301 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Παρ Ιουν 17, 2011 9:43 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ο τυπος ειναι τραγικος εαν εχεις κανει ολα αυτα.....εμενα μου τα εδωσαν μετα απο 2 χρονια....για την ακριβεια τα ζητησα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:Ελινα έγραψε:Αχ κοριτσια μου τα ειπα ολα αυτα...
Και υπομονη εκανα ενα χρονο(υποτιθεται θα μου τα εδινε 2 μηνες μετα απο οταν του τα εδωσα απο μια δουλεια που περιμενε να πληρωθει κ δεν πληρωθηκε ποτε),,,,,
και διακριτικη ημουν
και του χτυπησα καμπανακια οτι μη ξεχνιεσαι,,,
και λιγα λιγα ειπαμε κ δε πηρα ουτε λεπτο!
Και οτι ειμαι μανα κ δεν εχω ξερει, κ οτι θα χαθει το σπιτι ξερει..
και το κοψε τον λαιμο σου και βρες λυση του ειπα...Δανεισου απο αλλου του ειπα, πουλα το αμαξι σου, τις γλαστρες σου, τους παγκους κ τα τζαμια απο το μαγαζι σου, πουλα το βρακι σου, πουλα και το κορμι σου του λεω, δεν με ενδιαφερει αλλα βρες λυση...Απο εκει κ περα ποσο παραπανω να πιεσω??Και με τι να απειλησω??Ετσι οπως το βλεπω μαλλον δε πρεπει να τα περιμενω πια.
βρε κοπέλα μου γιατί δεν κάνεις κάτι πιο δραστικό? πάρε μια εισαγγελική παραγγελία απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και θα τα πάρεις θέλει δεν θέλει!!
kotopoulaki έγραψε:πες του να σου δωσει πχ το αυτοκινητο του και να πατσισετε ας ειναι λιγοτερης αξιας γιατι στο τελος δεν θα παρεις τπτ και εσυ πουλα το και οτι πιασεις
Lilliput έγραψε:Και πως θα το αποδειξω οτι τα εχω δωσει????Αφου για να ολοκληρωσω ''την εξυπνη κινηση μου'' τοτε δε δεχτηκα να φτιαξουμε καποιο χαρτι!
kotopoulaki έγραψε:στο λεω γιατι ξερω παρομοια περιπτωση και εκαναν αυτο ακριβως αλλος πηρε εργαλεια αλλος αυτοκινητο και γενικα οτι ειχε που να αξιζε.αν το εκανες σε επικοινωνια με δικηγορο μηπως και φοβηθει και αυτος και η μανα του?
Ελινα έγραψε:Lilliput έγραψε:Και πως θα το αποδειξω οτι τα εχω δωσει????Αφου για να ολοκληρωσω ''την εξυπνη κινηση μου'' τοτε δε δεχτηκα να φτιαξουμε καποιο χαρτι!
ωχ βρε κοπέλα μου, γιατί?? γνώμη μου να τον πιέζεις σε καθημερινή βάση μέχρι να σκάσει!! μην τον αφήσεις να νομίζει ότι του τα χάρισες! κρίμα είναι!! δε νομίζω να σου περισσεύουν..
Αnna1975 έγραψε:αυτη την στιγμη σκεφτομαι τον αντρουλη μου .που σημερα που ειχα τα γενθλια μου ηρθε με ενα μπουκετο τριανταφυλλα και ποσο τα λατρευω τα λουλουδια ο γλυκος μου.και θα μου παρει και γυαλια ηλιου για δωρο .
Ευάκι έγραψε:οτι οι αντρες δε παιζονται...το σπιτι ειναι κωλος,το παιδικο ακομη δε τελειωσε το στησιμο,ο ξενωνας φουλ στα πραγματα του παιδικου που δεν τακτοποιηθηκε,τα χαλια απλυτα κι αυτος πηγε αγορασε ροζετες να αλλαξει αυτες που ειχε η βρυση της μπανιερας γιατι ειχε επανω σιλικονη και φαινοταν.............................. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
anthaki έγραψε:..οτι εστειλα τον γιο μου στην πεθερουλα να παιξει και να κανω καμια δουλιτσα και τωρα μου λειπει,εχω αποσυντονιστει και αναρωτιεμαι τι θα ημουν στην ζωη μου χωρις αυτον...!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης