276 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Παρ Ιουν 17, 2011 2:38 am
tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΩΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ,ΤΖΤΖΙΚΙ, ΠΙΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tzef έγραψε:ΜΩΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ,ΤΖΤΖΙΚΙ, ΠΙΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ.
marilou mou έγραψε:tzef έγραψε:ΜΩΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ,ΤΖΤΖΙΚΙ, ΠΙΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Και εγω νομιζα οτι ηθελες να γραψεις καλαμαρακια και λεω μπερδευτηκε η κοπελα.. Μετα διαβασα τις πιτες τα τζατζικια και τα σχετικα... και καταλαβα οτι εννοεις τα σουβλακια... Ειμαστε και βορεια οποτε...
θα κανω σημερα σπανακοπιτα!ελα να σε κερασω ενα κοματι.Carrie έγραψε:Να είχαμε τώρα ένα κομματάκι σπανακόπιτα.................. (
Tip:Δεν μου άρεσει η σπανακόπιτα)
θα κανω σημερα σπανακοπιτα!ελα να σε κερασω ενα κοματι. [/quote]TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:[/color]
athina24 έγραψε:να βρισω τη μανα μου που παει και πειραζει το φαγητο που μαγειρευω....λες και δεν εχω ξαναμαγειρεψει!
Ελινα έγραψε:...Πως μπορω να πιεσω τον αλλον για να παρω πισω καποια λεφτα που ειχα δωσει δανεικα περισυ και ακομα τα περιμενω!!!!!!!!!!Αχ ποσο ηλιθια να ειμαι ποοοοοοοσο!!!
athina24 έγραψε:Ελινα έγραψε:...Πως μπορω να πιεσω τον αλλον για να παρω πισω καποια λεφτα που ειχα δωσει δανεικα περισυ και ακομα τα περιμενω!!!!!!!!!!Αχ ποσο ηλιθια να ειμαι ποοοοοοοσο!!!
ποσο πολυ σε νιωθω!βρεθηκα στην ιδια κατασταση και εγω περυσι τετοια εποχη με κατι κολλητους!δεν υπαρχει τροπος...απλα το ΖΗΤΑΣ...στη τελικη ειναι τα λεφτα ΣΟΥ δεν ζητας δανεικα!
kotopoulaki έγραψε:κοριτσια εγω σκεφτομαι τι δουλεια να κανω τωρα που θα κλεισω το μαγαζι μου.εχει καμμια σας καμμια ιδεα που να μην χρειαζεται πολλα χρηματα
καταστημα υποδηματων!!!μετα απο 11χρονια!!!Νενεν έγραψε:kotopoulaki έγραψε:κοριτσια εγω σκεφτομαι τι δουλεια να κανω τωρα που θα κλεισω το μαγαζι μου.εχει καμμια σας καμμια ιδεα που να μην χρειαζεται πολλα χρηματα
Τι μαγαζι κλεινεις?
συμφωνω να τριξεις τα δοντια απειλησε τους με καποιο τροπο.athina24 έγραψε:του λες την πραγματικοτητα...οτι δεν γινετε να χασεις εσυ το σπιτι σου και να φροντισει να βρει εστω και ενα ποσο απο τα δανεικα!εγω τοτε τους ειχα πει να τα μαζευουν σιγα σιγα για τη γεννα και ως εκ θαυματος τα βρηκαν ολα αυθημερον!!!!!!!
α!και εννοειτε οτι απο τοτε εγινα και η σκυλα της παρεας!
Ελινα έγραψε:...Πως μπορω να πιεσω τον αλλον για να παρω πισω καποια λεφτα που ειχα δωσει δανεικα περισυ και ακομα τα περιμενω!!!!!!!!!!Αχ ποσο ηλιθια να ειμαι ποοοοοοοσο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Παρ Ιουν 17, 2011 9:42 am, 1 φορά
Ελινα έγραψε:Αχ κοριτσια μου τα ειπα ολα αυτα...
Και υπομονη εκανα ενα χρονο(υποτιθεται θα μου τα εδινε 2 μηνες μετα απο οταν του τα εδωσα απο μια δουλεια που περιμενε να πληρωθει κ δεν πληρωθηκε ποτε),,,,,
και διακριτικη ημουν
και του χτυπησα καμπανακια οτι μη ξεχνιεσαι,,,
και λιγα λιγα ειπαμε κ δε πηρα ουτε λεπτο!
Και οτι ειμαι μανα κ δεν εχω ξερει, κ οτι θα χαθει το σπιτι ξερει..
και το κοψε τον λαιμο σου και βρες λυση του ειπα...Δανεισου απο αλλου του ειπα, πουλα το αμαξι σου, τις γλαστρες σου, τους παγκους κ τα τζαμια απο το μαγαζι σου, πουλα το βρακι σου, πουλα και το κορμι σου του λεω, δεν με ενδιαφερει αλλα βρες λυση...Απο εκει κ περα ποσο παραπανω να πιεσω??Και με τι να απειλησω??Ετσι οπως το βλεπω μαλλον δε πρεπει να τα περιμενω πια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης