Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο τυπος ειναι τραγικος εαν εχεις κανει ολα αυτα.....εμενα μου τα εδωσαν μετα απο 2 χρονια....για την ακριβεια τα ζητησα!

Ελινα

Ελινα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Lilliput έγραψε:
Ελινα έγραψε:Αχ κοριτσια μου τα ειπα ολα αυτα...
Και υπομονη εκανα ενα χρονο(υποτιθεται θα μου τα εδινε 2 μηνες μετα απο οταν του τα εδωσα απο μια δουλεια που περιμενε να πληρωθει κ δεν πληρωθηκε ποτε),,,,,
και διακριτικη ημουν
και του χτυπησα καμπανακια οτι μη ξεχνιεσαι,,,
και λιγα λιγα ειπαμε κ δε πηρα ουτε λεπτο!
Και οτι ειμαι μανα κ δεν εχω ξερει, κ οτι θα χαθει το σπιτι ξερει..
και το κοψε τον λαιμο σου και βρες λυση του ειπα...Δανεισου απο αλλου του ειπα, πουλα το αμαξι σου, τις γλαστρες σου, τους παγκους κ τα τζαμια απο το μαγαζι σου, πουλα το βρακι σου, πουλα και το κορμι σου του λεω, δεν με ενδιαφερει αλλα βρες λυση...Απο εκει κ περα ποσο παραπανω να πιεσω??Και με τι να απειλησω??Ετσι οπως το βλεπω μαλλον δε πρεπει να τα περιμενω πια.

βρε κοπέλα μου γιατί δεν κάνεις κάτι πιο δραστικό? πάρε μια εισαγγελική παραγγελία απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και θα τα πάρεις θέλει δεν θέλει!!

Και πως θα το αποδειξω οτι τα εχω δωσει????Αφου για να ολοκληρωσω ''την εξυπνη κινηση μου'' τοτε δε δεχτηκα να φτιαξουμε καποιο χαρτι!

kotopoulaki

kotopoulaki
αφου σου λεει οτι εχει σκοπο να σου τα δωσει οταν μπορεσει μιλα με ενα δικηγορο να σου υπογραψει ενα χαρτι για να εχεισ στα χερια σου που να σου εξασφαλιζει τα χρηματα σου με καποιο τροπο δεν ξερω πως αλλα κατι πρεπει να κανεις γιατι πιστευω οτι αυτος καποια στιγμη θα τα χασει ολα να προλαβεις να παρεις κατι τουλαχιστον.συμβουλεψου καποιον νομικο κατι θα μπορεις να κανεις μην τον αγριευεις ακομα

kotopoulaki

kotopoulaki
πες του να σου δωσει πχ το αυτοκινητο του και να πατσισετε ας ειναι λιγοτερης αξιας γιατι στο τελος δεν θα παρεις τπτ και εσυ πουλα το και οτι πιασεις

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και πως θα το αποδειξω οτι τα εχω δωσει????Αφου για να ολοκληρωσω ''την εξυπνη κινηση μου'' τοτε δε δεχτηκα να φτιαξουμε καποιο χαρτι![/quote]

ωχ βρε κοπέλα μου, γιατί?? γνώμη μου να τον πιέζεις σε καθημερινή βάση μέχρι να σκάσει!! μην τον αφήσεις να νομίζει ότι του τα χάρισες! κρίμα είναι!! δε νομίζω να σου περισσεύουν.. Rolling Eyes

Ελινα

Ελινα
kotopoulaki έγραψε:πες του να σου δωσει πχ το αυτοκινητο του και να πατσισετε ας ειναι λιγοτερης αξιας γιατι στο τελος δεν θα παρεις τπτ και εσυ πουλα το και οτι πιασεις

Κ η κολλητη μου αυτο μου ειπε που ξερει κ την ολη φαση απο την αρχη αλλα ειμαι σιγουρη οτι δε θα το δεχτει γτ ειναι το μοναδικο μεσο που εχει κ αυτος κ μανα του.Θα μου πεις κ εσενα τι σε νοιαζει?Αμ δε με νοιαζει, απλα ξερω απο τωρα τι απαντηση θα παρω!!!!!!!

kotopoulaki

kotopoulaki
στο λεω γιατι ξερω παρομοια περιπτωση και εκαναν αυτο ακριβως αλλος πηρε εργαλεια αλλος αυτοκινητο και γενικα οτι ειχε που να αξιζε.αν το εκανες σε επικοινωνια με δικηγορο μηπως και φοβηθει και αυτος και η μανα του?

Ελινα

Ελινα
Lilliput έγραψε:Και πως θα το αποδειξω οτι τα εχω δωσει????Αφου για να ολοκληρωσω ''την εξυπνη κινηση μου'' τοτε δε δεχτηκα να φτιαξουμε καποιο χαρτι!

ωχ βρε κοπέλα μου, γιατί?? γνώμη μου να τον πιέζεις σε καθημερινή βάση μέχρι να σκάσει!! μην τον αφήσεις να νομίζει ότι του τα χάρισες! κρίμα είναι!! δε νομίζω να σου περισσεύουν.. Rolling Eyes [/quote]

Ελα ντε..Γιατι εκανα το λαθος να τον εμπιστευτω κ ειχα την ευκαιρια τοτε να του δωσω τα 3000...Το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα οτι ηταν για την κληρονομια αυτα τα λεφτα στην ακρη κ οταν το εμαθα τα ειχα ηδη δωσει..Περα απο το να τον πριζω συνεχεια παντως δε πιστευω οτι εχω αλλη λυση κ πραγματικα για μενα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο...Ειληκρινα αν δεν ηταν το θεμα του σπιτιου θα ελεγα κρατα τα για τις τοτε ''υπηρεσιες'' σου κ βαλ'τα κ εκει που ξερεις,,θα τα βρεις μπροστα σου ουτως ή αλλως αλλα με πιεζει κ εμενα το σπιτι, κ σε μια τελικη ετσι οπως το παει πλεον ειναι κ το ''γαμωτο''!!!!!!Η αχαριστια και το ψεμα ειναι τα μονα πραγματα που με τρελαινουν πραγματικα!

Ελινα

Ελινα
kotopoulaki έγραψε:στο λεω γιατι ξερω παρομοια περιπτωση και εκαναν αυτο ακριβως αλλος πηρε εργαλεια αλλος αυτοκινητο και γενικα οτι ειχε που να αξιζε.αν το εκανες σε επικοινωνια με δικηγορο μηπως και φοβηθει και αυτος και η μανα του?

Θα το δοκιμασω κ αυτο αλλα φοβαμαι οτι κ ο δικηγορος θα μου πει πως χωρις χαρτι τσαμπα θα τρεχουμε...

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελινα έγραψε:
Lilliput έγραψε:Και πως θα το αποδειξω οτι τα εχω δωσει????Αφου για να ολοκληρωσω ''την εξυπνη κινηση μου'' τοτε δε δεχτηκα να φτιαξουμε καποιο χαρτι!

ωχ βρε κοπέλα μου, γιατί?? γνώμη μου να τον πιέζεις σε καθημερινή βάση μέχρι να σκάσει!! μην τον αφήσεις να νομίζει ότι του τα χάρισες! κρίμα είναι!! δε νομίζω να σου περισσεύουν.. Rolling Eyes

Ελα ντε..Γιατι εκανα το λαθος να τον εμπιστευτω κ ειχα την ευκαιρια τοτε να του δωσω τα 3000...Το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα οτι ηταν για την κληρονομια αυτα τα λεφτα στην ακρη κ οταν το εμαθα τα ειχα ηδη δωσει..Περα απο το να τον πριζω συνεχεια παντως δε πιστευω οτι εχω αλλη λυση κ πραγματικα για μενα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο...Ειληκρινα αν δεν ηταν το θεμα του σπιτιου θα ελεγα κρατα τα για τις τοτε ''υπηρεσιες'' σου κ βαλ'τα κ εκει που ξερεις,,θα τα βρεις μπροστα σου ουτως ή αλλως αλλα με πιεζει κ εμενα το σπιτι, κ σε μια τελικη ετσι οπως το παει πλεον ειναι κ το ''γαμωτο''!!!!!!Η αχαριστια και το ψεμα ειναι τα μονα πραγματα που με τρελαινουν πραγματικα![/quote]

υπομονή τότε και εύχομαι να γυρίσουν εκεί που ανήκουν!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτη την στιγμη σκεφτομαι τον αντρουλη μου .που σημερα που ειχα τα γενθλια μου ηρθε με ενα μπουκετο τριανταφυλλα και ποσο τα λατρευω τα λουλουδια ο γλυκος μου.και θα μου παρει και γυαλια ηλιου για δωρο . τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:αυτη την στιγμη σκεφτομαι τον αντρουλη μου .που σημερα που ειχα τα γενθλια μου ηρθε με ενα μπουκετο τριανταφυλλα και ποσο τα λατρευω τα λουλουδια ο γλυκος μου.και θα μου παρει και γυαλια ηλιου για δωρο . τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 417472

Αννουλα ακομη τα εχεις τα γεννεθλιακια σου...Χρονια σου πολλα κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΨΗΝΕΙ ΡΕ ΓΑ@@@@ΤΟ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Κ ΕΓΚΥΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ???
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

toniantoni

ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΟΤΟΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΠΑΓΩΤΟ HAGEN DAZ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ.ΟΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΚΤΠΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΥΡΙΟ ΠΑ ΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΟΔΕΙΑ. ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΣΑΝΤΣΑΛΑ ΜΑΝΤΖΑΛΑ ΦΤΥΑΡΑΚΙΑ ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΣΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ

ολγα μ

ολγα μ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσαρες εγω σκεφτομαι πως στο καλο θα σηκωθω αυριο στης 4 το πρωι να παω για δουλεια καιιιιιι υστερα οταν σχολασω να ερθω σπιτι για να συνεχισω τις ΔΟΥΛΕΙΕς Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι νυστάζω αλλά δεν θέλω να πάω για ύπνο.....Η μπεμπούλα μου αφήνει ελάχιστο προσωπικό χρόνο μέσα στην μέρα και το ξενυχτάω....και το πρωί (μετά από 4-5 ξυπνήματα νυχτερινά το λιγότερο) κουτουλάωωωωωωω.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε νιωθω αντζη ειναι η ωρα που χαλαρωνω μου κανει και ενα με δυο ξυπνηματα αν ειμαι πολυ τυχερη ενα, και εγω το πρωι κουτουλαω αλλα μονο τωρα χαλαρωνω

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτέ θα τελειώσω με όλα αυτά τα πληντηρια ...... πείτε μου σε τι έχω φταίξει η γυναίκα ;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι αυριο ειναι η γιορτη του μπαμπα....

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ότι εχτές ήταν η ποιο κουραστική μέρα και νύχτα (δούλευα 8:30-14:30 και 20:00 με 2:00) και σήμερα ξύπνησα στις 12+ επιτέλους ξεκούραση και ώρα να ετοιμαστώ για βόλτα και χαλάρωση!!!!! σας φιλώ!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι οι αντρες δε παιζονται...το σπιτι ειναι κωλος,το παιδικο ακομη δε τελειωσε το στησιμο,ο ξενωνας φουλ στα πραγματα του παιδικου που δεν τακτοποιηθηκε,τα χαλια απλυτα κι αυτος πηγε αγορασε ροζετες να αλλαξει αυτες που ειχε η βρυση της μπανιερας γιατι ειχε επανω σιλικονη και φαινοταν.............................. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:οτι οι αντρες δε παιζονται...το σπιτι ειναι κωλος,το παιδικο ακομη δε τελειωσε το στησιμο,ο ξενωνας φουλ στα πραγματα του παιδικου που δεν τακτοποιηθηκε,τα χαλια απλυτα κι αυτος πηγε αγορασε ροζετες να αλλαξει αυτες που ειχε η βρυση της μπανιερας γιατι ειχε επανω σιλικονη και φαινοταν.............................. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 966307 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 966307 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 966307 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 966307 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 585182 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 585182 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 585182 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 585182 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 585182

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..οτι εστειλα τον γιο μου στην πεθερουλα να παιξει και να κανω καμια δουλιτσα και τωρα μου λειπει,εχω αποσυντονιστει και αναρωτιεμαι τι θα ημουν στην ζωη μου χωρις αυτον...! Shocked Shocked

dimitra37

dimitra37
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οτι δεν μου χωραει κανενα φορεμα και εχω να παω σημερα σε γαμο και αυριο σε βαφτιση. Τα στενα δεν χωρανε στην κοιλια και τα φαρδια δεν χωρανε στα βυζια ελπιζω τωρα που θα παω στο cosmos να βρω ενα φορεμα που να μου κανει και να μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!

http://www.worldjamboree.gr

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
anthaki έγραψε:..οτι εστειλα τον γιο μου στην πεθερουλα να παιξει και να κανω καμια δουλιτσα και τωρα μου λειπει,εχω αποσυντονιστει και αναρωτιεμαι τι θα ημουν στην ζωη μου χωρις αυτον...! Shocked Shocked

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΩΧΑ ΤΕΛΙΚΑ......
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ Η ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΑ τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 13 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις