Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
532 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 532 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalimera manoula_24xr!Ki emena to idio apo xtes.Eho kataharei.Gia mena einai kati protognoro ki eho hazepsei.Exoyme tin idia PHT.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσακια !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994
Τι κανετε ???? Πηξαμε στις γιορτες αυτες τις μερες .... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 328109
Το θεματακι με το εντερο εγω δεν το ειχα μου παρουσιαστηκε λιγο την προηγουμενη εβδομαδα ...αλλα μετα εφτιαξε παλι .. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 328109
Οσο για καουρες ...συχνοουρια και αυπνια ειναι πραγματα τα οποια τα εχω και με ταλαιπωρουν αρκετα ...αλλα αυτο που με ενοχλει πιο πολυ απ'ολα ειναι οι εμμετοι!!!!!! Αυτο που συχενομουν πριν την εγκυμοσυνη αυτο μου εχει τυχει!!! No
Τελος παντον ας ειναι καλα ο αγοραρος !!!και θα περασουν ολα !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ I love you I love you I love you
ωχ κανεις εμετους ακομα δυσκολο πραγμα καλα απο καουρες και εγω εχω καθε μερα και με εχει κουρασει,την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο και εχω περιεργεια να δω ποσα κιλα ειναι ο μπεμπακος.Περασε ο κιαρος πολυ γρηγορα και σε λιγο γενναμε τομαρακι εχεις ετοιμασει τα πραγματα του γιου σου?εγω ολα ετοιμα τα εχω τα ρουχαλακια του την αλλη εβδομαδα θα παρω και το πορτ μπεμπε και ειμαι ετοιμη.

orsalia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas manoules k eguoules.ego eimai 27 evdomadon tora k edo k 2 meres exo tromeres kaoures k anagoules.eno mexri tora ola kilousan mia xara....
makari na mi kratisoun gia pollu
se mia evdomada pame gia to dopler anupomono na do to agoraki mou 3d!
a ka i mia erotisi ti kanete gia tis kaoures?emena to gala me anakoufizei ligo...filia

http://orsalia1@hotmail.com

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΠΟΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ! Very Happy
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ(ΓΡΡΡΡΡ Mad )Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Very Happy Very Happy Very Happy
ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΠΟΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ! Very Happy
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ(ΓΡΡΡΡΡ Mad )Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Very Happy Very Happy Very Happy
ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994
κοπελιτσα μου με το καλο...καλα στεφανα και με ενα πονο το μωρακι σου!!!!!αν και ο γαμος μια ιδεα ειναι...εκ πειρας!αλλα για τα τυπικα...χιχιχιχι...α!και εγω απο εβδομαδα θα ετοιμασω την βαλιτσα γιατο μιευτηριο.....εκει να δεις χαρα!!!!!31 εβδομαδα....μολις μπηκα στον 8....

856ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 Empty 29 εβδομαδων Παρ Νοε 11, 2011 9:51 am

ΞΑΝΘΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
πονος χαμηλα κια πιεση απο κατω γιατι ρε κοριτσια να φοαβαμαι ασε που εχω και πολλες συσπασεις την προωροτητα φοβαμαι

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:
κοπελιτσα μου με το καλο...καλα στεφανα και με ενα πονο το μωρακι σου!!!!!αν και ο γαμος μια ιδεα ειναι...εκ πειρας!αλλα για τα τυπικα...χιχιχιχι...α!και εγω απο εβδομαδα θα ετοιμασω την βαλιτσα γιατο μιευτηριο.....εκει να δεις χαρα!!!!!31 εβδομαδα....μολις μπηκα στον 8....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...Κ ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ Very Happy ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΟ Κ ΟΜΟΡΦΟ!
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ Ε???ΠΩ ΠΩ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο forum και μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα. Την Κυριακή μπαίνω στην 23η εβδομάδα και κατά 90% περιμένω κοριτσάκι! Στις 17 του μήνα που θα πάω για την Β' επιπέδου φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε 100%. Η ΠΗΤ μου είναι 17/03/12.
Paparouna με το καλό ο γάμος σας και υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα για την Β' επιπέδου. Όλα θα πάνε καλά!
Με έχει πιάσει και μένα ανυπομονησία να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, αλλά επειδή προς το παρόν είναι δωμάτιο-γραφείο με υπολογιστές και είναι και λίγο νωρίς, ενώ έχω βρει πως θα το κάνω, θα περιμένω να περάσουν οι γιορτές και μετά.

http://www.something-special.gr

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο forum και μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα. Την Κυριακή μπαίνω στην 23η εβδομάδα και κατά 90% περιμένω κοριτσάκι! Στις 17 του μήνα που θα πάω για την Β' επιπέδου φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε 100%. Η ΠΗΤ μου είναι 17/03/12.
Paparouna με το καλό ο γάμος σας και υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα για την Β' επιπέδου. Όλα θα πάνε καλά!
Με έχει πιάσει και μένα ανυπομονησία να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, αλλά επειδή προς το παρόν είναι δωμάτιο-γραφείο με υπολογιστές και είναι και λίγο νωρίς, ενώ έχω βρει πως θα το κάνω, θα περιμένω να περάσουν οι γιορτές και μετά.

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΗΤ!ΕΓΩ ΕΧΩ 13/3!Κ ΣΕ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ!
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ε?ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! Very Happy ΗΤΑΝ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...Κ ΑΝΑΜΕΝΩ Mad
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?

mariameint

mariameint
Ναι paparouna. Το πρώτο μου είναι και είμαι πολύ χαρούμενη. Και σε μας, στην αυχενική και στην επόμενη μας είχαν πει για κορίτσι. Σε μια βδομάδα που θα κάνω την Β' επιπέδου, όπως είπα και πριν, φαντάζομαι ότι θα το επιβεβαιώσουμε. Βέβαια και αγόρι να μας βγει, δεν με πειράζει καθόλου.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina pzr kai mariameint kalosirthate stin omada mas!!!me to kalo ta mpempakia sas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994

manoula 24xr xronia polla gia tin koroula k me to kalo k i defteri cheers

paparouna katalaveno tin anisixia sou gia tin β epipedou,logika i anamoni den eine oti kalitero Rolling Eyes
me to kalo o gamos sou k otan erthei to mpempe gamos k vaftisi mazi!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316

ax vre tomaraki mou afto pou pernas poli diskolo alla xalali gia ton adrakla pou exeis mesa sou.the ginei zoriko adraki fenete Razz Razz Razz

ksanthe agele ksero oti apo ton ekto mina k meta to pedi arxizei na megalonei k na ponas giati piezei.an eine mono afto eine fisiologiko alla oi sispaseis eine anisixitikes.prepei na se dei o giatros k an eine sispaseis tha sou dosei farmakakia gia na glitosei tin proorotita.min to afineis an k ego ta idia eixa k fovomouna oti eine sispaseis alla simera pou kaname kardiotokografo mou eipane katholou sispaseis,ta ponakia eine epeidi megalonei k piezei.gia afto sou leo Wink

emeis eixame giatro simera,ola poli kala cheers filia k kalo vradi se oles ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 850933

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:
crazymama27 έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...Κ ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ Very Happy ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΟ Κ ΟΜΟΡΦΟ!
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ Ε???ΠΩ ΠΩ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994
ευτυχως που υπαρχει στη ζωη μου και αυτο το ζουζουνακι και το προσμενουμε ολοι...μια ηλιαχτιδα μεσα στη μαυριλα απο το θανατο του πατερα μου.τελος παντων μεγαλη χαρα βαλιτσα επιτελους ....τι χαρα ανυπομονω να το ζησω και να το παρω αγκαλιτσα μου να δω τη φατσουλα του αχ!!!!!!προσπαθω να μαι καλα για το μωρακι μου δεν γινεται αλλιως ηδη μου δινει μεγαλη δυναμη.τη δευτερα θα παω στο ιασω για τη μετρηση να δουμε τι θα μου πει και αυτος....ουφ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994

tomaraki

tomaraki
[/quote]
ωχ κανεις εμετους ακομα δυσκολο πραγμα καλα απο καουρες και εγω εχω καθε μερα και με εχει κουρασει,την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο και εχω περιεργεια να δω ποσα κιλα ειναι ο μπεμπακος.Περασε ο κιαρος πολυ γρηγορα και σε λιγο γενναμε τομαρακι εχεις ετοιμασει τα πραγματα του γιου σου?εγω ολα ετοιμα τα εχω τα ρουχαλακια του την αλλη εβδομαδα θα παρω και το πορτ μπεμπε και ειμαι ετοιμη.[/quote]

Καλημερα ...εγω θα παω στο γιατρουλη σε 2 βδομαδουλες και ανυπομωνω ..ρουχαλακια ειναι ετοιμα ...η κουνια θα ερθει στις 22 ...το δωματιο μας εχει μεινει και ειμαστε ετοιμοι!!!
Βαλιτσουλα θα κανω αρχες Δεκεμβρη ..δεν την ετοιμαζω ακομα ...με ψιλοαγχωνει λιγακι!!!

Με το καλο !!!ΑΑ εσυ εχεις πολλες ετοιμασιες να κανεις !!!! Αντε και οταν ερθει και το μπεμπακι θα τα κανεις και 2 μαζι να το ευχαριστηθεις !!!!!!!!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο forum και μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα. Την Κυριακή μπαίνω στην 23η εβδομάδα και κατά 90% περιμένω κοριτσάκι! Στις 17 του μήνα που θα πάω για την Β' επιπέδου φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε 100%. Η ΠΗΤ μου είναι 17/03/12.
Καλως ηρθες στην ομαδουλα μας και με το καλο το μωρακι σου !!!! Και μενα ετσι ειναι ...ακομα τον υπολογιστη δεν ξερω που να τον βαλω ...αλλα κατι θα μου ερθει !!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα tomaraki καιvasoulaki και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Απ' ότι κατάλαβα εσείς κοντεύετε οπότε με το καλό σας εύχομαι. Και με ένα πόνο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 875502

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera girls!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994

mariameint se efxaristo poli gia tis efxes! I love you

koritsia allo ena diskolo vradi,olo svoures,sixnoouria,kaoures...ta gnosta pale
treis oritses ta kataferame na koimithoume giati exoume k aipnies.parola afta fagame tostaki to proi k ksetrelathike o mikros!!!arxise i koilia na pigenei pera dothe ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316

tomaraki

tomaraki
mariameint έγραψε:Καλημέρα tomaraki καιvasoulaki και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Απ' ότι κατάλαβα εσείς κοντεύετε οπότε με το καλό σας εύχομαι. Και με ένα πόνο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 875502

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες ...ναι λοιπον κοντευουμε...ανυπομονουμε να δουμε τα πλασματακια που κρυβονται μεσα μας..!!

vasoulaki έγραψε:kalimera girls!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994

mariameint se efxaristo poli gia tis efxes! I love you

koritsia allo ena diskolo vradi,olo svoures,sixnoouria,kaoures...ta gnosta pale
treis oritses ta kataferame na koimithoume giati exoume k aipnies.parola afta fagame tostaki to proi k ksetrelathike o mikros!!!arxise i koilia na pigenei pera dothe ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316

Αχ ποσο σε νιωθω ...ασε που για να γυρισω πλευρο θελω γερανο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316
οσο για την τουαλετα εχει γινει δευτερο κρεββατι !!! Πιο πολυ κοιμαμαι εκει παρα στο κρεββατακι μου !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994

mary lou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΗΤ 22-02-12
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣΣΣΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 50580

tomaraki

tomaraki
mary lou έγραψε:ΠΗΤ 22-02-12

αααα καλως ηρθες και εσυ στην ομορφη παρεουλα μας με το καλο το μωρακι σου !!

mary lou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
tomaraki έγραψε:
mary lou έγραψε:ΠΗΤ 22-02-12

αααα καλως ηρθες και εσυ στην ομορφη παρεουλα μας με το καλο το μωρακι σου !!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης <3

soudi

soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalos irthes Mary lou!!Ehoume tin idia PHT.Ego perimeno koritsaki.Tha ta leme edo!!!

mary lou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
soudi έγραψε:Kalos irthes Mary lou!!Ehoume tin idia PHT.Ego perimeno koritsaki.Tha ta leme edo!!!
Εγώ έχω ήδη μία κορούλα 4 ετών! Σε ποιό μαιευτήριο θα γεννήσεις αν επιτρέπεται?

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia koimithika to mesimeri k niotho ligo kalitera Very Happy

kalosirthes mary lou!!!me to kalo to mpempe sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994
afou exeis eidi ena pedaki tha se rotame diafora emeis oi protares Wink

pao gia mpanaki k meta tha riskaro na pio kafedaki.mou exei leipsei aftes tis meres pou eixa xalia stomaxi.

mary lou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoulaki έγραψε:koritsia koimithika to mesimeri k niotho ligo kalitera Very Happy

kalosirthes mary lou!!!me to kalo to mpempe sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 35 215994
afou exeis eidi ena pedaki tha se rotame diafora emeis oi protares Wink

pao gia mpanaki k meta tha riskaro na pio kafedaki.mou exei leipsei aftes tis meres pou eixa xalia stomaxi.
Να σαι καλά Βάσω μου!! Ότι θέλετε εδώ είμαι!!! Φιλιά πολλά..

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MARY LOU!ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 4ΧΡΟΝΩΝ???ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!ΞΕΡΙΕΣ ΤΙ ΝΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?

mary lou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
paparouna έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MARY LOU!ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 4ΧΡΟΝΩΝ???ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!ΞΕΡΙΕΣ ΤΙ ΝΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?
Και εγώ μικρή μικρή έγινα μανούλα και τώρα που έχει μεγαλώσει η κοριτσάρα μου περνάμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!Αγοράκι περιμένουμε τον Φλεβάρη! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Εύχομαι και σε σένα μια καλή συνέχεια εγκυμοσύνης και φυσικά έναν καλό τοκετό με ένα γερό μωράκι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις