Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
edrinia έγραψε:
mariameint έγραψε:
edrinia έγραψε:Μέχρι 7/1... Αλλά είναι δεύτερο παιδάκι και ο μεγάλος μου γεννήθηκε 10 ημέρες νωρίτερα... Θα δούμε πότε θα αποφασίσει η μανταμίτσα μου!

Λες να σε δούμε στην τηλεόραση, με ένα από τα πρώτα μωράκια της χρονιάς Very Happy
Με το καλό και όποτε θέλει ας έρθει!

Μπα βρε δε νομίζω... Όποτε αποφασίσει! Με το καλό να υποδεχτείς και το δικό σου μωράκι!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Να σου ζήσει και ο πρωτότοκος.

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
edrinia έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα! Νέο μέλος στην ομάδα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Εύχομαι σε όλες σας με το καλό και με έναν πόνο!

Καλως ηρθες στην ομαδουλα μας ...ετσι να αυξανομαστε !!! Με το καλο το νεο μελος της οικογενειας και με ενα πονο!!

tomaraki

tomaraki
mariameint έγραψε:Εγώ κορίτσια ξεκίνησα με 40,5 αιματοκρίτη και τώρα είμαι σταθερή στο 37,5. Το θέμα είναι ότι για ένα μήνα πήρα από 1 χαπάκι σίδηρο την ημέρα γιατί από 143 που ξεκίνησα μου είχε πέσει στο 96, και το σταμάτησα γιατί έφτασα στα 193 με ανώτατο όριο τα 145. Ούτε ο Ποπάυ να ήμουνα Smile

Αποκλειεται καποια συγγενια θα εχετε !!! Ετρωγες πολυ σπανακι φαινεται .. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994

mariameint

mariameint
tomaraki έγραψε:
mariameint έγραψε:Εγώ κορίτσια ξεκίνησα με 40,5 αιματοκρίτη και τώρα είμαι σταθερή στο 37,5. Το θέμα είναι ότι για ένα μήνα πήρα από 1 χαπάκι σίδηρο την ημέρα γιατί από 143 που ξεκίνησα μου είχε πέσει στο 96, και το σταμάτησα γιατί έφτασα στα 193 με ανώτατο όριο τα 145. Ούτε ο Ποπάυ να ήμουνα Smile

Αποκλειεται καποια συγγενια θα εχετε !!! Ετρωγες πολυ σπανακι φαινεται .. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994

Very Happy Very Happy Very Happy
Πάντως είμαι περίεργη να δω πόσο θα είναι ο σίδηρος στις επόμενες εξετάσεις, άνευ χαπακίου.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!το σιδηρο το πινω οταν σηκονομε μαζι με χυμο πορτοκολαι ειτε φυσικο ειτε της αμιτας μαζη με φερετινη το ιδιο κ το βραδυ ,κ τρωω φακες γενικα οσπρια λιγο με το κρεας δεν κ πολυ αλλα δεν ξερω τουλαχιστον περιμενα να ηταν σταθερος αυτη τι φορα γτ πριν αν θυμαστε τα επερνα ολα μαζη αλαμπαχαλο τα ειχα κανει,κ μετα απο 30'ωρα η αναλογα τρωω αλλα οχι γαλακτοκομικα τα αποφευγω τοτε,το ασβεστιο προσπαθησα να το πιο το ετριβα σε κουπα κ εριχνα γαλα κ το επινα αλλα δεν το μπωροοο ειναι απαισιο δεν ξερω τι θα κανω ,ελπιζω για το σιδηρο να μν μου βαλει 3 την ημερα δεν θα το αντεξω αυτο αυριο εχω γυναικολογο για να δουμε !!!!!1πφφφφ θα σκασω,θα παω να παρω πατζαρια κ βοδινο κυμα δεν ξερω αν υπαρχει αυτο αλλα σε κυμα οτι βρω

edrinia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
tomaraki έγραψε:
edrinia έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα! Νέο μέλος στην ομάδα! Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Εύχομαι σε όλες σας με το καλό και με έναν πόνο!

Καλως ηρθες στην ομαδουλα μας ...ετσι να αυξανομαστε !!! Με το καλο το νεο μελος της οικογενειας και με ενα πονο!!

Σ' ευχαριστώ πολύ tomaraki. Με έναν πόνο κι εσύ να υποδεχτείς το μωράκι σου!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
edrinia kalosirthes stin pareoula mas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 893968
me to kalo to moraki sou!!!

mariameint pos to kataferes afto me to sidiro? Shocked
ego eixa ftasei 32 kai me dio xapakia mexri ta 70 katafera na pao.ton exeis perasei k ton popai Very Happy Very Happy Very Happy

marinaki tha se kathodigisei o giatros sou,rotise tou ta pada.perimenoume nea avrio I love you

tomaraki tin nixta mera kai tin mera nixta e? cyclops
ax diskola,ta exo perasei k ego,tora iremisa apo tis aipnies.

koritsakia erotisi pros oles.ta fanelakia k ta formakia pou exete parei ti noumero ta pirate?kai ama sou ipologizoun mpempaki megaloutsiko mipos to noumero 0 eine poli mikro?

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερουδια σημερα ειμαι πρωινη πρωινη..!!τι κανετε..??κοριτσακια μου αφηστε πια το αγχος για να χαρειτε την εγκυμοσυνη σας αφου τα μωρακια σας ειναι μια χαρα περνουν το βαρος τους αναπτυσσονται τελεια που ντω προβλημα..???!!το καμπανακι χτυπαει ποιο πολυ στο μαρινακι μας που απο την αρχη δεν εχει σταματησει να αγχωνεται..........!!!ενα θα σου πω...στο γιο μου ξεκινησα με 38 αιματοκριτη και γεννησα με 25..!!!και ολα μια χαρα ηταν...καθολου εξαντηληση ωραια γεννα..!!τωρα στην μικρη...με 36,5 ξεκνισησα και εχω 27 τωρα και ειμαι 7 μηνων...εχω ακομα μπροστα μου..!!μεχρι το γεναρη που θα μπω στο μηνα μου..!!τι πρεπει να κανω..??να αγχωθω...?αφου ολα πανε καλα με την μικρη δοξα το Θεο δεν εχω λογο να αγχωνομαι..!!!ηρεμησε ο μπεμπακος ειναι μια χαρα..!!και θα δεις που θα περασει ο καιρος και θα τον κρατας αγκαλια και θα σκεφτεσαι αυτα και θα γελας..!!!οσο για τα φορμακια...τι να σας πω...εμενα μου χε πει η γιατρος μου τοτε στον μικρο οτι θα βγει απο 2800-2900 και τελικα 2880 γεννηθηκε..!και του ωαλα το 0 νουμερο...εχει απο 0-3 μηνων βρε..!!ρωτα οταν ψωνισεις και θα σου πουν..!!φιλακιαααααααα..!!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera zwitsa!!! Razz Razz Razz
kai ego proini simera.se efxaristo gia tin apadisi.rotao sinexeia tis politries alla i kathe mia mou leei ta dika tis.alles oti an to pedaki eine megaloutsiko tha to piezei to 0 kai kalitera ligo pio aneto na eine kai alles oti tha eine mikrouli k to 0-3 tha fenete terastio pano tou toulaxiston ton proto mina.

kata ta alla teleia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994
koimithikame san poulakia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 4872
tora tha fame avgofetes kai tha pioume to kafedaki mas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 875502

dioni27

dioni27
καλημέρα κορίτσια!!
η δική μου ΠΗΤ είναι 3/3/12!!!
εσείς όμως που έχετε εμπειρία, λέτε να είναι και νωρίτερα;; και αν ναι, μεχρι πόσο νωρίτερα;; Ανυπομονώ να δώ τον μπεμπάκο μου!! απο την αγωνία μου τον ονειρεύομαι συχνά πως θα είναι!!!

olgapella

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΕΧΩ Π.Η.Τ 13-3-12 ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
olgapella έγραψε:ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΕΧΩ Π.Η.Τ 13-3-12 ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!
καλημερα κουκλιτσα σε ευχαριστουμε καλως ορισες στην παρεα...και εσυ με ενα πονο και ενα γερο παιδακι..να τα χαιρεσαι!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki τα φορμακια που θα σου χρειαστουνε για αρχη ειναι το νουμερο 0-3 μηνων στο λεω εκ πειρας μιας και ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη,αυτο που μου ειπες με τα γαλακτοκομικα και τον σιδηρο θα το τηρησω σε ευχαριστω που μου το ειπες.Ειχα απο παντα τοσο υψηλο αιματοκριτη αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη μου επεσε αρκετα και ενα αχγος το εχω γιατι θα γεννησω με καισαρικη οπως και το πρωτο παιδι μου αλλωστε

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
souzan έγραψε:vasoulaki τα φορμακια που θα σου χρειαστουνε για αρχη ειναι το νουμερο 0-3 μηνων στο λεω εκ πειρας μιας και ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη,αυτο που μου ειπες με τα γαλακτοκομικα και τον σιδηρο θα το τηρησω σε ευχαριστω που μου το ειπες.Ειχα απο παντα τοσο υψηλο αιματοκριτη αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη μου επεσε αρκετα και ενα αχγος το εχω γιατι θα γεννησω με καισαρικη οπως και το πρωτο παιδι μου αλλωστε

σουζαν μοπυ και εγω με καισαρικη γενναω και ειναι το 2 μωρακι μου που το περιμενω και αυτο πως και πως....προς τι το αγχος για την καισαρικη..?ειναι αναλογως με τον οργανισμο τι να πω...εμενα ολα καλα...φανατασου ουτε παυσιπονη δεν πηρα στο γιοκαρινο μου....τελοπσαντων ολα να πανε καλα και σε σενα και με το καλο να καρατησεις αγκαλια το αγγελουδι σου...!!!καληλευτερια σε ολες μας..!!με υγιεστατα μωρακια..!!

tomaraki

tomaraki
Καλησπερα σε ολες ...γυρισαμε απο το Ιασω μας ειδε και η αιματολογος σημερα ...ολα καλα !!!!!!!! Τελευταια συναντηση μας στις 16 Δεκεμβρη ...οπως μου ειπε !!! Εχει δικιο η zwitsa αντε να ξεαγχωθουμε γιατι μας βλεπω στο τελος να παιρνουμε τις βαλεριανες με τις χουφτες και μετα θα κανουμε γκρουπ θεραπη !!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 328109
Εγω πηρα λιγα απ'ολα δηλαδη πηρα λιγα απο 0-3 και λιγα μεγαλητερα για να ειμαι καλλημενη ...
olgapella καλως ηρθες στην ομαδουλα μας και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου ....!!!!! Ανυπομονω για την αλλη εβδομαδα που θα δω τον μπεμπεκο και που θα ερθει η κουνια μας .....Αχ τη ωραια ...!!!!! cheers cheers

mariameint

mariameint
dioni27 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
η δική μου ΠΗΤ είναι 3/3/12!!!
εσείς όμως που έχετε εμπειρία, λέτε να είναι και νωρίτερα;; και αν ναι, μεχρι πόσο νωρίτερα;; Ανυπομονώ να δώ τον μπεμπάκο μου!! απο την αγωνία μου τον ονειρεύομαι συχνά πως θα είναι!!!

olgapella έγραψε:ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΕΧΩ Π.Η.Τ 13-3-12 ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!!!!

Καλησπέρα και στις 2 κορίτσια και καλώς μας ήρθατε!

dioni27 εμένα πολλές γνωστές μου συνήθως πέρνουν τις 2 εβδομάδες του μήνα και μετά τσουπ... Τίποτα όμως δεν είναι στάνταρ.

olgapella να χαίρεσαι το πρώτο σου και με το καλό το δεύτερο!

tomaraki

tomaraki
king ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ queen

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower Μaraki_D ΠΗΤ 02/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny despoina_vaggelhs ΠΗΤ 18/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙflower

sunny soudi ΠΗΤ 22/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower mary lou ΠΗΤ 22/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny Soudi ΠΗΤ 22/02/12 sunny

flower dioni27 ΠΗΤ 03/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower Olgapella ΠΗΤ 13/03/12 flower

sunny markellajohny ΠΗΤ 16/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower mariameint ΠΗΤ 17/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 sunny

flower marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower
[/quote]

Προσθεσαμε και τα νεα κοριτσακια!!!![/quote]

edrinia

vasoulaki έγραψε:edrinia kalosirthes stin pareoula mas ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 893968
me to kalo to moraki sou!!!

mariameint pos to kataferes afto me to sidiro? Shocked
ego eixa ftasei 32 kai me dio xapakia mexri ta 70 katafera na pao.ton exeis perasei k ton popai Very Happy Very Happy Very Happy

marinaki tha se kathodigisei o giatros sou,rotise tou ta pada.perimenoume nea avrio I love you

tomaraki tin nixta mera kai tin mera nixta e? cyclops
ax diskola,ta exo perasei k ego,tora iremisa apo tis aipnies.

koritsakia erotisi pros oles.ta fanelakia k ta formakia pou exete parei ti noumero ta pirate?kai ama sou ipologizoun mpempaki megaloutsiko mipos to noumero 0 eine poli mikro?

Σ' ευχαριστώ πολύ vasoulaki! Κι εσύ με έναν πόνο!
Όσο για τα φορμάκια, και στον γιο μου και τώρα 0-3 για αρχή για να είσαι μέσα. Με τα 0 ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις... Αλλά το βλέπεις και στην πορεία! Μην παρασυρθείς και φορτώσεις, γιατί μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, που δεν τα προλαβαίνεις...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε ελπιζω ολες καλα κ τα μωρουλινια σας!!!!ΛΟΙΠΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ 1@ ειδα τον μπεμπι μου μου μουυυυυυυυυυυυυυυ ολο κουνιοταν κ μου αρεσε παρα πολυ!2@ δεν το γλυτωσα το 3σιδηρο κ φολικο 3 την ημερα παρακαλω.η εξετασεις καλα βγηκαν,α τεστ οκ κ β επιπεδου οκ...το μαναρι μου ειχε κ τα χερακια στο προσωπακι του κ κλειστα τα ματακια του σημερα χαχαχαχα....λιγο με πειρε απο κατω μου ειπε οτι θελει 1500ε μαζη με αναισθησιολογω κλπ!αλλα επεστρεψα η παλιες τιμες στα νοσοκομεια κ καλυπτει το ικα πολλα χρηματα γτ κοψανε το επιδομα τοκετου για το δημοσιο νοσοκ κ αυτα που το επιδομα που θα περναμε θα καλυπτει τα νοσηλεια μονο στο ιδιωτι θα τα περνουν αλλα θα τα πληρωνουν απο την τσεπη τους,κριθηκε παρανομο η αυξησει στης τιμες κ πεσανε μυνησεις!!1αχ κοριτσια εσυς τι νεαααα,πως πατε

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994

ti kanete?oi koilitses sas?
emeis tora ksipnisame,tha kanoume mpanaki,tha fame proinaki kai meta tha pame me tin mama gia psonia k kafe.o adroulis doulevei Crying or Very sad

marinaki ola kala me to mpempe!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 654316

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dioni 27 kai olgapella kalosirthate stin pareoula mas!!! Razz Razz Razz
me to kalo ta morakia sas na ta kratisete stis agalitses sas!!! I love you

dioni27

dioni27
vasoulaki έγραψε:dioni 27 kai olgapella kalosirthate stin pareoula mas!!! Razz Razz Razz
me to kalo ta morakia sas na ta kratisete stis agalitses sas!!! I love you

ευχαριστώ vasoulaki!!!! άντε περνάει ο καιρός!!! 3 μηνάκια έμειναν μόνο!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zwitsa έγραψε:
souzan έγραψε:vasoulaki τα φορμακια που θα σου χρειαστουνε για αρχη ειναι το νουμερο 0-3 μηνων στο λεω εκ πειρας μιας και ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη,αυτο που μου ειπες με τα γαλακτοκομικα και τον σιδηρο θα το τηρησω σε ευχαριστω που μου το ειπες.Ειχα απο παντα τοσο υψηλο αιματοκριτη αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη μου επεσε αρκετα και ενα αχγος το εχω γιατι θα γεννησω με καισαρικη οπως και το πρωτο παιδι μου αλλωστε

σουζαν μοπυ και εγω με καισαρικη γενναω και ειναι το 2 μωρακι μου που το περιμενω και αυτο πως και πως....προς τι το αγχος για την καισαρικη..?ειναι αναλογως με τον οργανισμο τι να πω...εμενα ολα καλα...φανατασου ουτε παυσιπονη δεν πηρα στο γιοκαρινο μου....τελοπσαντων ολα να πανε καλα και σε σενα και με το καλο να καρατησεις αγκαλια το αγγελουδι σου...!!!καληλευτερια σε ολες μας..!!με υγιεστατα μωρακια..!!
καλημερα ζωιτσα εγω απο την πρωτη μου γεννα εχω κακη εμπειρια στο θεμα του πονου γιατι θυμαμαι ποναγα πολυ και παυσιπονα πηρα και τα ραμματα με τραβαγανε πολυ τινα πω μαλλον ειναι αναλογα ο οργανισμος της καθε γυναικας ασε που δεν αντεχω και τον πολυ πονο εγω χαχα βεβαια μου ειπαν οτι στην 2η καισαρικη δεν πονας τοσο πολυ γιατι ηδη εχουν κοπει οι ινες του δερματος οποτε εχω μια ελπιδα,ευχομαι να μας πανε ολα καλα και να κρατησουμε στα χερια μας υγιεστατα τα παιδακια μας

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΤ!ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Very Happy
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ...
ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΩ Κ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Very Happy
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΛΕΙΝΩ Κ ΤΗΝ 24Η!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ...
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ Κ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ..ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ 35 ΑΠΟ 40 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ..ΠΑΙΡΝΩ 2 LEGOFER ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ Κ ΑΝΕΒΕΙ!
ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΠΙΝΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΠΡΩΙ Κ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΣΩΜΕΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε??ΜΠΡΑΒΟ!!!! Very Happy
CRAZYMAMA ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 215994 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ...! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 38 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις