Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki έγραψε:
fatsoulinaki έγραψε:Καναμε β επιπεδου ολα καλα!!!κ περιμενουμε αγορακι!!!!!

Μπραβο !!!! Συγχαρητηρια !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994

με το καλο κ με γερα μωρακια για ολες μας!!!αγορια κοριτσια δεν εχει σημασια!!γερα να ειναι!!εγω εχω μια κουκλιτσα τωρα θα εχω κ ενα παλικαρακι!!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tomaraki έγραψε:
ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ
[/color]

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower Μaraki_D ΠΗΤ 02/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny despoina_vaggelhs ΠΗΤ 18/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙflower

sunny soudi ΠΗΤ 22/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower mary lou ΠΗΤ 22/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny Soudi ΠΗΤ 22/02/12 sunny

flower fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

: sunny markellajohny ΠΗΤ 16/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower mariameint ΠΗΤ 17/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 sunny

flower marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

Προσθεσαμε και τα νεα κοριτσακια!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tomaraki στις Κυρ Νοε 13, 2011 1:27 am, 1 φορά

tomaraki

tomaraki
fatsoulinaki έγραψε:
tomaraki έγραψε:
fatsoulinaki έγραψε:Καναμε β επιπεδου ολα καλα!!!κ περιμενουμε αγορακι!!!!!

Μπραβο !!!! Συγχαρητηρια !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994

με το καλο κ με γερα μωρακια για ολες μας!!!αγορια κοριτσια δεν εχει σημασια!!γερα να ειναι!!εγω εχω μια κουκλιτσα τωρα θα εχω κ ενα παλικαρακι!!

Αχ να τα χαιρεσαι και τα 2 ...δεν το ηξερα οτι ειχες και αλλο!!! Οντως να ειναι γερα !!!

stasinopoulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tomaraki έγραψε:
tomaraki έγραψε:
ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ
[/color]

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

sunny crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

flower joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower Μaraki_D ΠΗΤ 02/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

sunny xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower despoina_vaggelhs ΠΗΤ 18/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

flower manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙflower

flower soudi ΠΗΤ 22/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

flower Soudi ΠΗΤ 22/02/12 flower

flower fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

flower Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower markellajohny ΠΗΤ 16/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 sunny

flower marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

STASINOPOULOU ΑΓΟΡΑΚΙ

και οσο παει γινεται πιο μεγαληηηηηη
!!!!!!
[/quote][/quote]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia moy ti kanete!!xthes brady mallon enniwsa 2 3 xtypimatakia ntoup ntoup den kserw omws htan o mpemphw moy i oxi alla ola kala mexri stigmhs,sths 15 tha paw gia b epipedoy pf foyl agwnia polla filia se oles

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpravo fatsoulinaki sigxaritiria gia to agoraki sou!!! Very Happy
me to kalo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994

manoula 24xr afto pou rotas den to ksero,den to exo proseksei pote scratch
alla asxeta me afto esi min xanese,na mas grafeis kathe mera ta nea sou I love you

marinaki mou ola kala tha pane,tha to deis Wink
kai ego otan to protoakousa ekane san xtipo kardias,afto to doup doup!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zoitsa ego eixa 79 prin tin lipsi kai 97 meta,mou eipe oti itan ok.alla k oi dikes sou times kales nomizo oti eine,edo stis eksetaseis mou grafei meta lipsi fisiologikes times <140.pados otan pas na tin ksanakaneis min fas tin proigoumeni gliko,etsi mou eixe pei k emena i giatros mou k malista mou eipe na fao to proigoumeno vradi noris k elafria.

souzan pernas kanali Crying or Very sad
kai ego mesa ston agxos tha eimouna alla eilikrina gia kapio logo nomizo pos ola tha sou pane kala.alloste konteveis,den eine polis o kairos.tha to deis!!! Wink

koritsia ego ksesalosa simera!!!piga komotirio,gia nixia,gia psonia gia to mpempe,gia kafe k telos k gia fagito me ton petherouli cyclops
efiga stis 7 kai girisa stis 2 cyclops

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia????pou eiste??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 4872

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:koritsia????pou eiste??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 4872

Καλημερα vasoulaki ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ..καλα ειμαστε ..τωρα ξυπνησαμε και προσπαθουμε να συντονιστουμε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 Αχ τι επαθα ειδα ενα θριλερ προχθες μαζι με τον αντρα μου και ολο το βραδυ εβλεπα εφιαλτες!!!!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?τομαρακι οχι θριλερ στην κατασταση μας χαχαχα μετα την γεννα την εχω πατησει και εγω ετσι εβλεπα εφιαλτες μετα.vasoulaki οντως ειμαι με ενα αχγος συνεχεια αλλα κανω υπομονη να περασει γρηγορα ο καιρος και μετα θα βρεθω με 3 αντρες μεσα στο σπιτι.

tomaraki

tomaraki
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?τομαρακι οχι θριλερ στην κατασταση μας χαχαχα μετα την γεννα την εχω πατησει και εγω ετσι εβλεπα εφιαλτες μετα.vasoulaki οντως ειμαι με ενα αχγος συνεχεια αλλα κανω υπομονη να περασει γρηγορα ο καιρος και μετα θα βρεθω με 3 αντρες μεσα στο σπιτι.

souzan τι να πω την πατησα ...γιατι ειμαι και φαν του ειδους !! 3 αντρες εεε????? ποιος την χαρη σου !!!!!!!

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες!!!Ειμαι ετοιμη να κλαψω απο χαρα!!!Πριν μιση ωρα εφαγα τις πρωτες κλωτσιτσες!!!Στην αρχη νομιχα ειναι ιδεα μου!!Αλλα ειδα την κοιλια μου να κουνιεται!!!Αχ τι απεριγραπτη χαρα.ΕΥΧΟΜΑΙ να το νιωσετε ολες συντομα αν δεν το εχετε ηδη νιωσει!!!Εχουμε ενα μωρακι στην κοιλια μας.ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Me to kalo fatsoulinaki!!!

tomaraki

tomaraki
[quote="soudi"]Καλημερα μανουλες!!!Ειμαι ετοιμη να κλαψω απο χαρα!!!Πριν μιση ωρα εφαγα τις πρωτες κλωτσιτσες!!!Στην αρχη νομιχα ειναι ιδεα μου!!Αλλα ειδα την κοιλια μου να κουνιεται!!!Αχ τι απεριγραπτη χαρα.ΕΥΧΟΜΑΙ να το νιωσετε ολες συντομα αν δεν το εχετε ηδη νιωσει!!!Εχουμε ενα μωρακι στην κοιλια μας.ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994

Eεεεεε ωραια αισθηση !!!!!!! Που να δεις τι γινεται στην πορεια !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 328109

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki eides ti pathenoume tora me tin egimosini??????kai ego oti do stin tileorasi,oti sizitiso to vlepo ston ipno mou affraid affraid
epireazome poli!!!

souzan na mas grafeis kathe mera ta nea sou gia na kseroume pos pas.niotho oti kathe mera pou pernaei kerdizei o organismos sou tin maxi me afto to mikrovio k plisiazei sto megalo gegonos!!! Very Happy
tris adres????tixeroula!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 536304

soudi eine pragmatika oti pio gliko exo niosei pote!!! I love you
tora tha to akous sinexeia to zouzouni sou k tha trelenese ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 875502

tomaraki

tomaraki
Καλημερα καλη εβδομαδα !!!! Υστερα απο ενα σαββατοκυριακο αυπνιας !!! Αυτο ελεγα με τον αντρα μου ...παλιοτερα ουτε που θα με αγγιζε ...τωρα ολα με πειραζουν !!!!

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalimera kai kali vdomada!!!!Ax alitheia tora suneiditopoio oti tha gino manoyla.Tomaraki de mporouses na koimitheis epeidi de voleuosoyn i gia den isoun kala???

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα παρεουλα...!!!ετοιαμζομαι να παω στο γιατρο και ανοιξα την σελιδα μας να δω τα νεα σας καλη εβδομαδα να εχουμε.........!!!!επιτελους παω να δω την μ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994 ικρη εχω 3.30 ραντεβου.....!!θα σας στειλω αργοτερα να σας πω τα νεα μας.....!!!πραγματικα πιο ωραιο συναισθημα δεν υπαρχει και ο γιος μου και η μικρη στην κοιλιτσα μου με χουν φαει με τις κλοτσιες τους ολη την ωρα....το ιδιο ειναι και η μικρη σαν το αδερφο της...αλλα νιωθω τελεια με καθε της χτυπημα που επιβεβαιωνει οτι ειναι καλα...!!!θελω να την δω να την φιλησω και να της πω ποσο την περιμενα..@@@εχουμε καιρο ομως καλα ειναι εκει μεσα χαχαχαχ..!!!!φιλιαααααααααααααααα..!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 531909

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tha perimenoume ta neakia soy Zwitsa!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 654316

tomaraki

tomaraki
soudi μου και επειδη πλεον δεν βολευομαι στο κρεββατι αλλα εκανα και την χαζομαρα και ειδα ενα θριλερ την Παρασκευη το βραδυ και ολοκληρο το σκ εβλεπα εφιαλτες !!!!!!!!!!! Δεν το ξανακανω τουλαχιστον μεχρι να γεννησω!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 534787
zwitsa περιμενουμε νεα σας!!!! Razz ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 215994

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑΑΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ Smile
CRAZYMAMA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΜΕ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ...ΕΠΙΣΗΣ Κ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΑΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΙΩΣΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ...Κ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΟΠΩΣ Κ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΝΤΙ ΜΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!)
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ I love you
κοριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ!και ολες σας δηλαδη..εχθες μας αφησε ο μπαμπας μου ποναει πολυ ...αλλα η ελπιδα ειναι μεσα στην κοιλιτσα μου και με κανει να σκεφτομαι πιο ψυχραιμα καθε στιγμη θελω δεν θελω!!!στις 14 του μηνα θα ξερω αν οντως πανε καλα με το μωρακι μου τα πραγματα με τη νεα μετρηση στο ιασω..μακαρι να ειναι αυτο το ζουζουνακι καλα..δεν θελω τιποτα αλλο!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ALLO ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Very Happy ΠΩ ΠΩ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩ...! Very Happy
ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΕΣ???ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ!ΕΝΩ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ Κ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΣΕ...ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ!ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΕΣ??? Twisted Evil
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!
ΦΕΡΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ(ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ),ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΑΥΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ...
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΣ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 33 654316

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑΑΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ...Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ Smile
CRAZYMAMA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΜΕ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ...ΕΠΙΣΗΣ Κ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΑΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΙΩΣΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ...Κ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΟΠΩΣ Κ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΝΤΙ ΜΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!)
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ I love you
κοριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ!και ολες σας δηλαδη..εχθες μας αφησε ο μπαμπας μου ποναει πολυ ...αλλα η ελπιδα ειναι μεσα στην κοιλιτσα μου και με κανει να σκεφτομαι πιο ψυχραιμα καθε στιγμη θελω δεν θελω!!!στις 14 του μηνα θα ξερω αν οντως πανε καλα με το μωρακι μου τα πραγματα με τη νεα μετρηση στο ιασω..μακαρι να ειναι αυτο το ζουζουνακι καλα..δεν θελω τιποτα αλλο!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ...ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΥΛΑ...
ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Κ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.

tomaraki

tomaraki
crazymama27 νιωθω οτι, οτι και να πω ο πονος ειναι μεγαλος !!! Τα συλληπητηρια μου .....θα δεις οτι ολα θα πανε καλα και οτι ο μπαμπας σου θα ειναι ο φυλακας αγγελος γιατο μωρακι σου ..θα δεις δεν θα το αφησει να παθει τιποτα!!!!

paparouna η ταινια που ειδα ηταν το paranormal activity 3 ειχα δει και τις αλλες 2 αλλα δεν με ειχαν επιρεασει ....αυτη δεν ξερω ηταν σαν ζουσα μεσα στην ταινια !!! Για να μου λεει ο αντρουλης οτι φωναζα στον υπνο μου σημαινει οτι δεν ηταν καλο!!! Αντε με το καλο η κουνιτσα ...εμενα θα μου βαψουν αυτη την εβδομαδα και την επομενη την περιμενω !!!! Τα ρουχαλακια παντος ειναι ετοιμα πλυμμενα ...και εγω μη νομιζεις μονο την κουνια πηρα ολα τα υπολοιπα μου τα εδωσσαν.....

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:crazymama27 νιωθω οτι, οτι και να πω ο πονος ειναι μεγαλος !!! Τα συλληπητηρια μου .....θα δεις οτι ολα θα πανε καλα και οτι ο μπαμπας σου θα ειναι ο φυλακας αγγελος γιατο μωρακι σου ..θα δεις δεν θα το αφησει να παθει τιποτα!!!!

paparouna η ταινια που ειδα ηταν το paranormal activity 3 ειχα δει και τις αλλες 2 αλλα δεν με ειχαν επιρεασει ....αυτη δεν ξερω ηταν σαν ζουσα μεσα στην ταινια !!! Για να μου λεει ο αντρουλης οτι φωναζα στον υπνο μου σημαινει οτι δεν ηταν καλο!!! Αντε με το καλο η κουνιτσα ...εμενα θα μου βαψουν αυτη την εβδομαδα και την επομενη την περιμενω !!!! Τα ρουχαλακια παντος ειναι ετοιμα πλυμμενα ...και εγω μη νομιζεις μονο την κουνια πηρα ολα τα υπολοιπα μου τα εδωσσαν.....

affraid affraid affraid ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΠΗΓΕΣ Κ ΕΙΔΕΣ Η ΕΓΚΥΟΣ affraid!!!!!!ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ Κ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΤΑΤΡΑΚ,ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑΑΑ???ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΞΥΠΝΑΜΕΕ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις