851 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! Παρ Νοε 11, 2011 1:25 am
soudi
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalimera manoula_24xr!Ki emena to idio apo xtes.Eho kataharei.Gia mena einai kati protognoro ki eho hazepsei.Exoyme tin idia PHT.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ωχ κανεις εμετους ακομα δυσκολο πραγμα καλα απο καουρες και εγω εχω καθε μερα και με εχει κουρασει,την δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο και εχω περιεργεια να δω ποσα κιλα ειναι ο μπεμπακος.Περασε ο κιαρος πολυ γρηγορα και σε λιγο γενναμε τομαρακι εχεις ετοιμασει τα πραγματα του γιου σου?εγω ολα ετοιμα τα εχω τα ρουχαλακια του την αλλη εβδομαδα θα παρω και το πορτ μπεμπε και ειμαι ετοιμη.tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσακια !!!
Τι κανετε ???? Πηξαμε στις γιορτες αυτες τις μερες ....
Το θεματακι με το εντερο εγω δεν το ειχα μου παρουσιαστηκε λιγο την προηγουμενη εβδομαδα ...αλλα μετα εφτιαξε παλι ..
Οσο για καουρες ...συχνοουρια και αυπνια ειναι πραγματα τα οποια τα εχω και με ταλαιπωρουν αρκετα ...αλλα αυτο που με ενοχλει πιο πολυ απ'ολα ειναι οι εμμετοι!!!!!! Αυτο που συχενομουν πριν την εγκυμοσυνη αυτο μου εχει τυχει!!!
Τελος παντον ας ειναι καλα ο αγοραρος !!!και θα περασουν ολα !!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
κοπελιτσα μου με το καλο...καλα στεφανα και με ενα πονο το μωρακι σου!!!!!αν και ο γαμος μια ιδεα ειναι...εκ πειρας!αλλα για τα τυπικα...χιχιχιχι...α!και εγω απο εβδομαδα θα ετοιμασω την βαλιτσα γιατο μιευτηριο.....εκει να δεις χαρα!!!!!31 εβδομαδα....μολις μπηκα στον 8....paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΠΟΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ(ΓΡΡΡΡΡ )Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!
crazymama27 έγραψε:κοπελιτσα μου με το καλο...καλα στεφανα και με ενα πονο το μωρακι σου!!!!!αν και ο γαμος μια ιδεα ειναι...εκ πειρας!αλλα για τα τυπικα...χιχιχιχι...α!και εγω απο εβδομαδα θα ετοιμασω την βαλιτσα γιατο μιευτηριο.....εκει να δεις χαρα!!!!!31 εβδομαδα....μολις μπηκα στον 8....paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΠΟΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ(ΓΡΡΡΡΡ )Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο forum και μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα. Την Κυριακή μπαίνω στην 23η εβδομάδα και κατά 90% περιμένω κοριτσάκι! Στις 17 του μήνα που θα πάω για την Β' επιπέδου φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε 100%. Η ΠΗΤ μου είναι 17/03/12.
Paparouna με το καλό ο γάμος σας και υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα για την Β' επιπέδου. Όλα θα πάνε καλά!
Με έχει πιάσει και μένα ανυπομονησία να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, αλλά επειδή προς το παρόν είναι δωμάτιο-γραφείο με υπολογιστές και είναι και λίγο νωρίς, ενώ έχω βρει πως θα το κάνω, θα περιμένω να περάσουν οι γιορτές και μετά.
ευτυχως που υπαρχει στη ζωη μου και αυτο το ζουζουνακι και το προσμενουμε ολοι...μια ηλιαχτιδα μεσα στη μαυριλα απο το θανατο του πατερα μου.τελος παντων μεγαλη χαρα βαλιτσα επιτελους ....τι χαρα ανυπομονω να το ζησω και να το παρω αγκαλιτσα μου να δω τη φατσουλα του αχ!!!!!!προσπαθω να μαι καλα για το μωρακι μου δεν γινεται αλλιως ηδη μου δινει μεγαλη δυναμη.τη δευτερα θα παω στο ιασω για τη μετρηση να δουμε τι θα μου πει και αυτος....ουφ!!!paparouna έγραψε:crazymama27 έγραψε:κοπελιτσα μου με το καλο...καλα στεφανα και με ενα πονο το μωρακι σου!!!!!αν και ο γαμος μια ιδεα ειναι...εκ πειρας!αλλα για τα τυπικα...χιχιχιχι...α!και εγω απο εβδομαδα θα ετοιμασω την βαλιτσα γιατο μιευτηριο.....εκει να δεις χαρα!!!!!31 εβδομαδα....μολις μπηκα στον 8....paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...Κ ΕΓΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΟ Κ ΟΜΟΡΦΟ!
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ Ε???ΠΩ ΠΩ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ
Με το καλο !!!ΑΑ εσυ εχεις πολλες ετοιμασιες να κανεις !!!! Αντε και οταν ερθει και το μπεμπακι θα τα κανεις και 2 μαζι να το ευχαριστηθεις !!!!!!!!paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
Καλως ηρθες στην ομαδουλα μας και με το καλο το μωρακι σου !!!! Και μενα ετσι ειναι ...ακομα τον υπολογιστη δεν ξερω που να τον βαλω ...αλλα κατι θα μου ερθει !!!!mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο forum και μόλις ανακάλυψα αυτή την ομάδα. Την Κυριακή μπαίνω στην 23η εβδομάδα και κατά 90% περιμένω κοριτσάκι! Στις 17 του μήνα που θα πάω για την Β' επιπέδου φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε 100%. Η ΠΗΤ μου είναι 17/03/12.
Paparouna με το καλό ο γάμος σας και υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα για την Β' επιπέδου. Όλα θα πάνε καλά!
Με έχει πιάσει και μένα ανυπομονησία να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, αλλά επειδή προς το παρόν είναι δωμάτιο-γραφείο με υπολογιστές και είναι και λίγο νωρίς, ενώ έχω βρει πως θα το κάνω, θα περιμένω να περάσουν οι γιορτές και μετά.
mariameint έγραψε:Καλημέρα tomaraki καιvasoulaki και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Απ' ότι κατάλαβα εσείς κοντεύετε οπότε με το καλό σας εύχομαι. Και με ένα πόνο!!!
vasoulaki έγραψε:kalimera girls!!!
mariameint se efxaristo poli gia tis efxes!
koritsia allo ena diskolo vradi,olo svoures,sixnoouria,kaoures...ta gnosta
treis oritses ta kataferame na koimithoume giati exoume k aipnies.parola afta fagame tostaki to proi k ksetrelathike o mikros!!!arxise i koilia na pigenei pera dothe
mary lou έγραψε:ΠΗΤ 22-02-12
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣΣΣΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης <3tomaraki έγραψε:mary lou έγραψε:ΠΗΤ 22-02-12
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣΣΣΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
αααα καλως ηρθες και εσυ στην ομορφη παρεουλα μας με το καλο το μωρακι σου !!
Εγώ έχω ήδη μία κορούλα 4 ετών! Σε ποιό μαιευτήριο θα γεννήσεις αν επιτρέπεται?soudi έγραψε:Kalos irthes Mary lou!!Ehoume tin idia PHT.Ego perimeno koritsaki.Tha ta leme edo!!!
Να σαι καλά Βάσω μου!! Ότι θέλετε εδώ είμαι!!! Φιλιά πολλά..vasoulaki έγραψε:koritsia koimithika to mesimeri k niotho ligo kalitera
kalosirthes mary lou!!!me to kalo to mpempe sou
afou exeis eidi ena pedaki tha se rotame diafora emeis oi protares
pao gia mpanaki k meta tha riskaro na pio kafedaki.mou exei leipsei aftes tis meres pou eixa xalia stomaxi.
Και εγώ μικρή μικρή έγινα μανούλα και τώρα που έχει μεγαλώσει η κοριτσάρα μου περνάμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!Αγοράκι περιμένουμε τον Φλεβάρη! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Εύχομαι και σε σένα μια καλή συνέχεια εγκυμοσύνης και φυσικά έναν καλό τοκετό με ένα γερό μωράκι!!!!paparouna έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ MARY LOU!ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 4ΧΡΟΝΩΝ???ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!ΞΕΡΙΕΣ ΤΙ ΝΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης