψουμε την πιθανοτητα την μικρη μηπως θελει βοηθεια το μωρακι θα παμε ξανα για μετρηση.εχω ανχοθει απιστευτα κοριτσια εν τω μεταξυ ολα τα αλλα ειναι μια χαρα καλα και απο κλωτσιες...αμετρητες δεν με αφηνει σε ησυχια!ουφ!θα σκασω!
μακαρι!!!! αυτο λεω και εγω πρεπει να ηρεμησω....!!!αλλιως δεν θα την παλεψω...tomaraki έγραψε:crazymama27 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα!ειμαι στην 30 εβδομαδα ... και καλως εχοντων των πραγματων μεχρι 17 ιανουαριου θα εχω γεννησει.η γυναικολογος μου βγαζει με τις δικες της μετρησεις 2 εβδομαδες πιο μικρο το μωρακι μου κατα τα αλλα ειναι υγειεστατο και με πολυ ωραια χαρακτηριστικα οπως μας ειπε,σε σχεση με την β επιπεδου που καναμε στο ιασω και τις μετρησεις εκει...θα παμε για επαναμετρηση σε 2 εβδομαδες στο ιασω για να δουμε διαφορες κατα ποσο μεγαλωσε με βαση τη μετρηση που μου εκαναν εκει...επισης μου ειπε πως το πιο πιθανο ειναι οτι επειδη ειμαι μικροσωμη η φυση προνοει και για να μπορω να γεννησω μου βγαζει μικροσωμο μωρακι...αλλα για να εξαλειψουμε την πιθανοτητα την μικρη μηπως θελει βοηθεια το μωρακι θα παμε ξανα για μετρηση.εχω ανχοθει απιστευτα κοριτσια εν τω μεταξυ ολα τα αλλα ειναι μια χαρα καλα και απο κλωτσιες...αμετρητες δεν με αφηνει σε ησυχια!ουφ!θα σκασω!
Σε καταλαβαινω απολυτα !!!! Προσπαθησε να εισαι ηρεμη γιατι αυτο παιζει πολυ μεγαλο ρολο και να μην εισαι αγχωμενη γιατι το μωρακι τα νιωθει ολα αυτα !!!! Θα δεις οτι ολα ειναι καλα !!!
crazymama27 έγραψε:
αχ ποση θετικη ενεργεια ...προσπαθω για το μπεμπε μου να μην καταρευσω γιατι ενα μηνα μπαινοβγαινω στην εντατικη και τωρα περιμενουμε να μας πουν για το αναποφευκτο για τον μπαμπα μου!ουτε στον εχθρο μου αυτο που παιρναω... γι αυτο να εκτιματε τους ανθρωπους σας καθε λεπτο καθε στιγμη να τους λετε καθε στιγμη ποσο τους αγαπατε!!!!!!γιατι δεν ξερεις την επομενη ωρα τι θα συμβει!!!
αχ βρε τομαρακι καλα τα λες πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα οταν μας ερχονται αναποδιες δεν σκεφτομαστε αισιοδοξα εχω και εγω τις μαυρες μου απο προχτες που εχει επειδινωθει ενα θεμα πουθ εχω με την υγεια μου και μου μπαινουν ασχημες ιδεες ασε που εχω αρχισει και ετοιμαζω απο τωρα την βαλιτσα για το μαιευτηριο μηπως και τυχει κατι απροοπτο και ειμαι ακομα 29 εβδομαδων.εσυ απο οτι διαβασα μια χαρα με το μωρακι σου μπραβο ειδες που σου ελεγα οτι θα ειναι πανω απο 1 κιλο ο μπεμπης σου?tomaraki έγραψε:Καλημερα....αυτο που θελω να πω ειναι οτι ερχονται στιγμες που νομιζεις οτι ολα ειναι μαυρα και οτι δεν υπαρχει ιχνος απο ενα σημαδι φως ...ερχεται στην πορεια κατι αλλο και μας γεμιζει ξανα με δυναμη και αισιοδοξια ...γι'αυτο δεν θα πρεπει να χανουμε την αισιοδοξια μας και το χαμογελο μας !!!
souzan έγραψε:αχ βρε τομαρακι καλα τα λες πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα οταν μας ερχονται αναποδιες δεν σκεφτομαστε αισιοδοξα εχω και εγω τις μαυρες μου απο προχτες που εχει επειδινωθει ενα θεμα πουθ εχω με την υγεια μου και μου μπαινουν ασχημες ιδεες ασε που εχω αρχισει και ετοιμαζω απο τωρα την βαλιτσα για το μαιευτηριο μηπως και τυχει κατι απροοπτο και ειμαι ακομα 29 εβδομαδων.εσυ απο οτι διαβασα μια χαρα με το μωρακι σου μπραβο ειδες που σου ελεγα οτι θα ειναι πανω απο 1 κιλο ο μπεμπης σου?tomaraki έγραψε:Καλημερα....αυτο που θελω να πω ειναι οτι ερχονται στιγμες που νομιζεις οτι ολα ειναι μαυρα και οτι δεν υπαρχει ιχνος απο ενα σημαδι φως ...ερχεται στην πορεια κατι αλλο και μας γεμιζει ξανα με δυναμη και αισιοδοξια ...γι'αυτο δεν θα πρεπει να χανουμε την αισιοδοξια μας και το χαμογελο μας !!!
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsakia!!!ti kanete?
ego exo perasei dio diskoles vradies k den ksero ti ftaiei den mporo na koimitho katholou,me pernei proi k tipota.exo kaoures k koimame me orthio maksilari,ponaei poli to deksi mou plevro,mallon me piezei to moro,k exo treli sixnoouria.ana tetarto trexo toualeta
entometaksi oli mera eime kala,molis ksaplono les k me gemizoun igra k exo ena varos
mallon pame gia teliki eftheia,se mia evdomada exo giatro na do ti tha mou pei
zwitsa έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου και παντα με χαμογελο ας αρχιζει η μερα μας..!!ευχομαι οτι εχετε να το ξεπερασετε γρηγορα κια πανω απολα να σκεφτεστε τις κοιλιτσες σας που σε λιγο καιρο θα κραταμε ολες τα αγγελουδια μας..!!! να ρωτησω κατι εγω.....εκανα την καμπυλη επρεπε να την εχω κανει και ολο το ξεχνουσα ο μικρος μου ηταν λιγο αρρωστος και την εκανα χθες....αλλα εγω τρρω ολη την ωρα σοκολατες δεν ξερω τι εχω παθει καθε μερα ομως..!!!μπορει και απο 2..!!λοιπον με χορηγηση γλυκοζης 75γρ.
σαγχαρο σε χρονο 0 100
σαγχαρο σε χρονο 60 116
σαγχαρο σε χρονο 120 102
μου πε να την ξαναεπαναλαβω..χωρις να φαω γλυκο την προηγουμενη<πραγμα πολυ δυσκολο για μενα χαχαχα..!!!!>κατα τα αλλα ενταξει ολα καλα και οι εξετασεις και η μπεμπα μας μεγαλωνει στον 7 πια..!!!!αντε καλη λευτερια σε ολες μας και ολα να μας πανε καλα..!!!!
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια εχω ενα μικροβιο στην ουροδοχο κυστη εδω και αρκετο καιρο και με ταλαιπωρει γιατι παρολο που παιρνω αντιβιωση δεν το σκοτωνει εχει αποκτησει ανθεκτικοτητα βεβαια η ceclor ειναι πολυ ελαφρια αντιβιωση για να το πιασει αλλα αυτη μου εδωσε ο γιατρος γιατι η norosin απαγορευεται στην εγκυμοσυνη απλα υπαρχει φοβος μην ανεβει στα νεφρα και παθω πυελονεφριτιδα και δεν τον γλυτωνω τον πρωορο τοκετο γενικα αυτους τους μηνες της εγκυμοσυνης ειμαι συνεχεια με ενα αχγος και με εχει ριξει ψυχολογικα
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσακια θετικη ενεργεια.
Μην τα βλεπετε ολα μαυρα.
Ολα καλα θα πανε τα μωρακια θα βγουν υγιεστατα.
Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι??Νιωθετε ωρες ωρες απο καατω σας σαν πρηξιμο στα χειλη??Το νιωθω αυτο κι ν ξερω αν ειναι φυσιολογικο κ ξεχναω ναρωτησω το γιατρο.
fatsoulinaki έγραψε:Καναμε β επιπεδου ολα καλα!!!κ περιμενουμε αγορακι!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης