Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
niania kalosirthes stin omada mas me to kalo to moraki sou!!! Razz Razz Razz

manoula 24xr afto to sindromo to eixa pathei k ego apo tin douleia.to vradi me pethene,den mporousa na koimitho.eftixos tora den me epiase.ego ipofero apo kaoures,efaga to pastelaki k kapos kalitera.ipomoni tha kanoume oles I love you

na rotiso k kati allo k opia kserei as voithisei.eixa kati souvlies simera ston kolpo k ponaga.nomiza oti tha mou vgei to pedi k etrexa sinexeia toualeta.fovithika affraid
to pedi den exei parei akoma thesi.lete apla na klotsage dinata k adanaklastika na xtipage souvlia ston kolpo i mipos eine kanena simadi proorotitas?

tora eime ksapla k den kounieme.kalinixta se oles ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα .....αν και νιωθω οτι ειναι νυχτα και πρεπει να παω να κοιμηθω !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933
vasoulaki μαλλον κλωτσιτσες ειναι ..και εγω το παθαινω πολλες φορες και νομιζω οτι θα βγει κανα χερι να με χαιρετησει !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 875502 Το μονο που κανω τωρα ειναι οταν το παθαινω να ξαπλωνω μεχρι να ηρεμησει ο νεαρος !!!!!
Ερωτηση μεχρι να γεννησουμε εχουμε κανενα αλλον μεγαλο υπερηχο περα απο αυτους που κανουμε στο γιατρο ????

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερουδια κοριτσακια μου..!!!τι κανετε..??τα μπεμπακια καλα..??!!!εμεις μια χαρα...δε παλευεται καθολου η μικρουλα μας δεν με αφηνει σε ησυχια ολο κλωτασει...και κανει τουμπες..με πιεζει και απο κατω και νομιζω οτι θα μου φυγει χαχαχα..!!!την αλλη βδομαδα θα την δω....αντε να δω πως θα περασουν οι μερες να την δουμε..!!εγω εχω το ντοπλερ τον αλλο μηνα....και ειναι και αυτο σα το β επιπεδου αναλυτικο...!!ο γιατρος μου πε οτι ειναι ολα καλα και δεν χρειαζεται...αλλα εγω το κανα και στο γιο θα το κανω και στη κορη..!!!αλλου να κλαιμε τα λεφτα που δινουμε οχι για τα μικρουλια μας...!!νομιζω οτι το χω στις 19 δεκεμβρη...αλλοι γιατροι το κανουν αλλοι οχι...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα ειναι τελειο βλεπεις το μωρο ετσι που θα γεννηθει..!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Razz αυταααααααα..!!!φιλιααααααα..!!να περνατε ομορφα..!!κ να προσεχετε..!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nα κανω μια ερωτηση?Το ντοπλερ γινεται σε ιατρειο γυναικολογου,η κι στα κλασικα ακτινοδιαγνωστικα ιατρεια?Η μανα μ δουλευει σε ενα πολυ εξελιγμενο ακτινοδιαγνωστικο ιατρειο κι θελω να ρωτησω αν γινεται γτ αν ειναι ετσι θα μοου το κανουν δωρεαν.Στο φυλλαδιο παντως λεει οτι κανουν ντοπλερ αλλα δν διευκρινιζει.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsakia mou Razz Razz Razz

apo afta pou akousa den prepei na anisixo,aples klotsies eine tou adrakou mou pou kanei ton zoriko!!! pirat

manoula 24xr den ksero katholou gia na se apadiso.tomaraki i teleftea eine afti i dopler pou leei i zwitsa,merikoi giatroi tin kanoun merikoi oxi.emena i dikia mou den tin zitise,ta vlepei ola kala k proxorame opote den exo apopsi.oti sou pei o giatros sou Wink

emeis simera mpenoume stin 34h evdomada k anipomonoume trela na erthei i megali ora ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 875502
tomaraki exeis dokimasi pasteli gia to stomaxi?to dokimasa kai eine thavmatourgo.den to pisteva ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 587529

tomaraki

tomaraki
Ρωταω γιατι το εκανα πριν 3 εβδομαδες και μου το εκανε ο γιατρος μου ...μηπως ηταν νωρις???
manoula_24xr το κανουν και διαγνωστικα κεντρα απλα ρωτα...
Zwitsa και εγω την αλλη εβδομαδα θα παω να τον δω τον κυριο !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994
vasoylaki θα το δοκιμασω αυτο με το παστελι μπας και δουμε ασπρη μερα ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994
Απο ορεξη πως πατε ???? Εγω κοριτσια πειναω τρελλα !!!!! Οτι πεινα δεν ειχα μεχρι τωρα αλλη τοση εχω !!!!!!!
Αφηστε δε που αν δεν φαω ετσω και ενα κομματι γλυκο μπορει και να ταβλιαστω απο την λιγουρα !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 328109

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε!! Sad Sad πειρα της εξετασεις μου Sad Sad Sad ενα εχω να πω Sad χαμηλος αιματοκριτης--χαμηλο ασβεστιο-κ κατι με το αιμα κ το σηκοτη χαμηλο το οποιο δεν ξερω τι ειναι!!!1 Sad Sad Sad την παρασκευει θα παω στην γιατρο μου κ φαβαμαι μν μου αυξηνει της δοσεις.εχω προβλημα με το ασβεστι δεν το περνω με το ζορι κ πινω γαλα οσο αντεχο τι θα κανω Sad Sad Sad

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!! Sad Sad πειρα της εξετασεις μου Sad Sad Sad ενα εχω να πω Sad χαμηλος αιματοκριτης--χαμηλο ασβεστιο-κ κατι με το αιμα κ το σηκοτη χαμηλο το οποιο δεν ξερω τι ειναι!!!1 Sad Sad Sad την παρασκευει θα παω στην γιατρο μου κ φαβαμαι μν μου αυξηνει της δοσεις.εχω προβλημα με το ασβεστι δεν το περνω με το ζορι κ πινω γαλα οσο αντεχο τι θα κανω Sad Sad Sad

καλησπερα μαρινα..!!ποσο αιματοκριτη εχεις..??

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zwitsa έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια τι κανετε!! Sad Sad πειρα της εξετασεις μου Sad Sad Sad ενα εχω να πω Sad χαμηλος αιματοκριτης--χαμηλο ασβεστιο-κ κατι με το αιμα κ το σηκοτη χαμηλο το οποιο δεν ξερω τι ειναι!!!1 Sad Sad Sad την παρασκευει θα παω στην γιατρο μου κ φαβαμαι μν μου αυξηνει της δοσεις.εχω προβλημα με το ασβεστι δεν το περνω με το ζορι κ πινω γαλα οσο αντεχο τι θα κανω Sad Sad Sad
τωρα εχω 29,5 ενω τον προιγουμενο μηνα ειχα 30,5 κ περνω 2 σιδηρο την ημερα μαζι με φολικο οξυ γτ εχω κ φερετινη χαμηλη 2κ 2 περνω!!

καλησπερα μαρινα..!!ποσο αιματοκριτη εχεις..??

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
re si marinaki giati etsi?me 2 sidirous?mipos kaneis kati lathos,kapion kako sindiasmo.i alithia eine pos travaei poli to moro.exo files me 29 k 26 aimatokriti stin egimosini alla den eine poli kalo giati tha eksadlitheis stin genna.

afta pou ksero gia na se voithiso oso mporo eine oti molis ksipnas to proi perneis to sidiro nistikia k to sindiazeis me ena potiri fisiko ximo.voithaei ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 587529

akoma otan perneis sidiro gia 2 ores meta den tros tipota galaktokomiko.diladi an perneis sidiro k pineis gala eine san na mi to perneis.kai troge kokino kreataki,mosxaraki,mpiftekakia,patzaria.palepse to k ola kala tha pane I love you I love you I love you

alla genikotera min agxonese k ego eixa ftasei 30 apla to palepsa ligo k tora eime 33,5.filia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:re si marinaki giati etsi?me 2 sidirous?mipos kaneis kati lathos,kapion kako sindiasmo.i alithia eine pos travaei poli to moro.exo files me 29 k 26 aimatokriti stin egimosini alla den eine poli kalo giati tha eksadlitheis stin genna.

afta pou ksero gia na se voithiso oso mporo eine oti molis ksipnas to proi perneis to sidiro nistikia k to sindiazeis me ena potiri fisiko ximo.voithaei ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 587529

akoma otan perneis sidiro gia 2 ores meta den tros tipota galaktokomiko.diladi an perneis sidiro k pineis gala eine san na mi to perneis.kai troge kokino kreataki,mosxaraki,mpiftekakia,patzaria.palepse to k ola kala tha pane I love you I love you I love you

alla genikotera min agxonese k ego eixa ftasei 30 apla to palepsa ligo k tora eime 33,5.filia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 417472

βασουλακι μου δεν ξερω πριν κανενα 2 μηνο τ επερνα λαθος λογω οτι δεν ηξερα απο τοτε που εμαθα κ ειδηκα τωρα κανενα μηνα τα περνω με χυμο νυστικα αλλα στο 30'ωρο τρωω αλλα οχι γαλακτοκομικα κ πορτοκαλια μετα το σιδηρο,δεν ξερω ασε με ανυσηχησε κ μενα εχω κ το ασβεστιο χαμηλο Sad Sad

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pes to ston giatro sou mipos to sigkekrimeno sidiro den ton aporofaei o organismos sou k prepei na sou dosei kapio allo.

asvestio poso exeis?ego 8,6 k emena eine ligo xamilo.

tomaraki

tomaraki

Βρε μαρινακι νομιζω οτι κανεις κατι λαθος ...οταν θα πινεις το σιδηρο για κανα 2ωρο μετα δεν πρεπει να φας και πρεπει να τον πινεις με φυσικο χυμο οπως λεει και το vasoulaki ...επισης οχι γαλακτομικα κοντα στο σιδηρο και πρεπει να πινεις και το ασβεστιο που σου δινει και εγω δεν μπορω μου δημιουργει μεγαλο προβλημα αλλα πρεπει και το πινω το γαλα απο μονο του δεν κανει κατι γιατι το μπεμπε τραβαει αρκετα ειδικα τα 2 πρωτα τριμμηνα !!!! Να τρως και αρκετο κρεας !!!!!!!!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki afto den to iksera.ta dio prota trimina travaei perisotero apo oti to telefteo?gia afto glitosa?ara na mi fovame gia megali ptosi(efoson perno ta farmaka mou fisika).exo k ego anisixia gia tin genna,den thelo na pao me poli xamilo aimatokriti.

marinaki mou prospathise na to pineis to asvestio.kai ego me tis kaoures zorizome,oles mas alla prepei Rolling Eyes

kalinixta koritsakia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:tomaraki afto den to iksera.ta dio prota trimina travaei perisotero apo oti to telefteo?gia afto glitosa?ara na mi fovame gia megali ptosi(efoson perno ta farmaka mou fisika).exo k ego anisixia gia tin genna,den thelo na pao me poli xamilo aimatokriti.

marinaki mou prospathise na to pineis to asvestio.kai ego me tis kaoures zorizome,oles mas alla prepei Rolling Eyes

kalinixta koritsakia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933

Καλημερα ....εχω κανει την νυχτα μερα !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 850933 Ναι στα 2 αυτα τριμμηνα δημιουργουνται ολα ...και το πιο σημαντικο μετα την γεννα μην κοψεις το σιδηρο και το ασβεστιο για 40 μερες γιατι επισης ο οργανισμος αναπληρωνει οτι εχει χασει απο την γεννα!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Ρωταω γιατι το εκανα πριν 3 εβδομαδες και μου το εκανε ο γιατρος μου ...μηπως ηταν νωρις???
manoula_24xr το κανουν και διαγνωστικα κεντρα απλα ρωτα...
Zwitsa και εγω την αλλη εβδομαδα θα παω να τον δω τον κυριο !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994
vasoylaki θα το δοκιμασω αυτο με το παστελι μπας και δουμε ασπρη μερα ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994
Απο ορεξη πως πατε ???? Εγω κοριτσια πειναω τρελλα !!!!! Οτι πεινα δεν ειχα μεχρι τωρα αλλη τοση εχω !!!!!!!
Αφηστε δε που αν δεν φαω ετσω και ενα κομματι γλυκο μπορει και να ταβλιαστω απο την λιγουρα !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 328109

Nαι θα βαλω τη μανα μ να ρωτησει.
Τομαρακι,εγω ειμαι ανωμαλη στην εγκυμσυνη.Ισως επειδη εχω συχνα αναγουλες τρωω το πρωι κι το μεσημερι,το βραδυ κανα τοστ η γιαουρτι γτ οτιδηποτε αλλο το ξερναω.Α γλυκα κ χυμους αναψυκτικα μπολικα ομως θελω,αλλα τα αποφευγω.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα πως εισαστε?εγω ειχα 45 αιματοκριτη στην αρχη της εγκυμοσυνης και τωρα μου εχει πεσει 35 αλλα η αληθεια ειναι οτι κανω βλακεια το πρωι πινω τον σιδηρο και μετα απο μιση ωρα πινω μια κουπα γαλα μα δημητριακα οποτε αυτο ειναι το λαθος που κανω και εχει πεσει τοσο πολυ ο αιματοκριτης μου

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera girls!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 215994

souzan mou ekei tin patises,me to galataki.ama to allakseis afto tha sou ksanaanevei.45 eixes vre thirio? Shocked
mpravo!!!ego me 37 ksekinisa.

tomaraki mou ego ksafnika vrika isoropia ston ipno,mou figane oi aipnies.koimame giro stis 1 kai ksipnao 9.xortasa ipno sou leo,ti eixa perasei.pados pezei megalo rolo k i psixologia giati tin proigoumeni evdomada eixa aimatologikes,giatro kai kardiotokografo k fenete eixa stresaristei.

manoula 24xr mallon megalose poli i mpempoula sou kai se piezei stomaxaki.ipomonoula kai elafria gevmata.emena pados me esose i simvouli sou me to pasteli,thavmatourgo,den to pisteva.oute to gala me voithouse,oute to milo,oute oi friganies.thanks ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 37 417472

tomaraki

tomaraki
Eπιτελους ξυπνησαμε ....σημερα κοιμηθηκα στις 9 το πρωι και ξυπνησα τωρα !!!!!!!! Λεες επειδη και εγω εχω λιγο τρεξιμο με γιατρους αυτη και την αλλη εβδομαδα ...αλλα δεν νομιζω εδω και ενα μηνα το εχω αυτο!!!!!

edrinia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα κι από εμένα! Νέο μέλος στην ομάδα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Εύχομαι σε όλες σας με το καλό και με έναν πόνο!

mariameint

mariameint
edrinia έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα! Νέο μέλος στην ομάδα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Εύχομαι σε όλες σας με το καλό και με έναν πόνο!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εσύ πότε με το καλό γεννάς;

http://www.something-special.gr

mariameint

mariameint
Εγώ κορίτσια ξεκίνησα με 40,5 αιματοκρίτη και τώρα είμαι σταθερή στο 37,5. Το θέμα είναι ότι για ένα μήνα πήρα από 1 χαπάκι σίδηρο την ημέρα γιατί από 143 που ξεκίνησα μου είχε πέσει στο 96, και το σταμάτησα γιατί έφτασα στα 193 με ανώτατο όριο τα 145. Ούτε ο Ποπάυ να ήμουνα Smile

edrinia

mariameint έγραψε:
edrinia έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα! Νέο μέλος στην ομάδα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Εύχομαι σε όλες σας με το καλό και με έναν πόνο!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εσύ πότε με το καλό γεννάς;

Μέχρι 7/1... Αλλά είναι δεύτερο παιδάκι και ο μεγάλος μου γεννήθηκε 10 ημέρες νωρίτερα... Θα δούμε πότε θα αποφασίσει η μανταμίτσα μου!

mariameint

mariameint
edrinia έγραψε:Μέχρι 7/1... Αλλά είναι δεύτερο παιδάκι και ο μεγάλος μου γεννήθηκε 10 ημέρες νωρίτερα... Θα δούμε πότε θα αποφασίσει η μανταμίτσα μου!

Λες να σε δούμε στην τηλεόραση, με ένα από τα πρώτα μωράκια της χρονιάς Very Happy
Με το καλό και όποτε θέλει ας έρθει!

edrinia

mariameint έγραψε:
edrinia έγραψε:Μέχρι 7/1... Αλλά είναι δεύτερο παιδάκι και ο μεγάλος μου γεννήθηκε 10 ημέρες νωρίτερα... Θα δούμε πότε θα αποφασίσει η μανταμίτσα μου!

Λες να σε δούμε στην τηλεόραση, με ένα από τα πρώτα μωράκια της χρονιάς Very Happy
Με το καλό και όποτε θέλει ας έρθει!

Μπα βρε δε νομίζω... Όποτε αποφασίσει! Με το καλό να υποδεχτείς και το δικό σου μωράκι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις