Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xionatouli ti kaneis?
xarika poli pou mou esteiles minima,thelo na ta leme!!! Razz
se diavazo sinexeia stin omadoula sou k matheno ta nea sou,exo dei to domatiaki tis adartisas sou opos tin apokaleis kai ta kerasmata pou eftiakses k eine pragmatika teleia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316

teleftea imerominia eixa 30 martiou kai avrio mpeno stin 35h evdomada.to mpempaki mou den exei parei akoma thesi alla i giatros mou kati vlepei k leei oti ton perimenei noritera.mou leei oti vlepei tin egimosini 2 evdomades pio proxorimeni.ginete afto?eime protara k ego k psaxnome Rolling Eyes
esena sou eipe perpatima e?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Axxxxxx κι λεω να τι ξεχασα να τον ρωτησω.Καλυτερα το χερι μου.Ξεχασα να σας πω,απο τοτε που σταματησαν οι εμετοι,δλδ τον αυγουστο,πηρα 5μιση κιλα.Νομιζω ειναι καλα μετα απο 4μηνες νχω παρει 5μιση κιλα,μαλλον θαναι οπως την πρωτη που πηρα συνολο 9 κιλα.

Κι μαλλον βοηθαει οτι το βραδυ δν τρωω τπτ βαρυ κπολυ ποσοτητα γτ κανω εμετο μετα.Δλδ την βγαζω με κανα τοστ η με καμια σουπιτσα ελαφρια δλδ κανα κοφτο κανα φιδε.Προσπαθω να προσεχω πολυ.Θελω να δω μετα τι θα κανω...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:xionatouli ti kaneis?
xarika poli pou mou esteiles minima,thelo na ta leme!!! Razz
se diavazo sinexeia stin omadoula sou k matheno ta nea sou,exo dei to domatiaki tis adartisas sou opos tin apokaleis kai ta kerasmata pou eftiakses k eine pragmatika teleia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316

teleftea imerominia eixa 30 martiou kai avrio mpeno stin 35h evdomada.to mpempaki mou den exei parei akoma thesi alla i giatros mou kati vlepei k leei oti ton perimenei noritera.mou leei oti vlepei tin egimosini 2 evdomades pio proxorimeni.ginete afto?eime protara k ego k psaxnome Rolling Eyes
esena sou eipe perpatima e?

αχ σ'ευχαριστω παρα πολυ γλυκεια μου!!! να εισαι καλα! Embarassed Embarassed
καλε εχουμε ακριβως 6 μερες διαφορα εγω ΤΕΡ ειχα 24/3 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994
μην ανυσηχεις παιζει να γυρισει και τελευταια στιγμη Very Happy
εμενα εχει γυρισει απ τον προηγουμενο μηνα και χθες που την ειδε το κεφαλι ειναι στο τσακ να σκασει μυτη Laughing Laughing
μου ειπε περπατημα ναι, ζωηρο! για να παραμεινει εκει που ειναι Laughing

λες να γεννησουμε μαζι? Razz Razz Razz

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
makari alla tin dikia sou tin vlepo pio viastiki Very Happy
sou eipe o giatros pote peripou tin ipologizei?giati ego se vlepo molis mpeneis sto mina sou grigora grigora na gennas.eixes k ekeines tis vlenes tis kokines pou eine simadi oti plisiazei i genna.

exeis agonia i kataferneis k kratas tin psixremia sou?ego merikes fores niotho etoimi gia tin megali stigmi alla kapies alles me pianei enas fovos ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 534787

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoulaki έγραψε:makari alla tin dikia sou tin vlepo pio viastiki Very Happy
sou eipe o giatros pote peripou tin ipologizei?giati ego se vlepo molis mpeneis sto mina sou grigora grigora na gennas.eixes k ekeines tis vlenes tis kokines pou eine simadi oti plisiazei i genna.

exeis agonia i kataferneis k kratas tin psixremia sou?ego merikes fores niotho etoimi gia tin megali stigmi alla kapies alles me pianei enas fovos ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 534787

δεν μου ειπε τιποτα παντως ολα βενουν φυσιολογικα εως τωρα, οι βλεννες δεν ηταν τιποτα αφου ο τραχηλος ειναι κλειστος ακομα, θα δουμε!
οχι φοβο δεν νιωθω, εχω και χαλαρο γιατρο και αυτο με βοηθησε πολυ...
ηθελα πολυ να γινω μανουλα και ειμαι ετοιμη για αυτο και οσο πλησιαζει ο καιρος φευγει και η παραμικρη αγωνια και νιωθεις ανυπομονισια να γεννησεις!
ειναι πολυ φυσιολογικο να νιωθεις μια ετσι μια γιουβετσι, επροκειτο να αλλαξει η ζωη σου, και η ιδια να φερεις μια ζωη στον κοσμο!
εχει προνοησει η φυση για ολα μην φοβασαι Wink

με το καλο ολες κοριτσια!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xionati mou me to kalo na erthoun ola ta morakia k na ta paroume stis agalitses mas!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316

etsi skeftome k ego,pos i fisi kserei,afti tha leitourgisei k tha pane ola kala!!!tha gineis poli kali manoula!!mpravo I love you I love you I love you

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο σε ολες μας....
η καθε μανουλα ειναι μοναδικη στον κοσμο για το παιδι της! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τι κανετε οι κοιλιτσες φουσκωνουν και ειναι καλα απ'οτι μαθαινω!!!!!! Αχ μαρινακη οντως εισαι η τελευταια και πραγματικα θα εισαι μεσα στη ανυπομονησια !!! Θα σε ενημερωσουμε εμεις για ολα και θα πας προετοιμασμενη ..οχι σαν και μας ξυπολητη στα αγκαθια Razz Razz
Εγω θα παω την παρασκευη στο γιατρο να δουμε τι κανει ο νεαρος ....Μαρινακη δεν την εχω κανει την εξεταση οποτε δεν μπορω να σου πω ...
zwitsa και εγω εχω Ο- αλλα δεν μου εχει πει τιποτα για ενεση ...λες να τον ρωτησω ??????
Οlgapela η αδερφη μου εχει 3 αντρες και ειναι σαν τα κοκορια και οι 3 !!!
Η καημενουλα δεν βγαζει ακρη με κανεναν !!!

καλησπερα τομαρακη μου τι κανεις..??εχεις κιαλο παιδακι ..??νομιζω πως οχι ε..?στο 2 το κανουν..εγω εχω 0- και ο αντρας μου +..το μικρο βγηκε με 0|+ γιαυτο μου εκναν την ενεση...και τωρα θα χρειαστει να κανω μια επαναληψη..αμα γεννησεις θα δεις πως θα στην κανουν ρωτατο αν θες..!!!τι ωραια ομαδα αιματος εχουμε ε...!!!!Twisted Evil χαχαχχα..!!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Οχι δεν εχω αλλο παιδακι ..αλλα πριν 14 μηνες ειχα κανει μια διακοπη κυησης στον 4ο μηνα και επειδη εγινε σαν "φυσιολογικος τοκετος" μου την ειχαν κανει την ενεση αυτη ...αλλα τωρα δεν μου εχει πει τιποτα για το αν θα χρειαστει να το ξανακανω ..γι'αυτο ρωταω ???
Αχ με το καλο να ερθουν ολα τα μωρακια μας !!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια βλεπω ειστε ολες καλα!!ναι συγουρα θα μου πειτε πως τι που ποτε κ τα παντα ειμαι κ πρωταρα κ φοβιτσιαρααααα λιγοοοοο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes χαχαχα,κουριτσουλες μου τι κανετε η αλλες σορρυ που δεν γραφω ονοματα τα λεω για ολες κ ρωταω για ολες ,απλα βαριεμαι να γραφω πολυ,τελικα εκλεισα ραντεβου στης 16 για υπεριχο καρδειας εβρυου,κ εχω κ καμπυλη ζαχαρου πφ σας φιλω ολες κ τα μωρουλια σας

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
filakia polla marinaki k ston mpempako sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472

kalinixta koritsakia,eime lioma ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?vasoulaki στολισες το δεντρακι σου?με το μικροβιο καλα παμε συνεχιζω την θεραπεια μου και κανω υπομονη.Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα γιοατι το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καλα ειναι αρρωστος ο γιος μου με βροχγιτιδα και εχει πολυ βηχα αυτη την εβδομαδα δεν το βλεπω να πηγαινει σχολειο.Ο μπεμπακος ουτε σε εμενα εχει παρει θεση βαριεται μαλλον χαχαχα.

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια βλεπω ειστε ολες καλα!!ναι συγουρα θα μου πειτε πως τι που ποτε κ τα παντα ειμαι κ πρωταρα κ φοβιτσιαρααααα λιγοοοοο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes χαχαχα,κουριτσουλες μου τι κανετε η αλλες σορρυ που δεν γραφω ονοματα τα λεω για ολες κ ρωταω για ολες ,απλα βαριεμαι να γραφω πολυ,τελικα εκλεισα ραντεβου στης 16 για υπεριχο καρδειας εβρυου,κ εχω κ καμπυλη ζαχαρου πφ σας φιλω ολες κ τα μωρουλια σας

Αντε θα δεις ολα καλα θα πανε !!!! 16/12 εκλεισες εκεινη την μερα εγω μπαινω στον μηνα μου !!!!!!!!

vasoulaki έγραψε:filakia polla marinaki k ston mpempako sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472

kalinixta koritsakia,eime lioma ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 850933

Πως να μην εισαι λιωμα κοριτσακι ???
Τοσα πραγματα εκανες ...δωματιακη , δεντρο ...φυσιολογικο ...Αντε και του χρονου με το μπεμπε σου αγκαλια να το στολισεις !!!!!!

souzan έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε?vasoulaki στολισες το δεντρακι σου?με το μικροβιο καλα παμε συνεχιζω την θεραπεια μου και κανω υπομονη.Σημερα ειναι μια δυσκολη μερα γιοατι το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καλα ειναι αρρωστος ο γιος μου με βροχγιτιδα και εχει πολυ βηχα αυτη την εβδομαδα δεν το βλεπω να πηγαινει σχολειο.Ο μπεμπακος ουτε σε εμενα εχει παρει θεση βαριεται μαλλον χαχαχα.

Ωχ περαστικουλια στο αντρακι σου!!!!!!Οσο για το παλιομικροβιο υπομονη και δεν θα του περασει !!!! Και σε μενα εχει παρει θεση απο το προηγουμενο μηνα !!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera kalimera kalimera!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472

ti kanete?koritsia ti epatha proi proi cyclops evgala ton skilako mou volta k tsakothike me mia parea skilon pou emfanistike.ton afino elefthero se ena ktima k afta emfanistikan k tou tin epesan alla o dikos mou tous kinigise olous k eksafanistike.tora ton exo spiti k tou vazo padou betadin giati apo to kinigi mesa sta kladia k sta agathia exei padou pliges,eftixos den eine dagomenos. Rolling Eyes

tora pinoume kafedaki k tha kanoume merikes doulitses.to dedraki teleio ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316
ade me to kalo na to stolisete k eseis!!!

se efxaristo tomaraki mou gia tis efxes sou.tou xronou oles mazi me ta morakia mas agalia tha to stolisoume I love you I love you I love you

souzan perastikoulia gia ton adrako sou.fadazome stenaxoriese pou vlepeis arostouli ton mikro sou.oso gia ta mpempakia mas ta pio tempelika vlepo na eine.xaxa!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 4872

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:kalimera kalimera kalimera!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472

ti kanete?koritsia ti epatha proi proi cyclops evgala ton skilako mou volta k tsakothike me mia parea skilon pou emfanistike.ton afino elefthero se ena ktima k afta emfanistikan k tou tin epesan alla o dikos mou tous kinigise olous k eksafanistike.tora ton exo spiti k tou vazo padou betadin giati apo to kinigi mesa sta kladia k sta agathia exei padou pliges,eftixos den eine dagomenos. Rolling Eyes

tora pinoume kafedaki k tha kanoume merikes doulitses.to dedraki teleio ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316
ade me to kalo na to stolisete k eseis!!!

se efxaristo tomaraki mou gia tis efxes sou.tou xronou oles mazi me ta morakia mas agalia tha to stolisoume I love you I love you I love you

souzan perastikoulia gia ton adrako sou.fadazome stenaxoriese pou vlepeis arostouli ton mikro sou.oso gia ta mpempakia mas ta pio tempelika vlepo na eine.xaxa!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 4872

Kαλημερουδια ...μας πλακωσε το παπλωμα βλεπω !!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 417472

Συγνωμη vasoulaki αλλα δεν μπορω να σταματησω να γελαω πες μου οτι κυνηγαγες και το σκυλο με την κοιλια τουμπανο να πεθανω !!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 536304

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kai na ithela na ton kinigiso mesa sta xorafia k sta xorta den mporousa Shocked
monos tou girise meta apo tin maxi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 911307

asta na pane tomaraki,mexri na girisei eixa ginei kapos etsi afro
xaxaxa!!!

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:kai na ithela na ton kinigiso mesa sta xorafia k sta xorta den mporousa Shocked
monos tou girise meta apo tin maxi ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 911307

asta na pane tomaraki,mexri na girisei eixa ginei kapos etsi afro
xaxaxa!!!

Φανταζομαι !!!!!! Και παλι συγνωμη αλλα σε φανταζομαι στο χωραφι μοναχη και το σκυλο να τρεχει για καβγα !!! Και βαζω τον ευατο μου στη Θεση σου και μαλλον και το δικο μου μαλλι θα ειχε σηκωθει!!!!

olgapella

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
zwitsa έγραψε:
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τι κανετε οι κοιλιτσες φουσκωνουν και ειναι καλα απ'οτι μαθαινω!!!!!! Αχ μαρινακη οντως εισαι η τελευταια και πραγματικα θα εισαι μεσα στη ανυπομονησια !!! Θα σε ενημερωσουμε εμεις για ολα και θα πας προετοιμασμενη ..οχι σαν και μας ξυπολητη στα αγκαθια Razz Razz
Εγω θα παω την παρασκευη στο γιατρο να δουμε τι κανει ο νεαρος ....Μαρινακη δεν την εχω κανει την εξεταση οποτε δεν μπορω να σου πω ...
zwitsa και εγω εχω Ο- αλλα δεν μου εχει πει τιποτα για ενεση ...λες να τον ρωτησω ??????
Οlgapela η αδερφη μου εχει 3 αντρες και ειναι σαν τα κοκορια και οι 3 !!!
Η καημενουλα δεν βγαζει ακρη με κανεναν !!!

kalimeraaaa fantazomai ti ginetai me tin adelfi sou xamosssss????? axxxxxxxxx ti me perimenei tin dolia mana xaxaxaxaxaxa geroi na eimaste kai tha ta kataferoume me to kalo koritsi mou

καλησπερα τομαρακη μου τι κανεις..??εχεις κιαλο παιδακι ..??νομιζω πως οχι ε..?στο 2 το κανουν..εγω εχω 0- και ο αντρας μου +..το μικρο βγηκε με 0|+ γιαυτο μου εκναν την ενεση...και τωρα θα χρειαστει να κανω μια επαναληψη..αμα γεννησεις θα δεις πως θα στην κανουν ρωτατο αν θες..!!!τι ωραια ομαδα αιματος εχουμε ε...!!!!Twisted Evil χαχαχχα..!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
olgapella έγραψε:
paparouna έγραψε:
olgapella έγραψε:ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΕΧΩ Π.Η.Τ 13-3-12 ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΤ!ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Very Happy
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!! ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΤ!!! ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 3 ΑΝΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ή ΘΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ Ή ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΝΕ !!!!1 ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!
Κ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ!ΟΧΙ ΜΩΡΕ....ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΩ! Wink ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomarakh αληθεια λες αχ τι καλα!!μακαρι να ερθουν ολα καλα κ σε σενα κ σε ολες μασ

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:tomarakh αληθεια λες αχ τι καλα!!μακαρι να ερθουν ολα καλα κ σε σενα κ σε ολες μασ

Kαλημερααααα!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994
Ναι μαρινακη ..γι'άυτο σου λεω συνεχεια να μην αγχωνεσαι !!! Wink

tomaraki

tomaraki
Γεια σας ..και πολλες καλημερες !!!
Σημερα ερχεται ο αντρουλης μου και ειμαι πολυ χαρουμενη ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316
Απο αυριο εχουμε δουλειες ..βαφουμε το παιδικο ..θα το κανω με ριγες !!! και Δευτερα ερχεται και η κουνια μας και ειμαστε ετοιμη !!!!!
Μονο η βαλιτσουλα μενει ..που ακομα την αναβαλω ..το λογο δεν ξερω ???
Μηπως γιατι αρχιζω και φοβαμαι !???????

annyanny

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας και απο μενα ....περιμενω και εγω το δευτερο παιδακι μου τον Ιανουαριο.Ειχα αρκετα προβληματα σε αυτην την εγκυμοσυνη αλλα τελικα προς το παρον με την βοηθεια του γιατρου μου ολα πανε καλα.Το πρωτο μου παιδακι ειναι αγορακι και αυτο κοριτσακι.Αργησα να κανω πολυ το δευτερο αν σκεφτεις οτι το πρωτο ειναι ηδη 7 ετων.Ειμαι 31 ετων και πιστευα πως ειμαι μεγαλη για δευτερο για αυτο δεν το αποφασιζα.Παντως αυτο το παιδακι το επιασα απο θαυμα στην κυριολεξια και θελω να γεννηθει και αυτο γερο και δυνατο....

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα...
Ειμαι σχεδον 30 εβδομαδων με αρκεα δυσκολη εγκυμοσυνη κ εδω κ μια εβδομαδα κ με μερικη αποκολληση πλακουντα αλλα ευτυχως ολα καλα κ τις τελευταιες μερες εχω περισσοτερα υγρα κ καπως κιτρινωπα αλλα διαφανα...
Ειχα κανει προσφατα προληπτικα καλλιεργια κολπικου υγρου κ δεν εδειξε κατι.

Εχετε κατι αναλογο?
Οσες ειστε κοντα στην εβδομαδα μου, ποσο ειναι τα μωρακια σας? εμενα προχθες ηταν 1600 κ φοβαμαι μξηπως λογω της αποκολλησης καθυστερει η αναπτυξη.

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera kalimera kalimera!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 215994
opos vlepete tora teleftea rixnoume trelous ipnous!!!

tomaraki mou me to kalo na ton dexteis ton adrouli sou!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 654316
fadazome xara pou exeis,se niotho san na se ksero xronia.kai ego ton adrouli mou thelo pio poli apo olous se afti tin periodo.tha ftiaksete domatiaki kai dentraki!!!teleia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 40 328109
valitsoula den xtiaxno oute k ego.tixeo?den nomizo Wink

annyanny kalosirthes stin parea mas k me to kalo to moraki sou!!!ola kala tha pane I love you

elbar emena o dikos mou giatros den mou leei ta kila tou,to mono pou leei eine "ola kala",opote den mporo na se voithiso pano se afto.oso gia ta igra,exo k ego polla igra lefka k merikes fores elafros kitrina me mia poli elafria mirodia.i giatros mou eipe oti eine fisiologika,tis egimosinis.anisouxoun ta prasina nomizo.alla efoson exeis mia diskoli egimosini kala eine na pareis ena tilefonaki ston giatro sou,toulaxiston na se kathisixasei I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις