326 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Σαβ Ιουν 18, 2011 3:39 am
anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Αστα να πανε......δεν υπαρχει γιατρεια Αγαπη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitra37 έγραψε:οτι δεν μου χωραει κανενα φορεμα και εχω να παω σημερα σε γαμο και αυριο σε βαφτιση. Τα στενα δεν χωρανε στην κοιλια και τα φαρδια δεν χωρανε στα βυζια ελπιζω τωρα που θα παω στο cosmos να βρω ενα φορεμα που να μου κανει και να μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!
Σούλα έγραψε:ας παώ για κατούρημα..μια ώρα τα κρατάω!!!
tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:ας παώ για κατούρημα..μια ώρα τα κρατάω!!!
Δεν κανει να τα κρατας μη παθεις και καμια ουρολοιμωξη..
Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:ας παώ για κατούρημα..μια ώρα τα κρατάω!!!
Μωρέ με εσάς που έχω μπλέξει στο τσεπάκι την έχω την ουρολοίμωξη...
Λέω : κάτσε να διαβάσω κ αυτό και θα πάω....μετά λέω : κάτσε να γράψω και αυτό και θα πάω....και πάει λέγοντας....
και μετά ΤΡΕΧΩ....
tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:ας παώ για κατούρημα..μια ώρα τα κρατάω!!!
Μωρέ με εσάς που έχω μπλέξει στο τσεπάκι την έχω την ουρολοίμωξη...
Λέω : κάτσε να διαβάσω κ αυτό και θα πάω....μετά λέω : κάτσε να γράψω και αυτό και θα πάω....και πάει λέγοντας....
και μετά ΤΡΕΧΩ....
Αυτο το επαθα χθες στο τσατ το βραδυ αλλα για χεσιμο...
tatijana έγραψε:ωωωωχχ,με φοβιζεις..
Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:ωωωωχχ,με φοβιζεις..
Γιατί καλέεεεεε??
tatijana έγραψε:Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:ωωωωχχ,με φοβιζεις..
Γιατί καλέεεεεε??
Γιατι οταν τα περνουμε με τους αντρες μας γινομαστε αλλοι ανθρωποι..ΧΑαχα..
Ευάκι έγραψε:δε μου εφτανε που το σπιτι μου ηταν χαλια τωρα εχω και επισκεψεις...τι να πρωτομαζεψω δε ξερω...θα τα αφησω ολα οπως ειναι και οταν ερθουν οι επισκεψεις ας βαλουν ενα χερακι για να δουν πως ειναι να επιμενεις οταν ο αλλος σου λεει "ΚΑΙΓΟΜΑΙ,ΕΛΑΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ"............
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
tatijana έγραψε:Ευάκι έγραψε:δε μου εφτανε που το σπιτι μου ηταν χαλια τωρα εχω και επισκεψεις...τι να πρωτομαζεψω δε ξερω...θα τα αφησω ολα οπως ειναι και οταν ερθουν οι επισκεψεις ας βαλουν ενα χερακι για να δουν πως ειναι να επιμενεις οταν ο αλλος σου λεει "ΚΑΙΓΟΜΑΙ,ΕΛΑΤΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ"............
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σωστηηηηηηηηηηηηηη..
ΓΙΑ ΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΕΡΉΠΤΕΡΟ ΣΥΝΊΘΟς ΈΧΟΥΝ ΝΤΕΠΟΝ Η ΑΣΠΙΡΊΝΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΉρια έγραψε:Αυτην την στιγμηηη σκεφτομαιι οτιι το κεφαλι μου παει να σπασει απο τον πονοκέφαλοοοοο και εγω δεν εχω Depon και ειναι και κλειστα τα φαρμακειααααααααααααααααααααααααα!!! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης