Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsakia k kali evdomada na exoume oles!!! Razz

crazymamma silipitiria gia ton patera sou.ksero oti den iparxoun logia.sou efxome na pane ola kala me tin eksetasi k to moraki sou k na ksereis oti perimenoume ta nea sou I love you

tomaraki eise theotreli ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 875502 pos ta vlepeis afta,ego tremo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 534787 ade ipomoni k se liges meres tha to kseperaseis to sok,pou tha paei Wink

zwitsa enoite pos perimenoume ta nea sou.pes mas gia to mpempe ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 654316

paparouna me to kalo i kounia k sou efxome na pane ola kala stin β epipedou,pou tha pane Very Happy

emeis den koimomaste ta vradia,exoume treili sixnoouria k kaoures pou k aftes vradi erxonte.avrio proi pame gia tis klasikes aimatologikes tou mina k paraskevi exoume giatro.afta apo emas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsakia k kali evdomada na exoume oles!!! Razz

crazymamma silipitiria gia ton patera sou.ksero oti den iparxoun logia.sou efxome na pane ola kala me tin eksetasi k to moraki sou k na ksereis oti perimenoume ta nea sou I love you

tomaraki eise theotreli ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 875502 pos ta vlepeis afta,ego tremo ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 534787 ade ipomoni k se liges meres tha to kseperaseis to sok,pou tha paei Wink

zwitsa enoite pos perimenoume ta nea sou.pes mas gia to mpempe ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 654316

paparouna me to kalo i kounia k sou efxome na pane ola kala stin β epipedou,pou tha pane Very Happy

emeis den koimomaste ta vradia,exoume treili sixnoouria k kaoures pou k aftes vradi erxonte.avrio proi pame gia tis klasikes aimatologikes tou mina k paraskevi exoume giatro.afta apo emas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472

ΒΡΕ VASOULAKI ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια....τα συλληπητηρια μου τα λογια ειναι περιττα...τι να πω...καλη λευτερια να εχεισ και ολα να σου πανε τελια που θα πανε δηλαδη να σαι αισιοδοξη και να χεις πιστη....παπαρουνα μου αντε να κανεις την β περιμενουμε τα νεα σου εσενα και της μαρινας..!!!οπου να ναι την εχει και αυτη..!!τομαρακι μου γλυκο ολα καλα......??βασουλακι μου περιμενουμε νεα σου την παρασκευη...!!εγω πηγα σημερα στο γιατρο η μπεμπα μας ειναι 883 γραμμαρια ολα καλα..αλλα με πιεζει πολυ...ειναι χαμηλα.....!δεν εκανα την εξεταση λμου πε επειδη εχω 100 ζαχαρο πρεπει να την ξαναεπαναλαβω...κ αν ειναι παλι το ιδιο να παω σε διαβητολογο.....με αγχωσε λιγο μακαρι να ναι ολα καλααααααα..!!!σωστη διατροφη κ πανε οι σοκολατιτσες μου οι πολλες αχχαχαχαχ..!!δεν πειραζει το λιγοτερο καλα να ναι η μικρη μας...!!!εχω στης 24 παλι ραντεβου..!!!φιλακιαααααααα καλο σας βραδυ..!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Crazy mama να εισαι καλα και να τον θυμασαι και να ξερεις οτι σας προσεχει απο εκει ψηλα.Οποτε σε παιρνει απο κατω να χαιδευεις την κοιλιτσα σου να παιρνεις δυναμη.

Zwitsa πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τη β επιπεδου σου.Κι εγω εχω ζαχαρο και σε καταλαβαινω.Μολις δω γλυκο η σοκολατα μου τρεχουν τα σαλια.

Tomaraki ελπιζω σημερα να κοιμηθεις σαν πουλακι μακρια απο μεταφυσικες δραστηριοτητες.Αν το εβλεπα εγω αυτο το εργο δε θα κοιμομουν μεχρι να γεννησω!!!

Καληνυχτα μανουλιτσες!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 893968

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΖΩΙΤΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ?ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ! Twisted Evil )

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε?τομαρακι οχι θριλερ στην κατασταση μας χαχαχα μετα την γεννα την εχω πατησει και εγω ετσι εβλεπα εφιαλτες μετα.vasoulaki οντως ειμαι με ενα αχγος συνεχεια αλλα κανω υπομονη να περασει γρηγορα ο καιρος και μετα θα βρεθω με 3 αντρες μεσα στο σπιτι.

souzan τι να πω την πατησα ...γιατι ειμαι και φαν του ειδους !! 3 αντρες εεε????? ποιος την χαρη σου !!!!!!!
tomaraki καλημερα 3 αντρες αστα να πανε θα τους κυνηγαω απο πισω για να μαζευουν τα πραγματα που θα πετανε οπου βρουνε χαχα.13 γεναρη που εχεις πητ ειχα γεννησει τον πρωτο μου γιο,παρασκευη και 13 ηταν το 2006.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια μου...
(Κατ αρχην περαστικουλια σε οσες ειναι κρυωμενες. Εννοειται πως δε μου εφταναν ολα τα αλλα, με κολλησε κ ο αντρας μου ιωσουλα μαλλον κ ο λαιμος κ μεσα το στερνο μου πονανε πολυ, Αλλα ελπιζω να περασει κ αυτο)

Πηγα απο το γιατρο να με δει γτ ακομα δεν εχω κανει τις ενεσεις κορτιζονης για ωριμανση πνευμονωντου εμβρυου (κ καλως εχοντων των πραγματων θα κανω το σαβκο) κ ανησυχησησα λιγουλακι.Ουτε ενεσεις κορτιζονης δε μπορω να βρω... Πουθενα

ουφ

ο πλακουντας μου ακομα ειναι 0 κ το μωρακι ανπτυσσεται με γοργους ρυθμους ομως δεν παυει να ναι 27 προς 28 εβδ κ το βαρος του ειναι 1400γρ. Ολες οι βασικες μετρησεις κεφαλης, κοιλιας, μηρου ειναι παλι 3εβδ μπροστα ενω στην αυχενικη δεν ειχαμε ιδιαιτερη αποκλιση.

Λοιπον, το βαρβατο ιστορικο μου , με αποκολληση εμβρυικων υμενων, αιματωμα κ ινομυωμα συν εναν τραχηλο που σταδιακα μειωνεται, η αυξηση του βαρους του εμβ ρυου οπως μου πε ξεκαθαρα σημερα μπορει να επιταχυνει τις διαδικασιες κ θα μαστε τυχεροι αν την πρωτοχρονια γινουμε τρεις.
Δεν ηθελε να με πανικοβαλλει κ δε μου μιλησε για αρχες δεκεμβρη αλλα δεν παυει να τρομαζω.Ομως ουτε στον ενατο δε θα χω μπει.

Πειτε μου τη γνωμη σας για το ιδανικο βαρος εμβρυου στην εβδομαδα μου κ κατα ποσο ενα μεγαλο μωρο μπορει να επιταυχνει τον τοκετο στην περιπτωση μου. Ξερω οτι δεν ειμαστε γιατροι, απλα θελω να μοιραστω την αγωνια μου.Εχει κατι διαγραμματα αλλα εχουν πολλες γραμμες επανω κ δεν ειναι απλα οπως τις αλλες φορες κ δεν καταλαβαινω. Ποσο επρεπε να ειναι το μαξιμουμ μεχρι τωρα? Σε καποιες μετρησεις ειναι πανω απο το 90% κ αλλου εκτος οριων. Πειτε μου κ οσες ειστε κοντα στην εβδομαδα μου που τα εχετε πιο προσφατα..
Ποτε δε φανταζομουν οτι θα ειναι αγχωτικο ενα μεγαλο μωρο, αλλα ενα μικρο. Να, ομως, που συμβαινει λογω των επιπλοκων που εχω.
Δε θελω να γεννησω τουλαχιστον πριν την πρωτοχρονια γτ θελω να ναι ετοιμα τα πενυμονακια του μπεμπη κ δε σας κρυβω επειδη δε ζω πια αθηνα, αισθανομαι μια ανασφαλεια που ειμαι μακρια, αν κ μια χαρα μοναδα προωρων εχουν εδω.
ουφ...
Να σημειωσω οτι εχω κανει καμπυλη σακχαρου κ ολα μια χαρα

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα και καλη εβδομαδα !!!!!!!!!
Επιτελους κοιμηθηκαμε ...επεσα ξερη πριν απ'λιγο σηκωθηκα !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994
Υποσχεθηκα στον αντρα μου οτι δεν θα ξαναδω τετοια ταινια μεχρι να γεννησω!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994
vasoulaki αυτη η συχνουρια και οι καουρες ειναι σημα κατατεθεν !!!υπομονη τι αλλο !
zwitsa μην αγχωνεσαι καθολου για το σακχαρο επανελαβε ξανα την εξεταση και αν σου πει να πας σε διαβητολογο δεν ειναι τιποτα η διατροφη ...πηγαινε και η συνηφαδα μου και ολα καλα και ετρωγε και σοκολατιτσα!!! Smile
paparouna αντε με το καλο Β επιπεδου ..ΣΥΜΒΟΥΛΗ μην αγχωθεις για να την ευχαριστηθεις ..εχω αγχωθηκα και δεν την ευχαριστηθηκα ασε που κοντευα να μεινω !!! Rolling Eyes Razz
eldar ξερω οτι οταν ειναι μεγαλο το μωρο στο παιρνουν νωριτερα αλλα δεν ηξερα οτι γινεται και τοσο νωρις παντος για το βαρος εγω σε αυτην την εβδομαδα το μπεμπε ηταν 800γρ εαν θυμαμαι καλα ...εαν ειναι για το καλο του μωρου ...θα δεις ολα καλα θα πανε
souzan ξερω τι θα τραβηξεις γιατι και η αδερφουλα μου εχει 3 αντρες στο σπιτι και γινεται χαμος ....βομβαρδισμενο τοπιο ..ασε που τσακωνται σα τα κοκκορια !!!!πλυ πλακα !!!!! Σορρυ που εγραψα πολλα και αν σας κουρασα!!!

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτο ισωσ σε βοηθησει ELBAR.[http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
[/quote]
Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι.Εμενα ειναι λιγο πιο μικρο το μωρακι μου αλλα με το να αγχωνομαστε μονο κακο κανουμε!Σου ευχομαι ολα να πανε καλα !!!

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαιρομαι που κοιμηθηκες και ξεκουραστηκες tomaraki .Αληθεια κοριτσια απο τεμπελια πως τα πατε;;;Εγω σημερα μεχρι τις 11 ημουν ξαπλωμενη και προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου να σηκωθει.Πολυ τεμπελιαααα

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki epitelous koimithikes!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

zoitsa mou sigxaritiria gia tin mikri sou!!!ola tha pane kala!!!xalali i apoxi apo tis sokolates k sou milao ego pou eime treli glikatzou pig

soudi apo tempelia poliiiiii.iparxoun meres pou liono ston kanape,eftixos omos pou iparxoun k meres pou exo poli energeia k ksesalono ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 328109

elbar exo k ego megalo pedaki k mou exei pei i giatros mou oti to poli mexri 38 evdomades ton ipologizei na adeksei mesa k mporei leei k arxes dekemvri na mou dosei mia k na vgei.ego eime protara k den ksero ti mou ginete,afti den eine k poli sizitisimi na mou analeiei opote...katalaveneis scratch
exo k ego mia agonia mi mou vgei noritera k exo k kati simptomata perierga opos sispaseis alla anodines k kati souvlies tis teleftees meres pros ta kato.ti eine afto re koritsia??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 534787
pados pistevo oti efoson ta kserei olo o giatros sou ta exei ipoelegxo.esi ksekourasi k ipomoni I love you

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε πως ειναι τα μπεμπακια σας!εγω στης 14 θα παω για β επιπεδου κ το περιμενω πως κ πως,εχω κατι μερουλες νοιοθω κατι χτυπιματακια πολυ ωραια κ ειμαι πανευτηχεις ελαφρια μεν αλλα ειναι τελεια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpravo marinaki ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994
ola kala tha pane stin β epipedou,min anisixeis katholou Wink

kalinixta girls!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 850933

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
soudi έγραψε:Crazy mama να εισαι καλα και να τον θυμασαι και να ξερεις οτι σας προσεχει απο εκει ψηλα.Οποτε σε παιρνει απο κατω να χαιδευεις την κοιλιτσα σου να παιρνεις δυναμη.

Zwitsa πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τη β επιπεδου σου.Κι εγω εχω ζαχαρο και σε καταλαβαινω.Μολις δω γλυκο η σοκολατα μου τρεχουν τα σαλια.

Tomaraki ελπιζω σημερα να κοιμηθεις σαν πουλακι μακρια απο μεταφυσικες δραστηριοτητες.Αν το εβλεπα εγω αυτο το εργο δε θα κοιμομουν μεχρι να γεννησω!!!

Καληνυχτα μανουλιτσες!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 893968

καλησπερα..!!δεν εκανα την β επιπεδου..την εχω κανει ηδη στην 21 εβδομαδα τωρα ειμαι στην 26...!!!οσο για το σακχαρο τελικα ηταν γιατι την προηγουμενη το βραδυ ειχα φαει σοκολατα τελικα ολα καλα την επαναλαβα σημερα...!!!..!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
soudi έγραψε:Crazy mama να εισαι καλα και να τον θυμασαι και να ξερεις οτι σας προσεχει απο εκει ψηλα.Οποτε σε παιρνει απο κατω να χαιδευεις την κοιλιτσα σου να παιρνεις δυναμη.

καλησπερα..!!δεν εκανα την β επιπεδου..την εχω κανει ηδη στην 21 εβδομαδα τωρα ειμαι στην 26...!!!οσο για το σακχαρο τελικα ηταν γιατι την προηγουμενη το βραδυ ειχα φαει σοκολατα τελικα ολα καλα την επαναλαβα σημερα...!!!..!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
paparouna έγραψε:ΖΩΙΤΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ?ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ! Twisted Evil )

καλησπερα παπαρουνα μου...οχι βρε την β επιπεδου την εχω κανει στην 21 εβδομαδα εχω γραψει ακι εδω τα νεα μου οταν την ειχα κανει τωρα ειμαι στην 26 βδομαδα...μεγαλο νινακι δεν θα το λεγα...κανονικο..!τωρα πηρε μπρος..ο γιος μου γεννηθηκε 2800...ε καπου εκει θα ναι και η μικρη δεν εχω κοιλια μεγαλη...και εχω παρει 4 κιλα...!αλλα θα δειξει κιολας η πορεις..!!εσυ ολα καλα..?φιλια..!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:tomaraki epitelous koimithikes!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

zoitsa mou sigxaritiria gia tin mikri sou!!!ola tha pane kala!!!xalali i apoxi apo tis sokolates k sou milao ego pou eime treli glikatzou pig

soudi apo tempelia poliiiiii.iparxoun meres pou liono ston kanape,eftixos omos pou iparxoun k meres pou exo poli energeia k ksesalono ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 328109

elbar exo k ego megalo pedaki k mou exei pei i giatros mou oti to poli mexri 38 evdomades ton ipologizei na adeksei mesa k mporei leei k arxes dekemvri na mou dosei mia k na vgei.ego eime protara k den ksero ti mou ginete,afti den eine k poli sizitisimi na mou analeiei opote...katalaveneis scratch
exo k ego mia agonia mi mou vgei noritera k exo k kati simptomata perierga opos sispaseis alla anodines k kati souvlies tis teleftees meres pros ta kato.ti eine afto re koritsia??? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 534787
pados pistevo oti efoson ta kserei olo o giatros sou ta exei ipoelegxo.esi ksekourasi k ipomoni I love you
το παθαινω και εγω αυτο με τις σουβλιες προς τα κατω ειναι το εντερο ποθ ποναει ειναι φυσιολογικο μην ανησυχεις εχεις προβλημα με δυσκοιλιοτητα?

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δυσκοιλιοτητα καποιες φορες ειναι ανυποφορη...αλλες εβδοαμδες ενεργουμαι μερα παρα μερα κ ολα οκ... λλα αλλες φορες κανω μεεεερες να πααω..ο σιδηρος το επιδεινωνει παρολο που τον πινω με χυμο...

katerinapzr

katerinapzr
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα εγκυουλες ιαν-φεβρ-μαρτ
εγω ειμαι στην 26η εβδομαδα κ περιμενω τη δευτερη κορακλα μου!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:mpravo marinaki ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994
ola kala tha pane stin β epipedou,min anisixeis katholou Wink

kalinixta girls!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 850933
καλημερα σας κοπελουδια μου τι κανετε!!ναι βασουλακη μου μακαρη εχω φουλ αγωνια εχω κ καιρο να παω να το δω κ μου ελειψε πολυ!!!αχ το ζοντοβολακι μου ολο φρου φρου ειναι κ αυτη τι στιγμη παλι παιζει χαχαχα εσυ πως εισαι κουκλιτσα μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koitsakia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994

eseis koimosaste tora alla ego... Crying or Very sad exo kanei tin mera nixta k tin nixta mera.ti aipnies,ti kaoures,ti sixnoouries...opote den ta kataferno.me pernei arga to proi eksadlimeni k meta eime xalia oli mera alla ok ola kala Razz Razz Razz
afou plisiazoume sto polipothito gegonos!!! I love you

gia to edero exete dikio,poli pithano na eine afto.den eimouna diskilia alla ton telefteo mina egina No

manoula 24 xr pou eise????ola kala???

markela k esi xathikes.to erikses sto geniko???ase tis doulitses tora Wink

marinaki mou kala eime,plisiazei o kairos k skeftome sinexeia tin genna ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 534787

filakia se oles ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 417472

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 215994
Τι κανετε ???? Πηξαμε στις γιορτες αυτες τις μερες .... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 328109
Το θεματακι με το εντερο εγω δεν το ειχα μου παρουσιαστηκε λιγο την προηγουμενη εβδομαδα ...αλλα μετα εφτιαξε παλι .. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 328109
Οσο για καουρες ...συχνοουρια και αυπνια ειναι πραγματα τα οποια τα εχω και με ταλαιπωρουν αρκετα ...αλλα αυτο που με ενοχλει πιο πολυ απ'ολα ειναι οι εμμετοι!!!!!! Αυτο που συχενομουν πριν την εγκυμοσυνη αυτο μου εχει τυχει!!! No
Τελος παντον ας ειναι καλα ο αγοραρος !!!και θα περασουν ολα !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 34 654316

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ I love you I love you I love you

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΔΥΣΚΟΙΛΙΌΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΧ Κ ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΏΘΩ!!ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ!!ΒΑΣΟΥΛΑΚΗ ΜΟΥ ΠΛΥΣΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Ε ΑΧ ΩΡΑΙΑ!1ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

markellajohny

markellajohny
κοριτσαρες και νινακια μου τι κανετε?εμεις σα να ειμαστε ζωηρουλες!!!ολο τη νιωθω να κινειται τη μπουμπου και τρελαινομαι!!!! Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!Εδω ειμαι κι γω!!!Την προηγουμενη βδομαδα δν πολυεμπαινα γτ ασχολιομουνα με τα γενεθλια της μικρης.Η μικρη μεσα μεχει ταραξει στην κλωτσια!!!!!!!Κι γω τρελαινομαιιι!!!Την ενιωσε κ η κορη μ κ τρελαθηκε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις